Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Στοίχημα: Ύπουλες καταστάσεις (vid)

Ήρθε, λοιπόν, το Σαββατοκύριακο και μαζί του, μία ακόμη περιπέτεια για το στοίχημα. Όπως καταλαβένετε και από τον τίτλο μου, θεωρώ, ότι, το πρόγραμμα του Σαββάτου κρύβει πολλές παγίδες και είναι ύπουλο. Υπάρχουν, πολλά θεωρητικά φαβορί, ως γηπεδούχοι, που έχουν προβάδισμα, πλήν όμως, αντιμετωπίζουν ομάδες που κάλλιστα, μπορούν να κάνουν την ζημιά..Οπότε, απαιτείται, καλό διάβασμα, πριν, "καταθέσουμε", τα δελτία μας.



Όπως, έχω αναφέρει πολλές φορές, μπορείτε και σεις να συμμετέχετε, σ' αυτήν την στήλη, προτείνοντας τα σημεία που πιστεύετε, από κάτω, στα σχόλια....

Πάμε, λοιπόν, στο πρόγραμμα, του Σαββάτου...

Ξεκινώντας, να πω, ότι, προτιμώ, να μην ασχοληθώ, με το Αγγλικό Κύπελλο, γιατί τα πράγματα είναι λίγο-πολύ περίεργα εκεί..Σπουδαίος θεσμός, βέβαια, που αξίζει, να τον παρακολουθήσουμε, ασφαλώς.

Στην Serie A της Ιταλίας, δεν βλέπω κάτι ξεκάθαρο σήμερα. Την Κατάνια, την σέβομαι στο "σπίτι" της και η Μίλαν, έχει απουσίες στο κέντρο. Από την άλλη, η "φίλη" μου, η Λάτσιο, δείχνει να κάνει κοιλιά. Η Φιόρε, μπορεί να μη  έχει την ποιότητα, των προηγούμενων ετών, αλλά, παραμένει επικίνδυνη ομάδα.

Οπότε τα αφήνω στην άκρη και τα δύο μάτς..

Στην Serie B της Ιταλίας, γνωρίζετε, την ξεκάθαρη τακτική μου, να κυνηγάω ισοπαλίες. Αυτή την φορά, δεν βλέπω ξεκάθαρα χινάρια. Τα παιχνίδια, δείχνουν να έχουν φαβορί, από την άλλη, αλλά όχι ξεκάθαρα και πάλι. Είναι αυτό, που έλεγα, περί "ύπουλου" προγράμματος.

Κρατάω, τις ισοπαλίες στα μάτς, Πιατσέντζα-Ρετζίνα και Κροτόνε-Τορίνο και τίποτα άλλο...

Στην Superleauge της Ελλάδας, τα μάτς είναι και εδώ, επικίνδυνα. Θεωρητικά και μόνο, βλέπω ισοπαλία στο Ηρακλής-Κέρκυρα. Στην ισοπαλία, τριγυρίζει και το Ξάνθη-ΆΕΚ και με το Παναθηναϊκός-Εργοτέλης, δεν αξίζει ο άσσος..

Στην Eredivisie της Ολλανδίας, έχει σαφέστατο προβάδισμα ο άσσος της Αλκμααρ, αλλά η απόδοση ειναι χαμηλή. Το ίδιο και στην PSV Αϊντχόφεν...Με τα άλλα δύο μάτς, δεν ασχολούμε...

Στην Superleauge της Τουρκίας, με το μόνο μάτς, που θα ασχοληθώ, είναι το Σίβαςσπορ-Αντάλιασπορ. Θα κρατήσω, τον άσσο, γιατί πιστεύω, οι γηπεδούχοι, θα ανεβούν βαθμολογικα στην συνέχεια και η Αντάλιασπορ, είναι μια καλή ευκαιρία για μία νέα αρχή..


Στην Bundesliga της Γερμανίας, θα κρατήσω δύο σημεία. Το ένα, είναι, το διπλό του Αμβούργου μέσα την Νυρεμβέργη και το άλλο, το διπλό της Μπάγερν, μέσα στην Βρέμη, επί της Βέρντερ. Προσοχή, όμως. Σε περίπτωση, που βάλετε καλά λεφτά σε παρολί, καλό είναι να καλύψετε και στην ισοπαλία το μάτς του Αμβούργου (ή ακόμα και της Μπάγερν αν σας παίρνει).

Στην Leauge Une της Γαλλίας, αρχικά, κρατάω το διπλό της Παρί Σ.Ζ., μέσα στην Άρλ, που είναι, πεσμένη. Αν θέλει, η Παρί, να έχει βλέψεις για τίτλο και ομίλους CL, πρέπει να περάσει από εδώ. Στην συνέχεια, κρατάω, τις ισοπαλίες στα μάτς Σοσό-Ρέν και Καέν-Οσέρ. Επίσης, το Over στο Λίλ-Λάνς, είναι μία επιλογή. Όπως επίσης και ο άσσος της Λοριάν...

Στο παρακάτω βίντεο, μπορείτε να δείτε μερικά απο τα ωραιότερα top model...


Πάμε παρακάτω...

Στην Leauge Deux της Γαλλίας και εδώ υπάρχουν κάποια φαβορί, θεωρητικά, αλλά οι αντίπαλοι τους, είναι ικανές ομάδες για ζημιά. Οπότε, προσοχή. Κρατάω τις ισοπαλίες, στο Εβιάν-Νάντ και στο Κλερμόν-Τούρ και στην συνέχεια βλέπω, 1Χ την Λαβάλ με την Βάν και 1Χ επίσης, την  Ίστρ με την Ρέμς.

Στην Primera Division της Ισπανίας και εδώ έχουμε,περίεργο πρόγραμμα με αμφίρροπα ζευγάρια. Κρατάω, το Over στο Σοσιεδάδ-Αλμερία , ως κύρια επιλογή μου..Βάση φόρμας, θα άξιζε και ένα μπουμπουνητό στο Χ2, της Σαραγόσα, επίσης..Η Σεβίλλη, δεν με πείθει..Δεν είναι η ομάδα, που ηταν παλιά..Έχει πρόβλημα ανάπτυξης..Την αφήνω...Δεν λέω, μπόρεί να κερδίσει, αλλά δεν την κρατάω..


Τέλος, στην Segunda Division της Ισπανίας, κρατάω τις ισοπαλίες, στο Ουέλβα-Έλτσε και στο Καρταχένα-Χερέθ..Καλή επιλογή, είναι και το Χ2, στο Μπαρτσελόνα Β-Θέλτα..Στο Μπαρτσελόνα Β-Θέλτα, καλή επιλογή είναι και το Over..Από κει και πέρα, δεν βλέπω, κάποιο ξεκάθαρο σημείο, που να το κρατάω...

Αυτά, για το Σάββατο..

2 σχόλια:

jim είπε... 29 Ιανουαρίου 2011 στις 3:07 π.μ.

Με 3 παρολί (δυάδες) και με 3 συστήματα, κατεβαίνω για σήμερα.

Το πρώτο μου σύστημα (το πονταρω 2 στα 3):

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ 2
ΚΑΕΝ-ΟΣΕΡ Χ
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β-ΘΕΛΤΑ Χ2

Το δεύτερο μου, σύστημα (το ποντάρω 2 στα 3 και αυτο):

ΣΙΒΑΣΣΠΟΡ-ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ 1Χ
ΣΟΣΟ-ΡΕΝ Χ
ΟΥΕΛΒΑ-ΈΛΤΣΕ Χ

Το τρίτο μου σύστημα (το ποντάρω σε 2-3-4):

ΠΙΑΤΣΕΝΤΖΑ-ΡΕΤΖΙΝΑ Χ
ΚΡΟΤΟΝΕ-ΤΟΡΙΝΟ Χ
ΕΒΙΆΝ-ΝΑΝΤ Χ
ΚΛΕΡΜΟΝ-ΤΟΥΡ Χ

Η πρώτη μου δυάδα:

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ 2(Χ) [ΤΟ Χ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ]
ΆΡΛ-ΠΑΡΙ Σ.Ζ. 2

Η δεύτερη δυάδα μου:

ΒΕΡΝΤΕΡ-ΜΠΑΓΕΡΝ 2(χ) [όποιος θελει καλύπτει στην ισοπαλια)
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β-ΘΕΛΤΑ OVER

Η τρίτη μου δυάδα:

ΣΙΒΑΣΠΟΡ-ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ 1(Χ) [ΤΟ Χ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ]
ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΑΛΜΕΡΙΑ OVER

pavvou είπε... 29 Ιανουαρίου 2011 στις 5:01 μ.μ.

Πανιώνιος - Καβάλα: χ ξερό!

Καλό αθλητικό ΣαββατοΚύριακο.