Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Κάποιος να τον μαζέψει...

Επιτέλους κάποιος δε θα πρέπει να τον σταματήσει; Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος. Διαβάστε την ανακοίνωση - απάντηση που αφορά όχι μόνο τον Super 3, αλλά και τον Άρη:

«Απάντηση στους οπαδούς-παράγοντες της Super 3, που διοικούν την ΠΑΕ ΑΡΗΣ
Aρχικά να υπενθυμίσουμε ότι εμείς όταν βγάζουμε ανακοίνωση, την υπογράφουμε ως ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ και δεν χρησιμοποιούμε τους φιλάθλους μας. Εσείς, ακόμη να μάθετε πως «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί»; Θα έπρεπε κανονικά να ορίσετε μόνοι σας τον Κάκο ή τον Τσινιάρη για να είστε ευχαριστημένοι.
Όσο για την αναφορά σας στα «τσιράκια», σας ανταποδίδουμε τη φιλοφρόνηση και να είστε βέβαιοι πως εμείς ουδέποτε θα γίνουμε «ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ».
ΥΓ. Αλήθεια, πότε θα κάνετε ανακοίνωση για τον αγώνα ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ; Έχει περάσει σχεδόν 1 χρόνος…. Ή δεν σας το επιτρέπει ο ΜΠΑΜΠΑΣ»


Επειδή αν γράψουμε αυτά που σκεφτόμαστε θα είναι σίγουρα μηνύσιμα, καλύτερα να περιμένουμε το βράδυ της Κυριακής, ώστε να του απαντήσουμε μέσα στο γήπεδο. Στην αρχή της εβδομάδας προσωπικά είχα αμφιβολίες σχετικά με το αν θα καταφέρουμε να μπούμε στα play off. Πλέον είμαι πεπεισμένος ότι είμαστε μέσα. Την πήρε χαμπάρι ότι έφθασε κοντά στην πηγή, αλλά τελικά δεν ήπιε νερό και πλέον βγάζει κόμπλεξ και κακία. Δεν πειράζει θα του ετοιμάσουμε ειδικό αφιέρωμα, για να τον ευχαριστήσουμε και για να μας θυμάται. 


Υ.Γ. 1: Διαβάζω για τα προβλήματα της Ξάνθης, ότι θα κατέβει με 11άδα ανάγκης. Κρίμα, αυτή την  κομπλεξική ομαδούλα θα ήθελα να την αντιμετωπίσω με όλα της τα όπλα. Σκέφτεται να αποχωρήσει λέει ο κ. Πανόπουλος. Ε, εμείς θα τον βοηθήσουμε την Κυριακή, να πάρει την απόφαση πιο άμεσα...


Υ.Γ. 2: Άραγε με ποιον θα τα βάλει ο κ. Μπέος μετά τη λήξη των αγώνων την Κυριακή; Με την ομάδα του Άρη που έκανε τελικά το 5 x 5, ή με τον Πάο; Βάζω στοίχημα ότι θα βγάλει μια ανακοίνωση σίγουρα που θα μας εμπλέκει και τους δύο... Αλλά πλέον ποιος θα ασχολείται μαζί του...

3 σχόλια:

jim είπε... 15 Απριλίου 2011 στις 11:40 μ.μ.

Δεν πρέπει, τέτοιοι άνθρωποι, να αναλαμβάνουν ευθλυνες και ρόλους, πουθενα...

Κρίμα, για τον αθλητισμό, που εκπροσωπείται, με τετοια ατομα, σα αυτούς...

Ο έλεγχος, χάθηκε...

Πότε, θα βρεθεί λύση;;

Όταν είναι πλέον αργά;;;

Βάλτε φρένο, εσείς που μπορείτε, με νόμιμο τρόπο...

Κουκουλοφόρος είπε... 16 Απριλίου 2011 στις 11:05 π.μ.

Jim, δεν μπορεί να μπει φρένο σε τίποτα και σε κανέναν. Απλά και μόνο γιατί οι άνθρωποι μας νίκησαν κατά κράτος. Είναι εκεί (παντού) να λυμαίνονται το ποδόσφαιρο με κάθε τρόπο. Είμαστε λίγοι. Είμαστε μόνοι. Μόνο ο Άρης και η ΑΕΚ έμειναν να μάχονται το κατεστημένο και να την παλεύουν μόνοι τους. Ίσως η ΑΕΚ να μην μπορεί να κάνει και αλλιώς...

Κοιτάμε τα του οίκου μας, με υγιή σκέψη και προσανατολισμό. Γιατί αυτό που μας καίει δεν είναι οι τίτλοι. Είναι που θέλουμε να κάνουμε και τα παιδιά μας Αρειανάκια περήφανα για την κληρονομιά τους. Μόνοι μας και όλοι τους.

Χαιρετώ την παρέα σας και εγκαινιάζω τη συμμετοχή μου στο blog.

VardARIS είπε... 16 Απριλίου 2011 στις 11:38 π.μ.

Καλώς ήλθες Κουκουλοφόρε...

H ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση - απάντηση: http://www.arisfc.gr/index.cfm?pid=2&view=detail&id=2264

Μπήκαμε τώρα στη διαδικασία να ασχολούμαστε με τους μπακαλιάρους και τους βούδες... Όλο αυτό το πανηγύρι θα σταματήσει σύντομα.