Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Κιτρινόμαυρη επικαιρότητα

Καλησπέρα σε όλους. Αφού γράψαμε το ''επετειακό'' μας χιλιοστό άρθρο, ήρθε η ώρα να αναφέρουμε και να σχολιάσουμε την επικαιρότητα στο σύλλογο.

Στο σημερινό άρθρο θα αναφερθούμε στις εκλογές της ΚΜΑ, στα δημοσιεύματα που θέλουν τον Τάσο Αβάνογλου να φέρνει επενδυτές, στη ΓΣ του Σαββάτου, στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους έφηβους στο μπάσκετ. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.




Εκλογές στην ΚΜΑ

Έγιναν οι εκλογές το Σάββατο για να αναδειχθεί το νέο ΔΣ στην ΚΜΑ. Πρώτες βγήκαν οι... παραλίες Χαλκιδικής και οι βόλτες, όπως γράφτηκε εύστοχα, καθώς από τους 4.000-4.500 που είχαν δικαίωμα ψήφου, συμμετείχαν οι... 750!

Για να δούμε συνοπτικά έναν έναν τους 7 που θα αποτελέσουν το νέο ΔΣ:
  1. Π. Στεφανίδης: Είχε κατέβει με την ΠΑΕ ως μέλος της παράταξης ΑΡΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ. Υπήρξε μέλος της διοικούσας επιτροπής το φθινόπωρο και του χειμώνα του 2012. Τον θεωρώ ΑΡΕΙΑΝΟ και τον στηρίζω απόλυτα.
  2. Β. Φουρλίγκας: Είχε κατέβει με την ΠΑΕ ως μέλος της παράταξης ΑΡΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ. Προσωπικά δεν τον πολυπάω διότι έχω ακούσει πολλές αντιπαραθέσεις. Δεν τον ξέρω καλά βέβαια.
  3. Άγ. Μισιρλής: Είχε κατέβει με την ΠΑΕ ως μέλος της παράταξης ΑΡΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ. Κάθε Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή τον ακούω και σας τον προτείνω στα Αθλητικά Νέα, 22:00-00:00, και είναι ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ. Τα χώνει πολύ σωστά στις πρώην διοικήσεις, λέει αλήθειες που δεν τις λέει κανείς, και τον στηρίζω πιο πολύ από όλους.
  4. Δ. Τατάκης: Από τις συστάσεις που έχω, από φίλους που τον γνωρίζουν, είναι ''τρελός'' με την καλύτερη έννοια, και διψάει για να μάθει τα στοιχεία του ελέγχου. Το θέμα είναι... μπορεί;;
  5. Τ. Ταμπακούλης: Δεν τον ξέρω.
  6. Κ. Γεωργιάδης: Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΚΜΑ τον Απρίλη και τις αρχές Μαϊου, που ελπίζω να έκανε καλά το έργο του -όπως λέγεται- για τον έλεγχο.
  7. Θ. Τανούλας: Δεν τον ξέρω.

Παραίτηση Ματθαίου

Ο γνωστός σε όλους Νικήτας Ματθαίου, εκλέχθει και μάλιστα 2ος νομίζω, αλλά παραιτήθηκε χθες το βράδυ, για λόγους υγείας σύμφωνα με τον ίδιο. Λογικά λέει αλήθεια, οπότε πάμε όλοι πάσο μπροστά στο θέμα της υγείας.

Αβάνογλου για επενδυτές

Το μέλος της πρώην διοίκησης πρωτοδικείου της ΠΑΕ, για τους 3 πρώτους μήνες του 2013, με πρόεδρο τον Ψηφίδη, έκανε λόγο ότι έχει προσεγγίσει επενδυτές, οι οποίοι εμφανίζονται θετικοί στο να αναλάβουν την ΠΑΕ. Δίνω 80% ότι λέει ψέματα και 20% ότι λέει αλήθεια. Μακάρι να αληθεύει βέβαια. Αν τους έχει, να τους παρουσιάσει στη ΓΣ του Σαββάτου.

ΓΣ το Σάββατο

Το Σάββατο 18/5, ενδεχομένως και Δευτέρα 20/5 θα βγουν οι αποφάσεις, θα γίνει νέα ΓΣ, κατα΄τη γνώμη μου πιο κρίσιμη από την προηγούμενη. Ο κόσμος περιμένει να μάθει τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ελέγχου, και να ακούσει τις θέσεις των υποψηφίων για την ΠΑΕ. Ας ελπίσουμε να μην υπάρξουν για άλλη μια φορά αντιπαραθέσεις...

Αγωνιστικό

Ο Σούλης Παπαδόπουλος, που κατά μεγάλη πιθανότητα θα είναι στον πάγκο της ομάδας μας και τη νέα σεζόν (μακάρι, θα τα δούμε από Ιούνιο αυτά), κάνει κάποια τελευταία φιλικά ώστε να δει κάποιους νεαρούς παίκτες και να τους πρωοθήσει αν κριθούν κατάλληλοι. Πολύ καλά κάνει, το αγωνιστικό τμήμα πρέπει να δουλέψει απερίσπαστο (σχεδόν), ώστε να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως και κάνουμε σχεδιασμό τον Αύγουστο.

Πρωταθλητές οι έφηβοι στο μπάσκετ

Άλλο ένα τμήμα υποδομής του συλλόγου κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδος. Ο λόγος για τον εφηβικό τμήμα μπάσκετ του ΆΡΗ, που νίκησε τον Παναθηναϊκό στον τελικό με 89-80. Πιστεύω πως αυτά τα παιδιά πρέπει να προσεχθούν και να αξιοποιηθούν ορθώς, ώστε να δημιουργηθεί ένας καλός κορμός για το μέλλον. Σε συνδυασμό με την κατάλληλη ποιότητα και εμπειρία να τους πλαισιώνουν βέβαια, ώστε να μην χαθούν.




0 σχόλια: