Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Ταλέντο, υπάρχει...

Η εθνική Κ19 προκρίθηκε στα ημιτελικά του Ευρωπιακού Πρωταθλήματος, νικώντας την αντίστοιχη της Πορτογαλίας με 2-3. Στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Αγγλία-Γαλλία.




Όμως, ο λόγος που σκέφτηκα να γράψω το άρθρο ήταν οι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης. Ο λόγος για δύο δικά μας παιδιά, τους κολλητούς Γιαννιώτα και Κατίδη.



Ο πρώτος άνοιξε το σκορ για λογαριασμό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, αλλά δεν πρόλαβε να το χαρεί όσο θα ήθελε, αφού οι αντίπαλοι απάντησαν στο αμέσως επόμενο λεπτό. Στη συνέχεια, όμως, ανέλαβε δράση ο δεύτερος. Με 2 δικά του γκολ, καθάρισε τη νίκη για την εθνική μας, φτάνοντας τα 3 συνολικά στη διοργάνωση.

Αυτό μας οδηγεί σε κάποια συμπεράσματα:

Το πρώτο συμπέρασμα, που κανείς δεν τολμάει να αμφισβητήσει, είναι ότι στον Άρη υπάρχει πολύ ταλέντο που πρέπει να αξιοποιηθεί. Και δεν μιλάω για αυτούς τους 2 μόνο, αυτοί είναι η αφορμή. Βλέπετε. 2 συνεχόμενες χρονιές οι ακαδημίες μας κατέκτησαν πρωταθλήματα.

Επίσης, φτάσαμε στο σημείο να λέμε τα δικά μας παιδιά, τα Αρειανάκια, φύγετε να σωθείτε. Ας είναι. Ας κάνουν καλή διοργάνωση και οι δύο να τραβήξουν τα βλέμματα των σκάουτερ και να φέρουν εισόδημα στην ομάδα. Αλλά ρε παιδιά, δεν είναι κρίμα να χάνονται έτσι δικά μας παιδιά, χωρίς να έχουν προσφέρει ουσιαστικά τίποτα -ακόμα;;;

Ένα άλλο συμπέρασμα, είναι ότι έγιναν λάθος χειρισμοί από τη διοίκηση.

Ρε φωστήρες, πώς γίνεται τόσα χρόνια να βλέπαμε τους πιο απίθανους παίκτες να έρχονται στον Άρη για να βγάλουν τον παρα τους και να κάνουν τις διακοπές τους;

Γιατί να ταλαιπωρούμαστε 2 συνεχόμενα χρόνια με τον Τόχα και τον Φατί, ενώ είχαμε Κατίδη; Και όχι μόνο Κατίδη. Υπήρχε ο Οικονομόπουλος, που ήταν από τους πρώτους που ανέβηκαν από το 2006 και ακόμα δεν πρέπει να έχει συμπληρώσει 5 ματς.

Γιατί να βλέπω δεξί μπακ (;) τον Νέτο, που αμυντικά ήταν ανύπαρκτος, ενώ είχα Γραικό; Πού είναι ο Γραικός τώρα; Α, ναι θα κάνει την καριέρα του σε Β,Γ εθνικής ομάδες. Ποιος θα τον εμπιστευόταν; Ο Κόντης; Πάτε καλά ρε; Νέτο είχε ο άνθρωπος!

Γιατί να αναγκάζομαι να ξαναπαίρνω τον Στρατηλάτη, ενώ πριν λίγα χρόνια ήταν δικό μου παιδί και σαφώς θα μπορούσε να καλύψει με επιτυχία τη μία από τις δύο θέσεις πίσω από τον Σηφάκη; Αλλά, φυσικά, οι τερματοφυλακάρες Κέλεμεν και Νέγκρι πρόσφεραν περισσότερα.

Το ίδιο και για τον Γκέσιο. Έπρεπε να φτάσω στην καταστροφή για να καταλάβω ότι είναι ταλέντο; Δηλαδή ο Βλοντάρτσικ ή ο Γιάκομπ ήταν καλύτεροι, ε;

Τέλος πάντων, αυτά τα έχουμε χιλιοπεί και είναι ανούσιο να κάνουμε συγκρίσεις. Απλά ήθελα να φρεσκάρουμε λίγο τη μνήμη μας και να δούμε σε τι ΜΑΛΑΚΕΣ εμπιστευτήκαμε τον Άρη μας...

Ένα άλλο θέμα:

Ο Κατίδης γιατί έκανε προσφυγή και ζητούσε να μείνει ελεύθερος; Όπως και ο Αγτζίδης και ο Τοπούζης; Απλά αυτός ζητούσε και λεφτά; Δηλαδή ούτε τους μικρούς δεν μπορούσατε να πληρώσετε; Έλεος. Γιατί γίνατε παράγοντες τότε; Για να περάσει η ώρα ή επειδή χρειαζόσασταν μία... αλλαγή στη ζωή σας;

Η αλήθεια πλέον είναι ότι τα πράγματα είναι δύσκολα και τώρα πια η απόδοση ευθυνών δεν έχει κανένα νόημα. Η λύση είναι μία:

Χρειαζόμαστε, και μάλιστα άμεσα, Χ Ρ Η Μ Α !!!!

Κλείνοντας. Ξέρω ότι αυτά που έγραψα δεν έχουν νόημα γιατί έχουμε κουραστεί να τα λέμε. Απλά μία άποψη έγραψα, και περιμένω και τις δικές σας... 

15 σχόλια:

Σωτήρης είπε... 9 Ιουλίου 2012 στις 9:03 μ.μ.

Πίστευα από την μέρα που είδα τον Κατίδη, επί Κούπερ, βασικό στο Χαριλάου (νομίζω με πανιώνιο ήταν) ότι αυτός ο παίκτης πρέπει να είναι το αστέρι της ομάδας τα επόμενα χρόνια. Έτσι και φέτος πιστεύω ότι με την ομάδα που θα έχουμε θα ήταν με διαφορά ο καλύτερος μας παίκτης και όπως καταντήσαμε άκρως απαραίτητος θεωρώ.
Πλέον οι επιλογές μας είναι πιστεύω οι εξής:
Τον πείθουμε ότι θα είναι το αστέρι μας και του κανουμε νέο συμβόλαιο ή τον πουλάμε άμεσα.
Το καλό με τις εμφανίσεις που κάνει με την εθνική, είναι ότι θα εκτιναχθεί η τιμή του στην αγορά
Όλα αυτά με το δεδομένο ότι κερδίζουμε την προσφυγή, σε περίπτωση που την χάσουμε κυνηγάμε τις παραγοντάρες μας μέχρι να μας δώσουν από την τρύπια τσέπη τους τα λεφτά που έχασε η ομάδα μας εξαιτίας του.

Και για να μην βιαστεί κάποιος να μου απαντήσει για τον χαρακτήρα του, όλοι ξέραμε ή είχαμε ακούσει ότι το έχει καβαλήσει το καλάμι το παιδάκι, φαίνεται και από την εμφάνισή του αυτό, απλά αυτό συμβαίνει σε πάρα πολλές περιπτώσεις με πάρα πολλούς παίκτες, το θέμα είναι πως το χειρίζεσαι εσύ...

Unknown είπε... 9 Ιουλίου 2012 στις 9:16 μ.μ.

Σωτήρη, σωστά μάντεψες για το ντεμπούτο του, ήταν σε εκείνο το 0-2 με τα 2 γκολ του Μήτρογλου, στο τελευταίο ματς με τον Κούπερ στον πάγκο.

Όντως τότε ειχε πραγματοποιήσει εξαιρετική εμφάνιση και ήταν από τους λίγους που χειροκροτήθηκαν.

Δύσκολο να δικαιωθούμε στην προσφυγή, φίλε μου. Ό,τι και να γίνει, ωστόσο, θα προσπαθήσουμε να το χειριστούμε με τον καλύτερο τρόπο.

Μακάρι το παιδί να μείνει.

Σ' ευχαριστώ για τη συμμετοχή σου και περιμένω απόψεις σου και σε μελλοντικά άρθρα.

Σωτήρης είπε... 9 Ιουλίου 2012 στις 9:38 μ.μ.

Το ντεμπούτο του πρέπει να ήταν στο προηγούμενο ματς που είχε μπει αλλαγή, αυτό ήταν το πρώτο που ξεκίνησε.
Για την προσφυγή έχω μια ελάχιστη αισιοδοξία λόγω του ότι καθυστέρησε η απόφαση τόσο πολύ. Αν ήταν καθαρή η υπόθεση θα είχε βγεί προ πολλού.
Πάντως είναι να απορείς (και πολλές φορές να σκέφτεσαι πονηρά) πως μπορεί να μένει απλήρωτο ένας παίκτης που παίρνει 4-5χιλ € ενώ τον έχεις στείλει για δοκιμή στην Αγγλία και ξέρεις ότι αν πάσα στιγμή μπορεί να σου φέρει κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.
Φίλε μου Nick από καιρό θέλω να γράψω κάποια πράγματα που με τρώνε αλλά επειδή θα είναι τεράστιο το κείμενο δεν μπορώ να το χωρέσω σε σχόλιο. Πιστεύεις ότι αν έστελνα κάτι τέτοιο θα μπορούσατε να το δημοσιεύσετε?

Unknown είπε... 9 Ιουλίου 2012 στις 10:13 μ.μ.

Φυσικα ρε συ Σωτηρη και μπορεις να γραψεις τη γνωμη σου. Και εγω ακριβως ετσι ξεκινησα. Στειλε e-mail σε εμενα και θα το κανονισω(ουμε). Το εμαιλ μου θα το δεις αν πατησεςις πανω στο ονομα μου στο διαλογο διπλα.

VardARIS είπε... 9 Ιουλίου 2012 στις 10:45 μ.μ.

Καλό είναι που κάνει ο Κατίδης αυτές τις εμφανίσεις. Το καλύτερο θα είναι να κερδίσουμε και την προσφυγή και να αναγκαστεί να ρίξει τα μούτρα του.

Το παιδάκι αυτό πήρε πολύ ψηλά τον αμανέ, και αυτό που γράφεις για κολλητό (τον Γιαννιώτα), κάνεις λάθος. Κολλητός του είναι (και μπορεί να το διαπιστώσει κανείς από τον λογαριασμό του στο fb) ο Σταφυλίδης. Είναι αυτός που του δάνεισε βλέπεις και τα χρήματα για να πάει με την εθνική έξω (είχε μόνον 3€ στην τσέπη)!!!
Εδώ γελάμε ομαδικά...

Δυστυχώς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μερικές φορές είναι και κατάρα. Ναι μπορεί ο Άρης να σε είχε απλήρωτο, αλλά μη μας δουλεύεις έτσι. Δεν μπορείς Κατίδη να μας λες ότι έφυγες με 3€, αλλά από την άλλη να σε βλέπουμε σε φωτογραφίες που εσύ ο ίδιος ανεβάζεις σε εξόδους σε κλαμπάκια, μπάνια, νέα τατουάζ κλπ... Εκτός και αν τα έφαγες όλα εκεί.

Κωλοτούμπα που έχει να πέσει έτσι και δεν κερδίσεις την προσφυγή σου!!!

Unknown είπε... 9 Ιουλίου 2012 στις 10:51 μ.μ.

Ο χαρακτήρας του είναι προβληματικότατος, αλλά δεν παύει να είναι μεγάλο ταλέντο, φίλε VardAri. Το κολλητός το έργαψα γιατί ήθελα να τους χαρακτηρίσω κάπως, τίποτα παραπάνω.

Όντως, πολύ δούλεμα έπεσε με τα 3€, σιγά μη σε λυπηθούμε κιόλας ρε Γιωργάκη.

Πάντως VardAri, έτσι όπως βλέπω αυτά που γράφεις, είναι σαν να τον απεχθάνεσαι και να μην τον θες καθόλου στην ομάδα. Γιατί τόση σκληρότητα;

VardARIS είπε... 9 Ιουλίου 2012 στις 10:55 μ.μ.

H απάντηση στο ερώτημά σου είναι απλή: διάβασε τη συνέντευξή του στο gazzetta.gr και θα καταλάβεις. Επίσης αν είσαι "φίλος" του στο fb θα καταλάβαινες επίσης...

Πάρε μια γεύση και ειδικότερα στις τελευταίες απαντήσεις του...
http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/307572-tha-skyliasoyme-gia-tin-koypa

jim είπε... 9 Ιουλίου 2012 στις 11:18 μ.μ.

Ξέρετε...Είναι πολύ σημαντικό, έστω κι αργά να καταλήγουμε. Γιατί, αυτό σημαίνει ότι κάποιος έμαθε από τα λάθη του, απέκτησε εμπειρία και κυρίως ότι δεν θα επαναλάβει τα λάθη που τον πλήγωσαν.

Αυτός ο κοινωνικός πρόλογος μου, για όσους συνοπαδούς μου, κατάλαβαν και κατέληξαν για τα παιδιά της "ακαδημίας"... Και δεν λέω και για την ομάδα μου, γιατί έκανε ότι έπρεπε για να φτάσει εδω που έφτασε.

Όσων αφορά το 0,1% των οντοτητων και των λαθών ταυτόχρονα που συνέβησαν στην ομάδα τον Κατίδη...

Σε επίσημο παιχνίδι, πέρασε βασικός στις 4-1-2011 στο εντός έδρας ματς με την Καβαλα. Ειχαμε κερδισει 1-0 με γκολ του Ρουιζ απο τα αποδυτηρια. Ο Κατίδης, περασε αλλαγή στη θέση του Τσεσνάουσκις, που είχε αντικαταστήσει τον Κόκε λόγω τραυματισμού.

Στο ακριβως επόμενο ματς με τον παναθηναϊκο, στις 81-2011 στο οακα, πέρασε αλλαγη στην θεση του Πριττα. Σε εκινο το μτας που βαλαμε γκολ καθαροτατο και μας το ακυρωσαν (με Μιτσελ).

Το ματς με τον Πανιωνιο ηταν το πρωτο του, ως βασικος στις 16-1-2011. Και ντάξει μην τρελαθούμε. Δεν έκανε και κανα σουπερ πιαχνιδι. Ουτε τις απίθανες καθετες εβγαλε, ουτε τις απίστευτες επελασεις, ουτε τις σουτάρες. Απλά, μας άρεσε η ιδέα της χρησιμοποίησης ενός δικου μας παιδιού.

Ο Κατίδης, οπως προειπα ειναι ένα απλό παράδειγμα από τα πολλά στην ομάδα.

Αυτά που γράφετε για facebook και φιλους του ασπρόμαυρους, ισχύουν. Απλά, όσο γρηγορότερα καταλάβει η πλειοψηφία ότι τα ίδια και τα ίδια γίνονται και έγιναν με πολλά ακόμη παιδια στην ομάδα, τόσο πιο γρήγορα θα καταλάβει την απαξίωση σ' αυτό το αγωνιστικό πρότυπο.

Δηλαδή, στο πρότυπο της προώθησης των παιδιων απο τα τμηματα υποδομης της ομαδας. Η ομάδα μας, πολύ απλά, δεν την ενδιέφερε ένα τέτοιο μοντέλο...

Αυτό αποδυκνείεται. Την ενδιέφεραν άλλα μοντέλα. Γι' αυτό και εχω πει κατά καιρούς πως αν ειχα συγγενη μου στα τμηματα υποδομης του ΑΡΗ, θα του έλεγα να φυγει τροχαδόν. Και με τα χερια στο πατωμα και τα ποδια ψηλά, κιολας.

Αρα, δεν ειναι τυχαιο που τα περισσοτερα παιδια δεν εμειναν στην ομαδα. Δυστροποι χαρακτηρες θα υπάρξουν. Αλλά όχι τόσοι πολλοί..

Ο νοών νοήτο, για πολλοστή φορά...

VardARIS είπε... 9 Ιουλίου 2012 στις 11:33 μ.μ.

Kαλά και άγια όσα λες Jim, αλλά διαφωνώ. Ειδικά πέρυσι πήραν ευκαιρίες αρκετοί πιτσιρικάδες. Ειδικότερα επί εποχής Μασάδο πήραν ευκαιρίες αν θυμάμαι καλά:
1) Κατίδης
2) Γιαννιώτας
3) Τριανταφυλλάκος
4) Τσουκάνης
5) Κανούλας
6) Αγγελούδης (στο πρώτο μισό)
7) και ακόμη ένας που επίσης μου διαφεύγει - αμυντικό χαφ.

Το θέμα είναι το τι θα κάνουν και οι ίδιοι. Θα δουλέψουν προκειμένου να καθιερωθούν, όπως έκανε ο Γιαννιώτας και ο Τριανταφυλλάκος, ή θα σηκώσουν τη μύτη, θα το παίζουν βεντέτες - βλέπε Κατίδης? Θα αντιδρούν σε αλλαγή, θα πετάνε τη φανέλα, θα κάνουν μανούρα στον πάγκο? Και στο τέλος θα κάνουν προσφυγή για 5.000?

Ποιος θα γνώριζε τον Κατίδη ή τον Γιαννιώτα, αν δεν έπαιζαν στον Άρη? Ξέρετε πολλές μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα που δίνουν ευκαιρίες σε μικρούς? Φέτος, θα είναι η ευκαιρία όλων αυτών των μικρών, το να αποδείξουν αν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας. Έστω και αν έγινε χωρίς να το θέλουμε πραγματικά, είναι η ευκαιρία τους.

Για να μη λέμε μόνον τα στραβά...

jim είπε... 9 Ιουλίου 2012 στις 11:51 μ.μ.

Στην Ελληνική super league δυσκολα μια ομαδα να δωσει ευκαιριες σε μικρους. Γιατι κυνηγουν την αμεση - γρηγορη επιτυχία.

Φέτος, για καποιους θα αποδειχτει ευκαιρία για αλλους όμως κάψιμο. Ευκαιρία είναι να μπει ας πούμε ο Τσουκάνης αριστερο μπακ, έχοντας αριστερο σεντερ μπακ τον Αβρααλ η τον Νασούτι και αριστερο χαφ μποροστά του, τον Ακόστα. Ευκαιρία ειναι να παιξει κορυφη ο Γκέσιος ή 20αρης νεαρος με επιτελικο από πισω του τον Καστίγιο ή τον Κόκε των πρώτων δυο χρονων ή τον Ίβιτς της σεζον 2007-2008. Και όχι να μπουν 7-8 νεαροι μαζι...

Σταδιακά, διπλα σε έμπειρους βάλτους. Ο Γκουαρδιολα, ποτε δεν εβαζε μαζι τους Κουεκνα-Τεγιο-Μοντογια-Αλκανταρα (την νεα γεννια). Εβαζε τον Κουενκα και διπλα του ειχε Μεσι-Ινιεστα-Φαμπρεγας-Τσαβι κλπ..

Τωρα για τις βεντετες που λες, το εγραψα και πιο πανω. Θα τυχει να εχουμε και δυστροπους χαρακτηρες. Αυτά, τα φροντίζεις από την αρχή. Από τότε που έρχονται στην ομάδα. Ειτε στα 5 τους, είτε στα 15τους. Λαμβάνεις τα μέτρα σου, για να μην τραβας τα μαλλια σου, μετα.

Γι αυτο, γραφω εδω και τοσο καιρο για επιστημονικο προσωπικο το οποιο θα εργαζεται στα τμηματα υποδομης με σκοπο την μεγιστοποιηση του αποτελέσματος σε θεματα παραγωγης ταλέντων.

Προσωπικό, με επιστήμονες. Με γιατρούς-γυμναστές-φυσικοθεραπευτες-ψυχολογους-κοινωνιολογους-στατιστικολόγους. Όσα χρειάζονται για να πετύχει το εγχείρημα.

Και μην μου πει κανείς, ότι πολύ ισπανία παρακολουθείς και τα επαιξες. Γιατί, θα του απαντήσω πως τα λεφτά για τους ερχομούς των Τόχα-Ντελόρτε-Γκρασιάν-Ρεγκέϊρο-Μπατιόν, αν τα δίναμε για τους παραπάνω σκοπούς που εγραψα, θα γινοταν το αρχικο βημα.

Βάλε και την στηριξη του κοσμου, βλεποντας ενα τετοιο πλανο. Τοτε να δεις η ΛΕΣΧΗ, πως θα μαζευε 20.000 και τα διαρκειας θα γινοταν 15.000.

Πλάνο και πιστη σ' αυτο θελει ο κοσμος. Οσο βλεπει ίντριγκα, θα κρατα αποστασεις.

Ανώνυμος είπε... 10 Ιουλίου 2012 στις 12:10 π.μ.

Παιδια σας Χαιρετο απο mικοvo (mεσο κινιτου gραπο σορι g τι grαρι)!!υπολοχαgό

Unknown είπε... 10 Ιουλίου 2012 στις 10:16 π.μ.

Όντως οι περισσότερες ομάδες της σουπερλιγκ και ειδικά οι 2 αιώνιοι προτιμούν τις έτοιμες λύσεις. Βλέπετε τι παίκτες πήραν μέχρι τώρα. Κάτι Βελάσκες κάτι Σο κάτι Μασάδο κλπ.

Και βέβαια οι νεαροί θα πρέπει να πλαισιωθούν με κάποιον έμπειρο. Αλλά εμείς τώρα έμπειρο δεν έχουμε. Θα είχαμε τον Πρίττα που θα ήταν προνόμιο για την ομάδα, αλλά δεν τον θέλαμε.

Όσο γι' αυτό που λέει ο Τζιμ για το κατάλληλο προσωπικό, εννοείται ότι πρέπει να υπάρχει η σωστή οργάνωση. Οι ομάδες χτίζονται από τις ακαδημίες. Υπάρχουν άνθρωποι, που η δουλειά τους δε φαίνεται-δεν ακούγεται, αλλά είναι πολύ σημαντική.

Χωρίς κατάλληλο προσωπικό δεν πας πουθενά. Καλοί οι προπονητές και οι παίκτες, αλλά πρέπει να υπάρχουν και οι σωστοί εργαζόμενοι από πίσω να τους βοηθούν.

Μικρός Σκάουτερ είπε... 11 Ιουλίου 2012 στις 3:23 μ.μ.

Καλησπέρα στο μπλογκ!

Στις ακαδημίες της ομάδας σας υπάρχει ταλέντο. Αυτό είναι προφανές. Δεν είναι μόνο τα δύο παιδιά που κάνουν καλά παιχνίδια στο Euro u19, είναι και ο Αγτζίδης και ο Μπουγαϊδης που τους άφησαν να φύγουν ελεύθεροι. Γίνεται καλή δουλειά στη παραγωγή ταλέντων. Το πρόβλημα εστιάζεται στην διατήρηση τους κυρίως. Οι κινήσεις της διοίκησης είναι πραγματικά ερασιτεχνικές.

Εγώ κάνω την εξής υπόθεση: Έστω ότι η ΠΑΕ βρίσκει τελικά τα χρήματα και αποπληρώνει τις οφειλές της προς τους δύο ταλαντούχους παίκτες. Και πάλι θα φύγουν. Και ο λόγος είναι ο εξής: Οι ρήτρες στα συμβόλαια των παικτών. Ο Γιαννιώτας, είχα διαβάσει, πως έχει ρήτρα μόλις 300.000. Κάπου εκεί κυμαίνεται και αυτή του Κατίδη. Τα ποσά αυτά, αντικειμενικά μιλώντας, είναι απαράδεκτα και διόλου συμφέροντα για την ομάδα. Ο Βέλλιος του Ηρακλή πωλήθηκε έναντι 350.000 και είχε μόλις έξι μήνες συμβόλαιο.

Τώρα, εξαιτίας της ποινής που έχει η ομάδα, θα αναγκαστεί να ρίξει το βλέμμα της στις ακαδημίες του συλλόγου, στις οποίες γίνεται καλή δουλειά και αυτό το φανερώνουν, μεταξύ άλλων, και τα αποτελέσματα που φέρνει η ομάδα των μικρών. Ωστόσο, εάν δεν αλλάξει η νοοτροπία στα συμβόλαια, προκοπή δεν θα βρούνε. Και είναι κρίμα να δουλεύεις παιδιά και να τα εξελίσσεις και να μην τα αξιοποιείς.

Ειδικά ο Κατίδης μου έχει αφήσει άκρως θετικές εντυπώσεις. Τρομερά αθλητικά προσόντα, πατάει και περιοχή, βοηθά και στην ανάσχεση, προσπαθεί λίγο και δημιουργικά. Είναι κρίμα να χαθεί για ένα τόσο πενιχρό ποσό που του χρωστά ο σύλλογος. Μεγάλο ταλέντο ο νεαρός χαφ και δεν είναι τυχαίο που έχει προσελκύσει τόσα βλέμματα από το εξωτερικό.

Καλή συνέχεια εύχομαι!

VardARIS είπε... 12 Ιουλίου 2012 στις 2:56 μ.μ.

Γεια σου Μικρέ Σκάουτερ, καλώς ήλθες στο blog.

Δεν κάνεις καμιά εισήγηση (μια και είσαι στο χώρο) προς την ΠΑΕ Άρης, τώρα που έχουμε και δυσκολίες? Έχεις κανένα καλό ταλέντο να μας προτείνεις?

Πέρα από την πλάκα, για τις ρήτρες που αναφέρεις, από την στιγμή που οι πιτσιρικάδες αμοίβονται με ψίχουλα κάτι 10.000 τον χρόνο, δεν γίνεται και να θέλει η ομάδα στην πορεία να βάλει μεγαλύτερη ρήτρα, δεν μπορεί. Οπότε έτσι όπως έγινε ή θα πρέπει να τους αυξήσεις τα συμβόλαια, ή να εξαρτάσαι στην καλή βούληση του παίκτη στο να μην φύγει για ψίχουλα...

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα...

VardARIS είπε... 12 Ιουλίου 2012 στις 3:00 μ.μ.

Εδώ ολόκληρος Νίνης, που έπαιξε και στην Εθνική Ελλάδος, και που είναι πολύ πιο ολοκληρωμένος παίκτης, και με περισσότερες εμπειρίες, έφυγε από τον Παο χωρίς να καρπωθεί δραχμή...

Έτσι όπως έγινε το ποδόσφαιρο με τις υπάρχουσες συνθήκες και την οικονομική κρίση, όποιος θέλει μπορεί να φύγει όποτε θέλει ακόμη και από σοβαρές ομάδες...