Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Πρόκριση στην επόμενη φάση, Πανθρακικός - Άρης: 1-2 (22/12/2011) (video)

Πρόκριση στην επόμενη φάση για την ομάδα μας. Ευτυχώς γλυτώσαμε την έκπληξη. Αύριο λοιπόν θα γνωρίσουμε τον επόμενό μας αντίπαλο για την φάση των 16, η οποία θα είναι επίσης knockout.
Καταφέραμε και δώσαμε θέαμα σε αυτή τη φάση του κυπέλλου. Ενώ οι υπόλοιποι μεγάλοι, πέρασαν εύκολα, εμείς όχι απλά ζοριστήκαμε αλλά μας βγήκε η ψυχή...

Η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου ήταν απλά τραγική. 
Βρεθήκαμε να κυνηγάμε σκορ αφού στο 32΄ ο Μπαλού κέρδισε τον Βελλίδη μέσα από την μικρή περιοχή. Σε μια φάση που μας πίεζε ο Πανθρακικός(!), οι αμυντικοί μας δεν μπορούσαν να διώξουν σωστά την μπάλα, και μετά από πολλά λάθη (ειδικά ο Καζναφέρης έχει μεγάλη ευθύνη), δεχθήκαμε το γκολ.

Φάση δεν κάναμε... αντίθετα θα μπορούσαμε να βρεθούμε πίσω στο σκορ νωρίτερα, αφού μόλις στο 8' υπήρχε αμφισβητούμενη φάση (από το ριπλέι φαίνεται να κρατάει ο Ντίκο τον αντίπαλο επιθετικό), παρόλα αυτά ο Παππάς έδειξε παίζεται.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με αλλαγή και γκολ
Και ενώ ήμασταν όλοι απαισιόδοξοι, και αφού τα πρώτα υβριστικά συνθήματα από τους οπαδούς μας κατά των ποδοσφαιριστών έκαναν την εμφάνισή τους (με το δίκιο τους), τελικά ο Σολτάνι που λίγο νωρίτερα είχε μπει ως αλλαγή κατάφερε με πολύ όμορφο σουτ να πετύχει το 1-1.

Ο Σολτάνι είχε την ευκαιρία να γίνει ο ήρωας του αγώνα πετυχαίνοντας και δεύτερο προσωπικό γκολ, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Από εκεί και πέρα το 1-2 προήλθε με τη βοήθεια της τύχης και του τερματοφύλακα Σικαλιά. Ήταν το πρώτο προσωπικό γκολ του Μίσελ με τη φανέλα του Άρη, (που σήμερα αγωνίστηκε στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ως αριστερό χαφ - προφανώς για κάποια καλή σέντρα προς τον Τσέζαρεκ).

Τελευταία λεπτά
Κινδυνεύσαμε να δεχθούμε γκολ στα τελευταία λεπτά, αφού η ομάδα γύρισε πίσω. Ο Πανθρακικός μην έχοντας να χάσει κάτι, βγήκε μπροστά και κυνήγησε να ισοφαρίσει. Ευτυχώς για εμάς οι αντίπαλοι επιθετικοί ήταν άστοχοι, οπότε αύριο θα είμαστε στην κλήρωση για να δούμε με ποιον θα κληρωθούμε.

Μέσα σε όλα και η ατυχία
Πώς γίνεται πάντως κάθε φορά όποτε παίζουμε με αυτή την κωλ...ομάδα να έχουμε πρόβλημα. Καταρχήν παλαιότερα μας είχανε αποκλείσει στο κύπελλο, ενώ έπαιζαν στην 3η εθνική! Όταν ανέβηκαν μετά από χρόνια στην 1η εθνική, και ενώ από όλους έχαναν (και τελικά έπεσαν με 10 βαθμούς όλους και όλους), εμείς καταφέραμε(!) και τους πήραμε μια ισοπαλία στην έδρα τους. Εντός έδρας είχαμε χάσει με 0-2 σε ένα ματς που διεξήχθη σε 2 ημέρες. Βλέπεις ο αγωνιστικός χώρος είχε μετατραπεί σε πισίνα...

Σήμερα πάλι ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ κακός, πολύ νερό, αέρας και κρύο... Τέλος πάντων, τέλος καλό όλα καλά...

Αύριο η κλήρωση
Θα έχει πολλές ομάδες από την πρώτη εθνική, οπότε θα έχουμε λογικά κάποια ντέρμπι. Όπως είπαμε και πιο πάνω, θα είναι νοκ άουτ αγώνες, οπότε θα είναι σημαντικό να κληρωθούμε να δώσουμε τον αγώνα εντός έδρας. Στις 11:00 αύριο θα είμαστε συντονισμένοι για να ακούσουμε την κλήρωση των 16. Να θυμίσουμε τους πιθανούς αντιπάλους:
Άρης, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος, Ξάνθη, Ολυμπιακός, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννενα, Πάοκ, Παναιτωλικός, Δόξα Δράμας, Όφη, Κέρκυρα, Θρασύβουλος, Πανσερραϊκός. 

Υ.Γ. Πρόβλεψη: ΠΑΣ Γιάννενα - Άρης...


To video του αγώνα

Πανθρακικός vs Άρης 1-2 | Match Highlights by geokleo

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 22 Δεκεμβρίου 2011 στις 11:12 μ.μ.

Πολυ κακή και σήμερα η ομαδα. Παρα τη νικη δε μου αρεσε. Βεβαια εφταιγε και ο αγωνιστικος χωρος. Δε μπορουσε να παιχτει ποδοσφιαρο υπο τετοιες συνθηκες.

Ξεκινησαμε χαλια. Γενικα, το θεαμα απουσιαζε απ' την Κομοτηνη. Ουτε υποψια για φαση σα πρωτα 20-25 λεπτα. Και να 'σου απο μαλακιες του Καζναφερη, ενας Μινγκας να σε κανει ο,τι θελει και να σε βαζει γκολ ο... Μπαλου(!).

Στο δευτερο ξεκινησαμε ιδανικα. Εβαλε γκολ ο Σολτανι με το που μπηκε. Παρα το οτι εγω τον εκραζα. Υστερα, αρχισε ξανα να μας πιεζει ο Πανθρακικος, αλλα πετυχαμε και 2ο γκολ, χαρη στο Σικαλια. Μπραβο στο πουλεν μου τον Μισελ που μας χαρισε την προκριση. Και ο Κοντογουλιδη να ηταν πιο ευστιχις, ομως, θα ηταν δυσκολα τα πραγματα.

Μπραβο στον κοσμο που συμπαρασταθηκε στην ομαδα. Ας ελπισουμε να εχουμε και αναλογη συνεχεια αποτελεσματων, και επιτελους ενα σερι!

Προβλεψη: Πανιωνιος-Αρης

Sifakis3

Ανώνυμος είπε... 22 Δεκεμβρίου 2011 στις 11:13 μ.μ.

SΣτα θετικα και η χρησιμοποιηση Οικονομοπουλου, Κατιδη.

Sifakis3

Ανώνυμος είπε... 23 Δεκεμβρίου 2011 στις 6:29 π.μ.

ο αγωνιστικός χώρος ήταν μεγάλος παράγοντας στην κακή εικόνα.
Συμφωνώ με Sifakis3.
Περισσότερες ευκαιρίες στον Κατίδη!Το παιδί τώρα μπήκε και απέδειξε ότι κάνει καλή δουλειά σε σχέση με άλλους.
Στηρίξτε τους νεαρούς-

RedDragon είπε... 23 Δεκεμβρίου 2011 στις 9:39 π.μ.

Ευτυχώς ο κόσμος βλέπει την πραγματικότητα κ δεν τρώει κουτόχορτο.

Δεν είναι δυνατόν να χαρούμε από την χθεσινή εμφάνιση όπου προκριθήκαμε από τύχη (στο γκολ του Μίσελ, στο πέναλτι που δεν έδωσε, στις 2-3 χαμένες ευκαιρίες του Πανθρακικού).

Όταν έγινε το 1-0 δεν περίμενα να το γυρίσουμε αλλά πάλι καλά.

Δεν έχω ιδέα από προπονητική αλλά δε μπορώ να κατανοήσω τη χρησιμοποίηση του Καζναφέρη ως αριστερό μπακ...

Ευχόμαστε σε μία καλή κλήρωση... εγώ θέλω την Δόξα :) :)