Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Νέος πρόεδρος ο Ηλιάδης, ο κόσμος θέλει ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

Καλησπέρα σε όλους. Εκτός από την ήττα έπειτα από μάχη στο μπάσκετ και τον εκπληκτικό τελικό του Τσου Λου, υπήρχαν και οι εκλογές στην ΠΑΕ ΆΡΗΣ.

Νικητής τω εκλογών για την ανάδειξη του νέου ΔΣ ήταν ο Δημήτρης Ηλιάδης, που επικράτησε σχετικά άνετα του έτερου υποψηφίου, Λάμπρου Σκόρδα, έχοντας ποσοστό 64%.




Εγώ το θεωρούσα αναμενόμενο. Το είχα πει και στο φιλαράκι μου τον Μαράουντερ στο τσατ, ότι και θέλω και πιστεύω αν βγει ο Ηλιάδης. Ο λόγος δεν ήταν άλλος ότι οι φίλοι του ΆΡΗ πλέον έχουν βαρεθεί το όνομα Σκόρδας και αισθάνθηκαν την ανάγκη για κάτι καινούργιο.

Βέβαια, ο κ. Ηλιάδης δεν είναι καινούργιος στον ΆΡΗ, μιας και διετέλεσε πρόεδρος για αρκετά χρόνια τέλη δεκαετίας 80 και αρχές αυτής του 90, μάλιστα οι παλαιότεροι λένε ότι υπήρξαν κάποια θεματάκια, που ελπίζω να ξεπεραστούν με γνώμονα το καλό του ΆΡΗ.

Δε θέλω να πω και να σχολιάσω πολλά για την εκλογή του κ. Ηλιάδη για την ΠΑΕ. Απλά να του μεταφέρω ένα σύντομο μήνυμα:

Κύριε Ηλιάδη, εφόσον ένα μεγάλο μέρος της μάζας του κιτρινόμαυρου κόσμου σας εμπιστεύθηκε την ψήφο σας, έχετε το ΙΕΡΟ συμφέρον να εκπληρώσετε το καθήκον σας, δηλαδή να επαναφέρετε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Το πώς δεν μας ενδιαφέρει. Το αποτέλεσμα είναι που μετράει και από εκεί θα κριθείτε. Ελπίζω πάνω απ' όλα να δικαιολογήσετε την ονομασία της παράταξής σας, ''ΆΡΗΣ-ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ''...

0 σχόλια: