Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Οι εξωαγωνιστικές εξελίξεις

Καλησπέρα σε όλους. Ξέρετε όσοι με διαβάζετε ότι μου αρέσει να ασχολούμαι καθαρά με ποδοσφαιρικά θέματα, να μιλάω για μπάλα, αλλά τα διοικητικά τρέχουν και οφείλουμε να ασχολούμαστε.

Παρακάτω έχω μία ενημέρωση για κάποια θέματα που απασχολούν την ΠΑΕ (κυρίως), και παραθέτω και μία σύντομη άποψη για αυτά.







Δρομολογήσεις για 99

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Ηλιάδης, συναντήθηκε με δύο δικηγόρους που εκπροσωπούν πολλούς πιστωτές, τον Αργύρη Λίβα (Γκιάρο, Νάτσο, Κουλουχέρης) και τον Μηνά Λυσάνδρου (Κούπερ, Κατσαβάκης, Καρακώστας, Πρίττας, Τόχα, Μενδρινός, Γιάκομπ) και τους πρότεινε διακανανισμούς, που έγιναν αποδεκτοί σε πρώτη φάση, με τις υπογρφαές να πέφτουν την άλλη βδομάδα.

Επίσης, συναντήθηκε με τον Γιώργο Ζελελίδη, ατζέντη που εκπροσωπεί τις πιο σημαντικές περιπτώσεις (Φατί, Ντίκο, Σανκαρέ, Καστίγιο) και τον ενημέρωσε για τους διακανονισμούς που θα προτείνει. Καλά κάνει και βιάζεται ο κ. Ηλιάδης, καθώς κάθε λεπτό που περνάει είναι πολύτιμο για το άρθρο 99.

Τι γίνεται με τον έλεγχο;

Ο κ. Φουρλίγκας, μέλος της διοίκησης της ΚΜΑ, είχε πει ότι στο πρώτο 10ήμερο του Ιουνίου το πόρισμα θα είναι έτοιμο. Προφανώς για τον κ. Φουρλίγκα οι 3 κανονικές μέρες μετράνε ως 1. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.

Να ξέρετε εκεί στην ΚΜΑ (γιατί το πόρισμα είναι δουλειά της διοίκησης της ΚΜΑ, όχι της ΠΑΕ όπως νομίζουν κάποιοι) ότι ο κόσμος έχει κουραστεί, έχει μπουχτίσει και δεν μπορεί να περιμένει άλλο. Να ξέρετε ότι τα διαρκείας δε θα έρθουν με καμιά μεταγραφή, αλλά με το να μάθει ο κόσμος τι διάολο έγινε και έφτασε η ομάδα εδώ που έφτασε.

Συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος ο Σκόρδας

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ συνελήφθη μη απόδοση ΦΠΑ της ΠΑΕ ΆΡΗΣ, την πρώτη του θητεία φυσικά (2004-2009), με ένα ποσό λίγο μεγαλύτερο από τα 2 μύρια. Ζήτησε αναβολή και έμεινε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους, αύριο εκδικάζεται η υπόθεσή του με την αυτόφωρη διαδικάσία.

Αερολογίες για επενδυτή

Τα μέλη των διοικήσεων ΠΑΕ και ΚΜΑ διέψευσαν κατηγορηματικά οποιοδήποτε φημολογούμενο ενδιαφέρον από επενδυτή. Εντάξει αγαπητοί δημοσιογράφοι, κάνατε τη διαφημισούλα σα στη doyen group, τέρμα το παραμύθι όμως.

Κουράστηκε και σε αυτό το κομμάτι ο λαός. Ο επενδυτής δε θα εμφανιστεί από δημοσιεύματα, αλλά από πράξεις και φυσική παρουσία. Όταν μάθουμε το όνομά του τότε θα αρχίσουμε να πιστεύουμε.

*υπάρχει διαφορά μεταξύ επενδυτή και χρηματοδότη, να το θυμάστε

Μπάχαλο στις ακαδημίες

Παρουσιάζεται μία μεγάλη κωλυσιεργία από ΠΑΕ και ΑΣ όσον αφορά τις ακαδημίες, καθώς απουσιάζει ο γενικός υπεύθυνος ακαδημιών που θα αναλάβει τον σχεδιασμό τους. Ως αποτέλεσμα, παρατηρείται μεγάλη δυσαρέσκεια από τους γονείς και πολλά παιδιά θέλουν να αποχωρήσουν.

Το κομμάτι των ακαδημιών είναι σημαντικότατο για κάθε ομάδα και για να μην έχουμε δυσάρεστα πρέπει αν βρεθεί το συντομότερο κάποιος υπεύθυνος. Θα πρότεινα τον Πέτρο τον Πασσαλή αν ζητούσατε τη γνώμη μου.


0 σχόλια: