Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Χαποέλ - ΆΡΗΣ 83 - 92 (vid)

Μετά την κακή παρένθεση και την ήττα από το Περιστέρι η ομάδα επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις κ πήρε μεγάλο διπλό μέσα στο Ισραήλ.

Δυστυχώς για άλλη μία φορά δεν υπήρχε τηλεοπτική μετάδοση(εντάξει λογικά μέσα από το ίντερνετ θα υπήρχε κάπου σε χάλια ποιότητα) οπότε αρκεστήκαμε στη ραδιοφωνική. Όταν στο ποδόσφαιρο υπάρχει η δυνατότητα να δει κάποιος κάθε απίθανο παιχνίδι και στο μπάσκετ δε μπορείς να δεις Ευρωπαϊκά παιχνίδια δείχνει πόσο πεσμένο είναι το άθλημα του μπάσκετ...

Η νίκη αυτή μας φέρνει στην κορυφή του ομίλου κ με το ένα πόδι στην επόμενη φάση. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η επόμενη αντίπαλος μας, η Τσεντεβίτα κέρδισε μέσα στην έδρα της Αζόφμας. Στις άλλες ελληνικές ομάδες, ο Παννελήνιος έκανε την 1η του νίκη επί της Γκρόνιγκεν κ ο φουκαράς ο συμπολίτης έχασε εντός έδρας από την Μπενετόν.


Βλέποντας τα στατιστικά παρατηρώ ότι το παιχνίδι είναι ισορροπημένο σε όλους τους τομείς εκτός από έναν: τα τρίποντα. Είχαμε 9 στα 13 δηλαδή κοντά στο 70%, ποσοστό ανεπανάληπτο! Η Χαποέλ έβαλε μεν περισσότερα τρίποντα από εμάς αλλά με χειρότερο ποσοστό 11/21 το οποίο όμως δεν είναι καθόλου άσχημο.

Δεν ξέρω όμως αν πρέπει να εντυπωσιαστώ για το ποσοστό στα 3ποντα ή για το ποσοστό στις βολές (11/13)! Χιούμορ-μπηχτή για το ματς με το Περιστέρι.

Από τους παίχτες ξεχώρισαν οι:

Ντάνστον
9 πόντους με μόλις ένα άστοχο σουτ, 6 ριμπάουντ κ 3 μπλοκ. Τι δουλεύει την τάπα ο αμερικάνος...

Χατζηβρέττας
19 πόντους(!!!!) με 4/5 τρίποντα από τα οποία το ένα ήταν πολύ κρίσιμο κ το σούταρε από τα 9 μέτρα στο τέλος του χρόνου...

Τάκερ κ Ταπούτος
Έβαλαν από 24 πόντους. ΟΚ το καταλάβαμε ότι αυτοί οι 2 θα τραβήξουν το κουπί του σκοραρίσματος για τη φετινή χρονιά. Ο 1ος έπαιξε 37 λεπτά (πάλι) κ ο 2ος 33...

Σλούκας
Ελλείψει Πιρς είχε μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Πέτυχε 9 πόντους με καλά ποσοστά. Βοήθησε ιδιαίτερα στην 4η περίοδο. Ο μικρός μαζεύει εμπειρίες κ δείχνει να τα καταφέρνει. Τον ετοιμάζουμε για τον γαύρο...


Επειδή όλη μας θεωρήσαμε ότι με τη νίκη αυτή περάσαμε στην επόμενη φάση, να θυμήσω ότι πριν 2 χρόνια είχαμε ξεκινήσει με 3 νίκες κ στον 2ο γύρο κάναμε 3 ήττες κ αποκλειστήκαμε. Οπότε κρατάμε μικρό καλάθι κ δεν πετάμε στα σύννεφα. Τόσο εμείς οι οπαδοί όσο κ η ομάδα.

Επόμενο ματς είναι αυτό με τον Κολοσσό το Σάββατο στη Ρόδο στις 17:00 (ίδια ώρα με το ποδόσφαιρο). Δύσκολο ματς. Είμαι περίεργος να δω πως θα εμφανιστούμε.

Υ.Γ. Συγχαρητήρια κ στην ομάδα του Βόλλεϋ για την πρόκριση στους 16 του CEV cup αν κ δεν είμαι φαν του αθλήματος...

3 σχόλια:

jim είπε... 24 Νοεμβρίου 2010 στις 11:44 π.μ.

Φαίνεται ότι η ομάδα βαδίζει σε καλά μονοπάτια από την αρχή της περιόδου, με εξαίρεση τον αγώνα με το περιστέρι...

Φυσικά , πρέπει να δούμε πως θα αγωνιστεί και στην Ρόδο το Σάββατο...

Ίσως να παρουσιαστεί κουρασμένη, ίσως όχι...Θα φανεί....

Skolix είπε... 24 Νοεμβρίου 2010 στις 3:51 μ.μ.

Μπραβο στα παιδια! Η αληθεια ειναι οτι εκει που περασαν 70-65 μπροστα ειπα οτι δε μας βλεπω καλα, αλλα εν τελει εκαναν ψυχωμενη εμφανιση.

Δυσκολο το ματς στη Ροδο, πιστευω να κερδισουμε, γιατι ο Κολοσσος ψαχνεται ακομα με τους Αμερικανους του (οχι οτι εμεις πηγαμε πισω :) )

Συγχαρητηρια και στο βολευ. Λιγο περιεργο το συστημα προκρισης, αλλα δεν πολυασχολουμαι, οποτε αρκουμαι να πω μπραβο στην ομαδα.

Ανώνυμος είπε... 24 Νοεμβρίου 2010 στις 4:19 μ.μ.

Bravo stin omada tin opoia pisteyw para poly fetos.Thewrw oti eimaste isoropimenoi kai stirizomaste stin omadiki douleia kyriws kati pu perysi dn ypirxe katholou.Episis exoume ena paixtara (taker) pu mporei na mas travixei sta dyskola.
To mono pu me provlimatizei einai i xalari amyna i opoia tha stoixisei sigoura se kapoia mats, opws egine kai me to peristeri pu fagame 53 pontous!!! se ena imixrono apo ton geropapanikolaou kai tin parea tou.
An veltiwthoume kai sayto ton tomea thewrw oti i triti thesi tha erthei poly poly eykola kai sto eurocup isws diekdikisoume to tropaio pu toso mas leipei ta teleytaia xronia.

Kriton