Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Κάθε Κυριακή

Είτε βρέχει, είτε έχει ήλιο, θα είμαι εκεί στην κερκίδα γιατί γουστάρω, είτε χάνω, είτε κερδίζω πάλι εκεί θα είμαι.

Ο Άρης έφερε ισοπαλία από την Λάρισα και είναι μια ισοπαλία που σε ενοχλεί γιατί πολύ απλά για ακόμα μια χρονιά καταλαβαίνεις ότι δεν έχεις ξεφύγει από την μετριότητα, αυτό βέβαια έπρεπε να το καταλάβουμε και από άλλα παιχνίδια όπως το πιο πρόσφατο με τους Γερμανούς που παρόλο που χάσαμε είμαστε χαρούμενοι που παίξαμε καλά !!!

Ο φετινός Άρης μοιάζει λίγο με λάστιχο που στα δύσκολα τεντώνεται και στα ποιο εύκολα χαλαρώνει, δίνει δηλαδή πολλά περισσότερα σε δύσκολα παιχνίδια και σε κάποια άλλα απλά είναι αυτό που πραγματικά μπορεί.
Κάποιοι λένε ότι δεν σκοράρει, κάποιοι άλλοι ότι είναι κουρασμένοι και πολλά άλλα, δεν έχουν άδικο οι περισσότεροι αλλά η ουσία είναι ότι όσο και να θέλουμε να νομίζουμε ότι μπορούμε να κάνουμε σαν ομάδα περισσότερα από κάθε άλλη φορά είμαστε γελασμένοι.

Διάβασα την συνέντευξη του τερματοφύλακα της Λίβερπουλ και την απάντηση του προπονητή του και διαπίστωσα πως ακόμα και του μεγάλου επιπέδου σωματεία στη κρίση δεν ψάχνουν αυταπάτες τύπου Ατλέτικο και Λεβερκούζεν αλλά πώς να βάλουν της βάσεις για να τις ξεπεράσουν και εδώ είναι το μυστικό.

Πέπε Ρέινα
«Υπέγραψα εξαετές συμβόλαιο πριν από επτά μήνες και είμαι χαρούμενος στο σύλλογο, αλλά κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να διεκδικεί και να κατακτά τίτλους. Θα παραμείνω στην Λίβερπουλ τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Γνωρίζω ότι υπάρχουν φήμες για μένα, αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν πρόκειται να επιστρέψω στην Ισπανία».

Ρόι Χότζον
«Σωστά όσα είπε. Που είναι το πρόβλημα; Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε στην ομάδα τον Πέπε Ρέινα και ελπίζουμε να μείνει πολύ καιρό. Αν στο τέλος της σεζόν δεν θέλει να συνεχίσει στην ομάδα, τότε θα το συζητήσουμε και θα βρούμε μια λύση. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να μιλήσω 7-8 μήνες νωρίτερα από το γεγονός», τονίζει χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «κόκκινων».

Όταν μια μεγάλη ομάδα σαν την Λίβερπουλ αναγκάζεται να χάσει μια ολόκληρη χρονιά οφείλει πρώτα να βρει τον τρόπο να επανέλθει.

Ο Άρης μετά από τόσο καιρό οφείλει και αυτός να βρει ένα τρόπο να ξεπερνά τις "μικρές" χαρές τύπου Ατλετικο και να ζητεί κάτι παραπάνω. Μόνο τότε θα είναι σε θέση να μην χάνει βαθμούς από την Λάρισα και κάθε Λάρισα μέσα στην έδρα του ενώ αυτόματα θα αλλάξει και επίπεδο.

Αυτά όμως θέλουν χρόνο και ηρεμία ούτε πολλές χαρές σε μεγάλες νίκες αλλά όχι και να ξεχνάμε και τις σκληρές ήττες βλέπε ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ, ΠΑΝΙΩΝΙΟ, να προβληματιζόμαστε και διαρκώς να θέλουμε κάτι παραπάνω από μια καλή εμφάνιση. ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ...........

1 σχόλια:

jim είπε... 11 Νοεμβρίου 2010 στις 1:14 μ.μ.

Συμφωνώ απόλυτα στο σημείο που λες, ότι ο ΆΡΗΣ πρέπει να βρει τον τρόπο να ζητάει το παραπάνω βήμα και να μη στέκεται σε νίκες όπως με την Ατλέτικο...

Πρέπει όλοι μας να σκεφτόμαστε τον τρόπο που θα πάμε την ομάδα μας, ένα βημα παραπάνω...Ο καθένας από την θέση του και με τον τρόπο του...

Για την μετριότητα που λες, δική μου γνώμη είναι ότι η ομάδα με τρία μάτς ανα 8 μερες δεν μπορεί να ανταπεξέλθει επιτυχως παντού...

Θα μου πεις, αυτο μπορούσαμε να το σκεφτούμε το καλοκαίρι...

Μπορούσαμε λέω και γω, αλλά το οικονομικό αποτελεί έναν παραγοντα που φρενάρει αρκετες σκέψεις...