Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Στοίχημα: Καλά ήταν χθές, με την ίδια προσοχή και σήμερα (vid)

Καλά ήταν χθές ! ! Μας βγήκαν, αρκετές επιλογές, από το πρόγραμμα, του Σαββάτου. Στο Γαλλικό σύστημα, 2-3-4, βγάλαμε την τριάδα και πήραμε καλό χαρτζιλίκι, όπως επίσης, βγάλαμε και την δυάδα, με τον άσσο του Ατρομήτου και το απίθανο, όπως ήρθε, Over, στο Σεβίλλη-Εσπανιόλ. Το αμιγώς Ιταλικό σύστημα, 2-3, μας έδωσε πίσω τα λεφτά μας, αφού χάσαμε την ισοπαλία, στο Πιατσέντζα-Μόντενα. Μένω ευχαριστημένος, από χθες και προχωράω, στο σημερινό πρόγραμμα, το οποίο, είναι, "φτωχότερο" σε επιλογές, από το χθεσινό...




Όπως, τονίζω και στον τίτλο μου, σήμερα θα βαδίσουμε, με την ίδια προσοχή, που βαδίσαμε και χθές. Δεν υπάρχει λόγος, για ανοίγματα..

Πάμε λοπόν, να δούμε το πρόγραμμα...

Στην Serie A, της Ιταλίας, βλέπω ισοπαλία, στο μάτς, που γίνεται, νωρίς το μεσημέρι, ανάμεσα σε Κάλιαρι και σε Παλέρμο. Στην συνέχεια, θα κρατήσω, τον άσσο της Κατάνια, με την κάλυψη της ισοπαλίας, αν παιχτεί σε παρολί το σημείο. Από τον αγώνα, της Τζένοα με την Ουντινέζε, θα κρατήσω ένα ειδικό στοίχημα και αυτό θα είναι, να βάλει γκόλ η Ουντινέζε.

Δύσκολο, παιχνίδι στο Ολίμπικο. Τα ίδια πίστευα, για το Νάπολι-Φιορεντίνα, χθες και δυστυχώς για πολλούς έμεινε στο 0-0..Έτσι και στο Λάτσιο-Φιορεντίνα, μένω μακρυά από σημεία και κρατάω μόνο το 2 ως 3 γκόλ..

Τέλος, το βράδυ, κρατάω και το διπλό της Μίλαν, η οποία Μίλαν, αν θέλει, να πάρει πρωτάθλημα, οφείλει να περνάει από αυτές τις έδρες..

Στην Premier Leauge, της Αγγλίας, έχουμε πολλά τοπικά ντέρμπι, σήμερα Κυριακή και οφείλω να ομολογήσω, πως αν δεν ήταν το μάτς του ΆΡΗ και το φαγοπότι, με τους φίλους από το blog, θα τα έβλεπα όλα.

Στο Σάντερλαντ-Νιουκάσλ, κρατάω το ειδικό στοίχημα, ότι η Νιουκάσλ, θα σκοράρει. Στο Τότεναμ-Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, βλέπω Over και Goal Goal. Στο Μπέρμιγχαμ-Άστον Βίλα, αν κρατούσα κάτι, θα ήταν η ισοπαλία και στο Λίβερπουλ-Έβερτον, θα επέλεγα το 2 ως 3 γκόλ.

Αυτά και τίποτα παραπάνω..Πιο πολύ, αξίζει να δείτε τα μάτς αυτά, παρά να τα ποντάρετε..Πιστέψτε με, ότι είναι απόλαυση να βλέπεις Αγγλικό νέρμπι...

Στην Leuage Une, της Γαλλίας, στο ένα και μόνο μάτς που διεξάγεται, αν με το ζόρι, κρατούσα κάτι, θα ήταν η ισοπαλία στο Μαρσέϊγ-Μπορντό ! !

Στην Superleauge της Πορτογαλίας, όπως, έγραψα χθές, σήμερα, είναι το ψωμί. Θα κινηθώ με ισοπαλίες εδώ, γιατί έχουν παιχτική αξία..

Κρατάω, λοιπόν, κατά πρώτο λόγο, τις ισοπαλίες στο Λεϊρία-Μπέϊρα Μαρ και στο Νασιονάλ-Ρίο Άβε και κατά δεύτερο λόγο, στο Σετούμπαλ-Μαρίτιμο..

Το Πόρτο-Ναβάλ, αξίζει, να παιχτεί LIVE και μόνο σε Over, ανάλογα με την εξέλιξη του μάτς...

Τέλος, θεωρώ, ότι η Μπενφίκα, θα μας δώσει, αυτό το μικρό διπλό, γιατί και είναι σε καλή κατάσταση και αν θέλει να κυνηγάει με αξιώσεις την Πόρτο, πρέπει να τα καθαρίζει τέτοια μάτς..Πάω δηλαδή, με το ίδιο σκεπτικό, που πάω και με την Μίλαν...

Στο παρακάτω βίντεο, μπορείτε να απολαύσετε, τις 2 5 ομορφότρες κοπέλες-γυναίκες από την Βενεζουέλα, που όπως γνωρίζετε, διαθέτει, μερικές από τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο...


Όλες οι κοπέλες ήταν εκπληκτικές..Εντύπωση κάνει το νούμερο 23, πάρα πολύ ωραίο το νούμερο 18, που ήταν και Miss Venezouela το 1999 και σαγηνευτικό το νούμερο 16...Στο νούμερο 20, είδαμε την Gabriella Spanic, την όμορφη κοπέλα, που έπαιζε στη Μεξικανική σειρά Παουλίνα, με τον Κάρλος Ντανιέλ, αν θυμάστε....Και στο 4, την Κάρλα, με το ξεχωριστό sex apil της ! ! !

Πάμε παρακάτω....

Στην Superleauge Ελλάδας, το πρόγραμμα είναι δύσκολο και τα μάτς αμφίρροπα. Αν εξαιρέσουμε, το μάτς στο Βικελίδης, που ο ΆΡΗΣ, αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να επικρατήσει του Πανιωνίου, τα υπόλοιπα μάτς, δεν βοηθούν για εξαγωγή συμπερασμάτων..

Τέλος, στην Primera Division, δεν θα ασχοληθώ με το Βαλένθια-Λα Κορούνια, γιατί, το φοβάμαι το μάτς. Η απόδοση στον άσσο μικρή και τα ειδικά στοιχήματα, δεν με πείθουν. Στους αγώνες των Μπάρτσα και Ρεάλ, αξίζουν τα πολλά γκόλ, σε LIVE στοιχηματισμό και ανάλογα με την εξέλιξη των αγώνων..

Στην Segunda Division, βλέπω 1Χ, στο μεσημεριανό Έλτσε-Γρανάδα, οπότε, το αφήνω στην άκρη. Στο Πονφεραδίνα-Τενερίφη, κρατάω το Over και τέλος, κρατάω, την ισοπαλία, στο Ουέλβα-Βιγιαρεάλ Β...


Αυτά και για σήμερα Κυριακή..Το ξαναλέω και ας γίνομαι κουραστικός..Προσέξτε τα πονταρίσματά σας...Οι εποχές είναι δύσκολες σε όλους τους τομείς..

Όποιος θέλει, μπορεί, να μοιραστεί τις προβλέψεις του, μαζί μας...

Εύχομαι στην ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΜΑΣ, να κερδίσει..

1 σχόλια:

jim είπε... 16 Ιανουαρίου 2011 στις 4:25 π.μ.

Σήμερα, θα πάω, με 2 δυάδες και ένα σύστημα.

Η πρώτη δυάδα:

ΛΕΤΣΕ-ΜΙΛΑΝ 2
ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ 2

Η δεύτερη δυάδα:

ΚΑΤΑΝΙΑ-ΚΙΕΒΟ 1 (Χ) [για κάλυψη η ισοπαλία]
ΤΟΤΕΝΑΜ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ OVER

Το σύστημα:

ΚΑΛΙΑΡΙ-ΠΑΛΕΡΜΟ Χ
ΛΕΪΡΙΑ-ΜΠΕΪΡΑ ΜΑΡ Χ
ΝΑΣΙΟΝΑΛ-ΡΙΟ ΆΒΕ Χ
ΟΥΕΛΒΑ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Β Χ

Σε σύστημα 2-3-4, το ποντάρω...