Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Κριτική των παιχτών του Άρη


Σε αυτό το Post θα γράψω την άποψη μου για την εμφάνιση των παιχτών στο χθεσινό παιχνίδι με τον συμπολίτη.


Βελλίδης: Σταθερός για άλλη μία φορά. Το γκολ ήταν δύσκολο να το βγάλει αλλά θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο...

Λαζαρίδης: Από τους καλούς. Πέτυχε το γκολ και γενικά ήταν πάντα εκεί που έπρεπε.


Τι να πεις για τον Σανκαρέ; Δείχνει δυνατός, κολόνα στην άμυνα, άρχοντας στο ψηλό παιχνίδι αλλά δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι τρώμε γκολ με κεφαλιά από τον παίχτη που μαρκάρει... Να σημειώσω ότι κ τα 3 γκολ που έχουμε φάει τα φάγαμε με κεφαλιά του μοναδικού επιθετικού του αντιπάλου (Μήτρογλου, Μπούντιμιρ, Παπάζογλου).




Παπαστεριανός: Αρκετά καλός. Ειδικά στο 1ο ημίχρονο. Έφαγε κ αρκετό ξύλο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να αντικατασταθεί στο 2ο ημίχρονο...

Μίσελ: Ο γνωστός μέτριος Μίσελ. Στο 2ο ημίχρονο έμεινε μόνος τους στην αριστερή πλευρά και αναγκαζόταν να καταφεύγει σε γιόμες...


Ο Καπετάνος είναι πολύ λίγος. Έχει παίξει βασικός σε όλα τα ματς κ δεν έχω δει ούτε μία καλή ενέργεια από αυτόν. Και εδώ ρίχνω ευθύνες στον Τσιώλη. Γιατί τόσο στήριξη; Γιατί δεν τον αφήνει στον πάγκο;

Ο Πρίττας ήταν ο καλύτερος από τον Άρη. Έτρεξε, μάρκαρε, έκοψε, έκανε τάκλιν. Θύμισε τον προπέρσινο καλό Πρίττα. Στο τέλος του αγώνα του είχε βγει η γλώσσα έξω.Την πάσα δεν την έχει. Ούτε την τελική προσπάθεια. Γι'αυτό χρειάζεται κάποιος ποιοτικός χαφ δίπλα του.

Αυτός δεν είναι ο Φατί. Και αυτός έτρεξε, κέρδισε μονομαχίες κ κεφαλιές αλλά μέχρι εκεί. Δεν κατάλαβα όμως γιατί αντικαταστάθηκε. Μετά την αλλαγή του χάσαμε τον έλεγχο του κέντρου.

Ο Ούμπιντες ξεκίνησε δυνατά έβγαλε την ασίστ στο γκολ μάρκαρε κ έκλεβε μπάλες. Στο 2ο ημίχρονο όμως κουράστηκε και υπέπεσε σε πολλά λάθη...

Ο Ακόστα ήταν καλός όσο έπαιξε. Θεωρώ ότι ήταν λάθος η αλλαγή του γιατί μετά αποδυναμώθηκε τελείως η αριστερή μας πλευρά.

Ο Γιάκομπ έκανε ότι μπορούσε όσο είχε δυνάμεις. Αλλά ρε παιδιά είναι ένας πολύ μέτριος παίχτης. Δεν το κατηγορώ ότι δε προσπαθεί απλά οι δυνατότητες του είναι πολύ περιορισμένες... Αυτό δείχνει μέχρις στιγμής.

Οι αλλαγές

Ο Καστίγιο είναι απαράδεκτος. Κανένα πάθος στο παιχνίδι του, αδιαφορία, δεν μαρκάρει ούτε όταν ο αντίπαλος είναι δίπλα του. Φαίνεται ότι ο παίχτης είναι τελειωμένος. 3 χρόνια δεν είχε παίξει μπάλα κ ούτε φέτος φαίνεται να το κάνει. Ποντάραμε σε λάθος άλογο.

Ο Νέτο δεν μου φάνηκε τόσο κακός σήμερα. Τουλάχιστον μέσα στο γήπεδο έτρεξε κ προσπάθησε. Δεν έκανε όμως το κάτι παραπάνω. Μην περιμένετε όμως από τον Νέτο τα περσινά. Δεν θα ξαναέχει τέτοια χρονιά. Να θυμίσω ότι τα 3 πρώτα του χρόνια στην ομάδα δεν είχε πετύχει ούτε ένα γκολ...

Ο Τριανταφυλλάκος λογικά ήταν να μπει στη θέση του Γιάκομπ που τα είχε φτύσει. Ο τραυματισμός όμως του Παπαστεριανού μάλλον άλλαξε τα πλάνα του Τσιώλη και τον έβαλε μαζί με τον Γιάκομπ στην επίθεση σε έναν άχαρο ρόλο... Δεν έδειξε κάτι καλό ούτε κ κάτι κακό όμως. Δε πρέπει να βγάζουμε συμπέρασμα για έναν παίχτη από ένα 20λεπτο.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 24 Οκτωβρίου 2011 στις 7:11 μ.μ.

Ας κάνω κι εγώ με τη σειρά μου την κριτική μου, καθώς σε άλλα συμφωνώ και σε αλλά διαφωνώ.

Βελλίδης: Εμένα και πάλι μου άρεσε. Μπλόκαρε τη μπάλα, χωρίς να του φεύγει μέσα απ' τα χέρια σαν κάτι άλλους, σταθερός, και στο γκολ δεν νομίζω να έχει μεγάλη ευθύνη, αν και θα μπορούσε να απλώσει λίγο τα χεράκια του.

Λαζαρίδης: Εκτός απ' το γκολ, ήταν ο περσινός, καλός, σταθερός, παθιασμένος Λαζαρίδης, ο Νίκος που εμπνέει σιγουριά στους συμπαίκτες του, ο Νικόλας που αγάπησε η κερκίδα.

Σανκαρέ: Πολύ καλός για ένα ακόμη παιχνίδι. Σταθερός, με σωστές επεμβάσεις, αλλά έχει κι αυτός το μερίδιο του στο γκολ του συμπολίτη.

Παπαστεριανός: Εδώ θα μου επιτρέψεις α διαφωνήσω. Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν κατηγορώ για έλλειψη διάθεσης σαν κάποιους άλλους (βλ. Καστίγιο), απλά το παιδί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ.

Mίσελ: Νομίζω ότι ήταν απ' τους καλύτερους του ΑΡΗ. Έχουμε βρει τον αριστερό μας μπακ για τα επόμενα χρόνια. Πιστεύω ότι πρέπει να είναι από τους παίκτες που πρέπει να αποτελέσουν το βασικό κορμό της ομάδας. Ταχύτητα, δύναμη, τεχνική, πάθος, διάθεση, αμυντική ικανότητα όταν είναι σε καλή μέρα. Τι άλλο να ζητήσεις από έναν αριστερό μπακ;

Φατί: Σοβαρέψου πριν να έιναι αργά. Τις δυνατότητες σου τις ξέρουμε, Ρίκι.

Πρίττας: Πολύ καλός, σταθερός, μας θύμισε τον καλό Σάκη. Δικαιότατα ο αρχηγός της ομάδας.

Ούμπιντες: Ξεκίνησε καλά, αλλά κουράστηκε.

Ακόστα: Ξεκίνησε καλά, αλλά κουράστηκε.

Καπετάνος: Δεν είναι παίκτης ομάδας που έχει σ΄τοχο τα πλέι οφ.

Γιάκομπ: Πολύ μεγάλος γκολτζής. Το παιδί δεν κάνει για τον ΑΡΗ.

Καστίγιο: Φ Υ Γ Ε

Νέτο: Συμφωνώ με ότι λες.

Τριανταφυλλάκος: Τι να κάνει το παιδί. Πάντως φαίνεται ότι έχει ταλέντο.

Η ταπεινή μου γνώμη.

Sifakis3