Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Πω πω ! ! Τι μάτς έχουμε αύριο...

Σε λίγες ώρες φτάνει η 15η Φεβρουαρίου και πλησιάζει, ο αγώνας με την Μάντσεστερ Σίτυ. Μία ομάδα, πολλών αστέρων και πολλών εκατομμυρίων. Ο αυριανός αγώνας, είναι από τα μάτς, που ο κάθε οπαδός, θέλει να τα απολαύσει, ζωντανά...Ήδη, εδώ και αρκετές μέρες, οι οπαδοί μας, "εξαφάνισαν", τα εισιτήρια, του αγώνα, "μετατρέποντας" τα, σε "μαγικά" χαρτάκια ! ! Το πάθος του κόσμου, αστείρευτο και η δίψα για διάκριση, ατελείωτη...Δυστυχώς, το γήπεδο μας, "αποδυκνείεται" πάρα μα πάρα πολύ μικρό, για να ικανοποιήσει, τις ανάγκες των αμέτρητων οπαδών μας. Το γήπεδο, θα είναι γεμάτο, για μία ακόμη φορά και όχι μόνο η Ευρώπη, αλλά και ολόκληρος ο κόσμος, θα έχει την ευκαιρία, να απολαύσει, την καλύτερη κερκίδα της Ευρώπης, να δίνει, άλλη μία παράσταση, για φέτος..

Και σίγουρα, πολλοί από αυτούς, θα ευχηθούν, να την δούν, πολλές φορές ακόμα..Ο ΆΡΗΣ, πλέον, είναι μία ομάδα, Π Α Σ Ι Γ Ν Ω Σ Τ Η, στο ευρύ κοινό του ποδοσφαίρου, στην Ευρώπη, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο..

Η ομάδα μας, πλέον, δεν έχει να αποδείξει κάτι. Δεν έχει ανάγκη, να αποδείξει κάτι. Το "θαύμα" της, ήδη, το έκανε. Από δω και πέρα, οποιαδήποτε επιτυχία, έρθει, θα είναι μια απλή και φυσιολογική εξέλιξη.

Οι παίχτες μας, θα μπουν στο γήπεδο και θα τα δώσουν όλα, για να δείξουν και αυτοί, ότι, αξίζουν πολλά, στο ποδοσφαιρικό "χρηματιστήριο", της Ευρώπης, κόντρα στους αστέρες της Σίτυ. Η λαμπερή φανέλα του Θ Ε Ο Υ, θα λάμψει, για μία ακόμη φορά στην Π Ο Λ Η  Τ Ο Υ  Θ Ε Ο Υ..

Και κανείς, δεν πρέπει να χάσει το "θέαμα"..Όπου κι αν βρίσκετε, είτε στο γήπεδο, είτε στο σπίτι του, είτε στο νοσοκομείο, είτε στο στρατόπεδο, είτε στο κρεβάτι με την σύντροφό του, είτε στην δουλειά του, η καρδιά του κάθε οπαδού μας, θα χτυπάει, στο απόλυτο "ηφαίστειο", της χώρας και της Ευρώπης, εκείνη την ώρα...

Σίγουρα, η πορεία μας, στο πρωτάθλημα, δεν είναι επιθυμητή, αλλά αυτό, ελάχιστη σημασία έχει για αύριο. Το αυριανό μάτς, είναι, ένα από τα τόσα μάτς, στην Ευρώπη που δώσαμε, ως τώρα και φάνηκε, ότι, δεν ανήκουμε στο Ελληνικό Πρωτάθλημα..

Είναι, ένα από τα μάτς, που ίσως ξανα-"αναγκάσουμε", Αθηναίους, Κρητικούς, Πελλοπονήσιους, Θρακιώτες, Θεσσαλούς, Νησιώτες, να φωνάξουν Γ Κ Ο Ο Ο Ο Λ Λ Λ  , για μία ακόμη φορά ! ! !

Μα μεγαλύτερη πίστη, από όλους, πρέπει να έχουμε, εμείς...Οι ίδιοι, οι οπαδοί, του ΆΡΗ..Δεν πρέπει σε καμμία περίπτωση να είμαστε, απαισιόδοξοι, λόγω της μη αναμενόμενης πορείας, στο πρωτάθλημα...Ποιος, πίστευε, ότι, θα περνούσαμε, από τον όμιλο;;; Το κάναμε, όμως..Έτσι και τώρα, θα τα δώσουμε όλα, για να περάσουμε και από αυτό το εμπόδιο...

Είμαστε, περήφανοι, όλοι μας, για την ομάδα μας και τις επιτυχίες της στην Ευρώπη..Και έχοντας, λοιπόν, άλλη, μία ευκαιρία, θα προσπαθήσουμε, να κάνουμε και πάλι, το απίθανο....

Ά Ν Τ Ε  Α Ρ Ε Ι Α Ν Α Ρ Α , Τ Ρ Ε Λ Α Ν Ε  Μ Α Σ, Α Κ Ο Μ Η  Μ Ι Α Φ Ο Ρ Α ! ! !


Υ.Γ:  Σήμερα, γιορτάζεται από πολλούς, η ημέρα, των ερωτευμένων..Ο Έρωτας, είναι από τα ομορφότερα, συναισθήματα, στην ζωή, ενός ανθρώπου. Και μόνο, ότι, μπορεί, να κάνει, έναν άνθρωπο, να ανακαλύψει, κρυμμένες πτυχές, του εαυτού του και να κάνει πράγματα που δεν ήξερε, πριν, ότι θα έκανε ή δεν περίμενε ότι θα τα κάνει ποτέ, τα λέει όλα....

Θα παραθέσω, δύο τραγουδάκια, λίγο κοψο-φλεβίτικα, βέβαια, που αποτελούν, διαχρονικές αξίες...

Το πρώτο, είναι το αξέχαστο " I just died in your arms tonight"...


Και το δεύτερο, το " Total eclipse of the heart"...