Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Ο Άρης ήρθε σε συμφωνία με τον Rok Elsner για τα επόμενα 2 χρόνια

Η ΠΑΕ Άρης κινήθηκε με άκρα μυστικότητα και εξασφάλισε την υπογραφή του Σλοβένου Rok Elsner για 2 χρόνια. Η συμφωνία ήρθε και επίσημα από το επίσημο site της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ Άρης ήρθε σε συμφωνία με τον Rok Elsner για τα επόμενα 2 χρόνια. Ο 27χρονος Σλοβένος μεσοαμυντικός βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα παρακολούθησε την πρώτη προπόνηση της ομάδας στο Κλεάνθης Βικελίδης. 

Ο Rok Elsner γεννήθηκε στις 25 Ιανουαρίου 1986 (27 χρ.) στην Λιουμπλιάνα και είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου. Έχει ύψος 1.86 και 74 κιλά.

Την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην πολωνική Σλασκ Βρότσλαβ". 


Βιογραφικό
Το νέο απόκτημα του Άρη έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη δεύτερη ομάδα της γαλλικής Νις (1991-2005).

Τη σεζόν 2005/2006 αγωνίστηκε στην 3η κατηγορία της Γερμανίας με την ομάδα της Wehen Wiesbaden.

Από το 2006 μέχρι το 2009 αγωνιζόταν στην πατρίδα του με την ομάδα της Interblock Ljubljana. Το 2006 τερμάτισε 7η στην πρώτη κατηγορία, ενώ τα επόμενα 2 χρόνια κατέκτησε δύο κύπελλα Σλοβενίας (2007 και 2008). Το 2008 μάλιστα κατέκτησε και το Super Cup της χώρας.

Το 2009/2010 πήρε μεταγραφή στο Κουβέιτ(!) στην ομάδα της Al - Arabi, μετά στην Νορβηγική Haugesund (μόλις 5 συμμετοχές) και τέλος το 2011 και για τα επόμενα 2 χρόνια αγωνίστηκε στην Πολωνική Slask Wroclaw.

Ο Ροκ Έλσνερ κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Super Cup Πολωνίας τη σεζόν 2011/2012, ενώ πέρυσι έφτασαν μέχρι τον τελικό του κυπέλλου. Πέρυσι αγωνίστηκε στα προκριματικά του Ch. League, προκρίθηκαν με Μποντγκόριτσα, αλλά αποκλείστηκαν τελικά από την Χέλσιμποργκ (στον 3ο προκριματικό γύρο). Συνέχισαν την πορεία τους στο Europa League, αλλά αποκλείστηκαν από το Αννόβερο.

Την προηγούμενη σεζόν (2011/2012) η πολωνική ομάδα είχε προκριθει στο Europa League με αντίπαλο την Dundee United και τη Λοκομοτίβ Σόφιας, αλλά στα play - off αποκλείστηκαν από την Ραπίντ Βουκουρεστίου.

Προτίμησε Άρη από Παρτιζάν
Δεν ξέρουμε αν είναι αλήθεια πάντως ακούγεται ότι είχε πρόταση από την Παρτιζάν, αλλά προτίμησε τον Άρη. Ήταν ελεύθερος οπότε λογικά θα είχε και άλλες προτάσεις από ομάδες.

Συμπαίκτης με τον Μάριαν Κέλεμεν
Ο παλιός τερματοφύλακας του Άρη αγωνίζεται στην Σλασκ (ως βασικός τερματοφύλακας της ομάδας).

Προορίζεται για βασικός αμυντικός χαφ
Από ότι φαίνεται λοιπόν ο Κοέλιο δεν ανανεώνει και ο Σλοβένος θα προορίζεται για βασικό 6άρι στον φετινό Άρη. Άκουσα τον Μουράφσκι (που τον γνωρίζει αφού παρακολουθεί το πρωτάθλημα Πολωνίας) και μου έδωσε την εντύπωση ότι θα είναι μια βελτιωμένη έκδοση του Κοέλιο. Εγώ θα πω μακάρι, απλά ξοδέψαμε μια μεταγραφή (από τις 3 που δικαιούμαστε) σε μια θέση που θα μπορούσαμε να κάνουμε μία -από τις 4 - ανανεώσεις.

Για να πάρουμε μια γεύση από τον παίκτη
http://youtu.be/2FShELlK_OA

2 σχόλια:

Unknown είπε... 28 Ιουνίου 2013 στις 6:26 μ.μ.

Δεν το γνωριζω το παλικαρι μακαρι να πετυχει βεβαια γιατι ειναι ο ενας απο τους 3 ξενους που θα παιξουν πρωταγωνιστικο ρολο φετος.

Η μεταγραφη του παντως δειχνει οτι μαλλον ο Κοελιο αποχαιρεταει.

Giorgos T. είπε... 28 Ιουνίου 2013 στις 7:33 μ.μ.

απ οτι φαινεται κοελιο και παπαστεριανος δεν θα μεινουν...αυτο δεν ειναι καλο ομως, αφου ηταν 2 παικτες που λογιζονται πλεον ως εμπειροι, θα ηξεραν δηλαδη τι θα ειχαν να αντιμετωπισουν τη νεα χρονια....

τωρα με παπαδοπουλο και ελσνερ δεν ξερω τι θα βγει... ελπιζω να παιξουν καλα