Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Τι θα δούμε το ΣουΚου (vid)

Επιτέλους πέρασε κ αυτή η βδομάδα (σχεδόν) κ ήρθε το ΣουΚου. Πολλά κ ενδιαφέροντα αθλητικά γεγονότα μας περιμένουν...

Η ομάδα μας τόσο στο ποδόσφαιρο όσο κ στο μπάσκετ αγωνίζεται το Σάββατο κ μάλιστα την ίδια ώρα! Ήμαρτον τόσες ώρες κ πήγαν κ τα έβαλαν μαζί... Για όποιον ενδιαφέρεται αμέσως μετά παίζουμε κ στο Βόλεϊ...

Έτσι "ξεμπερδεύουμε" από Σάββατο με τον Άρη για το ΣουΚου. Μάλλον δε μου αρέσει όταν γίνεται αυτό. Άντε αν πάμε καλά το Σάββατο η Κυριακή είναι ευχάριστη αν όμως στραβώσουν τα ματς η Κυριακή θα είναι χάλια... Ενώ όταν παίζουμε Κυριακή κ στραβώσουν τα ματς, η Δευτέρα είναι έτσι κ αλλιώς χάλια μέρα οπότε χειρότερη δεν γίνεται... :)

Πάντως αυτό το Σουκού θα έχουμε χρόνο να αφιερώσουμε στις γυναίκες μας διότι η γκρίνια έχει ξεπεράσει κάθε όριο τον τελευταίο καιρό... και θα αρχίσει να πέφτει παντόφλα :) :)


Κολοσσός - Άρης (17:00 ΕΤ1 δεν θα μεταδοθεί τελικά)
Δύσκολο ματς για την ομάδα του μπάσκετ. Με προβληματίζει λίγο η κούραση από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τη Χαποέλ στο Ισραήλ. Πραγματικά δε ξέρω πως θα εμφανιστούμε. Η ήττα από το Περιστέρι μου "έκοψε" την μεγάλη αισιοδοξία που είχα για την ομάδα.

Πέρυσι στο αντίστοιχο ματς είχαμε χάσει (εύκολα) κ είχαμε εκνευριστεί πάρα πολύ...

Ο Κολοσσός φέτος δεν είναι τόσο καλός όσο πέρυσι αλλά είναι μία από τις υπολογίσιμες ομάδες της Α1. Φέτος έχει 2 νίκες κ 3 ήττες. Κέρδισε το Περιστέρι (εντός) κ τον Ηρακλή (εκτός) ενώ έχασε από Μαρούσι (εκτός), Καβάλα (εκτός) κ Παναθηναϊκό (εντός).

Ας ελπίσουμε ότι θα πάρουμε τη νίκη.

Πανσερραϊκός - Άρης (17:15 Nova)
Όπως όλοι έχουμε καταλάβει, δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Παίζουμε με τις Σέρρες που στις πρώτες αγωνιστικές τις είχαμε ξεγραμμένες κ τώρα μας υπολείπονται μόλις 5 βαθμούς. Για μένα η ισοπαλία είναι σαν ήττα διότι 1 βαθμός είναι πολύ λίγος...

Θεωρητικά έχουμε καλύτερη ομάδα, αλλά θεωρητικά έχουμε καλύτερη ομάδα κ από πανιώνιο, ηρακλή κ τρίκαλα... Φέτος η ομάδα δεν τα πάει καλά εκτός έδρας εκτός από κάποιες εξαιρέσεις. Ελπίζω η νίκη επί της Κέρκυρας να μας βοηθήσει κ ψυχολογικά κ να λύσουμε αυτό το πρόβλημα που έχουμε με το γκολ.

Οι Σέρρες δε νομίζω να βγουν κ να πιέσουν για τη νίκη (μακάρι να το κάνουν αλλά δεν το βλέπω). Μάλλον θα περιμένουν ώστε να χτυπήσουν σε αντεπιθέσεις. Σημασία έχει πως θα παρουσιαστούμε εμείς. Κ επειδή τα περιθώρια έχουν στενέψει θέλουμε νίκη ακόμη κ με μισό μηδέν ακόμη κ με αυτογκόλ...

Πριν 2 χρόνια είχαμε κερδίσει 1-2 με μεγάλη δόση τύχης θα έλεγα...



Αν κ οι Σέρρες είναι κοντά στη Θεσσαλονίκη κ ενδείκνυνται για εκδρομούλα... δεν θα πάρω. 25ευρώ για να δω ματς από το πέταλο δεν τα δίνω. Προτιμώ να πάω στην καφετέρια και να δω κ το μπάσκετ ταυτόχρονα. Μερικοί δεν έχουν καταλάβει ότι ο κόσμος δεν έχει λεφτά. Μάλλον όχι. Το έχουν καταλάβει αλλά εκμεταλλεύονται την αγάπη του οπαδού για την ομάδα του...

Άλλες αθλητικές επιλογές του Σαββάτου
Όπως είπα παίζουμε στο Βόλεϊ με τις γριούλες εκτός έδρας στις 19:00. Εγώ όμως επειδή δεν είμαι φαν του αθλήματος θα προτιμήσω να δω το ντέρμπι Αεκ - Ολυμπιακός (19:30 Nova). Αν κ πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα κερδίσει εύκολα αρκεί να μην υποτιμήσει τον αντίπαλο όπως έκανε στο ντέρμπι με τον παο.

Τέλος το βράδυ παίζει η επόμενη αντίπαλος μας στο europa league. Για όποιον θέλει να πάρει μία γεύση για το τι μας περιμένει ας δει το Αθλέτικο Μαδρίτης - Εσπανιόλ (22:00 ΣΚΑΪ).

Αθλητικές επιλογές της Κυριακής
Την Κυριακή όποιος έχει το κουράγιο κ θέλει να κουράσει τα μάτια του ας δει αγώνες super league έχει αρκετούς (όλοι στη Nova):

  • Ολυμπιακός Βόλου - Καβάλα 15:00
  • Πανιώνιος - Ηρακλής 15:00
  • Παοκ - Ατρόμητος 17:15
  • Κέρκυρα - Παναθηναϊκός 19:30

El Clasico
Το καλύτερο πιάτο όμως του Σαββατοκύριακου σερβίρεται τη Δευτέρα. Στις 22:00 το βράδυ από το Conn-x θα μεταδοθεί το super derby Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης.
Τι θα γίνει με αυτό το Conn-x; Πήγε κ πήρε το γερμανικό κ το ισπανικό πρωτάθλημα κ τα βλέπουν οι ελάχιστοι συνδρομητές του. Άσε που το έχουν κ λίγες καφετέριες...

Οπότε θα αρκεστούμε σε live-streaming για Μπαρστελόνα - Ρεάλ. Σχετικά link θα βγάλουμε στο chat την ώρα του αγώνα... (o VardAris ξέρει απ'αυτά... )
Α κ τώρα που το θυμήθηκα... Θα σταματήσετε επιτέλους να διαβάζετε το post για το προηγούμενο ντέρμπι Μπαρστελόνα - Ρεάλ; Βγαίνει συνεχώς 1ο σε επισκέψεις. Φτάνει πια πέρασε τόσος καιρός... :p :p

VardAri πιστεύω να γράψεις ένα νέο post για το ντέρμπι της Δευτέρας μήπως κ σταματήσουν να διαβάζουν το παλιό... :)

Παρακάτω ακολουθούν ΟΛΑ τα ντέρμπι από το 1998 μέχρι το 2010 μεταξύ Μπαρτσελόνα - Ρεάλ σε 5 μέρη... καλή τηλεθέαση...

Μέρος 1/5



Μέρος 2/5



Μέρος 3/5



Μέρος 4/5



Μέρος 5/5

11 σχόλια:

pavvou είπε... 26 Νοεμβρίου 2010 στις 1:48 μ.μ.

Red είπε:
Πάντως αυτό το Σουκού θα έχουμε χρόνο να αφιερώσουμε στις γυναίκες μας διότι η γκρίνια έχει ξεπεράσει κάθε όριο τον τελευταίο καιρό... και θα αρχίσει να πέφτει παντόφλα :) :)

Το σπίτι μου, το άφησα
τη γκόμενα παρατησα
και ήρθα εδώ, για να σου πω...

RedDragon είπε... 26 Νοεμβρίου 2010 στις 1:52 μ.μ.

Εμείς έχουμε το αντίστοιχο...

Δεν έχω σπίτι δεν έχω δουλειά
Δεν έχω γκόμενα, δεν έχω λεφτά

:)

jim είπε... 26 Νοεμβρίου 2010 στις 2:03 μ.μ.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ.....

Για το Μπαρτσα-Ρεάλ , red, μην ανυσηχεις θα εχει αφθνα stream μεσω internet...Εινια το μεγαλυτερο ματς του κοσμου...

Ωραια τα κλιπακια σου...

Skolix είπε... 26 Νοεμβρίου 2010 στις 5:21 μ.μ.

Τι εγινε με το μπασκετ; Γιατι ακυρωθηκε η μεταδοση;

Οσο για το el classico, περαν του οτι ειμαι μαδριλενος απο τοτε που πηγε ο τιτανοτεραστιος Ζιζου, ειμαι και φαν του Μουρινιο. Οποτε φουλ για διπλο η βασιλισσα!

Τεραστιο ματς παντως. Δεν ξερω αν εχει ξαναυπαρξει τετοιο ντερμπι. Η Μπαρτσα ειναι στην καλυτερη κατασταση της ιστοριας της και η Ρεαλ ειναι καθοδον προς κατι αντιθετο. Δεν ειναι απλα ομαδαρες, ειναι πιο ομαδαρες και απο τις ομαδαρες. Ο,τι και να γινει, θα εχουμε δει περισσοτερη μπαλα απ οση βλεπουμε 2 χρονια στην Ελλαδα.

Skolix είπε... 26 Νοεμβρίου 2010 στις 5:21 μ.μ.

Παρομοιο ηθελα να γραψω πιο πανω και οχι αντιθετο (για τη Ρεαλ)

Ανώνυμος είπε... 26 Νοεμβρίου 2010 στις 5:44 μ.μ.

pali re paidia akyrwse i et1 ti metadosi tou ari?gt ti egine ayti ti fora kai apo pote allazei i kratiki to programma opote goustarei?mi mu peite oti tokane pali gia na deixei enan apo tous 2 sixamenoun aiwnious na kerdizoun me 40 pontous diafora??

Kriton

RedDragon είπε... 26 Νοεμβρίου 2010 στις 7:38 μ.μ.

Λόγω της απεργίας των ναυτικών δε μπορεί να πάει το συνεργείο της ΕΡΤ στη Ρόδο, γι'αυτό αναβλήθηκε η μετάδοση...

Αεροπλάνα δεν υπάρχουν;

Skolix είπε... 26 Νοεμβρίου 2010 στις 8:02 μ.μ.

Τα αεροπλανα για τη συγκεκριμενη μεταδοση κοστιζουν ακριβα. Αν δεν επαιζε με τον Αρη ο Κολοσσος μπορει, ως δια μαγειας, να ηταν φθηνοτερα! Αληθεια, γινεται...

VardARIS είπε... 26 Νοεμβρίου 2010 στις 8:50 μ.μ.

Καλά πλάκα κάνεις ότι το συνεργείο της ΕΡΤ δεν πάει στη Ρόδο λόγω απεργίας των ναυτικών... χαχαχαχα, ε ρε αυτό θα πει ΔΝΤ! Από εκεί που παλιά τους είχαμε στην πούδρα, τώρα τους αναγκάζουν να πηγαίνουν στις μεταδόσεις με τρένα και βαπόρια...

Βέβαια, σιγά μην είναι αυτός ο λόγος, αλλά κουβέντα να γίνεται...

Υ.Γ. Red, ετοιμάσου το νέο άρθρο σχετικά με το classico, θα σπάσει τα ρεκόρ. Διαβάζω σχετικά και το ετοιμάζω!!! Χρειάζομαι όμως το πρόγραμμα του Photoshop και δεν το έχω :(

Ανώνυμος είπε... 26 Νοεμβρίου 2010 στις 9:24 μ.μ.

Παιδια το προβλημα δεν ειναι στο πως θα φτασουν οι τεχνικοι στο νησι,αλλα τα μηχανηματα.Κ κυριως το link που στελνει την εικονα στην αγ παρασκευη κμ απο εκει παει σ ολη την Ελλαδα.Αλλα κ το βαν των εξωτερικων μεταδοσεων που συντονιζονται οι καμερες απο τον σκηνοθετη.Ειναι ασυμφορο να τα εχουν μονιμα στην Ροδο κ τα πηγαινουν οποτε εχει αγωνα.Κ τωρα δεν μπορουν λογω απεργιας στα καραβια.Καλη επιτυχια κ στα 3 τμηματα του συλλογου μας αυριο!
Avenger 3

VardARIS είπε... 27 Νοεμβρίου 2010 στις 1:24 π.μ.

Σωστός φίλε avenger, δεν το ήξερα και δεν το είχα σκεφτεί ποτέ το συγκεκριμένο ενδεχόμενο...