Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Άρματα και συνασπισμοί...

Εκπρόσωπος της Super League στο Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. είναι και επίσημα πλέον o κ. Μπέος Αχιλλέας. Πανάξια, παμψηφεί, (σχεδόν), και απόλυτα δίκαια ο κ. Μπέος είναι στο προεδρικό θώκο. Πώς όμως φθάσαμε στο σημείο να εκλεγεί ο κ. Μπέος από τις υπόλοιπες ομάδες της Super League;



Συγκεκριμένα, με ψήφους 8-2 η  Γενική Συνέλευση εξέλεξε τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βόλου ως εκπρόσωπό της στην ΕΠΟ.


Το παρών στη Γενική Συνέλευση έδωσαν 10 από τις 16 ομάδες, από τις οποίες 8 ψήφισαν τον Αχιλλέα Μπέο. Δύο μόνο ήταν οι ΠΑΕ που τον καταψήφισαν (Ατρόμητος και Ξάνθη) οι οποίες επικαλέστηκαν ζήτημα ηθικής τάξης! (δεν καταλαβαίνουμε τον λόγο...)

Οι ομάδες, από την άλλη, που εμπιστεύτηκαν τον Αχιλλέα Μπέο για να τους εκπροσωπεί στην ΕΠΟ ήταν οι Ολυμπιακός x 2 (κεντρικός και υποκατάστημα), Αστέρας Τρίπολης, Πανσερραϊκός, Αόρατοι (κυανόλευκοι), Πανιώνιος, Εργοτέλης, Κέρκυρα.

Της διαδικασίας απείχαν οι Άρης, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Λάρισα και Καβάλα.

Οι Πονόψυχοι - Μακεδονομάχοι (με επιστολή τους προς τη Γενική Συνέλευση) εξέφρασαν στήριξη προς το πρόσωπο του Αχιλλέα Μπέου.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης, ο Αχιλλέας Μπέος τόνισε: "Το σημερινό αποτέλεσμα είναι μια ηθική στήριξη της Super League προς το πρόσωπό μου. Από εδώ και πέρα, θα εκπροσωπώ τα συμφέροντα της Λίγκας στο Δ.Σ. της ΕΠΟ".


Συμπέρασμα
Συνοψίζοντας, να τονίσουμε απλά ότι καλύτερα οι δύο συμπολίτες ας μη μας μιλήσουν ξανά για το καλό των ομάδων της πόλης κλπ. Είναι ξεκάθαρο ότι ο καθένας κοιτάζει να προασπίσει τα δικά του συμφέροντα. Και είναι φανερό ότι οι δύο συμπολίτες πάντα βρίσκονταν και συνεχίζουν να βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα του μεγάλου θείου (στο παρελθόν), και πλέον του Γαριδάκι. Ο κάθε ένας από τους δύο για διαφορετικούς λόγους:

1) Οι πονόψυχοι επειδή θέλουν να εκμεταλλευθούν την ανυπαρξία της Αεκ και την κόντρα του Οσφπ με τον Παο. Θέλουν να έχουν την εύνοια προκειμένου να κυνηγήσουν την δεύτερη θέση στα play off. Σε περίπτωση που ο Βόλος μπει στα play off, θα ξέρουμε εξ'αρχής το αποτέλεσμα των δύο αγώνων τους με τους συμπολίτες. Και αυτό γιατί ο Οσφπ θέλει να έχει όλο το μερίδιο από την πρόκριση στους ομίλους του Ch. League και να μη το μοιραστεί με τον Πάο. Με αυτόν τον τρόπο και οι δύο θα είναι ωφελημένοι.

2) Από την άλλη οι αόρατοι, θέλουν να μην ξύνουν απλά πληγές. Παρόλο που πηγαίνουν μαζί με το άρμα και κινδυνεύουν κάθε χρόνο, πόσο μάλλον να εναντιωθούν και στο σύστημα...

Οι μάσκες έχουν πέσει εδώ και καιρό... Πλέον βλέπουμε τα άσχημα μούτρα τους!!!

0 σχόλια: