Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Τι έγινε στο Μπάσκετ (22η αγωνιστική)

Στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ηρακλή αν κ δεν ξεκινήσαμε καλά, τελικά κάναμε το αυτονόητο κ κερδίσαμε εύκολα (70-86) τη χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος.

Δε νομίζω να πανηγυρίζει κανείς γι'αυτό; Ο Ηρακλής τα τελευταία χρόνια είναι τόσο αμελητέα ποσότητα που δεν δικαιολογεί κάποιον να πανηγυρίσει. Και αυτό θα πρέπει να το δουν οι άνθρωποι του Ηρακλή για το πως έχει καταντήσει η ομάδα τους...

Όλα τα λεφτά πλέον είναι το παιχνίδι με το Μαρούσι. Εν ολίγοις, με νίκη πάμε για 4άδα και με ήττα παλεύουμε για 6άδα ή 8άδα.

Και πως τα έφερε έτσι η τύχη ώστε το επόμενο Σαββατοκύριακο τόσο στο μπάσκετ όσο κ στο ποδόσφαιρο η ομάδα να παίζει 2 κομβικά εκτός έδρας ματς που θα κρίνουν κατά μεγάλο ποσοστό την πορεία της στην συνέχεια της σεζόν...

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα
Στα ματς που μας ενδιέφεραν, κέρδισε ο Παοκ το Μαρούσι, ο Κολοσσός τον Ίκαρο και η Καβάλα τον Πανιώνιο. Ενώ θεωρώ ότι το Περιστέρι έχει ήδη χάσει από τον Ολυμπιακό αν κ δεν παίξανε λόγω Ευρωλίγκας.

Το παιχνίδι με το Μαρούσι το επόμενο Σάββατο στις 17.00 (μετάδοση από Ετ1) είναι ζωής κ θανάτου. Με νίκη την επόμενη βδομάδα το πιάνουμε στην βαθμολογία κ το περνάμε λόγω ισοβαθμίας. Σε περίπτωση ήττας χάνουμε κάθε ελπίδα για 4άδα κ ελπίζουμε μόνο σε ισοβαθμίες για να μπούμε στην 6άδα.  Ας ελπίσουμε ότι θα παρουσιαστούμε σοβαροί.

Οι επόμενες αγωνιστικές:
Σε παρένθεση είναι οι νίκες της ομάδας. Και με * τα εκτός έδρας παιχνίδια. Θυμίζω ότι υπερτερούμε στις ισοβαθμίες με Παοκ κ Καβάλα ενώ μειονεκτούμε σε αυτές με Κολοσσό κ Περιστέρι. Για Μαρούσι κ Πανιώνιο περιμένουμε τα δεύτερα παιχνίδια.

Αγ. Παοκ   (13) Μαρούσι (12) ΆΡΗΣ   (11) Κολοσσός (11) Καβάλα (11) Πανιώνιος (10) Περιστέρι (10)
23η Ηλυσιακός ΆΡΗΣ Μαρούσι* Ολυμπιακός* Ίκαρος* Παναθηναϊκός Πανελλήνιος*
24η Περιστέρι* Ηλυσιακός* Αεκ Πανελλήνιος Ολυμπιακός Ηρακλής* Παοκ
25η Κολοσσός Αεκ Πανιώνιος* Παοκ* Πανελλήνιος* Άρης Ηλυσιακό*
26η Καβάλα* Περιστέρι* Ικαρός Ηλυσιακός Παοκ Αεκ* Μαρούσι

1 σχόλια:

VardARIS είπε... 28 Μαρτίου 2011 στις 1:02 μ.μ.

Εκεί καταντήσαμε, να παλεύουμε με το Μαρουσάκι, (που κάθε χρόνο είναι να διαλυθεί και τελικά παραμένει), την Καβαλίτσα, το Περιστεράκι, τον Νιόνιο και τους Ροδίτες για το ποιος θα βγει στην 4η θέση...

Τέλος πάντων, νομίζω πάντως ότι έχουμε ελπίδες να σώσουμε την χρονιά έστω και στο τέλος. Τον έναν τον συμπολίτη τον στείλαμε εκεί που του αξίζει, τώρα έρχεται και η σειρά του άλλου... Θα τα πούμε στα play off!