Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Η απόδοση των παικτών του ΆΡΗ στον πρώτο γύρο

Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα έχω ένα άρθρο το οποίο ήθελα να κάνω εδώ και καιρό, ωστόσο οι υποχρεώσεις δε μου το επέτρεψαν και έτσι το ανεβάζω μία ημέρα πριν η ομάδα επανέλθει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Πάμε να δούμε την απόδοση των παικτών του ποδοσφαιρικού ΆΡΗ στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής.




Γιάννης Σιδεράκης: Στην αρχή ήταν στον πάγκο, ίσως γιατί εντάχθηκε σχετικά αργά στην ομάδα. Ωστόσο, έπαιξε στα 7 τελευταία ματς (8 σύνολο), και όσο περνάει ο καιρός έχει όλο και καλύτερη απόδοση. Δεδομένα, βέβαια, ο τερματοφύλακας του ΆΡΗ στη Γ' εθνική, ειδικά φέτος, δεν έχει και πολλή δουλειά, αλλά όποτε χρειάζεται είναι εκεί, με αποκορύφωμα την εξαιρετική εμφάνιση στη Δράμα. Είναι πολύ καλός τερματοφύλακας, επιπέδου Σούπερ Λιγκ, και σε πολύ καλή ηλικία.

Χαβιέ Τζινάρ: Στην αρχή της χρονιάς ήταν αυτός που υπερασπίστηκε την εστία του ΆΡΗ, έχοντας και αυτός στο τέλος του πρώτου γύρου 8 συμμετοχές. Γενικά ο Ισπανός έδειξε καλά στοιχεία, αν και λίγο ασταθής στις εξόδους και στις αποφάσεις του.

Ραούλ Μπράβο: Αναμφίβολα το μεγαλύτερο όνομα του ρόστερ. Σε όσα παιχνίδια έπαιξε (10 στο σύνολο, όλα ως βασικός), έδειξε δείγμα της τεράστιες ποιότητας και της εμπειρίας του, ωστόσο λόγω ηλικίας δεν μπόρεσε να σταθεροποιηθεί με τους τραυματισμούς του. Ελπίζουμε να επανέλθει δριμύτερος, ειδικά του χρόνου θα είναι υπερπολύτιμη μονάδα, είτε ως στόπερ είτε ως αριστερό μπακ. Έχει και μία ασίστ.

Πασχάλης Μελισσάς: Έπαιξε 14 90λεπτα από τα 16! Πολύ καλός και σταθερός στην απόδοσή του, βοηθάει τους συμπαίκτες του και πολύ καλός στον αέρα, είναι το μεγάλο μου πουλέν φέτος. Έχει και μία ασίστ.

Χρήστος Ιντζίδης: Ήρθε το Σεπτέμβριο, έκανε ντεμπούτο και από τότε έπαιξε 9 συνεχόμενα 90λεπτα. Εξαιρετικές τοποθετήσεις, πολύ δυναμικός και έχει πετύχει και 2 γκολ (το ένα έδωσε τη νίκη στο Κοκκινόχωμα και το άλλο ήταν γκολάρα στο 4-1 με τη Θύελλα Φιλώτα). Σε πολύ καλή ηλικία και πολύ ταλαντούχος.

Δημήτρης Σαμαράς: Παρά τα 39 του χρόνια, κρατιέται αρκετά καλά τουλάχιστον για το επίπεδο της κατηγορίας. Στα 7 παιχνίδια που έχει παίξει (5 βασικός, 2 αλλαγή) βοήθησε με την εμπειρία του και είναι αξιόπιστη εναλλακτική λύση.

Νίκος Γεωργιάδης: Η αλήθεια είναι ότι περίμενα πολλά περισσότερα από αυτόν. Βέβαια έχουν παίξει ρόλο και οι τραυματισμοί που είχε και δεν του επέτρεψαν να βρει ρυθμό. Είναι πολύ καλό μπακ, αλλά κυρίως αμυντικογενές και αυτό δεν τον βοηθάει στη Γ' εθνική. Σίγουρα πάντως είναι ποιοτικός και έμπειρος και μπορεί να προσφέρει τουλάχιστον άλλα 2 χρόνια. Έχει αγωνιστεί σε 9 ματς, όλα βασικός. Έχει και μία ασίστ.

Πασχάλης Βουτσιάς: Ήρθε τελευταία σιτγμή, και όσοι τον γνωρίζαμε τον θυμόμασταν ως εξτρέμ. Ωστόσο, στα 3 παιχνίδια που έχει παίξει (και τα 3 ως αλλαγή, αλλά στο 1 έβγαλε σχεδόν ολόκληρο παιχνίδι) έπαιξε ως δεξί μπακ και η αλήθεια είναι ότι έδειξε πολύ θετικά στοιχεία. Κύριο προσόν η ταχύτητά του.

Νίκος Τσουμάνης: Παίκτης που τον γνωρίζαμε, πολύ καλός για τις χαμηλότερες κατηγορίες. Στα 11 ματς που έχει παίξει (10 βασικός, 1 αλλαγή) έκανε απλά τη δουλειά του καλά και τίποτα παραπάνω. Σίγουρα δεν είναι ο παικταράς που θα αλωνίσει αλλά η εμπειρία του και τα πλεονεκτήματά του είναι σημαντικά για την ομάδα.

Βασίλης Ρόβας: Ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές, μαζί με τον Καπνίδη, αφού έχει παίξει σε 15 ματς (14 βασικός, 1 αλλαγή), ενώ έχει και μία ασίστ. Ξεκίνησε πολύ νωθρά τη χρονιά, ωστόσο σταδιακά βρήκε τα πατήματά του και στα τελευταία παιχνίδια ήταν σταθερά από τους διακριθέντες του ΆΡΗ, με αποκορύφωμα τα ματς με Εορδαϊκό και Θύελλα Φιλώτα που ήταν ένα κέντρο μόνος του! Εξαιρετικός παίκτης και εξαιρετικός χαρακτήρας, έχει πολλά να δώσει ακόμα.

Κώστας Καζναφέρης: Γνωστό πολυεργαλείο, πολύ γρήγορος και τακτικά συνεπής, ωστόσο του λείπει η τεχνική και το καθαρό μυαλό. Έχει καλύψει ως τώρα τις θέσεις του αμυντικού χαφ (κυρίως) και του δεξιού μπακ. Αγωνίστηκε συνολικά σε 14 παιχνίδια, όλα ως βασικός, έχοντας αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Δεδομένα είναι πολύ καλός και χρήσιμος παίκτης, αλλά πρέπει να σταθεροποιήσει την απόδοσή του.

Αλέξανδρος Καλογέρης: Γνωρίζαμε από πέρσι ότι μπορεί να δώσει πολλά πράγματα στο χώρο του κέντρου, κυρίως ανασταλτικά, όπου είναι εξαιρετικότατος, αλλά και στην πρώτη πάσα. Με τον καιρό καθιερώθηκε στην 11άδα, παρότι στα πρώτα ματς ήταν η μόνιμη αλλαγή και όποτε μπαίνει τα δίνει όλα, ενώ έχει κάνει πολύ καλό δίδυμο με τον Ρόβα. Ο Καλογέρης έχει αγωνιστεί σε 13 παιχνίδια, 7 βασικός και 6 αλλαγή.

Μπάμπης Παυλίδης: Ο μεγάλος άτυχος. Ξεκίνησε φουριόζος τη χρονιά, με εξαιρετικές εμφανίσεις είτε ως κεντρικός χαφ, είτε ως 10άρι, έβαλε και γκολ με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων. Αφού έπαιξε και στα 6 πρώτα ματς (4 βασικός, 2 αλλαγή), είχε έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό και από τότε δεν έχει αγωνιστεί. Από ότι μαθαίνουμε έχει επανέλθει και μακάρι να μην είναι υγιής και να προσφέρει.

Στέφανος Ντόγος: Ο νεαρός έχει παίξει μόλις 3 ματς, ολιγόλεπτα, ως αλλαγή. Αναμένουμε να τον δούμε πιο πολύ όταν η άνοδος θα έχει ξεκαθαρίσει.

Ανδρέας Τάτος: Το νο10, ο αρχηγός και ο κινητήριος μοχλός του ΆΡΗ! Η επιστροφή του στην ομάδα στη Γ' εθνική ήταν τεράστια έκπληξη, αφού ο παίκτης αυτός έχει ταλέντο και ποιότητα για μεγάλα πράγματα! Στα περισσότερα ματς ήταν το Α και το Ω της ομάδας, αφού όλες οι μπάλες περνούν από τα πόδια του. Μπορεί να αποτελέσει στυλοβάτη της αναγέννησης της ομάδας. Έχει βέβαια και τα αρνητικά του, όπως το ότι κράζει συνέχεια τους συμπαίκτες του ή την αστάθεια στην απόδοσή του σε κάποια παιχνίδια. Σε 14 συμμετοχές (όλες ως βασικός), έχει σκοράρει 5 γκολ και έχει δώσει 6 ασίστ!

Μάουρο Πόι: Σίγουρα δεν είναι ο περσινός Πόι, ωστόσο και φέτος είναι πολύ σημαντική μονάδα για την ομάδα. Σε αντίθεση με πέρσι, φέτος παίζει κυρίως πλάγια και αναλώνεται περισσότερο στο να δημιουργεί για τους συμπαίκτες του. Η εμπειρία και η ποιότητά του είναι και φέτος καθοριστικά σε μερικά ματς. Έχει 14 συμμετοχές (11 βασικός, 3 αλλαγή), 2 γκολ και 4 ασίστ.

Μάρκος Ντούνης: Η αποκάλυψη για φέτος. Γνωρίζαμε ότι είναι φοβερό ταλέντο από τις μέρες του στον Πανιώνιο και την Άεκ, ωστόσο δεν περιμέναμε να εγκλιματιστεί και να αποδίδει τόσο γρήγορα και ουσιαστικά. Ταχύτατος, δίνει φρεσκάδα στα πλευρά και συμμετέχει στις φάσεις, ενώ έχει και πολύ καλή τρίπλα. Έχει αγωνιστεί σε 14 παιχνίδια (11 βασικός, 3 αλλαγή), έχει σκοράρει 6 γκολ και έχει δώσει 5 ασίστ! Σπουδαία μονάδα για το παρόν και το μέλλον.

Γκαέλ Ν'Λουντούλου: Το ταλέντο δεν του λείπει, ωστόσο πρέπει να λειτουργεί πιο σοβαρά και ομαδικά. Είναι αναμφίβολα εξαιρετικός παίκτης, πολύ καλή τρίπλα και πόδια, αλλά δεν έχει το καθαρό μυαλό. Είχε ένα τρομερό σερί εμφανίσεων κάπου στα μέσα του πρώτου γύρου, αγωνιζόμενος κυρίως ως αλλαγή, και απο εκεί και πέρα μετριότητα. Περιμένουμε πολλά περισσότερα. Κατέγραψε 14 συμμετοχές (9 βασικός 5 αλλαγή), 2 γκολ και 4 ασίστ.

Σέρχιο Κόκε: Κόκεεεεεε Κόκεεεεε

Αντώνης Καπνίδης: Παρότι είναι αρκετά αποδοτικός, δεν είναι στα περσινά του στάνταρ. Σίγουρα του τέθηκαν περισσότερες ευθύνες από ότι θα έπρεπε, αφού σίγουρα είναι παίκτης με ταβάνι τη Β' εθνική. Ωστόσο, τα δίνει όλα κάθε φορά και έχει κάποιες εκλάμψεις που έχουν προσφέρει πάρα πολύ στην ομάδα. Είναι φυσικά ο πρώτος της σκόρερ, με 9 γκολ και 1 ασίστ σε 15 ματς (14 βασικός, 1 αλλαγή), και μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί η περίπτωσή του στην πορεία.

Λεωνίδας Κυβελίδης: Ταλαντούχος, έμπειρος, αλλά με μέτρια προσφορά στον πρώτο γύρο. Σίγουρα ανώτερος από τα υπόλοιπα φορ μας, σίγουρα μπορεί να σταθεί και στην Α' εθνική, αλλά πρέπει να το αποδείξει και στο γήπεδο. Μπορεί να προσφέρει πολλά πολλά περισσότερα και μακάρι να το δοθούν ευκαιρίες και να τις αρπάξει. Αγωνίστηκε στον πρώτο γύρο σε 13 ματς (2 βασικός, 11 αλλαγή!), σκόραρε 4 φορές και έδωσε 2 ασίστ.

Βασίλης Κωνσταντινίδης: Σίγουρα είναι απλά ο αναπληρωματικός του αναπληρωματικού σέντερ φορ. Ψηλός, καλό κεφάλι αλλά μέχρι εκεί, τίποτα το ιδιαίτερο. Προσπαθεί πάντως όποτε μπαίνει και αυτό οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε. Έπαιξε σε 4 ματς (1 βασικός, 3 αλλαγή) και σκόραρε 1 γκολ, στο τελευταίο ματς με Έβρο Σουφλίου.

2 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 17 Ιανουαρίου 2016 στις 2:44 μ.μ.

βαθυστοχαστη και πολυ αναλυτικη η κριτικη σου για τον κοκε :p

Giorgos T. είπε... 17 Ιανουαρίου 2016 στις 2:45 μ.μ.

αρκετοι απο αυτους θα αποτελεσουν παρελθον του χρονου.

Για φετος παντως νομιζω οτι καλα καναμε και δεν προχωρησαμε σε προσθηκες , αφου δεν υπαρχει θεση που να εχουμε προβλημα. Ασε που θα χαλασει και η χημεια οπως θα ελεγε και ο Πριφτης ...