Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Με ανεβασμένη ψυχολογία πλέον και με πολλούς εχθρούς

Η ομάδα μας κέρδισε 0-1 στην Βέροια και έτσι έκανε δεύτερη σερί νίκη και μάλιστα εκτός έδρας. Προσωπικά μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Βικελίδης έλεγα (και πιστεύω πολλοί οπαδοί μας) ότι αν σε Πανιώνιο και Βέροια πάρουμε δύο βαθμούς θα είναι θαύμα.

Η ομάδα μας εξέπληξε ευχάριστα και έβγαλε δύο σερί διπλά. Πλέον η ψυχολογία όλων στην ομάδα έχει ανέβει. Το θέμα όμως είναι τι θα γίνει με την εχθρική εδώ και χρόνια διαιτησία ; ; ; Πόσο ακόμα θα μας κυνηγάει και για ποιον λόγο ; ; ; Γιατί κάτι πρέπει να γίνει για να έχουμε το πολυπόθητο αλλά ακατόρθωτο μέχρι τώρα για τον ΆΡΗ 50-50...

Ας ξεκινήσω με το αγωνιστικό. Ο Σέρβος μας έδεσε. Και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι μας έδεσε γρήγορα. Αυτό ήταν το πρώτο ματς του ΆΡΗ εκτός έδρας που δεν δεχτήκαμε γκολ. Αυτό είναι ακόμα ένα θετικό στοιχείο. Και άλλο ένα είναι ότι τα δύο διπλά που βγάλαμε ήταν κόντρα σε ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με εμάς. Άρα είναι εξάποντα. Και τους έχουμε και εντός στον δεύτερο γύρο.

Προσωπικά, δεν περίμενα τόσο γρήγορα τα θετικά αποτελέσματα. Ο Μιλίνκοβιτς, δουλεύει σκληρά καθημερινά αλλά δεν περίμενα τόσο γρήγορα οι κόποι να αποδώσουν καρπούς. Περίμενα πιο αργά να γίνει αυτό. Παρόλα αυτά η ομάδα ανέβηκε και έγινε ουσιαστική. Και η ψυχολογία όλων (οπαδών, παικτών, προπονητών) ανέβηκε (καιρός ήταν).

Η τοποθέτηση του Ψυχογιού στο δεξί άκρο της άμυνας, το δίδυμο Πουλίδο-Έλσνερ το κέντρο άμυνας, η τοποθέτηση του Οικονομόπουλου στον άξονα, ο ουσιαστικός Ουντόζι, η σκληρή δουλειά γενικά βοήθησαν την ομάδα. Συνέχεια στην σκληρή δουλειά για ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση.

Πέρα από ατό δεν γίνεται να μην σχολιάσω για πρώτη φορά φέτος και για πολλοστή όλα αυτά τα χρόνια την προκλητική διαιτησία. Τους βαρέθηκα τους τύπους αυτούς... Εδώ και χρόνια. Να λέμε τα ίδια και τα ίδια είναι γραφικό. Όλοι έχουμε μάθει κάτι, έχουμε ακούσει κάτι, έχουμε δει εκπομπές στην τηλεόραση, ακούσαμε ανθρώπους του ποδοσφαίρου να μιλούν, παίκτες να τα λένε κλπ κλπ κλπ...

Το θέμα δεν είναι τι γίνεται... Σαπίλα γίνεται εδώ και χρόνια σε όλα τα θέματα της χώρας.. Το θέμα είναι τι μπορούμε να κάνουμε....Δεν είμαστε κανά χωριό. ΆΡΗΣ είμαστε και είμαστε δύναμη στην Βόρεια Ελλάδα και ανήκουμε στις δυνάμεις αυτής της χώρας στον αθλητικό χώρο.

Άρα, μπορούμε να κάνουμε κάποια πράγματα... Ο κάθε ένας έχει μυαλό και αποφασίζει αυτός τι πρέπει να γίνει και τι όχι. Από εδώ θα προτείνω κάποιους ειρηνικούς (αγαθιάρικους θα μου πείτε) τρόπους που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε...

- Στα επόμενα δύο ή τρία εντός έδρας παιχνίδια μας να μπούμε όλοι στο γήπεδο κάπου στο 15ο λεπτό λέγοντας από πριν ότι το κάνουμε για λόγους διαμαρτυρίας προς την διαιτησία. Είναι μία κίνηση που συνηθίζουν α την κάνουν στην Ιταλία και την Ολλανδία οι οπαδοί δείχνοντας την δυσαρέσκειά τους για κάτι.

- Μια ειρηνική πορεία ή μια συγκέντρωση στο γήπεδο μας η οποία θα προβληθεί από τα μέσα της Πόλης και θα γίνει γνωστή πανελλαδικά... Και ας λένε οι πολίτες ότι δεν κοιτάζουμε την ανεργία και τα οικονομικά...

- Να μιλήσουμε με ορισμένους βουλευτές Θεσσαλονικούς και ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ αν είναι δυνατόν για να γίνει θέμα...

- Κάποτε κάναμε μια τούρτα για τα 100 ματς αν θυμάμαι καλά χωρίς πέναλτι..Τώρα μπορούμε να κάνουμε μια τούρτα που ένας διαιτητής με δρεπάνι προσπαθεί να σφάξει τον θεό ΆΡΗ, αλλά αυτός μένει όρθιος... Αυτό είναι σάτιρα πιο πολύ...

Αυτά μου ήρθαν πρόχειρα στο μυαλό... Όχι ότι θα μας λύσουν το πρόβλημα... Γενικότερα για να επιβιώσεις στον βούρκο της Ελλάδας και του ποδοσφαίρου της, πρέπει να γίνεις και συ βούρκος ίδιος..Αλλά τέλος πάντων..

Στα σχόλια σας αν έχετε να πείτε ή να προτείνετε κάτι μην γράψετε τραβηγμένα πράγματα ως αντιδράσεις...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 22 Οκτωβρίου 2013 στις 2:42 μ.μ.

Συμφωνω σε ολα εκτος απο απο αυτο μετα 15λεπτα..γιατι εκτος απο τυχων προστιμα δεν καταφερνεις απολυτως τπτ..ισα-ισα αμα μετα σε σφαξει ο διαιτητης ειναι σαν να σε κοροιδευει...εγω επισης προτεινω αν ξανασυμβει αυτο να παρουμε την ομαδα και να φυγουμε!

marauder3

jim είπε... 22 Οκτωβρίου 2013 στις 2:47 μ.μ.

Όταν λέω για 15 λεπτά μετά εννοώ για μας τους οπαδούς marauder... Όχι για την ομάδα.. Παράδειγμα στο ματς με τον Πλατανια που αρχίζει 15:00, να μπούμε οι οπαδοί στο 15ο λεπτό... Αλλά από πριν αν γίνει γνωστό γιατί το κάνουμε..

Αν πάρουμε την ομάδα και φύγουμε θα είναι που θα μας κόψουν βαθμούς..

Ανώνυμος είπε... 22 Οκτωβρίου 2013 στις 2:49 μ.μ.

εχεις δικιο παντως παλι με το 15λεπτο ..ακομα και αν συμβει αυτο πες και μπουμε στο 15 ...αμα μετα υπαρξει σφαγη θα νιωθουμε ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΑ...

Μαραουντερ

Ανώνυμος είπε... 22 Οκτωβρίου 2013 στις 11:37 μ.μ.

Παιδια σας εμφανιζει και εσας προβλημα το τσατ??

marauder3