Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Τα 3 πρώτα φιλικά του ΆΡΗ 2016-2017

Καλησπέρα σε όλους. Η ομάδα βρίσκεται σε φουλ ρυθμούς προετοιμασία, με καθημερινές προπονήσεις και πολλή δουλειά, ενώ έχει ήδη δώσει τα 3 πρώτα φιλικά παιχνίδια της.

Παρότι έχω προσωπικά ως τακτική να μην βγάζω κανένα σοβαρό συμπέρασμα από τα φιλικά, καθώς είναι καθαρά και μόνο για τους προπονητές, ας ρίξουμε μία συνοπτική ματιά έτσι για την ιστορία.



ΆΡΗΣ - Αχαρναϊκός 0-0 (07/08)

Το πρώτο φιλικό της σεζόν δόθηκε στο Καρπενήσι, όπου και πραγματοποίησε η ομάδα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Αντίπαλος η ομάδα από τις Αχαρνές, η οποία θα βρεθεί και στον δρόμο του ΆΡΗ μέσα στη σεζόν, στο πρωτάθλημα της Football League. Οι δύο ομάδες φανερά ανέτοιμες σε ένα παιχνίδι καθαρά για ξεμούδιασμα, με ελάχιστες ευκαιρίες και λογικό αποτέλεσμα τη λευκή ισοπαλία. Κέρδος το ντεμπούτο του Αντρέου.



ΆΡΗΣ: Διούδης, Ρόβας, Ιντζίδης, Μπούρμπος, Τσουμάνης, Αντρέου, Νέτο, Ντούνης, Ν'Λουντούλου, Τάτος, Καπνίδης. Στο δεύτερο αγωνίστηκαν και οι Αναγνωστόπουλος, Ντόγος, Βουτσιάς, Ανάκογλου, Ίλιτς, Παυλίδης, Μαζινγκά, Καρβούνης, Σωτηριάδης.



Ολυμπιακός - ΆΡΗΣ 3-1 (13/08)

Πρωινό φιλικό στο Καραϊσκάκης για τον ΆΡΗ, απέναντι στον μόνιμο πρωταθλητή, ο οποίος αγωνίστηκε κανονικά με όλους τους βασικούς του παίκτες, καθώς ο νέος προπονητής του ήθελε να τεστάρει την ομάδα του ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων. Ο ΆΡΗΣ στάθηκε πολύ καλά απέναντι σε μία ομάδα εμφανώς πολλά επίπεδα ποιότητας παραπάνω.

Ένα 5λεπτο στο πρώτο ημίχρονο (39'-44') ήταν αρκετό για τον γαύρο να καθαρίσει το παιχνίδι, σκοράροντας 3 γκολ (Πάρντο, Φορτούνης 2), παίρνοντας το αναμενόμενο πέναλτι, ενώ το πρώτο ανεπίσημο γκολ της σεζόν για τον ΆΡΗ το πέτυχε ο Μπράνα Ίλιτς στο 78ο λεπτό.

ΆΡΗΣ: Διούδης, Ρόβας, Ιντζίδης, Μπούρμπος, Τσουμάνης, Αντρέου, Νέτο, Ανάκογλου, Ντούνης, Τάτος, Καπνίδης. Έπαιξαν και οι Ίλιτς, Μιλούνοβιτς (ντεμπούτο).



ΆΡΗΣ - Κέρκυρα 2-1 (21/08)

Πρώτο φιλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης για τον ΆΡΗ για τη νέα σεζόν, πρώτη νίκη επίσης. Στα ''αποκαλυπτήρια'' στο κοινό του, ο ΆΡΗΣ επικράτησε με ανατροπή της Κέρκυρας, ομάδα Superleague, έχοντας δύο πρόσωπα, καθώς στο πρώτο ημίχρονο ήταν μετριότατος και δεν αναπτυσσόταν σωστά, ενώ είχε και αμυντικά κενά, ενώ στο δεύτερο παρουσιάστηκε πολύ βελτιωμένη η ομάδα, με ορθολογική ανάπτυξη, σωστά τρεξίματα και pressing, καταφέρνοντας να πετύχει και 2 γκολ και να πάρει τη νίκη.

Οι Κερκυραίοι προηγήθηκαν στο 41' έπειτα από ωραία ατομική προσπάθεια και τελείωμα του Ροζάριο. Αμφότερα τα γκολ του ΆΡΗ, στο δεύτερο ημίχρονο, που του έδωσαν τη νίκη, τα πέτυχε ο Ντάρσι Νέτο, στην επιστροφή του στο Χαριλάου, δείχνοντας ότι παρά τα 35 του χρόνια παραμένει σε πολύ καλή κατάσταση και είναι σε θέση να δώσει πολλά στην ομάδα φέτος. Στο 61' ισοφάρισε με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή και στο 78' ολοκλήρωσε την ανατροπή με κοντινή προβολή.

ΆΡΗΣ: Διούδης, Ρόβας, Ιντζίδης, Μπούρμπος, Τσουμάνης, Αντρέου, Ανάκογλου, Ντούνης, Τάτος, Ίλιτς, Καπνίδης. Έπαιξαν και οι Αναγνωστόπουλος, Νέτο, Μιλούνοβιτς, Παυλίδης, Ντόγος, Βουτσιάς.

0 σχόλια: