Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Μεταγραφές 2011/2012 (Νο 1)

Σε προηγούμενα post τονίζαμε ότι είναι σημαντικό να προκύψει και επίσημα η διοίκηση της ΠΑΕ προκειμένου να "τρέξει" τα θέματα της ομάδας, με μεταγραφές και αποδεσμεύσεις. Αυτό έγινε πραγματικότητα και πλέον μαθαίνουμε τις πρώτες κινήσεις, που μόνο αισιοδοξία δίνουν στους φιλάθλους του Άρη. 
Η αρχή έγινε με την υπογραφή συμβολαίων με τρεις από τους "πιτσιρικάδες" της β' ομάδας: Διούδης (τερματοφύλακας, 3ετές), Γιαννίτσης (κεντρικός αμυντικός 4ετές) και Γιαννιώτας (δεξιός μεσοεπιθετικός, 3ετές) υπέγραψαν τα πρώτα τους επαγγελματικά συμβόλαια με την ομάδα και τους ευχόμαστε ολόψυχα τα καλύτερα να έρθουν! Μακάρι να τους δούμε να παίρνουν τις ευκαιρίες όταν θα κρίνει ο προπονητής και να μπορέσουν να δείξουν το ταλέντο τους.



Σήμερα τη σειρά πήρε ο Θανάσης Κανούλας, 19χρονος επιθετικός που αγωνίζονταν στην Αναγέννηση Επανομής. Υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τρία χρόνια με την ομάδα μας. Είναι γεννημένος στις 19/02/1992, έχει ύψος 1.90 ενώ ζυγίζει 75 κιλά. Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα Νέων. Στην Αναγέννηση Επανομής είχε 19 συμμετοχές και πέτυχε 6 γκολ.

Οι πρώτες του δηλώσεις:
"Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στον ΑΡΗ. Είμαι αποφασισμένος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και ξέρω ότι πρέπει να προσπαθήσω πάρα πολύ αφού πλέον είμαι μέλος μιας μεγάλης ομάδας όπως ο Άρης. Ανυπομονώ πραγματικά να ξεκινήσω προετοιμασία με τον Άρη και ευελπιστώ όλα να πάνε καλά και να δικαιώσω απόλυτα τους ανθρώπους που με επέλεξαν".




3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 17 Ιουνίου 2011 στις 8:45 π.μ.

Οι ''μικροί'' πρέπει να πάρουν ευκαιρίες και όχι 3 ή 4 παιχνίδια. Όχι μόνο να τους πρωωθούμε, για να λέμε ότι χρησιμοποιούμε δικά μας παιδιά. Πρέπει να παίξουν μάλιστα και βασικοί, όχι αλλαγές στο 90'(βλ. Οικονομόπουλος)! Επιτέλους, να μας αποδείξουν το ταλέντο τους.

Ο Κανούλας φαίνεται δυνατό κορμί, πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι πρέπει να ΄ναι, κι απ' ότι έχω ακούσει, είναι πολύ καλός χαρακτήρας. Κι αυτός πρέπει να χρησιμοποιηθεί, πολλές φορές βασικός, μάλιστα. Εγώ πάντως, πιστεύω ότι θα μας δώσει πολύ περισσότερα από τον Τσέζαρεκ.

Sifakis3

VardARIS είπε... 17 Ιουνίου 2011 στις 10:46 π.μ.

Με έναν φίλο που μιλούσα χθες, (επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζονταν στον Ακράτητο, πριν κάποια χρόνια - συμπαίκτης με Τσέζαρεκ), του λέω:
"Το φιλαράκι σου στον Άρη δεν μπορεί".

Μου απαντάει ότι
"Επιθετικός με τα τελειώματα του Τσέζαρεκ δεν υπάρχει άλλος. Τον έχετε καταστρέψει, δεν του δίνετε πάσες".

Και επέμενε πάνω σε αυτό. Τώρα τι να πιστέψεις;;;

Ανώνυμος είπε... 17 Ιουνίου 2011 στις 10:57 π.μ.

Όντως, ο Τσέζαρεκ έχει καλό τελείωμα. Αλλά πρώτον, ο ΑΡΗΣ πέρσι δεν είχε παίκτες που μπορούν να βγάλουν καλή κάθετη πάσα. Όμως κι ο Τσέζαρεκ ρε φίλε πολύ αργός, όπως είπε και ένας φίλος σε ένα σχόλιο που έγραψε ιστορία: αν τρέξει 100στάρι με τη σκιά του η σκιά του θα τον νικήσει. Και δεν είναι ψέματα. Πάντως, εγώ πιστεύω πως πρέπει να του δώσουμε μια 2η ευκαιρία κι αν δεν τα πάει καλά στον 10 γύρο τον πούλο τον χειμώνα.

Sifakis3