Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Κέρκυρα - ΆΡΗΣ 2-2 Μπορούσαμε τη νίκη

Σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της φετινής Σουπερλιγδ, ο ΆΡΗΣ αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 με την Κέρκυρα και παρέμεινε σε δύσκολη θέση.

Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι και από άποψη θεάματος (φάσεις, ανάπτυξη, σουτ) και από άποψη έντασης, πάθους, κλπ.

Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να αποδράσουμε με τη νίκη και πλέον δυσκολεύουν τα πράγματα.


Ο αγώνας

Από το πρώτο δευτερόλεπτο είχε ρυθμό ο αγώνας. Ο Γκέσιος στο 15' έκανε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, ενώ 2 λεπτά αργότερα ο ΆΡΗΣ προηγήθηκε με γκολ του Γιαννίτση με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Ζαραδούκα.

Η Κέρκυρα ισοφάρισε στο 24' σε ένα γκολ που αποδεικνύει για άλλη μια φορά το πόσο τραγικοί είμαστε φέτος αμυντικά. Έκανε και μία ψιλοκουνελιά ο Βελλίδης. Η Κέρκυρα είχε και ένα δοκάρι.

Στο δεύτερο, το ματς συνέχισε στους ίδιους ρυμούς και μόλις στο 52' η Κέρκυρα προηγήθηκε έπειτα από πολύ καλή κάθετη του Γκέσιου και υποδειγματικό πλασέ του σκόρερ. Για άλλη μια φορά τραγική αμυντική αντίδραση.

Ακολούθησαν οι γνωστές βλαχομαγκιές των Κερκυραίων. Πετούσαν μπάλες μέσα, ένα μέλος του τεχνικού τιμ έκανε θέατρο όπως εκείνος του Πανσερραϊκού παλαιότερα, ενώ οι παίκτες της πούλησαν τρέλα και πέτυχαν το στόχο τους, αφού ο Παπαστεριανός έφαγε κόκκινη που μόνο ο Σιδηρόπουλος και ο Τσακ Νόρις ξέρουν το λόγο! Κλασική επαρχιακή ομάδα Σουπερλιγδ.

Ο ΆΡΗΣ, σε μία αντεπίθεση, έπειτα από εξαιρετική ατομική ενέργεια και μπούκα της μεταγραφάρας Τάτου, ευτύχησε να ισοφαρίσει με τον Καραγιάννη μέσα στην αναμπουμπούλα. Το ματς στη συνέχεια έχασε το ρυθμό του λόγω των ενοχλήσεων του Βελλίδη.



Οι παίκτες

Πολλοί δν έχουν όρεξη αλλά η κριτική δεν υπάρχει μόνο στα θετικά αποτελέσματα, Ελληνάρες!

Βελλίδης: Γενικά ήταν καλός, αλλά φέρει -μικρό- μερίδιο ευθύνης και στα 2 γκολ.
Κοέλιο: Δεν είναι στόπερ και φάνηκε.
Γιαννίτσης: Το ότι έβαλε γκολ δεν μειώνει άλλη μία τραγική εμφάνισή του.
Καζναφέρης: Το καλύτερό του παιχνίδι φέτος κατά τη γνώμη μου.
Μαργαρίτης: Πολλά κενά αμυντικά.
Παπαστεριανός: Μαχητικός, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει πρωτοβουλίες.
Οικονομόπουλος: Αρκετά καλός.
Γιαννιώτας: Κακός.
Ζαραδούκας: Έχει εξαιρετικό αριστερό πόδι και είναι γρήγορος. Θα βοηθήσει.
Τάτος: Με διαφορά ο MVP. Παιχτάρα από τις λίγες.
Διαμαντάκος: Άφαντος, έχασε και 2 μεγάλες ευκαιρίες.
Ρένια: Δε φάνηκε, αλλά ήταν πρώτο του επαγγελματικό ματς.
Καραγιάννης: Πρέπει να παίζει βασικός αριστερός χαφ.
Τριανταφυλλάκος: Απορώ γιατί παίζει.



Γενικά

Το αποτέλεσμα δεν είναι καλό και μπλέκουμε για άλλη μια φορά. Φάνηκε ότι μεσοεπιθετικά θα βελτιωθούμε, όταν επιστρέψει ο Αγκάνθο, με την προσθήκη του Τάτου, αλλά αμυντικά είμαστε τραγικοί και πρέπει να βελτιωθουμε.

8 σχόλια:

giorgos super3 είπε... 28 Ιανουαρίου 2013 στις 11:26 μ.μ.

3 βηματα για την παραμονη
1)να κοψει τις μαλακιες ο αλκαροθ δηλαδη
-οχι αλλα πειραματα,ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
-βαλε μεσα ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ
-παιξε συστημα με 2 αμυντικα χαφ,ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΡΚΑΡΟΥΝ
-ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ,ΑΠΛΑ ΚΑΝΤΟ,δουλεια σου ειναι!

2)νικη με το κοτοπουλο και βαζελο στο βικελιδης...πλατανια εξω τουλαχιστον χ,απο γαυρο χασαμε,και με βεροια διπλο (1 ρε γαμωτο!)..μετα βλεπουμε και κανουμε

3)να εξηγησει καποιος στους παικτες οτι οταν παιζεις ΑΜΥΝΑ,ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ!!ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΕΝΤΡΑ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥΤΑΡΕΙ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ!!...σπαστε ποδια αν χρειαστει,αν ξαναδω την αμυνα οπως ηταν σημερα,να μαρκαρρει με τα ματια ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!!

ΝΑVAS είπε... 29 Ιανουαρίου 2013 στις 12:14 π.μ.

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑΞΕ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ.ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟΣ

ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΤΡΙΤΟΝ ΔΙΩΧΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ
ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑ Ο ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΡΕΝΙΑ.ΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΚΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΤΑΤΟΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΜΕΣ ΤΟ ΓΑΛΑ

ΑΜΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ

Skolix είπε... 29 Ιανουαρίου 2013 στις 1:00 π.μ.

κ εγω διαφωνω με την αξιολογηση αρκετων παικτων. Ειδικα οι αποψεις μας για Γιαννιτση - Οικονο ειναι εκ διαμετρου αντιθετες! Νομιζω το χω παρατηρησει και σε αλλη σου κριτικη.

Ο Αλκαραθ κανει πολλες λαλακιες και με τους παικτες που εχει παροπλισει και με την τακτικη του. Τον Ρενια τι τον εβαλε;; Και εβγαλε το Γιαννιωτα;; Οσο κακος και να ειναι, ειναι απο τους πιο ποιοτικους σου παικτες. Και ειδικα μετα το 2-2 μπορει να χρησιμευε παρα πολυ στην κοντρα.

Παντως δε μπορει να διαχειριστει κανενα ματς η ομαδα. Γκεσιος και Κυβελιδης ηταν Ροναλντο - Φαλκαο σημερα, που ειπε κ ενα φιλαρακι στο τσατ. Απο 0-1, φτασαμε σε ευκολη ανατροπη, να παιζουμε με 10, να ισοφαριζουμε και να ταμπουρωνομαστε να παρουμε το χ στην εδρα του μακραν τελευταιου.

Αλλα αν η αμυνα σου ειναι αστεια, αυτα παθαινεις.

RedDragon είπε... 29 Ιανουαρίου 2013 στις 1:42 π.μ.

Αν πέσουμε φέτος θα είναι για 2 λόγους: από την τραγική μας άμυνα κατά κύριο λόγο και από την διαιτησία κατά δεύτερο.

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΤΡΩΣ 2 ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΗ!!!!!

Ένα άλλο που παρατήρησα και το ίδιο είχαμε δει κ στον ΟΦΗ είναι οτι η ομάδα μπαίνει δυνατά, κάνει ευκαιρίες, φαίνεται να ελέγχει το παιχνίδι κ ξαφνικά... χάνεται. Στην Κρήτη μετά το 1-0 εξαφανιστήκαμε, στην Κέρκυρα μετά τη χαμένη ευκαιρία του Τάτου για το 0-2.

Ζαραδούκας και Τάτος θα βοηθήσουν. Σήμερα ο 1ος έβγαλε πολύ πάθος και πολύ τρέξιμο. Πολύ χρήσιμος παίχτης. Φαίνεται κ προσγειωμένος.

Ο Τάτος απο τη μία ήταν ο καλύτερος από την άλλη ήταν κ μοιραίος. Στη φάση που βγαίνει από πλάγια μόνος του και ούτε σουτάρει ούτε κάνει πάσα... αν γινόταν εκεί το 0-2 δύσκολα θα χάναμε τη νίκη. Επίσης στο 2ο ημίχρονο σε μία αντεπίθεση κ ενώ κατεβάζει πολύ ωραία τη μπάλα η πάσα του είναι τραγική με αποτέλεσμα να χάσουμε σίγουρο γκολ ενώ είμαστε 3 με 1.

Κάτι άλλο που δε μου άρεσε είναι ότι κράτησε λίγο παραπάνω τη μπάλα αλλά κ ότι θα μπορούσε να είχε αποβληθεί όταν αντέδρασε στην αγκωνιά που έφαγε με αγκωνιά. Γενικά δε μου φάνηκε κ τόσο προσγειωμένος όπως ο Ζαραδούκας.

Επιθετικά θεωρώ ότι θα είμαστε καλά κ με την επιστροφή του Αγκάνθο, το θέμα είναι τι κάνουμε με την άμυνα.

ΕΚΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ.





jim είπε... 29 Ιανουαρίου 2013 στις 2:23 π.μ.

Navas, μια χαρά είναι ο τερματας μας ρε συ.. Την αραξε στο τελος, απλωσε και τις ποδαρες του και του εκανε διατασεις ο γυμναστης. Αν ειναι δυνατον.. Τι γελιο εριξα.. Καλα εκανε...

Ο Τάτος όχι μυγα, φίλε, μες στο γαλα, αλλά κορκοδειλος για να το μεγενθυνω.

Ποιον πόντο ; ; ; Ε, ρε γλέντια που θα γίνουν στον τελευταιο εντος εδρας αγωνα με τον Αστερα.... Προβλέπω το καταμεστο Βικελιδης από 25.000 και πλεον ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ να φωναζει ρυμθικά με ψηλα τα χερια αντι για ΑΡΗΣ-ΑΡΗΣ το "Σάκης Τσιωλης οε οε οε, οε οε οε οε εο οε"...

Από διαχείριση αγώνων που λες scolix, άλλο τίποτα. Αυτη η λεξη δεν υπαρχει στο λεξιλογιο μας. Και ο Αλκαράθ, δεν πιστεύω να έχει πολλές μέρες ακόμα (εκτός αν νικήσει την Κυριακή).

Red, όχι απλά αδιανόητο είναι να τρωμε δυο γκολ από Κερκυρα, αλλά υπερβολικά προβληματικό έως σπαστικό.

Ξέρεις πως παρομοιάζω την κατάσταση ; ; ; Πες ότι ένας τύπος (νεαρός) θέλει να κάνει έρωτα με μια καλή γκόμενα. Αλλά, επειδή φοβάται ότι θα εξπερματίσει πολύ γρήγορα, αυνανίζεται 2-3 φορές πριν κάνει έρωτα μαζί της...

Ε, βρίσκονται και αρχίζουν... Ο τύπος, νομίζει ότι θα εξπερματίσει στα 10 λεπτά, αλλά παρόλες τις προσπάθειες που έκανε ο κακομοίρης, εκσπερματιζει στα 30 δευτερόλεπτα...

Έτσι, το παρομοιάζω...

Κατα τα άλλα, συμφωνώ με τον Βελλίδη (τον αρθρογράφο του μπλοκ, για να μην μπερδευόμαστε) στις κριτικές των παικτών. Μόνο στου Γιανίτση διαφωνώ. Ήταν η μόνιμη πηγη κινδύνου στις στημένες φάσεις (επιθετικά)... Οπότε, μόνο τραγικός δεν ήταν...

Φυσικά, το ότι συμφωνώ με τον βελλίδη (τον αρθρογράφο) στις κριτικές, δεν με κάνει ΑΝΤΙ-Ελληναρά ή Ελληναρά όπως λεει ...

Ελληναράδες, να ξέρεις Βελλίδη, περισσότερο, έχουν την τάση να το παίζουν οι μικρότεροι σε ηλικία (προ-εφηβικά, εφηβικά, μετα-εφηβικά)...

Από κει και πέρα, για ακόμη μια φορά τραβηγμενη απόφαση διαιτητικά για την αποβολή. Πολύ άχτι μας έχει η διαιτησία...

Νίκη την Κυριακή.. ψιλοκαλούλα, μπορεί να χαρακτηριστεί η συγκομιδή των 5 πόντων ως τωρα στον β γυρο αλλά θελουμε ΝΙΚΕΣ...

Unknown είπε... 29 Ιανουαρίου 2013 στις 2:10 μ.μ.

Ρε παιδια δηλαδη θελετε να μου πειτε οτι ο Γιανντσης ηταν καλος αμυντικα χθες που φαγαμε 2 γκολ απο τη χειροτερη επιθεση του πρωταθληματος; Αμυντικος ειναι, δεν τον κρινω για το γκολ του ουτε για τις απιελες του στα στημενα.

Jim, το Ελληναρα το εγραψα επειδη οι περισσοτεροι θα ελεγαν ''Καλα ρε μαλακα, 2-2 στην τελευταια φεραμε και θα κρινουμε τους παικτες;''. Ειναι η ελληνικη νοοτροπια στο ποδοσφαιρο.

Ναβας, το να τον διωξουμε μονο καλο δεν θα κανει στην ομαδα. Ριξτε μου οτι μπινελικι θελετε. Ουτε θελω να σκεφτομαι 4 προπονητες σε μια σεζον.

Σκολιξ, δεν εχω καποιο προβλημα που διαφωνεις, οπως αλλωστε και με ολα τα αλλα τα παιδια τις περισσοτερες φορες διαφωνουμε αλλα κι αυτο καλο ειναι.

Εμενα ο Οικονομοπουλος, επειδη σε προηγουμενα ματς τον εκραζα, σημερα μου φανηκε καπως βελτιωμενος.

Θα ηθελα πολυ να αλλαξω Νικ, φιλε ναβας, αλλα ολοι πλεον εδω με ξερουν ετσι, κλπ. Οποτε γαμα το.

Να ειστε καλα, παιδια.

jim είπε... 29 Ιανουαρίου 2013 στις 2:26 μ.μ.

Γενικά θα τον κρινεις Νικο, τον Γιαννιτση. Το οτι ειμαστε ευαλωτοι αμυντικα, δεν φταιει μονον ο Γιαννιτσης.

Θελω να πω ότι το πρόβλημα στην αμυνα ειναι συνολικο. Εχει να κανει με την αμυντικη λειτουργια πρωτιστως και μετα παει σε ατομικο επίπεδο..

Ο Γιαννιτσης, χθες και σκοραρε και ηταν μονιμη πηγη κινδυνου στις στημενες φασεις.. Σε καθε φαση, μεσα ηταν...

Αμυντικά που λες, η ομαδα ειναι ανυπαρκτη.. Μεχρι και ερασιτεχνικη ομαδα θα μας βγαλει γκολ. Ειδικά, αν λειπει ο Πουλιδο το πρόβλημα ειναι ακομη μεγαλυτερο.

Skolix είπε... 29 Ιανουαρίου 2013 στις 11:25 μ.μ.

Νικ, δεν ειπα οτι κακο που διαφωνουμε, καλο ειναι. Απλα μου φαινεται οτι εγω δεν παω τον Οικονομοπουλο και εσυ δε βλεπεις με καλο ματι ο Γιαννιτση. Πουλεν ειναι αυτα, τι να κανουμε!

Ο Γιαννιτσης, λοιπον, δεν εκανε καμια σοβαρη εμφανιση, αλλα οπως ειπε και ο Jim, ηταν απειλητικος μπροστα και εβαλε κ ενα γκολ. Οποτε συνολικα πηγε καλουτσικα πιστευω.