Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Παοκ - ΆΡΗΣ 59 - 67: Πελααααααατες μου...

Με μία μέτρια εμφάνιση αλλά με περίσσιο πάθος  οι παίχτες μας πέτυχαν τη μεγάλη νίκη μέσα στο κρατικό της Πυλαίας και έσπασαν την έδρα του αντιπάλου.

Που να παίξουμε και καλά δηλαδή...

Την Κυριακή στις 7 έχουμε την ευκαιρία να τελειώσουμε την ιστορία για να αρχίσουμε κ εμείς τα μπάνια...

Πρέπει να είμαστε όλοι στο Παλέ. Αν δεν γίνει Sold Out θα είμαστε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ...

Το χθεσινό παιχνίδι αντιθέτως με τα 2 προηγούμενα είχε πολλά σκαμπανεβάσματα. Μπήκαμε νωθρά στο παιχνίδι κ βρεθήκαμε να κυνηγάμε το σκορ από την αρχή. Χάναμε μέχρι κ με 12 πόντους διαφορά.

Στη συνέχεια βελτιώσαμε την άμυνα κ ισοφαρίσαμε και ύστερα από λίγο επιβάλλαμε το ρυθμό μας δημιουργώντας μία διαφορά 10 πόντων υπέρ μας αυτή τη φορά.

Μέσα σε 4 λεπτά "καταφέραμε" από το +10 να βρεθούμε στο -4... και στο -6 λίγο αργότερα. Εκεί όμως μίλησε ο Χατζηβρέττας άλλα κ η ψυχή όλων των παιχτών...

Είναι το 3ο παιχνίδι της σειράς που ο 1ος σκόρερ της ομάδας μας είναι διαφορετικός. Στο 1ο ήταν ο Μπράουν, στο 2ο ο Μπαβζιτς και στο 3ο ο Χατζηβρέττας. Αυτό αποδεικνύει περίτρανα αυτό που λέμε τόσο καιρό, ότι η ομάδα μας έχει πολύ μεγαλύτερο βάθος από την ομάδα του Παοκ. Δεν στηριζόμαστε σε 1 ή 2 παίχτες μόνο όπως ο Παοκ που αν δεν τραβήξει ο Μάρσαλ δυσκολεύουν τα πράγματα...

Και να σκεφτείτε ότι μας λείπει ένας από τους καλύτερους μας παίχτες, ο Ταπούτος αλλά κ ο Γουίντερς ο οποίος θα μπορούσε να βοηθήσει...


Οι παίχτες


Ο Χατζηβρέττας έκανε το καλύτερο του παιχνίδι στα 2 χρόνια που είναι στην ομάδα. Δεν είναι μόνο οι 19 πόντοι με 3/4 δίποντα, 4/8 τρίποντα, 1/2 βολές αλλά το ότι πήρε την ομάδα στις πλάτες του στην τελευταία περίοδο κ με 5 συνεχόμενους πόντους μας χάρισε τη νίκη. Και τι πόντοι; Με τον αμυντικό κολλημένο πάνω του... Εξιλεώθηκε με αυτόν τον τρόπο για το ανόητο φάουλ στο 1ο παιχνίδι της σειράς...

Ο Σλούκας εξελίσσεται σε μεγάλο ηγέτη. Κρίμα που αυτός ο παίχτης δε μας ανήκει... Χθες είχε 15 πόντους (4/7 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 4/4 βολές), 8 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 3 κλεψίματα κ μόλις 1 λάθος σε 36 λεπτά συμμετοχής.

Ο Κίνγκ ήταν καταλύτης στη χθεσινή νίκη . Πέτυχε 15 πόντους με 7/10 δίποντα και 1/3 βολές. Πήρε 9 ριμπάουντ (τα 4 επιθετικά) κ έριξε και 2 τάπες. Ήταν εξαιρετικός στην άμυνα.

Ο Μπάβζιτς αν κ δεν πέτυχε μόλις 6 πόντους βοήθησε σημαντικά με την άμυνα του και στα ριμπάουντ όπου είχε 9 από τα οποία τα 5 επιθετικά!

Ο Μπράουν ήταν μέτριος. Πολύ άστοχος στην αρχή αλλά βελτιωμένος στη συνέχεια. Πέτυχε μερικά κρίσιμα καλάθια. Συνολικά είχε 10 πόντους.

Ο Τσαϊρέλης έπαιξε 15 λεπτά κ μπορώ να πω ότι βοήθησε αρκετά στην άμυνα. Ο Χαραλαμπίδης ήταν πολύ κακός χθες αλλά δεν πειράζει, έπαιξε κ γι'αυτόν ο Χατζηβρέττας. Ο Κασίροφ αποδεικνύει ότι είναι πολύ λίγος...

Η Ατμόσφαιρα

Οι αγαπητοί συμπολίτες το γέμισαν αυτή τη φορά το γήπεδο! Για πρώτη και τελευταία φορά φέτος διότι δεν θα χρειαστεί 5ο ματς αλλά ακόμη κ αν χρειαστεί θα το παίξουν κεκλεισμένων... Διότι έκαναν τα γνωστά καφριλίκια. Βλέπετε δε μπορούν να δεχθούν να ταπεινώνονται μέσα στην "καυτή" έδρα τους (λέμε τώρα) από το αιώνιο αφεντικό... Καλά ρε παιδιά τόσα χρόνια δεν έχετε συνηθίσει ακόμη;

Ελπίζω κ. Οικονομίδη αυτή τη φορά να μην την βγάλει καθαρή η πρώην ομάδα σας... είναι κ υπότροπη...

Όλα τα λεφτά ήταν τα κοντινά πλάνα του σκηνοθέτη στο φανατισμένο κοινό (λέμε τώρα) όταν έβαζε τα καλάθια ο Χατζηβρέττας. Απλά ανεκτίμητο...

Και επειδή μερικοί (ανύπαρκτοι) έβγαλαν γλώσσα την περασμένη βδομάδα δείτε τα πρωτοσέλιδα της ίδιας εφημερίδας με μία βδομάδα διαφορά... Στο σημερινό εξώφυλλο, εκεί κάτω στη γωνίτσα που λέει για το μπάσκετ δεν αναφέρει καν από ποιόν έχασε ο συμπολίτης...



Την Κυριακή στις 19:00 όλοι στο Παλέ
Στο γήπεδο δεν πρέπει να πέφτει καρφίτσα. Πρέπει όλοι να είμαστε εκεί... αλλά... σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παρασυρθούμε κ να κάνουμε καφριλίκια σαν αυτά που έκαναν οι συμπολίτες. Δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα αυτή. Τους γλεντάμε στο γήπεδο κ τέλος.

Όλοι την Κυριακή στο Παλέ...

Υ.Γ. Για την εχθρική διαιτησία δεν λέω τίποτα... Απλά η ομάδα τους κέρδισε κ αυτούς χθες...

Υ.Γ. Η νίκη αφιερωμένη στον Super3...




9 σχόλια:

The Terminator είπε... 2 Ιουνίου 2011 στις 12:13 μ.μ.

Τα εχουν πολυ γελιο !!!

Στο ματς τωρα :

Η ομαδα ξεκινησε πολυ ασχημα στο 1 δεκαλεπτο
Βελτιωσε την αμυνα κ ισσοροπησε στο 2
Εκανε φοβερο αμυντικο κ επιθετικο 8λεπτο στο 3 κ εκει που δειχναμε οτι θα το καθαρισουμε ψιλοευκολα .... μεσα σε 2 λεπτα δεχτηκαμε 12 ποντους κ βρεθηκαμε να κυνηγαμε παλι
Στο 4 υπηρχαμε κ παλι μονο εμεις στο γηπεδο κ αμυντικα κ επιθετικα κ με καθαρο μυαλο κ ρισκαροντας τα σουτ πηραμε το ματς.

Παλι φανηκαν οι γνωστες τασεις αυτοκτονιας αλλα ευτηχως αυτη τη φορα δεν την πατησαμε.

Χαιρομαι που η ομαδα δεν θελει να κανει καθολου δηλωσεις μεχρι την κυριακη - αυτο δειχνει οτι υπαρχει σοβαροτητα κ οτι ευκολα (θελω να πιστευω) θα τελειωνουμε την κυριακη με τους ... #@$%$#

Υ.Γ. Παικτες σαν τον Κασιρωφ κ τον Φλετσερ προσβαλουν την νοημοσυνη μας κ την ιστορια της ομαδας - βαλτε καλυτερα 2 πιτσιρικαδες να παιξουν !

VardARIS είπε... 2 Ιουνίου 2011 στις 12:29 μ.μ.

Tα είπες όλα Red, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου... σκεφτόμουν να ετοιμάσω εγώ χθες το μπασκετικό post, αλλά σκέφτηκα ότι θα με κατηγορήσεις, με το σκεπτικό ότι δεν ετοίμασα κανένα όλη τη χρονιά, τώρα ασχολήθηκες με το μπάσκετ?

Και για να συνεχίσω την σκέψη του Terminator, ο Κασίροφ είναι μόνο για το τζάμπολ. Μετά δεν ξαναμπαίνει... μακάρι να μας διαψεύσει στη συνέχεια, αλλά δεν νομίζω να μείνει και του χρόνου.

RedDragon είπε... 2 Ιουνίου 2011 στις 12:38 μ.μ.

Πλάκα με κάνεις; Σιγά μη σε κατηγορούσα...

Κακώς δεν έγραψες... θα με γλίτωνες κ από τον κόπο :)

Ο Κασίροφ δεν είναι τόσο κακός... αν ήταν περισσότερο καιρό στην ομάδα λογικα θα ήταν καλύτερος...

The Terminator είπε... 2 Ιουνίου 2011 στις 1:18 μ.μ.

Φιλε VardARIS χαιρομαι που πιστευεις οτι ο Κασιρωφ κανει εστω κ για το τζαμπολ .. χα χα χα

Αμα ο Κασιρωφ μας διαψευσει στη συνεχεια - ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΞΑΝΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ (το οποιο ειναι το αγαπημενο μου αθλημα)

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΘΛΗΜΑ ΑΠ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ - ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !!!

Θα ασχοληθω με το γυναικειο τεννις (να βλεπω κ κανα βρακακι)

χα χα χα

Ανώνυμος είπε... 2 Ιουνίου 2011 στις 3:15 μ.μ.

Ο Κασιροφ εχει τοση σχεση με το μπασκετ οση και ο Παγκαλος με την ενοργανη γυμναστικη. Ο τυπος ειναι πιο αργος και απο την καθυστερηση και δεν πηδαει ουτε εφημεριδα.

Αυτα με το ταλεντακι αυτο.

Η ομαδα στα πλει οφ δειχνει τα καρυδια της και χρειαζεται ακομη λιγη υπομονη και αυτοσυγκεντρωση για την ολοκληρωση της κατακτησης του αρχικου στοχου που ειναι η εξοδος στην Ευρωλιγκα.

Υπομονη μεχρι την Κυριακη μαγκες!

Ρουκουνας

Ανώνυμος είπε... 2 Ιουνίου 2011 στις 8:29 μ.μ.

Ξενερωσα παλι με τις διακοπες ,,,εχασα την διαθεση μου να πανηγυρισω...Όπως και να χει,πολύ μεγάλη νίκη σήμερα με την σφραγίδα του αρχηγού ... και φαίνεται ότι θα κλείσει καλά μια αποτυχημένη κατά τα άλλα χρονιά!!!
Πάντως κακό μπάσκετ...πέρα από τα οπαδικά και ποιος είναι αφεντικό και τέτοιες σάχλες.Ακόμα δεν πανηγυρίζω σπίτι μου αν δεν έρθει η 3η νίκη.Όπως και στο 2ο ματς, τώρα ακόμα περισσότερο , ο μεγαλύτερος εχθρος θα είναι το άγχος και η πιθανότητα επανάπαυσης.Τώρα χαμηλά το κεφάλι μην γίνει μπούμεραγκ.Και μετά πανηγυρίζουμε.Εχουμε καλυτερο assistant coach,όπως λέει και ένα φιλαράκι...(δεν πιστευω τον Πιξι προπονητικα,αλλα σε αλλα θεματα τον πιστευω)
Σιγουρα προτρεχω αλλα ελπιζω να μην γινει ματσον ο πιξι και δικαιωθει ο super3.
Να παρουμε την τριτη θεση,,,και να χτισουμε καλα το ροστερ...με ρολους χωρις να αλλαζουμε ροστερ και coach παλι στη μεση της χρονιας(και φερουμε τον επομενο κατσικαρη (βλεπε πριφτη,σφαιροπουλο,μπαρτζωκα)και φυγουν για τα ξενα,φτυνοντας μας) & αν μπορει να βγει κι ο ΠΑΟΚ Ευρώπη, μήπως και μας σμπρώξει και μας προς τα πάνω.
Οταν δεν μπορεις να κρατησεις τον Τακερ ή αλλαζεις το μισο ροστερ και προπονητη??
Γι' αυτο ,το σημαντικό (πέρα από το 4ο παιχνίδι) είναι τι θα γίνει από βδομάδα και μετά.
Η χρονιά είναι αποτυχημένη ότι κι αν βγουν και πουν οι διοικούντες και τα παπαγαλάκια. Αλλά μάλλον κλείνει καλά.
Και να παει και ο Παοκ προκριματικα ,,να αναγεννηθει η πολη ..και μακαρι να ερθει και η ευρωλιγκα χωρις προκριματικα για τον Αρη μας!(εκξαλλου ο Μπερτομεου κάνει ότι του καπνίσει,αλλάζει τους κανόνες και τα συστήματα διεξαγωγης όποτε θέλει)...

ΑLLSTARIS

The Terminator είπε... 2 Ιουνίου 2011 στις 8:40 μ.μ.

Εμενα ανιθετως οταν κερδιζουμε... οι διακοπες κ οι καφριλες που κανουν ολοι εναντιων μας ... με ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ περισσοτερο !!!!!

Ειμαι μαζοχιστης .... το ξερω !!! χα χα χα χα

Παντως ακουσα οτι αν βγουμε εμεις 3η παιζει να μπουμε κατευθειαν ομιλο κ να μην δωσουμε προκριματικα

Ολα αυτα ομως θα τα δουμε απο κυριακη βραδυ - πρωτα απ'ολα να κερδισουμε την κυριακη το απογευμα !

RedDragon είπε... 2 Ιουνίου 2011 στις 9:29 μ.μ.

ALLSTARIS δε συμφωνώ ότι η χρονιά θα είναι αποτυχημένη αν τελικά τερματίσουμε 3οι...

Αλλά ας τα συζητήσουμε αυτά μετά το παιχνίδι της Κυριακής. Ας έρθει η νίκη πρώτα κ μετά βλέπουμε...

Ανώνυμος είπε... 2 Ιουνίου 2011 στις 10:00 μ.μ.

Μπράβο Νίκο αλάνι, συγχαρητήρια και στο Σλούκα και στον Κινγκ.

Sifakis3

Υ.Γ. Οέο οεο οεο
τα αφεντικά της πόλης είμαστε σας λέω
Και βάλτε το
καλά μες στο μυαλό σας
ο ΑΡΗΣ θα 'ναι μια ζωή το αφεντικό σας