Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Η κατάσταση στο ρόστερ του ΆΡΗ 23/08/2016

Καλησπέρα σε όλους. Έχουμε περίπου ένα μήνα ακόμα για την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League, η ομάδα μοντάρεται από τον Αναστόπουλο, έχει κάνει ήδη αρκετές προσθήκες, ωστόσο υπάρχουν ακόμα κάποια κενά στο ρόστερ, και από άποψη ποιότητας αλλά και ποσότητας, που πρέπει να καλυφθούν.

Πάμε να δούμε συνοπτικά την κατάσταση στο έμψυχο δυναμικό της αγαπημένης μας ομάδας, ξεχωριστά σε κάθε θέση του γηπέδου.

Τέρμα

Διούδης και Αναγνωστόπουλος. Μία πολύ καλή δυάδα. Χρειάζεται και ένας 3ος. Κάποιος μικρός. Πιθανή η επιστροφή του Μάντζαρη που έπαιζε στις ακαδημίες.

Στόπερ

Έχουμε σοβαρό πρόβλημα εδώ. Μόνο τον 35χρονο Ραούλ Μπράβο και τον Ιντζίδη. Κατά συνθήκη παίζει και ο Ρόβας, όπως είδαμε και στα φιλικά. Επειγόντως 2 μεταγραφές στη συγκεκριμένη θέση!

Δεξί μπακ

Υπερκαλυμμένοι εδώ. Μπούρμπος, Νέτο, Βουτσιάς και κατά συνθήκη Ρόβας.

Αριστερό μπακ

Μόνο ο Τσουμάνης και ο κάποτε σπουδαίος αριστερός μπακ αλλά νυν 35χρονος και πίσω σε φυσική κατάσταση Ραούλ Μπράβο, που λογίζεται 95% ως στόπερ. Χρειαζόμαστε έναν ακόμα εδώ.

6

Βασίλης Ρόβας καθαρός κόφτης, Αντρέου φαίνεται πολύ καλή προσθήκη, καλύπτοντας επάξια 6 και 8, Νέτο παίζει άνετα και κατά συνθήκη ο Ιντζίδης. Θα ήθελα έναν ακόμα αμυντικογενή χαφ, καθώς υπάρχει μόνο ο Ρόβας και αυτός είναι 32.

8

Φουλ και από ποιότητα και από ποσότητα. Αντρέου, Ανάκογλου, Παυλίδης είναι η φυσική τους θέση και είναι πολύ καλοί δημιουργοί, Νέτο, Τάτος και Ντόγος καλύπτουν επάξια τη θέση (ο Τάτος σε παιχνίδια που θες να πας φουλ επιθετικά, όπως έγινε σε αρκετά στη Γ' εθνική πέρσι).

10

Ονοματεπώνυμο κατόχου Ανδρέας Τάτος! Υπάρχουν όμως και πολλές εναλλακτικές και παίκτες που μπορούν να παίξουν επιτελικοί χαφ. Ανάκογλου (το ίδιο καλά με 8), Παυλίδης, Αντρέου (για πιο κλειστά και αμυντικά), Νέτο, Μιλούνοβιτς, Ν'Λουντούλου, Ίλιτς (για φουλ επιθετικά), Ντόγος.

Δεξί εξτρέμ

Ντούνης φυσική θέση και πολύ καλή παρουσία πέρσι, μεγάλες οι προσδοκίες και φέτος. Νέτο και Βουτσιάς μπορούν να αγωνιστούν επάξια (το ίδιο καλά με δεξί μπακ, και για τους 2 αυτές οι 2 είναι οι φυσικές τους θέσεις), και επίσης Ν'Λουντούλου και Ντόγος (πολυεργαλείο). Καλυμμένοι.

Αριστερό εξτρέμ

Μιλούνοβιτς φυσική θέση και απ' ότι φαίνεται δύσκολα θα μετακινείται. Ν'Λουντούλου επίσης φυσική θέση, πρέπει να παλέψει πολύ και θα υπάρχει πολύ καλός συναγωνισμός. Ντούνης αποδίδει σχεδόν το ίδιο καλά με δεξιά, ενώ κατά περίσταση παίζει και ο Ίλιτς. Καλυμμένοι.

Φορ

Ίλιτς, Καπνίδης και κατά συνθήκη Μιλούνοβιτς. Για μένα καλυμμένοι, παρά τα όσα ακούγονται. Ερωτηματικό εδώ.



Συμπέρασμα

Η ομάδα χρειάζεται τουλάχιστον 4-5 ακόμα προσθήκες. Σίγουρα 2 στόπερ, 1 αριστερό μπακ και 1 τερματοφύλακα για τρίτο, ενώ με ερωτηματικό ένα 6άρι και ένα φορ ακόμα. Οψόμεθα..


0 σχόλια: