Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

ΆΡΗΣ - Μπουτιβέλνικ 85 - 69

Ίσως η καλύτερη μας εμφάνιση φέτος έμελλε να έρθει σε μία δύσκολη μέρα για τον λαό του Άρη λόγο των εξελίξεων στο ποδόσφαιρο κ της παραίτησης Κούπερ.

Η ομάδα για πρώτη φορά φέτος παρουσιάστηκε τόσο σταθερή σε όλο το 40λεπτο, με εξαίρεση τις αρχές του 3ου δεκαλέπτου.

Εκτός από τη νίκη πήραμε κ μία καλή διαφορά ενόψει το 2ου παιχνιδιού. Στο άλλο ματς του ομίλου η Γκέτινκεν κέρδισε 75-71 τη Λε Μαν στην Γερμανία.

Στον όμιλο L που μας ενδιαφέρει επειδή διασταυρωνόμαστε, η Μπενετόν κέρδισε την Άλμπα 75-71 κ ο Πανελλήνιος έχασε εντός από την Καχασόλ 82-87.


Η ομάδα έπαιξε πολύ καλή άμυνα σε όλο το παιχνίδι. Καλή δουλειά από τον Σκορδίλη ο οποίος χρησιμοποιήθηκε για να αντιμετωπίσει τον Μπετς επειδή τον γνώριζε από πέρυσι. Φορτώθηκε βέβαια σχετικά γρήγορα με φάουλ. Γενικά με το που πήγαινε η μπάλα στους ψηλούς των Ουκρανών κατευθείαν βοηθούσε 2ος κ 3ος παίχτης. Οι Ουκρανοί είχαν φανερή υπεροπλία στους ψηλούς η οποία δεν φάνηκε κ τόσο πολύ στο ματς.

Στην επίθεση υπήρξαν στιγμές που ήμασταν διαστημικοί. Βγάζω το καπέλο μου στον Μπόμπι Μπράουν για την εκπληκτική του εμφάνιση. Δεν είναι τόσο οι 23 πόντοι του αλλά κυρίως η οργάνωση κ ο ρυθμός που έδινε στο παιχνίδι. Προσθέστε σε όλα αυτά το ότι δεν έκανε ούτε ένα λάθος στα 38 λεπτά που έπαιξε.

Πολύ καλοί επιθετικά ήταν κ οι Ταπούτος κ Σλούκας. Ειδικά ο 2ος βοήθησε πάρα πολύ με κάποιες διεισδύσεις του κ τους 15 πόντους που πέτυχε.

Καλό ξεκίνημα λοιπόν απέναντι σε μία καλή ομάδα. Θυμίζω ότι είναι 1η στην Ουκρανία. Την επόμενη βδομάδα παίζουμε στη Γαλλία με τη Λε Μαν. Αλλά μέχρι τότε περιμένουμε τις εξελίξεις ειδικά στο θέμα του προπονητή.

Μέχρι χθες θεωρούνταν σίγουρη η απομάκρυνση του Ντρούκερ. Μήπως σήμερα άλλαξαν τα πράγματα; Θα δείξει...

1 σχόλια:

Skolix είπε... 19 Ιανουαρίου 2011 στις 10:23 π.μ.

Απ το να ρθει κανας Μαρκοβιτς ή κανας τυχαρπαστος (διαβασα κατι ονοματα και εφριξα), τοτε καλυτερα να μεινει ο Ντρουκερ. Ελεος με τις αλλαγες παικτων και προπονητων. Μονο για καλο τεχνικο (ελπιζω Ελληνα) να κανουν αλλαγη.