Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Κριτική Παικτών 2010-2011: Σέρχιο Κόκε

Ο πέμπτος έμελλε τελικά να είναι και τελευταίος χρόνος του Σέρχιο στην ομάδα μας.

Ο Σέρχιο Κοντρέρας Πάρντο ή απλά Κόκε είναι γεννημένος στις 27 Απριλίου 1983. Ήταν ο τρίτος πιο παλιός παίκτης του Άρη, μετά τους Βαγγέλη και Κουλοχέρη.

Οι απόψεις για τον Σέρχιο διίστανται. Άλλοι τον εκτιμούν απεριόριστα (μεταξύ αυτών και εγώ), άλλοι πάλι χάρηκαν με την απομάκρυνσή του.

Το σίγουρο είναι ότι κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι ο Κόκε προσέφερε όλα αυτά τα πέντε χρόνια που έμεινε στην ομάδα.

Σίγουρα θα μπορούσε να προσφέρει πολλά περισσότερα, με βάση την αξία του. Παρόλα αυτά, βοήθησε πολύ την ομάδα και με την απόδοσή του, (ειδικά τα πρώτα χρόνια) και με την αναγνωρισιμότητα που έχει σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Πολλά παιδάκια ήθελαν να μοιάσουν στον Κόκε, μια και ήταν ο ηγέτης του, ο παίκτης που ήξερε το τόπι όσο λίγοι...

Γενικά
Προσωπικά θεωρώ ότι και ο Άρης κέρδισε από τη συνεργασία του με τον Ισπανό και ο Κόκε γνώρισε μεγάλες στιγμές στον Άρη. Κατά περιόδους, ειδικά τις πρώτες δύο χρονιές, υπήρξαν ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για τον Σέρχιο και προσέφεραν και ικανοποιητικά χρήματα στον Άρη και μεγαλύτερο συμβόλαιο στον παίκτη.

Υπήρξε στόχος Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και Άεκ, αλλά αυτός προτίμησε ανανέωση συμβολαίου με τον Άρη. Στη συνέχεια ήρθαν και οι προτάσεις από εξωτερικό όμως από κοινού υπήρξε απόρριψη, αφού και ο Άρης ήταν ικανοποιημένος, και ο Ισπανός δέθηκε με την ομάδα. Δεν είναι υπερβολή να πω ότι λατρεύτηκε σαν θεός. Ενδεχομένως αυτός να ήταν και ένας από τους λόγους που η πορεία του στην ομάδα με το πέρασμα των χρόνων ήταν πτωτική. Η κερκίδα ανεξαρτήτως απόδοσης τον χειροκροτούσε ή φώναζε ρυθμικά το όνομά του.

Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για τα χρήματα που κέρδισε ο Άρης από την μεταγραφή του Κόκε στους Χιούστον Ντινάμο. Το σίγουρο είναι ότι κέρδισε κάποια χρήματα, ενώ να θυμίσω ότι ήρθε στον Άρη ελεύθερος από την Μαρσέιγ ως πρόταση του Μανέλ Φερέρ, τελευταία μέρα των μεταγραφών για μόλις 15.000 €.

Στατιστικά - Συμμετοχές
Φτωχή παραγωγικά χρονιά για τον Σέρχιο φέτος, σε 20 συμμετοχές για το πρωτάθλημα πέτυχε μόλις 2 γκολ και έδωσε δύο ασίστ... Είχε συνολικά 23 προσπάθειες για γκολ, οι 10 με σουτ προς την εστία, 6 κατέληξαν άουτ ενώ είχε και 7 κεφαλιές. Είχε 143 εύστοχες πάσες, μόλις 10 κλεψίματα και 45 κερδισμένα φάουλ.

Στην Ευρώπη λίγο καλύτερα τα πράγματα με 11 συμμετοχές και 2 γκολ., 1 ασίστ σε 874 λεπτά. Κέρδισε 13 φάουλ και είναι σχετικά ψηλά στη λίστα της Uefa (1ος παίκτης του Άρη στη λίστα ο Βαγγέλη με 21!). Ο πρώτος παίκτης του Άρη στη λίστα της Uefa σε προσπάθειες για γκολ με πέντε συνολικά προς την εστία.

Την 1η χρονιά είχε 30 συμμετοχές 10 γκολ, δηλαδή 1 γκολ κάθε 3 ματς.
Την 2η χρονιά είχε 44 συμμετοχές 12 γκολ δηλαδή 1 γκολ κάθε 3.7 ματς.
Την 3η χρονιά είχε 32 συμμετοχές 6 γκολ δηλαδή 1 γκολ κάθε 5.3 ματς
Την 4η χρονιά είχε 39 συμμετοχές 7 γκολ δηλαδή 1 γκολ κάθε 5.6 ματς.
Την 5η χρονιά είχε 31 συμμετοχές 4 γκολ δηλαδή 1 γκολ κάθε 7.75 ματς!

Κάθε πέρυσι και καλύτερα δηλαδή όσον αφορά το σκοράρισμα!!!

Πέρυσι για την αφλογιστία του ο Κόκε είχε ως δικαιολογία το γεγονός ότι αγωνίζονταν σε θέση που δεν γνώριζε τόσο καλά, σαν 10άρι. Φέτος όμως η αφλογιστία του οφείλεται καθαρά σε θέμα ανικανότητας και αστοχίας καθώς έπαιζε στη φυσική του θέση. Στο πρώτο μισό της χρονιάς και για το χρονικό διάστημα που ήταν στον πάγκο ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ αγωνίζονταν ως δεύτερος επιθετικός πίσω από Τσέζαρεκ, Ρουίς. Προς το τέλος της χρονιάς έπαιξε σε μερικά παιχνίδια ως μοναδικός επιθετικός της ομάδας, ή και πάλι ως δεύτερος μαζί με Μπομπαντίγια.

Μπορεί να μην σημείωσε γκολ, αλλά αν μη τι άλλο φέτος προσπάθησε. Χωρίς τα περυσινά περιττά κιλά, έτρεξε αρκετά, πίεσε τους αντίπαλους αμυντικούς και μέσους, είχε προσπάθειες για γκολ, είχε λίγο περισσότερη εμπιστοσύνη στα πόδια του, αλλά και πάλι δεν ήταν ο Κόκε των πρώτων δύο χρόνων.

Οι πρώτες αποδοκιμασίες ακόμη και από την Θ3...
Ο περισσότερος κόσμος έκρινε ότι ο Κόκε ενώ έχει μεγαλύτερες δυνατότητες δεν προσφέρει αυτά που μπορεί στην ομάδα. Για αυτό και από εκεί που σε κάθε αγώνα ο Κόκε ανεξαρτήτως απόδοσης γνώριζε την αποθέωση, φέτος υπήρξαν αρκετά παιχνίδια που έγινε δέκτης αποδοκιμασιών. Παλαιότερα σε κάθε παιχνίδι πήγαινε στην κερκίδα για να εισπράξει το χειροκρότημα και να χαρίσει τη φανέλα του σε κάποιον τυχερό.

Φέτος αυτή του η συνήθεια κόπηκε, καθώς αρκετές φορές που πήγε προς την κερκίδα, άκουσε μπινελίκια, ακόμη και από την Θύρα 3 και τον Super 3. Τα δημοσιεύματα για την κακή του εξωγηπεδική ζωή έπαιξαν τον ρόλο τους, (δυστυχώς είναι ένα μικρό χωριό η Θεσσαλονίκη, οπότε τα πάντα μαθαίνονται).

Η απομάκρυνση και η άστοχη επιλογή πρωταθλήματος...
Ενδεχομένως να ήταν και αυτός ένας από τους λόγους που αποφάσισε ότι έκλεισε ο κύκλος του στον Άρη. Είδε ότι είχε χάσει το λαϊκό έρεισμα, ότι δεν αποτελούσε όπως παλιά το είδωλο για τους οπαδούς. Πίστεψε ότι μια αλλαγή θα έκανε καλό στην καριέρα του, γεγονός στο οποίο έπεσε έξω καθώς έκανε άστοχη επιλογή. Μετά από μόλις έναν μήνα παραμονής του στην Αμερική, αποφάσισε ότι δεν μπορεί να παραμείνει στην ομάδα. Σε προσωπικές του σημειώσεις στο facebook τόνιζε ότι περίμενε πιο υψηλό το επίπεδο του αμερικανικού πρωταθλήματος και ότι ήταν απογοητευμένος.

Το μέλλον
Θα δείξει πιο θα είναι. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει, καθώς ο ίδιος έριξε γέφυρες επιστροφής. Από τη μέρα που δημοσίευσε στη σελίδα του στο fb ότι σκοπεύει να αποχωρήσει από Χιούστον, δέχθηκε αμέτρητα αιτήματα φιλίας από Ελλάδα και Αρειανούς. Αυτή την στιγμή το "wall" του είναι γεμάτο με μηνύματα αγάπης και παρακάλια επιστροφής στην ομάδα.

Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό το θέλει η ομάδα και ο προπονητής.
Και αυτό γιατί:
  1. Η ομάδα αναμένει τα χρήματα από την μεταγραφή του
  2. Ελευθερώθηκε από το υψηλότερο συμβόλαιο που είχε.
  3. Ο Τσιώλης ναι μεν τον πίστευε πολύ, (με βάση τις δηλώσεις του όταν ήρθε), αλλά δεν παραβλέπει και το γεγονός ότι ο Ισπανός υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα νωρίτερα μέσα στην χρονιά. Είχε δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα παραμονές του αγώνα με την Σίτι αφού έμαθε ότι δεν θα αγωνιστεί βασικός. Στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του, το τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση. Πάντως θα πρέπει να τονίσω ότι ήταν το πρώτο του πειθαρχικό παράπτωμα όσον αφορά συμπεριφορά σε συμπαίκτες και προπονητή στα πέντε χρόνια που ήταν στην ομάδα.

Καλύτερη Φετινή Παρουσία 
Αναμφισβήτητα ήταν η παρουσία του στον αγώνα με την Ατλέτικο εκτός έδρας και τα δύο ιστορικά γκολ που σημείωσε.

Χειρότερη Στιγμή
Η απροθυμία του να κατεβεί με τους αναπληρωματικούς στον κρίσιμο αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι εκτός. Δε μας είχε συνηθίσει σε τέτοιες συμπεριφορές ο αρχηγός. Ο αρχηγός πρέπει να δίνει το καλό παράδειγμα...

Δείτε τι γράψαμε πέρυσι για τον Κόκε




Υ.Γ. Ντοκουμέντο για αυτούς που τον λέγανε χοντρό. Από φωτογραφία του στην Αμερική...


14 σχόλια:

Valdazzar είπε... 4 Ιουνίου 2011 στις 11:21 π.μ.

Προσωπικη αποψη ειναι οτι καλώς έφυγε. Δεν τραβούσε αλλο. Εγω θελω ο Σταρ της ομάδας να ειναι σαν τον βιερινια. Δηλαδη του δινεις τα πιο πολλα λεφτα για να κανει τις δυσκολες αποστολες. Ο Κοκε εκτος απο τα 2 πρωτα χρονια, ηταν σχετικα ζημια για την ομαδα, διοτι ουδεις αναντικαταστατος. Δεν κερδισε κανενα τιτλο, δεν με ικανοποιησε. Παρολα αυτα ειχε και θετικα. Για μενα εκλεισε ο κυκλος του και καλα θα ειναι να μην επιστρεψει για να εχουμε σχετικα καλες εντυπωσεις. Να μην ξεχναμε ομως και το διπλό στη Μαδριτη!

jik είπε... 4 Ιουνίου 2011 στις 12:27 μ.μ.

για μένα είναι ότι καλύτερο υπήρξε στον Αρη τα τελευταία χρόνια και μακάρι να γυρίσει δεν βρίσκεις εύκολα τέτοιους παίκτες...
Ο Μηχαλιτσιος ήτανε πολύ μικρός για να αφήσει τον Κοκε εκτός θεωρώ αντέδρασε σωστά
και αναρωτιέμαι πως θα ήτανε ο Κοκε αν είχες μια σταθερή ομάδα για τρία με τέσσερα χρόνια με ενα προπονητή??????????????

RedDragon είπε... 4 Ιουνίου 2011 στις 12:42 μ.μ.

Τα 2 πρώτα χρόνια ήταν εξαιρετικός αλλά έχει να παίξει μπάλα από τότε... εκτός από κάποιες αναλαμπές.

Το ότι πήγε στην Αμερική κ δεν άντεξε ούτε έναν μήνα κ έφυγε κακήν κακώς δείχνει έναν παίχτη ο οποίος είναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ. Ένας σωστός επαγγελματίας θα έκανε υπομονή και δεν θα τα παρατούσε κατευθείαν. Όταν πήγε έλεγε ότι θα πάρει ένα συμβόλαιο ευκαιρία ζωής γι'αυτόν κ μέσα σε έναν μήνα τα παράτησε; Πλάκα με κάνεις ρε Κόκε;

Είχε μάλλον καλομάθει με τη χαλλλλλαρή ζωή εδώ στην Ελλάδα κ τα βρήκε ζόρικα σε ένα πιο επαγγελματικό πρωτάθλημα...

Εννοείται πως τέτοιες νοοτροπίες δεν τις θέλεις σε παίχτες της ομάδας σου και πολύ φοβάμαι ότι θα έχουμε τραβήγματα με τον Κόκε αν όντως χρωστάει λεφτά στην ομάδα λόγω της αποδέσμευσης του.

Ανώνυμος είπε... 4 Ιουνίου 2011 στις 1:37 μ.μ.

Ο καλύτερος ξένος παίκτης την τελευταία 10ετία. Είδωλο για τους οπαδούς, όλοι είχαν έστω 1 μπλούζα του. Όλα τα παιδιά είχαν και έχουν αφίσες του κολλημένες στο δωμάτιό τους. Πραγματικός αρχηγός, ηγέτης. Έβαζε πολλές φορές το συμφέρον της ομάδας πάνω από το προσωπικό. Και για μένα αυτό λέει πολλά. Ταυτίστηκε με τους οπαδούς. Όποιος δεν ασχολούνταν με ποδόσφαιρο, αν υπήρχε ένας παίκτης του ΑΡΗ που να ήξερε, αυτός ήταν ο Κόκε. Σημαία της ομάδας.

Στα 2 πρώτα χρόνια, ήταν καταιγιστικός. Οι αριθμοί δε λένε ποτέ ψέματα. Έβαζε γκολ με κάθε τρόπο, είχε ερωτική σχέση με τα δίχτυα. Ήταν ο φόβος και ο τρόμος των αντίπαλων αμυνών και τερματοφυλάκων.
Γρήγορος, πιεστικός, σέντερ φορ περιοχής με άψογο τελείωμα.

Δυστυχώς τα επόμενα χρόνια είδαμε 1 τελείως διαφορετικό Κόκε. Δεν βλέπαμε τον Κόκε που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε τα προηγούμενα χρόνια. Η θέση του δεν είναι το 10αρι.

Κρατάω τα 2 γκολ στο 3-1 με τον παοκ και τα 2 γκολ της Μαδρίτης.

Ας ξανάρθει.

Ευχαριστούμε Σέρχιο!

Sifakis3

VardARIS είπε... 4 Ιουνίου 2011 στις 2:12 μ.μ.

Προσωπικά όταν άκουσα ότι έκλεισε ο Κόκε στον Άρη είχα ενθουσιαστεί γιατί παρακολουθούσα εκείνη την περίοδο το γαλλικό πρωτάθλημα και η Μαρσέιγ ήταν η αγαπημένη μου ομάδα. Το γεγονός ότι καθιερώθηκε τότε στην Μαρσέιγ ενώ ήταν μόλις 20-21 χρονών κάτι λέει.

Επίσης όταν είχα πάει στο Καραϊσκάκη για να δω το προπέρυσινο Ολυμπιακός - Άρης (χάσαμε με 2-1 με εκείνα τα γκολ offsite), ο Κόκε ήταν ήδη στα κάτω του, και όμως οι γαύροι παραμιλούσαν με την τεχνική του. Χαρακτηριστικά άκουγες από δεξιά και αριστερά ότι "μπορεί να τα έχει τα κιλάκια του, αλλά έχει εκπληκτικά κατεβάσματα και κοντρόλ", "θα τον ήθελα στον ολυμπιακό" και άλλα παρόμοια...

Παρόλα αυτά θα συμφωνήσω με τον Red ότι ναι μεν υπήρξε η σημαία της ομάδας, αλλά είναι πραγματικά πολυτέλεια να έχουμε έναν παίκτη που να αμείβεται με 800.000 € και για επιθετικός να σημειώνει 4 γκολ. Το αν δεχθεί να επιστρέψει με τα νέα δεδομένα, έχει καλώς. Αν και όπως τονίζω και στο post ο Τσιώλης πλέον δεν πολυκαίγεται...

RedDragon είπε... 4 Ιουνίου 2011 στις 2:18 μ.μ.

Παίχτες που να ξέρουν μπάλα υπάρχουν 100άδες να μην πω 1000άδες το θέμα είναι να το βγάζεις αυτό στο γήπεδο...

Επαναλαμβάνω ότι αυτό που έκανε με στην Αμερική δείχνει έναν παίχτη χωρίς φιλοδοξίες, καλοπερασάκια που δεν θέλει να ζοριστεί για να πετύχει...

Θέλουμε έναν τέτοιο στον Άρη;

VardARIS είπε... 4 Ιουνίου 2011 στις 3:00 μ.μ.

Δεν μπορώ να καταλάβω Red γιατί θεωρείς δεδομένο ότι στην Αμερική τον ζόριζαν στις προπονήσεις σε σημείο που να πει αντίο τόσο σίγουρα...

Εγώ άλλο έχω εκλάβει:
Οι κύριοι λόγοι ήταν δύο:
1) Το επίπεδο του πρωταθλήματος τον ξενέρωσε, (κακά τα ψέμματα είναι πιο χαμηλό ακόμη και από την Ελλάδα),
2) Δεν μπορούσε να βλέπει την οικογένειά του, (εδώ θα απαντήσω εγώ μόνος μου, καλά ρε Κόκε δεν ήξερες ότι το δρομολόγιο Ισπανία - Αμερική απέχει πιο πολύ σε σχέση με Ελλάδα - Ισπανία?).

Αν απλά δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των προπονήσεων θα μπορούσε να καθίσει στο νέο του συμβόλαιο και να είναι απλά μονίμως αναπληρωματικός...

RedDragon είπε... 4 Ιουνίου 2011 στις 3:23 μ.μ.

Το επίπεδο του MLS δεν είναι τόσο χαμηλό κ σε καμία περίπτωση, ποτέ των ποτών, ούτε να περνάει από το μυαλό σου, ότι είναι χειρότερο από της Ελλάδας...

Διάβασε στα σχόλια κάτω από αυτό το άρθρο κ θα καταλάβεις τι εντύπωση δημιούργησε στους εκεί οπαδούς...

ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ

Αν το ξαναφέρει η διοίκηση θα είναι μεγάλο πισωγύρισμα...

VardARIS είπε... 4 Ιουνίου 2011 στις 4:08 μ.μ.

Στο άρθρο δεν αναφέρει τίποτα για το ότι δεν μπόρεσε να αντέξει στις συνθήκες του πρωταθλήματος, απλά αναφέρει ότι δεν κατάφερε να μπει άμεσα στην αρχική 11άδα του πρωταθλήματος, όπως ο ίδιος πίστευε.

Όσο για τα σχόλια των οπαδών των Χιούστον, δεν χρειάζεται να πω τίποτα. Οι άνθρωποι δεν νιώθουν από ποδόσφαιρο. Ο άλλος σχολιάζει ότι θέλει τον Drogba στην ομάδα. Η άλλη σχολιάζει ότι ο συγκεκριμένος παίκτης δεν έπιασε στην Β' Ισπανίας και στην Ελλάδα! Ό,τι να 'ναι...

Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Και ο Κόκε πίστευε ότι εκεί θα έπαιζε με κλειστά τα μάτια και πάντα βασικός, (γεγονός που δεν στέκει, καθώς στο αμερικανικό πρωτάθλημα τρέχουν πολύ, στηρίζονται πολύ στα φυσικά προσόντα).

Όσον αφορά αυτό που λες, για το επίπεδο του πρωταθλήματος, πιστεύεις ότι υπάρχει εκεί αντίστοιχος Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός, ή ακόμη και Άρης, Αεκ, Πάοκ? Θα μπορούσαν αυτές οι ομάδες να σταθούν σε Champions και Europa League?

Skolix είπε... 4 Ιουνίου 2011 στις 4:14 μ.μ.

Τις 2 πρωτες χρονιες προσφερε αρκετα, απο κει και μετα ηταν μονο χασουρα για την ομαδα. Καλως εφυγε, ο κυκλος του εκλεισε, ουδεις αναντικαταστατος και να μην ξαναγυρισει. Μακρια κι αγαπημενοι που λενε.

Ανώνυμος είπε... 6 Ιουνίου 2011 στις 10:42 π.μ.

ΣΥΜΦΩΝΩ 100% ΜΕ JIK ΔΙΑΦΩΝΩ 100% ΜΕ RED.
ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 2 ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ!!!
ΟΤΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΚΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟΙ.
ΒΕΒΑΙΑ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ "ΓΚΑΥΛΑ" ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΣΤΙΓΙΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΑΠΑΔΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!
ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΤΟΥ ΠΕΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΣ ΣΑΝ ΣΩΣΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΘΑ ΠΕΙ "ΟΧΙ ΕΧΩ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ".
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΟΝΕ ΜΟΥ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ MLS!!!
ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ DEFENCE!!!!!!!!

DOTORE

RedDragon είπε... 6 Ιουνίου 2011 στις 1:56 μ.μ.

Ότι κ να λέμε ο χρόνος θα δείξει αν ο Κόκε μπορέσει να ξαναπαίξει μπάλα σε υψηλό επίπεδο...

Εγώ πάντως έχω σοβαρές αμφιβολίες γι'αυτό...

geokampour είπε... 6 Ιουνίου 2011 στις 5:21 μ.μ.

de-fence
de-fence
de-fence

Δεν είναι το θέμα αν ο Κόκε είναι ότι καλύτερο πέρασε απο τον Άρη τα τελευταία χρόνια. Ας εξετάσουμε απλά τα 2-3 πρώτα χρόνια που έβγαλε μάτια αν έπαιξε στην θέση του και με τι συμπαίκτες. Αν παίζουν ρόλο αυτά τότε ας τον πλαισιώσουμε καλύτερα και ας το προσέξουμε το παιδί!! αν όμως δεν παίξανε καθοριστικό ρόλο οι παραπάνω παράγοντες τότε ίσως στρογγυλοκάθισε πάνω στο παχυλό 5ετές συμβόλαιο του και το έχασε το παιχνίδι . . . .