Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

1 μεταγραφή, 1 προβιβασμός, 1 αποδέσμευση

Με το που απέκτησε η ΠΑΕ ΆΡΗΣ φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, οι μεταγραφαποδεσμεύσεις διαδέχονται η μία την άλλη.

Έγιναν ήδη 3 μεταγραφές (Διαμαντάκος, Ζαραδούκας, Τάτος), και άλλες 3 αποδεσμεύσεις (Γκέσιος, Ασλανίδης,  Καπετάνος), ενώ χθες και σήμερα έγιναν πέραν του Τάτου, 1 μεταγραφή, 1 προβιβασμός, 1 αποδέσμευση.

Κοτσαρίδης, Ρένια, Κανούλας.


Ο Κώστας Κοτσαρίδης στον ΆΡΗ



Όνομα: Κώστας Κοτσαρίδης
Ημ. γέννησης: 18/8/1992
Θέση: Αμυντικό χαφ, αριστερό μπακ
Καριέρα: 12-13   Άεκ   5 (0)

Έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, όπου ήταν και αρχηγός. Φέτος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Άεκ. Δεν τον ξέρω, οπότε θα του ευχηθώ καλή επιτυχία.



Επαγγελματίας ο Ρένια


Όνομα: Άντι Ρένια
Ημ. γέννησης: 6/1/1993
Θέση: Μεσοεπιθετικός
Εθνικότητα: Ελληνοαλβανός

Στην προετοιμασία το καλοκαίρι είχε δείξει πολύ καλά στοιχεία το παλικάρι, είναι γρήγορος και πατάει περιοχή. Μακάρι να καθιερωθεί, καλή σταδιοδρομία!




Λύθηκε το συμβόλαιο του Κανούλα


Διαφωνώ κάθετα με την κίνηση αυτή της διοίκησης. Στα ματς που τον είδαμε, ειδικά φέτος, είχε δείξει πολύ καλά στοιχεία, έχει ό,τι χρειάζεται για τη θέση του (ύψος, δύναμη, σουτ, κεφαλιά).

Πιστεύω πως μπορούσε να βοηθήσει και τη φετινή αλλά και τις επόμενες χρονιές. Το μόνο γκολ που πέτυχε σε πολύ λίγες συμμετοχές ήταν στη Λιβαδειά.

Πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε το αφιέρωμα που είχα αναδημοσιεύσει από άλλο σάιτ.








5 σχόλια:

VardARIS είπε... 25 Ιανουαρίου 2013 στις 9:06 μ.μ.

Ο Κοτσαρίδης από ότι άκουσα είναι μόνον αμυντικό χαφ, ίσως και αριστερό χαφ, όχι αριστερό μπακ πάντως.

Μια φορά έπαιξε εκεί επί Λίνεν, ως λύση ανάγκης, επειδή δεν υπήρχε άλλος και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μπει στη μαύρη λίστα.

Για αυτό και οι αεκτζήδες κατηγορούν τον Λίνεν για το ότι κατακεραύνωσε έναν παίκτη που δεν απέδωσε σε ένα παιχνίδι σε λάθος θέση...

Το θέμα είναι ότι έχουμε ήδη αρκετά αμ. χαφ και τον Νταμαρλή να διαμαρτύρεται για το ότι δεν παίζει.

Unknown είπε... 25 Ιανουαρίου 2013 στις 10:16 μ.μ.

Εγω μεταφερω απλα τι διαβασα. Διαβασα οτι ο Λινεν τον χρησιμοποιουσε αριστερο μπακ-χαφ αλλα η φυσικη του θεση ειναι αμυντικο χαφ. Αν ειναι αριστερο μπακ-χαφ και αμυντικο χαφ, ειναι ακριβως σαν τον Τσουκανη που εχουμε (ναι, τον εχουμε, κι ας τον ξεχασαμε).

Αν καποιος τον εχει δει αγωνιζομενο, να μας δωσει τα φωτα του.

Skolix είπε... 26 Ιανουαρίου 2013 στις 3:16 μ.μ.

Ο Κανούλας, σε σχέση με Αγγελούδη-Γκέσιο κτλ, μου είχε δείξει καλύτερα στοιχεία. Απορώ κ εγώ με την αποδέσμευσή του, εκτός και αν την αιτήθηκε ο ίδιος βλέποντας ότι παραγκωνίζεται, ειδικά μετά την απόκτηση του Διαμαντάκου.

Όσο για τον Κοτσαρίδη, είναι διεθνής με τους μικρούς και λένε ότι έχει καλή τεχνική και πάσα. Με προβληματίζει όμως που έφυγε από αυτή την Αεκ χωρίς να πάρει ευκαιρίες. Δεν ξέρουμε βέβαια τι μπορεί να έγινε εκεί, οπότε θα κριθεί στο γήπεδο. Δεν περιμένω πολλά πάντως.

Unknown είπε... 26 Ιανουαρίου 2013 στις 3:25 μ.μ.

Εννοειται Skolix οτι δεν του φορτωνουμε ευθυνες. Εγω περιμενω απο τον Κοελιο πολυ περισσοτερα, οι αλλοι 2 ξενοι μας εκατσαν μια χαρα, αυτος οχι οτι ειναι παλτο, αλλα δεν εχει διαρκεια. Αυτον πρεπει να κρινουμε και οχι Κοτσαριδη-Οικονομοπουλο-Νταμαρλη.

Καλα εδω σε μας δεν παιρνει ευκαιριες ο Ψυχογιος, για τον Κοτσαριδη στην Αεκ θα μαλωσουμε...

Skolix είπε... 26 Ιανουαρίου 2013 στις 3:40 μ.μ.

Καλά τα λες για Ψυχογιό, όπως είπα ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται σε μια άλλη ομάδα (ακόμα και στη δική μας) και δεν παίζει κάποιος.

Για τον Κοτσαρίδη, προφανώς και δε του φορτώνω ευθύνες. Άλλωστε δε νομίζω να παίξει και πολύ έχοντας μπροστά του Κοέλιο, Παπαστεριανό και Νταμαρλή (?). Εκτός και αν αρχίσει τα πειράματα με Κοέλιο στην άμυνα και συνεχίσει να παραγκωνίζει τον Νταμαρλή.

Ο Κοέλιο είναι μια μετριότητα, δε λέει πολλά. Πάντως όσο μπορεί παίζει, δεν το έχω δει στιγμή αδιάφορο. Είναι μαχητής, απλά έχει χαμηλό ταβάνι.

Έφυγε και ο Παντίδος, κρίμα.