Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Τα έλεγα εγώ χθες...

Εμ τα έλεγα εγώ χθες... όταν τα Σάββατα στραβώσουν χαλάνε κ τις Κυριακές κ όλη την εβδομάδα...

Για τη μπάλα δεν θα πω πολλά, αλλά μέχρι την άλλη βδομάδα να παίζουμε, το παιχνίδι δεν το γυρνάμε... Αφήνω ένα μικρό ενδεχόμενο να ισοφαρίσουμε...

Όχι δεν είμαι απαισιόδοξος απλά βλέπω τα αποτελέσματα που έχουμε φέρει...

Σε όσα παιχνίδια φέτος φάγαμε πρώτοι γκολ, χάσαμε... Είτε το φάγαμε στο 85 (Πανιώνιος), είτε στο 70 (Ηρακλής), είτε στο 45 (βάζελος) είτε στο 2ο λεπτό (γάβρος)... Η ομάδα δεν είναι για πολλά φέτος... Τέλος.

Άντε για τη μπάλα τα ξέραμε ήρθε σήμερα κ το μπάσκετ κ μας αποτελείωσε...


Το παιχνίδι δεν το είδαμε, ούτε καν το ακούσαμε λόγω του ποδοσφαίρου. Αλλά χρειάζεται να δεις ένα παιχνίδι όταν σε κάποια σημεία έχανες μέχρι κ με 33 πόντους διαφορά; Όχι από τον Παναθηναϊκό... αλλά από τον Κολοσσό!

Το τελικό σκορ 89-70 μάλλον μας τιμάει... Οπότε δεν γράφω τίποτε άλλο απλά σας παραπέμπω σε αυτά που έγραφα πέρυσι... ταιριάζουν απόλυτα...

Πριν κλείσω να σχολιάσω κ τις δηλώσεις του προέδρου του Πανσερραϊκού κ. Θεωδορίδη. Τι μας είπε ο κύριος; ότι οι οπαδοί μας μπήκανε με ντου;

Πολύ λογικό μου ακούγεται. Κ εγώ αν πήγαινα Σέρρες με ντου θα έμπαινα.

Με 25 ευρώ εισιτήριο που έβαλες καλά να πάθεις. Αλλά αναρωτιέμαι είμαστε οι μόνοι που μπαίνουμε με ντου; Σε άλλες περιπτώσεις γιατί δε βγαίνεις να το πεις;

Μας είπε κιόλας ότι η θύρα 4 του γηπέδου Χαριλάου είναι εκτός γηπέδου κ δεν βλέπεις!!! Έχετε πάει κ. Θεοδωρίδη στη θύρα4; Μάλλον όχι... Διότι εγώ τόσα χρόνια που έπαιρνα διαρκείας στην 1 πήγαινα πάντα στην 4 για να δω τα παιχνίδια διότι έχεις την καλύτερη οπτική γωνία από όλη τη θύρα 1... Παπαγαλίζετε κ Θεοδωρίδη...

Ξέρετε τι άλλο άκουσα; Ότι λέει στο ματς της 1η αγωνιστικής παοκ-πανσερραϊκός είχαν παιχτεί τεράστια ποσά σε στοιχηματική εταιρία στην Κίνα στο over 3.5.
Πόσο έληξε το ματς εκείνο κ. θεοδωριδή;

14 σχόλια:

jim είπε... 27 Νοεμβρίου 2010 στις 9:14 μ.μ.

Και πες μου τώρα red....άντε και πάνε και παίρνουν οι παίχτες μας χ2 στην Μαδρίτη....;;;Θα ειμαστε χαρουμενοι ή ακόμα περισσότερο μπερδεμένοι;;;

jik είπε... 27 Νοεμβρίου 2010 στις 9:43 μ.μ.

ήθελα να ξέρα γιατί διαμαρτύρεσαι αφού πετάς λευκή πετσέτα για τον πρόεδρο των Σερρών

RedDragon είπε... 27 Νοεμβρίου 2010 στις 9:49 μ.μ.

Ο τύπος είναι γραφικός... αλλά να μη νομίζει ότι απευθύνεται σε χαζούς...

RedDragon είπε... 27 Νοεμβρίου 2010 στις 9:50 μ.μ.

Jim η ομάδα ρεαλιστικά δε μπορεί να κερδίσει στη Μαδρίτη. Αν όμως κερδίσει φυσικά κ θα χαρούμε.

jim είπε... 27 Νοεμβρίου 2010 στις 9:58 μ.μ.

Σιγουρα θα χαρουμε...

Όμως δεν θα μας απασχολησει ακομα μια φορα, η παρατεταμενη χαλαροτητα με την οποια αντιμετωπιζουν τα ελληνικα ματς;;;

RedDragon είπε... 27 Νοεμβρίου 2010 στις 10:39 μ.μ.

Δεν είναι θέμα χαλαρότητας αλλά θέμα ικανότητας. Οι παίχτες μας είναι ΜΕΤΡΙΟΙ κ εμείς τους έχουμε μεγαλώσει πάρα πολύ στο μυαλό μας.

ΝΑVAS είπε... 28 Νοεμβρίου 2010 στις 1:20 π.μ.

ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ RED ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ.

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ ΑΠΛΩΣ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΕΨΟΥΜΕ.

ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΑΡΡΩΣΤΗ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΜΟΝΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ

Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

aris_oraiokastro είπε... 28 Νοεμβρίου 2010 στις 3:39 π.μ.

Symfono me ton navas.o kiklos kapoion paixton exei kleisei.xreiazomaste paixtes prothimous!paixtes pou na theloun k na boroun na doulepsoun me tin kathodigisi aytou tou proponiti pou exoume pou einai apo tous kaliterous p exoun perasei apo tin Ellada.dn borei o kathe kalvo,koke,merikes fores neto,nafti,ruiz na kanoun oti na nai sto gipedo apla gia na teleionei to mats.prepei s ola ta mats na ta dinoun ola pos na to kanoume.gi ayto xreiazomaste paixtes san ton vangeli,ton lazaridi,ton michel,ton pritta,ton javito,ton cesarek pou pisteuo panta kanoun oti boroun...

VardARIS είπε... 28 Νοεμβρίου 2010 στις 10:24 π.μ.

Παιδιά για τον Κάλβο που λέμε, το καλοκαίρι όντως ήταν να φύγει κατά Γερμανία πλευρά, αλλά χάλασε η μεταγραφή του για κάποιους λόγους. Το κακό είναι ότι με τις εμφανίσεις που κάνει τώρα δύσκολα κάποια ομάδα να ενδιαφερθεί να τον αγοράσει...

Και όσο για τον Βαγκέλι φίλε aris_oraiokastro, πραγματικά και εγώ έχω τονίσει σε προηγούμενα post για το αξιομνημόνευτο πάθος του και ότι θα ήθελα 11 Βαγκέλιδες μέσα στο γήπεδο (με αντίστοιχο πάθος εννοώ), αλλά κακά τα ψέμματα ο Βαγκέλι δεν κάνει για τον Αρη. Παρατήρησε ότι σε κάθε παιχνίδι 1-2 λάθη που είναι καταδικαστικά για την ομάδα μας. Τι να πρωτοθυμηθώ: τα 2 λάθη στα τελευταία 10 λεπτά μέσα στο Λεβερκούζεν, (το ένα έγινε γκολ), το χθεσινό με τις Σέρρες και πολλά άλλα. Το παιδί δίνει ότι μπορεί, αλλά κακά τα ψέμματα είναι λίγος για τον Άρη. Για τους άλλους που αναφέρεις συμφωνώ 100%. Πρέπει να γίνει ξεσκαρτάρισμα το καλοκαίρι. Καιρός να δούμε κάποιους παίκτες που είναι τιμή τους να φορούν την φανέλα του Άρη, να μας αποχαιρετούν.

ΝΑVAS είπε... 28 Νοεμβρίου 2010 στις 11:32 π.μ.

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ?

Ανώνυμος είπε... 28 Νοεμβρίου 2010 στις 1:22 μ.μ.

Καλημερα αδελφια,

Λιγο πριν ληξει το 2010 και μετα απο μια ακρως αποκαρδιωτικη βδομαδα για τον ΑΡΗ μας, νομιζω πως εχει φτασει η ωρα της περισυλογης και της αυτοκριτικης για ολα οσα συμβαινουν τα τελευταια χρονια στον Συλλογο.

Επειδη δεν θελω να κουρασω θα προσπαθησω οσο πιο περιεκτικα μπορω να παραθεσω τις αποψεις μου.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α. ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΑΡΗ

Η μεγαλη κενοτομια του Συλλογου τα τελευταια χρονια ειναι αναμφιβολα η δημιουργια της ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ ΑΡΗ η οποια σιγουρα αποτελει μια τολμηρη και ριζοσπαστικη κινηση εναντια στο ραγιαδισμο που τοσα χρονια πριονιζε τα θεμελια του Συλογου.

Δυστυχως ομως, οπως εχει φανει εως τωρα, ο απλος φιλαθλος του ΑΡΗ δεν εχει ακομη τοσο ενεργη συμμετοχη σε αυτη την προσπαθεια, και δεν εχει καταλαβει την δυναμικη που μπορει να αποκτησει ο συλλογος μεσα απο αυτην.

Αυτο εχει ως αποτελεσμα περιπου 3000 ατομα να εκπροσωπουν τις δεκαδες χιλιαδες του κοσμου του Αρη και να εκλεγουν μια διοικηση η οποια στην πλειοψηφια της ειτε αποτελειται απο ανθρωπους με καλες προθεσεις (ΑΘανασιαδης) αλλα χωρις καμια παραγοντικη πειρα, ειτε απο ανθρωπους που ακομα δεν εχουμε καταλαβει εαν ωφελουν η ζημιωνουν την ομαδα (Κοντης).

Αρα λοιπον για να κλεισω το κεφαλαιο λεσχη και πριν περασω στα τις ομαδας, ειναι πολυ σημαντικο να καταλαβουμε οτι για να βοηθησουμε ενεργα την ομαδα, αλλα και να εχουμε λογο στις αποφασεις που παιρνονται πρεπει να γινουμε ολοι μελη.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β. ΟΜΑΔΑ

Αμεσως μετα την ανοδο απο την Β' (και ειδικα με τον τροπο που ηρθε) παρατηρηθηκε στις ταξεις των φιλαθλων της ομαδας (και ειδικα του Σουπερ3) ενα κλιμα απιστευτης ενεργειας και ενθουσιασμου που τα πρωτα χρονια ξεσηκωσε και παρεσυρε την ομαδα σε εξαιρετικες εμφανισεις και πορειες αλλα που σιγα σιγα με το περασμα των χρονων αρχισε να αποτελει τροχοπεδι.

Η τρελλη και τυφλη αγαπη του κοσμου προς την ομαδα και οι υπερβολικες εκδηλωσεις λατρειας προς αυτην παρεξηγηθηκαν απο καποιους πολυ σημαντικους παικτες μας οι οποιοι θεωρησαν πως εχουν πιασει τον "παπα απο τα αρχιδια" και επαναπαυτηκαν σε μετριες εως κακες εμφανισεις θεωροντας πως το να παιζουν μια φορα στα δυο χρονια στην Ευρωπη η το να φτανουν στο τελικο του κυπελου αποτελει το ονειρο του καθε Αρειανου.

Μηπως ομως επρεπε και η κερκιδα να επαναπροδιορισει την συμμετοχη της διοτι καλα τα τραγουδια και οι μουσικες αλλα αυτα τα κανεις οταν εισαι η Μποκα και εχεις παρει και 40 τιτλους. Προς τι λοιπον αυτο το πανηγυρι στις κερκιδες και η ομαδα μεσα να σερνεται? Καπου δεν κολλαει ολο αυτο. (Εδω μπορουν πολλοι να διαφωνησουν και το σεβομαι!)

Καπου εκει αρχισε σιγα σιγα να χανεται η μπαλα για να φτασουμε στα σημερινα χαλια που ολοι μας βλεπουμε, με την ομαδα να μην μπορει με τιποτα να σταθεροποιησει την αποδοση της και να χαροπαλευει για την νικη απενατι σε Λαρισες και Πανσεραικους.

Φτασαμε λοιπον σε ενα σημειο που ενδομοιχα ολοι μας εχουμε παραδεχτει πως η συγκεκριμενη ομαδα δεν ειναι για περισσοτερα και πως η 5η θεση θα ειναι το ταβανι για μια ακομη χρονια.

Εμεις ειμαστε ομως ευχαριστημενοι με αυτο? Και αν οχι τι κανουμε για να αλλαξουμε την κατασταση? Φυσικα δεν μπορουμε να πιασουμε τον Τσεζαρεκ και τον Κοκε και να τους μαθουμε πως να βαζουν γκολ σε αδεια τερματα, αλλα μπορουμε μεσα απο την φωνη μας και τον αγωνα μας να στρεψουμε την κατασταση εκει που θελουμε και εκει που ολοι μας οραματιζομαστε.

3. ΤΕΛΟΣ

Τα τελευταια χρονια ο Αρης καταφερε και παλι να καθιερωθει σαν μια απο τις 5 καλυτερες ομαδες της χωρας αποκομιζοντας πολυ θετικα σχολια για το καλο ποδοσφαιρο που κατα καιρους επαιξε η ομαδα.

Καταφερε να ακουστει στην Ευρωπη κανοντας αξιοπροσεκτες εμφανισεις και επαιξε σε 3 τελικους, ασχετα με το αποτελεσμα.

Επειδη ολα αυτα τα κατακτησαμε με αγωνες και προσπαθειες δεν πρεπει σε καμια περιπτωση να δρασουμε απαξιωτικα και μηδενιστικα ακυρωνοντας οτι καλο εχει γινει τα τελευταια χρονια.

Αυτο που πρεπει να ζητησουμε ειναι το καλυτερο χωρις ομως να γκρεμισουμε οτι με κοπο χτισαμε τοσα χρονια.

Και αυτο κατα την γνωμη μου ειναι και το πιο δυσκολο.

Συγνωμη για το μεγαλο κειμενο, αλλα καπου ηθελα να τα πω......

Ρουκουνας

ΝΑVAS είπε... 28 Νοεμβρίου 2010 στις 4:10 μ.μ.

ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΦΙΛΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΕΡΚΙΔΑΣ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΜ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΑΠΛΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΑΒΑΝΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΑΣ,

Skolix είπε... 28 Νοεμβρίου 2010 στις 4:32 μ.μ.

Προσωπικα, και μονο που κανεις μας δεν πιστευει οτι η ομαδα θα κανει την ανατροπη και ολοι ελπιζουμε να βαλει ενα γκολ να παρουμε την ισοπαλια, λεει παρα πολλα για την ποιοτητα και κυριως τη βαρυτητα της ομαδας. Πηγε ο Βολος εκει μεσα και τους εκανε πλακα και εχασε τη νικη απο ενα καλπικο πεναλτι. Θα επανελθω σε κατι που εχω πει επανειλλημενα και με ποναει πολυ: δε μας σεβεται και δε μας φοβαται αγωνιστικα κανεις.

VardARIS είπε... 29 Νοεμβρίου 2010 στις 12:28 π.μ.

Φίλε Ρουκούνα, πολύ ωραία η άποψή σου.

Για το θέμα της κερκίδας θα ήθελα και εγώ να σχολιάσω κάτι: προχθές άκουγα την εκπομπή του Super 3 και έπεσα πάνω σε ένα σχόλιο που έκαναν σχετικά με τα χειροκροτήματα και τις επεφυμίες. Τα παιδιά έλεγαν ακριβώς αυτό που είχα σχολιάσει σε παλαιότερο post μου. Ότι καλό θα είναι να σταματήσουν μερικοί από εμάς να χειροκροτάμε και να επεφυμούμε παίκτες και προπονητές μετά από μια ήττα. Ειδικά κάτι οδυνηρές ήττες από αεκ και λάρισες... Από την άλλη, εννοείται πως δεν πρέπει να φθάσουμε και στο άλλο άκρο, στο γιουχάρισμα. Μπορούμε να κάνουμε και το άλλο: να σηκωθούμε να φύγουμε όταν τελειώσει το ματς, χωρίς γιούχα, χωρίς χειροκροτήματα, χωρίς τίποτα. Δεν είναι χαζοί οι ποδοσφαιριστές θα το εκλάβουν το μήνυμα. Να σκύψουν το κεφάλι να πάνε στα αποδυτήρια και να σκεφτούν τι έφταιξε.

Στον αγώνα με την Κέρκυρα, μετά τη χιτσκοκική λήξη του, και αφού η καρδιά μας, σταμάτησε να χτυπάει στους 180 σφυγμούς, έρχεται ο Φατί και πετάει τη φανέλα του στην θύρα 2. Εκεί καταντήσαμε, να κερδίζουμε την Κέρκυρα με τα 1000 ζόρια και να πετάνε οι παίκτες τις φανέλες τους... Και θυμάμαι χαρακτηριστικά μια φάση από περυσινό ματς της Μπολόνια που μετά από μια νίκη πήγε ο Μόρας να πετάξει τη φανέλα του, και οι οπαδοί του την επέστρεψαν πίσω!!!! Σε εμάς αντίθετα μάλωναν για το ποιος θα την αρπάξει...

Δε θέλω να παρεξηγηθώ, δεν πιστεύω ότι αν το κάνουμε αυτό θα αλλάξει η κατάσταση και η ομάδα θα παίζει μπαλάρα, αλλά θα πρέπει να κάνουμε κάτι. Πολύ χάιδεμα έχει πέσει και ορίστε που φθάσαμε. Πέρυσι όταν ανέβηκαν κάποια άτομά μας στο λεωφορείο της αποστολής και πέταξαν στους παίκτες μας φουστάνια, σε μερικούς ξύνισε.

Κλείνοντας να τονίσω και κάτι άλλο: όποιον παίκτη βλέπετε έξω να γλεντάει και να πίνει ποτάκια, πηγαίνετε να του μιλήσετε, όχι όμως για να του ζητήσετε αυτόγραφο, αλλά για να του κάνετε παράπονα... για ποιον λόγο είναι έξω, τι στο διάολο, 5-10 άτομα να πάνε να του παραπονεθούν από ευθυξία και μόνο θα φύγει...