Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Εποχή Τσιώλη

Είναι ο Τσιώλης μια καλή κίνηση; Θα έλεγα πως ναι είναι ένας νέος και με καλό βιογραφικό Έλληνας προπονητής που θέλει μαζί σου να κάνει αυτό που δεν έκανε μέχρι τώρα να πάρει τίτλο...

Εδώ βέβαια μπαίνει και το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην Ελλάδα όπου μετά και τις καινούργιες κασέτες ένας νέος προπονητής και Έλληνας μόνο με το ΠΟΚ θα μπορούσε και μάλλον θα μπορεί να πάρει τίτλο στην Ελλάδα.

Αλλά υπάρχει και ο υπέροχος κύριος Χάβος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Από τα ελληνικά και απίστευτα και αυτός βγαλμένος ……αλλά για να δούμε…..

Για να πιάσει ο Τσιώλης στον Άρη πέραν από την υπομονή που πρέπει να υπάρχει από όλους πρέπει να υπάρχει και ένα σχέδιο για το τι θέλουμε τελικά.


Και για πρώτη φορά θα πρέπει η διοίκηση να μας ξεκαθαρίσει τι θέλει να κάνει, θέλει μια αμάδα που να φτάσει όσο ποιο ψηλά γίνετε στο βαθμολογικό πίνακα την νέα χρονιά ή να φτιάξει μια αμάδα από την αρχή και σε ένα βάθος χρόνου τριών και τεσσάρων χρόνων να μπορεί να διεκδικήσει μέχρι και πρωτάθλημα.

Ο Τσιώλης από μόνος του είναι σίγουρο πως δεν θα καταφέρει πολλά, θέλω να πω πως ήρθε η ώρα να δουλέψουμε όλοι μαζί του και κάτι τέτοιο χρειάζεται σχέδιο που όλοι θα στηρίξουμε.

Θα πρέπει να αλλάξει ο τεχνικός διευθυντής, να αλλάξει αυτήν την διάθεση να αγοράζουμε πενήντα παίκτες και να μας βγαίνουν οι τρεις και πολλούς λέω.

Θα χρειαστούμε σωστούς και νέους παίκτες και αυτά για να γίνουν θα πρέπει η διοίκηση να έχει ένα σχέδιο και ανθρώπους που θα δουλεύουν για τον Τσιώλη πίσω από αυτόν, σκαουτερς, γυμναστές, τεχνικός διευθυντής όλοι πρέπει να έχουν ένα σκοπό να κάνουμε τον Άρη ομάδα.

Στην Λίβερπουλ που είναι μια ομάδα που παρακολουθώ πριν πάρουν παίκτες σε μια δύσκολη εποχή έκαναν μεταγραφή τον τεχνικό διευθυντή της Τότεναμ και ξεκαθάρισμα του ρόστερ της στις μικρές ομάδες και ξεκινώντας την καινούρια χρονιά με υπομονή και μην παίζοντας καλό ποδόσφαιρο σιγά σιγά φτιάχνει το μέλλον της.

Μου προκαλεί τεράστια έκπληξη ότι ο Κάρολ που αγόρασαν από την Νιούκαστλ είναι ανέτοιμος να παίξει στην Λίβερπουλ και αυτό γιατί η Λίβερπουλ έχει τα δικά της στάνταρ εκγύμνασης παικτών τα ίδια περίπου έπαθε και ο Πορτογάλος ο Μεϊρέλες και ο Κυριάκος...

Αυτό δείχνει πως από πίσω υπάρχει ένας ολόκληρος μηχανισμός που στηρίζει και στηρίζεται από τον κάθε προπονητή που έρχεται να δουλέψει.

Πρέπει λοιπόν να πλαισιώσουμε σωστά τον νέο προπονητή στον Άρη αλλιώς το έργο το έχουμε ξαναδεί...

2 σχόλια:

O_BETATZIS είπε... 13 Μαρτίου 2011 στις 2:58 μ.μ.

Jik δε βλέπω και πολλά σχόλια στο άρθρο σου. Μετά τη Γιαγκελόνια προσέλκυες πιο πολλά σχόλια. Τι έγινε άραγε?