Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Παρουσίαση του νέου τεχνικού τιμ

Καλησπέρα σε όλους. Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η παρουσίαση του νέου τεχνικού τιμ της ομάδας μας, με τους Γιάννη Χατζηνικολάου, Δημήτρη Μούτα και Κώστα Δράμπη να δίνουν την πρώτη τους συνέντευξη τύπου.

3 πράγματα κρατάω και τίποτα άλλο από την παρουσίαση του τεχνικού τιμ, αφού τα υπόλοιπα ήταν τα γνωστά και αναπόφευκτα κλισέ (''θα τα δώσουμε όλα'' και ''είναι τιμή μας'' κλπ.), και τα αναφέρω επιγραμματικά παρακάτω.





  • Ο στόχος: Ο τεχνικός διευθυντής, ο κ. Μούτας, έθεσε ως στόχο την όσον το δυνατόν γρηγορότερη παραμονή. Ο λογικός στόχος δηλαδή. Απλά επιβεβαιώσαμε ότι είναι ρεαλιστές και δεν πετούν στα σύννεφα. Καλό αυτό.
  • Οι γρήγορες μεταγραφές: Ο προπονητής, ο κ. Χατζηνικολάου, είπε ότι μέχρι τις 7 Ιουλίου που θα αναχωρήσει η ομάδα για το Πράβετς της Βουλγαρίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, θα έχει γίνει το 90% των μεταγραφών. Πάρα πολύ καλό αυτό κατά τη γνώμη μου και μπράβο τους αν το πραγματοποιήσουν.
  • Ο Γιάννης Παπαδόπουλος: Από απλά σενάρια επιβεβαιώθηκε καραεπίσημα και αργότερα ανακοινώθηκε ότι ο Γιάννης Παπαδόπουλος (Γ. Παπ. θα τον γράφω για συντομία) είναι παίκτης της ομάδας και μάλιστα ήταν παρών στην πρώτη προπόνηση από ότι έμαθα. Αύριο θα ανέβει το άρθρο μου για αυτήν την πολύ καλή μεταγραφή.


Υ.Γ. Στην πρώτη προπόνηση δεν παραβρέθηκα οπότε δεν μπορώ να σας μεταφέρω κάτι, λυπάμαι..

0 σχόλια: