Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Ο Μιχάλης Κύργιας στον ΆΡΗ

Όνομα: Μιχάλης Κύργιας
Ημ. γένν.: 14/10/1989
Θέση: Κεντρικός αμυντικός
Καριέρα: 08-09      Ηλιούπολη     4 (1)
                  09-13    Απόλλων Σμ.  62 (2)

Πρώτη μεταγραφή λοιπόν για την ομάδα. Αν και πιστεύω πως περιττή, καθώς δε νομίζω το παιδί να αποκτήθηκε για βασικός. Λογικά θα είναι σε περίπτωση που δεν μείνει ο Παπαζαχαρίας μία εναλλακτική, ή ακόμα και να μείνει να έχουμε μία 5άδα.                                                                                                    Καλή επιτυχία!

4 σχόλια:

VardARIS είπε... 19 Ιουνίου 2013 στις 7:33 μ.μ.

Καλή τύχη να έχει το παλικαράκι, και μακριά από τραυματισμούς.

Ανώνυμος είπε... 19 Ιουνίου 2013 στις 9:16 μ.μ.

Kαλή τυχη και απο εμενα (αν και το γλωσσοφαγα....αλλα με τοσα που ειδαμε περυσι). Εχει καλα δειγμα γραφης, ελπιζω να τα δειξει και στο γηπεδο και γιατι οχι να διεκδικησει μια θεση στην ενδεκαδα

Μαραουντερ-3

Unknown είπε... 23 Ιουνίου 2013 στις 10:40 π.μ.

Παιδιά, είναι πολυ τυχερός ο Αρης, που πήρε αυτόν τον παίκτη..! Εμείς, εδώ στον Απόλλωνα-το παιδι έιναι από τις ακαδημίες του Απόλλωνα- έχουμε στεναχωρηθεί που δεν έμεινε..! Εύχομαι να είναι υγιής και εκεί, και μόνο για πάγκο δεν είναι...Θα το δείτε! Πολύ καλός τεχνίτης, πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι, "καθαρός" αμυντικός(δεν μπαίνει στη φάση για να χτυπήσει αντίπαλο) και πάντα προσπαθεί να "ανέβει" με τη μπάλα να μοιράσει στα χαφ. Καλός και φτηνός(..ακόμα..)Καλή επιτυχία!