Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

ΆΡΗΣ-Πανσερραϊκός 3-1: Φαίνεται ότι "ξυπνάμε" (vid)

Δεύτερη νίκη για την ομάδα μας και μάλιστα με πολλά γκολ και πάλι. Τρία αυτή την φορά. Τέσσερα, την προηγούμενη. Όσα γκολ, δεν βάλαμε μέσα στην χρονιά, φαίνεται ότι τα βάζουμε στο τέλος του πρωταθλήματος. Φαίνεται ότι η ομάδα "ξυπνάει"... Αλλά, μήπως, είναι αργά;;; Θα φανεί...


Πολύ νωρίς, δεχτήκαμε, το γκολ και σίγουρα, όλοι μας, "φέραμε", στο μυαλό μας, τις μνήμες, από το περσινό ματς, με τον Πανθρακικό. Εξάλλου, τα δεδομένα, ήταν ακριβώς, ίδια...

Ωστόσο, ευτυχήσαμε, γρήγορα να ισοφαρίσουμε, με ένα όμορφο γκολ, του Μπόμπα και στην συνέχεια, να πετύχουμε άλλα δυο γκολ, με τον Καστίγο, έπειτα από ασίστ του Κόκε και του Νέτο, με προσωπική ενέργεια.

Ο Βραζιλιάνος, είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας μας και δείχνει μεγάλη όρεξη...

Στους τραυματίες Τσεζαρεκ, Σηφάκη και Πρίττα, προστέθηκαν και οι Καστίγιο-Μπόμπα, που ελπίζω, να μην έχουν κάτι σοβαρό και να επανέλθουν άμεσα, στις προπονήσεις.

Στο δεύτερο μέρος, κρατήσαμε, με ευκολία, το 3-1 και έτσι πήραμε, την δεύτερη συνεχόμενη νίκη μας, με αποτέλεσμα, να μπούμε, πλέον στο παιχνίδι των Play Off.

Το κακό είναι, ότι δεν ήρθε η βολική για μας ισοπαλία στην Καβάλα και έτσι μπλέκουμε με σενάρια και υποθέσεις. Το παιχνίδι, δεν είναι πλέον στα πόδια μας και εξαρτόμαστε καθαρά, από τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων...

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι, ότι αν θέλουμε να έχουμε βάσιμες ελπίδες πρέπει να κερδίσουμε τον Αστέρα στην Τρίπολη, σε ένα ματς που έχει τον χαρακτήρα τελικού. Και μετά, βλέπουμε. Είπαμε... Τα σενάρια πολλά και το παιχνίδι, δεν είναι στα πόδια μας.

Η ομάδα φαίνεται να ξυπνάει, αλλά υπάρχει η πιθανότητα να είναι και αργά.. Χάσαμε πάρα μα πάρα πολλούς βαθμούς, μέσα στο σπίτι μας και πιστεύω ότι δικαιολογίες δεν υπάρχουν.

Όπως στρώσαμε, θα κοιμηθούμε...

Θεωρώ ότι η διακοπή δεν μας ευνοεί γιατί είμαστε σε καλή κατάσταση. Αλλά, η διακοπή είναι αναπόφευκτη και πρέπει να συμβαδίσουμε μαζί της ! ! !

Αυτά...

Για μένα, δεν αλλάζει τίποτα σε διοικητικό επίπεδο από αυτά που έλεγα μέρες πριν και που συζητάμε και μαζί.

Κάποιοι, αν έχουν την παραμικρή συνείδηση, πρέπει να φύγουν μόνοι τους από τον ΆΡΗ...

Και αυτό αφορά, όλα τα επίπεδα...

Ο Μάιος, πλησιάζει και ο κόσμος πρέπει να καταλάβει την κρισιμότητα της κατάστασης και να σπεύσει στην ΛΕΣΧΗ...

Αν θέλουμε, έναν ΑΡΗ, να κάνει πορείες κάθε χρόνο και να μεγαλουργεί, πρέπει να συμμετέχουμε στα κοινά της ομάδας μέσω της ΛΕΣΧΗΣ...

Όλοι μας ! ! !

5 σχόλια:

ΝΑVAS είπε... 21 Μαρτίου 2011 στις 12:00 π.μ.

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΜΑΣ ΩΦΕΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Ο ΤΣΙΩΛΗΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

Η ΟΜΑΔΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΓΚΟΛ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΠΕΝΤΑΔΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΠΟΜΠΑ Η ΝΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ

Ανώνυμος είπε... 21 Μαρτίου 2011 στις 12:06 π.μ.

Συνέχιζε Jim με τον ίδιο επίλογο πάντα ....

geokampour

jim είπε... 21 Μαρτίου 2011 στις 12:09 π.μ.

Και μετα το διπλό στην Τούμπα, φιλε NAVAS, λέγαμε θα μας ωφελήσει και ήρθε η Αεκ και μας εριξε τεσσερα..Δεν είναι καλό να σταματαει ο ρυθμός, οταν μια ομάδα, ειναι καλά και σκοράρει πολύ..Πρεπει να παιζει συνεχομενα.

Συμφωνω, ότι, η ομάδα πλέον ξυπναει, οπως εγραψα χαρακτηριστικα..

Συμφωνω μαζι σου, που λες, οτι ειναι αργα για πενταδα...Οπως στρωσαμε θα κοινηθουμε..Χσαμε πολλους βαθμους στο Βικελιδης..Ευχομαι, πάντως, να διαψευστω...

Ο Τσιώλης, πρέπει να μείνει καιρό για να δουλέψει την ομάδα και ο Μπόμπα, είναι ενας επιθετικός, που χρειαζόμαστε...Ο Καστιγιο, όπως ειπε και ο ιδιος ηθελε τον χρονο του..Σταδιακα, ανεβαινει και σκοραρει κιολας..

Τωρα για το αν θα τους κρατησουμε, ουτε που το εχω σκεφτει..Το μονο που σκεφτομαι για το μελλον, ειναι οι εκλγες του Μαϊου....

KANTHAR0S είπε... 21 Μαρτίου 2011 στις 12:23 π.μ.

Καλά τα είπες. Μακάρι να συνεχίσουμε το ίδιο καλά. Αν περάσουμε από την Τρίπολη έχουμε αυξημένες ελπίδες. Αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω πόσους βαθμούς έχουμε χάσει, ειδικά στην έδρα μας.

VardARIS είπε... 21 Μαρτίου 2011 στις 12:53 π.μ.

Σήμερα το ματς δεν είναι και για πολύ κριτική γιατί ο Πανσερραϊκός ήταν υποβιβασμένος και αδιάφορος. Πάντως κάπως έτσι ήταν και ο περυσινός Πανθρακικός και όμως τότε χάσαμε, από κάποιον Παπούλη.

Προσωπικά μου άρεσε το γεγονός ότι ανεβαίνει ο Νέρι. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι σκόραρε για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι, αλλά ότι δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις για τις αντίπαλες άμυνες, το ότι βρίσκεται πολύ καλά με τον Κόκε. Το μόνο κακό είναι ότι ταλαιπωρεί την μπάλα λίγο παραπάνω από ότι θα έπρεπε, αλλά Νέρι είναι αυτός, το χαρακτηριστικό αυτό το είχε και στον ΟΣΦΠ.

Μακάρι να μην είναι αργά. Συνεχίζουμε...