Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Πρωτάθλημα του (Μ)πέου


Έχουν περάσει 3 μέρες από την Κυριακή και ακόμη δε μπορώ να το χωνέψω ότι δεν θα είμαστε στα Play Off.

Δε με πειράζει τόσο που δεν θα παίξουμε στην Ευρώπη αλλά κυρίως  το ότι θα περάσουν 4 μήνες για να ξαναδώ την ομάδα να παίζει.

Νιώθω έντονα ένα αίσθημα αδικίας, νιώθω ότι για άλλη μία φορά μου στέρησαν κάτι που δικαιούμουν αγωνιστικά.

ΌΧΙ δεν συμφωνώ με όλους αυτούς που λένε ότι δίκαια μπήκε ο Βόλος (ή ο Παοκ) στα Play Off.

Είμαι 100% σίγουρος ότι αξίζαμε να μπούμε στα Play Off όσο κ αυτές η ομάδες αν όχι περισσότερο και οι λόγοι που δεν μπήκαμε είναι παρασκηνιακοί κ όχι αγωνιστικοί...


Η ομάδα έκανε το χρέος της. Έκανε 5 νίκες. Και σε όλα τα ματς έδωσε τα πάντα στο γήπεδο. Εγώ δεν την πίστευα κ με διέψευσε. Δυστυχώς όμως δεν ήταν αρκετό. Διότι στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο τον τελευταίο ρόλο παίζει το αγωνιστικό...

Είδαμε την Κυριακή μία επίδειξη δύναμης του Ολυμπιακού (του κανονικού όχι του Βόλου) όπου συμπεριφέρθηκε στον Παναθηναϊκό σαν πολύ μικρή ομάδα. Όποιος είδε το ματς κατάλαβε ότι ο διαιτητής Μάνταλος έκανε ότι μπορούσε για να κερδίσει ο Βόλος. Βέβαια ο Βάζελος δεν έχασε κ τπτ πέρα από ένα μέρος της αξιοπρέπειας του, αυτός που έχασε είναι ο Άρης.

2 κόκκινες και 2 πέναλτι κατά του Παναθηναϊκού εγώ δεν ξαναθυμάμαι να έχουν σφυριχτεί. Επίσης δεν θυμάμαι εμείς σας Άρης να έχουμε κερδίσει ποτέ 2 κόκκινες κ 2 πέναλτι, απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα. Ο Βόλος στα 2 τελευταία ματς κέρδισε 3 πέναλτι. Εμείς χρειαζόμαστε 3 χρόνια για να το πετύχουμε αυτό...

Βέβαια τα σημάδια φάνηκαν όταν ο Ολυμπιακός κ όλοι οι ακόλουθοι ψήφισαν τον Μπεό εκπρόσωπο της Super League στην ΕΠΟ 3 μέρες πριν το σημαντικό αυτό αγώνα... Εκεί έπρεπε να πάρουμε το μήνυμα...

Σας φαίνεται τυχαίο το ότι ο Βιτόλο ακούγεται ότι κατηφορίζει προς το Λιμάνι όπως και 1-2 παίχτες του Βόλου... Έτσι είναι αυτά...

Και γιατί παρακαλώ άξιζαν ο Βόλος κ ο Παοκ να μπουν στα play off; 

Ο πρώτος με τον πρόεδρο λαμόγιο εμπλέκεται στα μισά από τα ματς που βγήκαν προς τα έξω ως στημένα, είδαμε τι έκανε στο τελευταίο ματς απέναντι στον βάζελο... ποιος ξέρει τι άλλο έχει κάνει φέτος...

Όσο για τον συμπολίτη, η στήριξη στον Μαριδάκη είχε αποτέλεσμα. Όταν ζόρισαν τα πράγματα έφαγαν το σπρώξιμο με τον Εργοτέλη πήραν κ το δωράκι από τον αδιάφορο Γαύρο κ μπήκαν στα Play Off.

Και εμείς αν είχαμε φάει σπρώξιμο σε ΕΝΑ ματς θα είμαστε στα Play Off αλλά εμείς ψηφίσαμε κατά του Μαριδάκη...

Να θυμίσω επίσης ότι ούτε ο Βόλος ούτε ο Παοκ κατάφεραν να μας κερδίσουν φέτος, αντιθέτως εμείς τους κερδίσαμε κ τους δύο... Κατά τα άλλα άξιζαν αυτοί να παίξουν play off και Ευρώπη κ όχι εμείς...

Τυχαίο; Δε νομίζω
Όταν την τελευταία αγωνιστική δεν εξαρτάται από μας ο εκάστοτε στόχος ΠΟΤΕ δεν μας βολεύουν τα αποτελέσματα.

Πέρα από τις πρόσφατες περιπτώσεις με Βόλο και Λάρισα που χάσαμε την Ευρώπη είχαμε την περίπτωση με την Καλαμαριά κ τον περήφανο συμπολίτη κ πρόσφατα θυμήθηκα κ μία παλιότερη το 94-95 που βγήκε ο Απόλλων Αθηνών Ευρώπη αντί για εμάς...

Εννοείται πως μεγάλη ευθύνη για το ότι δεν μπήκαμε στα Play Off έχει ή ίδια η ομάδα. Και οι παίχτες κ οι προπονητές κ η διοίκηση. Έκαναν λάθη. Τα έχουμε συζητήσει κ θα τα ξανασυζητήσουμε, τα αναλύσαμε και θα τα ξαναναλύσουμε. Αλλά κατά τη γνώμη μου δεν είναι αυτός ο λόγος που δεν βγήκαμε στην Ευρώπη.


(Μ)πέος
Σας αφήνω με τις ομορφιές του (Μ)πέου. Ευτραφής επαγγελματίας παράγοντας που αλλάζει τις ομάδες σαν τα πουκάμισα και είναι άριστος γνώστης του παρασκηνίου. Ναι αυτόν που ψήφισαν 9 ομάδες για εκπρόσωπο τους στην ΕΠΟ.

Όπως παρουσιάζει σήμερα η Sportday, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου πριν από την έναρξη της αναμέτρησης είπε στους παίκτες των Πρασίνων να παίξουν... χαλαρά: «Παιδιά, ήρεμα, ε; Δεν παίζετε για κανέναν τίτλο. Να μπούμε μαζί στα πλέι οφ», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Στην ανάπαυλα όταν και άρχισαν οι φωνές, ο Γιώργος Καραγκούνης αντέδρασε λέγοντας: «Τι είναι αυτά, ρε;» και τον Μπέο να απευθύνεται στον Λέτο: «Τι είναι αυτά, ρε, που κάνεις; Όλο νεύρα και διαμαρτυρίες είσαι. Παίξε ήρεμα, ρε, άντε λες και θα κερδίσεις τίποτα».

Στη συνέχεια ο ισχυρός άνδρας των Θεσσαλών απευθύνθηκε στον Ζεσουάλδο Φερέιρα, μιλώντας του στα αγγλικά: «Τι κάνουν οι παίκτες σου, ρε μ...; Είναι σημαντικό για μας το παιχνίδι. Θα καταλάβετε τίποτα εσείς που φωνάζετε και διαμαρτύρεστε.; Κάντε μας τη χάρη και παίξτε πιο ήρεμα. Τι ήρθατε να κάνετε εδώ;».

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μετά το τέλος του ματς είχε πολλές.... απορίες: «Αυτός είναι πρόεδρος ομάδας που μπορεί να παίζει στην Ευρώπη του χρόνου; Αν είναι δυνατόν». Ο Μπέος άκουσε και τα παράπονα των Πρασίνων για τις μπάλες που έπεφταν συνέχεια στον αγωνιστικό χώρο με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου να τονίζει σε έντονο ύφος: «Πώς κάνετε έτσι; Στα πλέι οφ δεν θα πετάω μπάλες στο γήπεδο».

Ο Αχιλλέας Μπέος είχε στιχομυθία και με τον Τζιμπρίλ Σισέ, μετά το τέλος του αγώνα.
Μπέος: «Τζιμπρίλ, θέλω να ζητήσω συγγνώμη για την ένταση στο τέλος και τις μπάλες. Είναι σπουδαία υπόθεση για μία ομάδα σαν εμάς να μπούμε στα πλέι οφ και να παίξουμε στην Ευρώπη. Θέλω να το καταλάβεις και συγγνώμη αν έγινε κάτι που σε ενόχλησε. Ήταν στην ένταση του αγώνα και δεν έχει κανείς κάτι μαζί σου».
Σισέ: «Αυτά δεν είναι ποδόσφαιρο. Έτσι θέλετε να κερδίζετε; Είστε ευχαριστημένοι με αυτό;».

13 σχόλια:

Κουκουλοφόρος είπε... 20 Απριλίου 2011 στις 12:18 μ.μ.

Ήταν και είναι επιλογή της ομάδας και των οπαδών της, να πορευτούμε ανεξάρτητα και με αξιοπρέπεια στο βούρκο που λέγεται Ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Την απόφαση αυτή την πληρώσαμε ακριβά στο παρελθόν, λιγότερο ακριβά την πληρώνουμε σήμερα και Θεός ξέρει τι πρόκειται να γίνει στο μέλλον.
Ατσαλώσαμε όμως μέσα από τις δυσκολίες και μάλιστα επανήλθαμε 2 φορές από την Β' εθνική δυνατότεροι από πριν. Αυτό από μόνο του "τρελαίνει" τους αντιπάλους μας, όμως εμάς μας έχει γίνει πια συνήθεια. Προσωπικά δεν ξέρω αν θα μπορούσα να δω την ομάδα με το ίδιο μάτι, αν γινόταν παράρτημα του κάθε Μπεομαρινάκη.
Το να παίρνεις λιγότερα από αυτά που σου αξίζουν είναι φυσικό επακόλουθο. Πέρα από μία Ευρωπαϊκή πορεία ή 2-3 θέσεις στη βαθμολογία, αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι ότι ο Άρης "βγαίνει" ως ομάδα ρουτίνας προς τον κάθε ένα που δεν γνωρίζει το παρασκήνιο. Και αυτή είναι και η μεγαλύτερη αιμορραγία. Παιδιά στο βορρά να υποστηρίζουν ΠΑΟ ή ΟΣΦΠ ή δεν ξέρω τι.
Για τους (κάθε) Μπεόυς και Μαρινάκηδες θα μιλάμε ακόμα για χρόνια. Η μπάλα είναι μπίζνα. Η ερώτηση για εμένα (και ενδεχόμενα θέμα για συζήτηση) είναι το τι μπορούμε να κάνουμε ώστε να γιγαντωθεί η ομάδα, αγωνιστικά ΚΑΙ ΟΠΑΔΙΚΑ, ώστε να μην είναι εύκολο σε κανέναν να της συμπεριφέρεται σαν μικρομεσαία ομαδούλα.

KANTHAR0S είπε... 20 Απριλίου 2011 στις 1:02 μ.μ.

Δεν είμαστε στα play off, διότι παράδωσαμε μαθήματα του στυλ ''πως να αυτοκτονείτε στην έδρα σας''. Καλά να πάθουμε. Δεν μας φταίει κανένας, παρά μόνο το κακό μας το κεφάλι. Παρόλο το μέτριο ρόστερ που είχαμε (πράγμα που δείχνει την ανεπάρκεια των αντιπάλων μας) διαθέταμε την ποιότητα να είμαστε στην πεντάδα. Το ότι δεν βρισκόμαστε εκεί είναι επειδή για περίπου 20 ματς οι εμφάνισεις που κάναμε ήταν κάτω του μετρίου. Εμφανίσεις που συνοδεύτηκαν από άστοχα αποτέλεσματα. Δεν μπορείς να πεις ότι αξίζω να μπω στα play off επειδή έκανα το 5 στα 5. Τις υπόλοιπες 25 αγωνιστικές τι έκανες; Κόκκινε Δράκε ας δούμε την αλήθεια κατάματα κι ας μην κυνηγάμε Χίμαιρες, φαντάσματα και ανεμόμυλους.

salonika 3 είπε... 20 Απριλίου 2011 στις 1:17 μ.μ.

Συμφωνώ στο μεγαλύτερο μέρος από αυτά που λες φίλε μου αλλά δυστυχώς η ομάδα έκανε το χρέος της μόνο τις τελευταίες 5 αγωνιστικές!Αν το έκανε έστω σε ένα από τα εντός με τον Πανθηρόνιο,τον "Περίεργο",την μάλλον υποβιβασμένη γεροντοκόρη,δεν έτρωγε γκολ στο 1000 με το τυρί,αν,αν,αν...

Δυστυχώς κανείς δε μας φταίει που δεν μπήκαμε παρά μόνο τα εγκλήματα που έγιναν όλη τη χρονιά από εμάς.Αν προσθέσουμε και τις μαχαιριές από τα κοράκια καταλαβαίνουμε γιατί φτάσαμε εδώ!!!

Όλοι φταίμε.Η διοίκηση που για άλλη μια χρονιά έφερε 15 παίκτες το καλοκαίρι κι άλλους 5 τον Γενάρη (σχεδόν ένα ρόστερ δλδ) με αποτέλεσμα η λέξη ομοιογένεια και αυτοματισμοί να μη υπάρχουν για ολόκληρη τη χρονιά!!!Που κράτησε τον Μιχαλήτσο τόσο καιρό ενώ έδειχνε πως δεν το ΄χει...

Φταίνε οι προπονητές (πλην του Τσιώλη βέβαια,με 5 στα 5 τί να φταίει ο άνθρωπος!!!Ίσως να φταίει που δεν ήρθε πιο νωρίς, τί να πω!!).Ούτε ο Κούπερ και πολύ περισσότερο ούτε ο Μιχαλήτσος έκαναν κατά τη γνώμη μου σωστή διαχείριση του υλικού που είχαν!!Και οι δυο είχαν πρώτα στο μυαλό τους να μη φάνε γκολ παρά να βάλουν ένα παραπάνω με αποτέλεσμα να βραχυκυκλώνει η ομάδα και να μη μπορεί να αποδώσει ιδιαίτερα αν βρισκόταν πίσω στο σκορ!!

Φυσικά και δεν τα ισοπεδώνω όλα,ο Κούπερ ήταν πολυτέλεια για το Ελλ. πρωτάθλημα πόσο μάλλον για τον ΑΡΗ!!Αλλά δυστυχώς,όπως και τον καλύτερο σεφ να έφερνες στην ταβέρνα του συγχωρεμένου του Τζότζου(ιστορικό άθλιο ταβερνάκι στα κάστρα) φαΐ της προκοπής δε θα έτρωγες,έτσι και με τον Κούπερ χωρίς παίκτες για "χοντρά πορτοφόλια",ομάδα δεν κάνεις!!!!

Οι 7-8 αγωνιστικές με προπονητή τον Μιχαλήτσο ήταν απλά χάσιμο χρόνου και πολύτιμων βαθμών!Χειρότερα από τον Κούπερ δεν τα πήγε,αλλά ο σκοπός ήταν να πάμε καλύτερα...Χώρια που απ΄ότι φαίνεται δεν τον γούσταραν και οι περισσότεροι παίκτες!

Φταίνε οι παίκτες!!Ίσως περισσότερο απ΄όλους...Δεν μπορεί να κάνεις γιο-γιο την Ατλέτικο και να μην κάνεις φάση με τον Πανιώνιο!!!Δεν μπορεί να κερδίζεις στη Μαδρίτη και να σου κάνει πλάκα κάποιος Σουάνης!!!Δεν μπορεί να βάζεις γκολ στο 91΄με τα τυριά και να το τρως στο 93΄!!Δεν,δεν,δεν...χίλια δεν!!

Φταίμε κι εμείς οι οπαδοί!!Που Θεοποιούμε με το παραμικρό (και αναθεματίζουμε με την ίδια ευκολία)παίκτες,προπονητές και παράγοντες!!Που ενώ η θέση μας είναι στην κερκίδα κάποιοι τα έχουν μπερδέψει και νομίζουν πως είναι το γενικό κουμάντο και οι αλάνθαστοι!!!Που ανεχόμαστε χρόνια τώρα ανθρώπους που αποδεδειγμένα έχουν κάνει λιγότερο καλό απ΄ότι κακό!!!

Το μεγαλύτερο θετικό απ΄όλη αυτή την αποτυχημένη χρονιά λέγεται Σάκης Τσιώλης.Έχει πλέον γνώση του υλικού,έχει γνώση της Ελληνικής σκ@τοπραγματικότητας και (δυστυχώς) έχει πολύ χρόνο για να σκεφτεί τι πρέπει να γίνει ώστε του χρόνου να μή μιλάμε για το αυτονόητο (αν θα μπούμε δλδ στα play-off) αλλά για το κάτι παραπάνω!!

Θα τον αφήσουνε λέτε;;;;

jim είπε... 20 Απριλίου 2011 στις 1:34 μ.μ.

Στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο, όλοι γνωρίζουμε, ότι, για να δει χαϊρι, μια ομάδα, δεν αρκει να είναι καλή. Θελει και παρασκήνιο. Αυτό, το λέει η ιστορία..Όχι εγώ..

Παρόλα αυτα, ο ΆΡΗΣ, είχε την ευκαιρία, να μπει στα Play off, περπατώντας..Ακόμα και ως τρίτος, θα πω...

Αρκεί, να εκμεταλλευόμασταν, την έδρα μας..Αρχικά, οι ήττες απο Πανιώνιο, Ηρακλη, Ξάνθη...Τρείς ομάδες, που είναι κατώτερες από εμας, ποιοτικά, τα τελευταία χρόνια..Παρόλα αυτα, μας κέρδισαν στο σπίτι μας..

Και εν συνεχεία, οι τρείς του κέντρου..

6 ήττες στο σπίτι μας, είναι πολλές. Πάρα πολλες, για τον ΆΡΗ. Πιστευω, τι ο ΆΡΗΣ, οφείλει να κάνει 11- με 12 νικες στο σπίτι του, κάθε χρόνο και από κει και πέρα να χτυπαει το καθε ματς..

Παρολ' αυτα, ακόμα και ετσι, συμφωνω red, ότι, το παρασκήνιο έπαιξε τον ρολο του, για να μην μπούμε στα Play off..

Οπότε...Ή κοιτάμε, να δυναμώσουμε και εμείς παρασκηνιακά ή δημιουργούμε ομάδα, που θα σκίζει τον αντίπαλο στο Βικελίδης, κανωντας 11-12 νικες..Γιατι στα εκτος, 5 νικες, τις κανουμε μεσο όρο...

RedDragon είπε... 20 Απριλίου 2011 στις 1:59 μ.μ.

Ξεκαθάρισα ότι μεγάλη ευθύνη έχει η ομάδα αλλά ξαναλέω δεν είναι αυτός ο λόγος που δεν μπήκαμε.

ΝΑΙ χάσαμε από Πανιώνιο, Ηρακλή, Ξάνθη, στην έδρα μας κ εκτός. ΑΛΛΑ τα χάσαμε στο γήπεδο τα παιχνίδια. Όπως κ κερδίσαμε στο γήπεδο τον Παοκ, την Αεκ, τον Βολο κ άλλους πολλούς. ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ επαναλαμβάνω...

Χαίρω πολύ ρε παίδες αν παίρναμε όλα τα ματς θα βγαίναμε κ πρωταθλητές. Και οι ήττες μέσα στο πρόγραμμα είναι (για κάποιες ομάδες).

Δηλαδή αν η ομάδα κρατούσε 1 λεπτό παραπάνω κ έπαιρνε τη νίκη με τη Λάρισα θα άξιζε να είναι στα Play Off κ τώρα όχι;

Αυτό που είδα την Κυριακή στον Βόλο δεν το είχα ξαναδεί...

RedDragon είπε... 20 Απριλίου 2011 στις 2:02 μ.μ.

Α και όσο δυνατή και να είναι μία ομάδα δε μπορεί να αντιμετωπίσει το παρασκήνιο...

Μη ονειρεύεστε...

Και αν το κάνει κάποια στιγμή θα είναι πυροτέχνημα...

Για την Ελλάδα μιλάμε μη ξεχνάτε...

jim είπε... 20 Απριλίου 2011 στις 2:05 μ.μ.

Προσωπικα, red, σου ειπα, ότι, παρολο που αγωνιστικά, αργησαμε να φορμαριστουμε, αξιζαμε να μπουμε...

Ομως, εν τελη, μηπως πρεπει να σδωσουμε και απαντηση στον διχασμο;;

Να οργανωθουμε και εμεις παρασκηνιακα;; Ή να κάνουμε καλύτερη ομαδα, πιο δουλεμενη;;;

Αν πει καποιος, οτι οσο καλη ομαδα και να εχεις, το παρασκηνιο θα σε νικησει, τοτε διαλεγει την πρωτη επιλογη...

Ανώνυμος είπε... 20 Απριλίου 2011 στις 2:58 μ.μ.

Είμαστε στο άρμα του Παναθηναικού.
Δεν πηρε πρωταθλημα αυτός, δεν βγαινουμε ευρώπη εμείς.
Πέρσι που το πήρε , βγήκαμε.

Δεν πειράζει όμως. Έχουμε τον Κόντη. Αυτός ξέρει.
Και οι άλλοι γιάννηδες ξέρουν.

Μόνο ο Κούπερ δεν ήξερε και τον ξεφορτωθήκαμε.

Ελπίζω ο Παναθηναικός να βρει λύση στα διοικητικά του μήπως και δούμε και μεις άσπρη μέρα.

Χαβίτο.

RedDragon είπε... 20 Απριλίου 2011 στις 3:42 μ.μ.

Ρε συ Χαβίτο όνειρο είδες;

Έτσι είναι τα άρματα; Που μας βοήθησε ο Βάζελος;

Μας έδωσε κανέναν δανεικό; Αγόρασε κανέναν παίχτη μας σε ακριβή τιμή; Μας έδωσε κανά ματς; Μήπως το κύπελλο;

Φέτος μας έσφάξε η διαιτησία όταν παίξαμε μαζί του κ στο ένα ματς που θέλαμε να μας βοηθήσει απλά μη χάνοντας πήγε κ διασύρθηκε (αγωνιστικά κ εξωαγωνιστικά) από τον Μπεο.

Έτσι είναι τα άρματα;

Ανώνυμος είπε... 20 Απριλίου 2011 στις 4:12 μ.μ.

Φιλε Χαβιτο σε παρακαλω βαλε τη σκεψη σου σε μια αρχη κ ενα τελος !

Λες οτι να ναι ...

Αναφερεις οτι η ομαδα μας ειναι "μαγαζι" του βαζελου κ μας γυρνας τα μυαλα (λιγο στραβοστομικο ακουστηκε αυτο ε ?)

Απο την αποψη σου κ μονο φαινεται οτι ασχολεισε πολυ λιγα χρονια με τον ΑΡΗ κ οτι δεν ασχολεισε κ πολυ ζεστα.

Εισαι σε πολυ λαθος δρομο ...

Ανώνυμος είπε... 20 Απριλίου 2011 στις 4:22 μ.μ.

Συγνωμη που ξαναγραφω τοσο γρηγορα αλλα στην ουσια θελω να απαντησω στον ιδιο μου τον εαυτο πιο πριν

ΡΕ ΧΑΒΙΤΟ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΑ Κ ΗΔΗ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΒΛΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΙΠΙΛΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ

ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ Κ ΑΡΗΣ ???

ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΟΡΘΙΟΣ Κ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΒΕΛΟΝΑΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΧΩ ΗΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Κ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΣ Κ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Κ ΑΜΑ ΧΑΛΑΣΤΗΚΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ - ΑΛΛΑΞΕ Κ ΟΜΑΔΑ

ΕΞΑΛΛΟΥ Β Λ Η Τ Α ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ

ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΣΚΑΣΕΙ

Ο Terminator

Ανώνυμος είπε... 21 Απριλίου 2011 στις 12:57 μ.μ.

Όπως πολύ εύστοχα είπε ο Μπέος " περιμένουμε 1 χρόνο την ανακοίνωση για το Άρης - Παναθηναικός"

Δεν λέω ότι γίναμε ΟΦΗ αλλά ο τρόπος που (δεν) αντέδρασε η διοίκηση στα 2 ματς με τον Παο τα λέει όλα.

Προφανώς τοποθετούμε την κόκκινη γραμμή που χωρίζει την περηφάνια-ανεξαρτησία από την εξάρτηση-παρασκηνιακές συμφωνίες διαφορετικά.

Νιώθω χειρότερα όταν κερδίζω άδικα παρά όταν χάνω δίκαια ή άδικα. Προφανώς υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν ο Άρης να πάει καλά κ ας είναι και ύποπτος ο τρόπος.

Είμαστε από τις λιγότερο βρώμικες ομάδες όντως ,
δεν είμαστε όμως καθαρή όπως θα θελα.

Χαβίτο