Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Το ρόστερ του ΆΡΗ στην πρώτη μέρα της προετοιμασίας (01/08)

Καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα. Η ομάδα βρίσκεται από χθες στο Καρπενήσι, προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Νίκος Αναστόπουλος έχει ήδη ξεκινήσει δουλειά, ωστόσο το ρόστερ έχει ακόμα πολλά κενά με αποτέλεσμα να υπάρχει σχετικό κώλυμα στην δουλειά που θέλει να κάνει.

Πάμε να δούμε την κατάσταση στο ρόστερ και που πρέπει επειγόντως να αποκτηθούν παίκτες.

Στη θέση του τερματοφύλακα είμαστε καλυμμένοι μέσα σε 2 μέρες, καθώς αποκτήθηκαν Διούδης και Αναγνωστόπουλος. Ίσως χρειαζόμαστε και έναν τρίτο αλλά ίσως προωθηθεί κάποιος μικρός..

Στα στόπερ έχουμε φοβερά κενά. Ο Ραούλ Μπράβο στα 35 του (αναμένεται σήμερα στο Καρπενήσι) και ο Ιντζίδης είναι οι μοναδικοί παίκτες σε αυτή τη θέση. Σίγουρα χρειάζεται ένας βασικός παίκτης και ένας ακόμα για να υπάρχει βάθος.

Δεξί μπακ υπερκαλυμμένοι, με Μπούρμπο, Βουτσιά και Νέτο, ενώ στα αριστερά υπάρχει μόνο ο Τσουμάνης και κατά συνθήκη ο Ραούλ Μπράβο (σίγουρα δεν μπορεί να αγωνιστεί εκεί με την ίδια επιτυχία που αγωνιζόταν σε Ρεάλ ή Ολυμπιακό), οπότε χρειαζόμαστε έναν ακόμα (ο Κούρος που ακούγεται είναι εξαιρετική λύση).

Στα αμυντικά χαφ, χαμογελάσαμε λίγο με τον Αγκουστιέν που ακούστηκε, που είναι παικταράς αλλά δυστυχώς κόπηκε στα εργομετρικά. Οπότε, έχουμε μέχρι στιγμής τον Ρόβα, τον Αντρέου Γκουεράο, ενώ μπορούν να παίξουν στη θέση 6 και οι Νέτο, Ιντζίδης. Στο 8, έχουμε Αντρέου Γκουεράο στη φυσική του θέση, όπως και τον Παυλίδη. Σε πολλά παιχνίδια αγωνίστηκε εκεί πέρσι ο Τάτος (για πιο επιθετικά κυρίως), ενώ μπορούν να παίξουν και Νέτο, Ντόγος. Σίγουρα θέλουμε άλλον έναν παίκτη στη μεσαία γραμμή.

Στο 10 φυσικά Ανδρέας Τάτος, με εναλλακτικές Παυλίδη, Αντρέου και Ντόγο, και αναμένουμε τι θα γίνει με Κόκε. Αν μείνει καλώς, αλλιώς θα πρότεινα την απόκτηση ενός ακόμα επιτελικού.

Στις πτέρυγες, τώρα. Δεξιά πιστεύω είμαστε κομπλέ. Ντούνης, Νέτο, Ν'Λουντούλου, Βουτσιάς και Ντόγος μπορούν να παίξουν εκεί. Ωστόσο, αριστερά, ο μόνος που εκεί είναι η φυσική του θέση είναι ο Ν'Λουντούλου και άνετα την καλύπτει και ο Ντούνης. Δοκιμάζεται και ο νεαρός Μαζινγκά. Σίγουρα θέλουμε έναν αριστερό εξτρέμ.

Τέλος, στα σέντερ φορ, υπάρχει μόνο ο Αντώνης Καπνίδης, που δύσκολα μπορεί να σταθεί βασικός στη Β' εθνική με την ίδια ποιότητα που το έκανε στη Γ', όποτε χρειαζόμαστε σίγουρα έναν ποιοτικό βασικό γκολτζή σέντερ φορ, και γιατί όχι ένα ακόμα μπακ απ (εξαρτάται και εδώ τι θα γίνει με Κόκε).

Καταλήγοντας, η ομάδα για να μπορεί να λέει ότι έχει πλήρες ρόστερ, χρειάζεται ακόμα τουλάχιστον 7-8 παικτών. Και καλό θα είναι να μην καθυστερήσει πολύ ακόμα η ενίσχυση ώστε η ομάδα να είναι καλοδουλεμένη και δεμένη με την έναρξη του πρωταθλήματος και όχι να χτιστεί τελευταία στιγμή, πράγμα που μπορεί να στοιχίσει. Θετικό πρόσημο μέχρι στιγμής, αλλά θέλει ακόμα πολλή δουλειά. Ίδωπμεν.

0 σχόλια: