Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Μπεεεεεεεεε...


"Εκατοντάδες πρόβατα μαζεύτηκαν στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα για τους 6 συλληφθέντες οπαδούς."

"Ακολούθησε πορεία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, με περισσότερα από 3.000 πρόβατα να δίνουν το παρών."

 "Ανακοίνωση εξέδωσαν οι σύνδεσμοι προβάτων του παοκ σύμφωνα με την οποία θα ακολουθήσουν κ άλλες κινητοποιήσεις, πορείες, απεργίες, καταλήψεις, αποχές μέχρι να απελευθερωθούν τα αδέρφια τους πρόβατα που τόσο άδικα συνελήφθησαν".

Μπεεεεεεε.......



Άδικα συνελήφθησαν;

Εντάξει, μπορεί κ να έριξαν μια μολότοφ σε ένα σύνδεσμο του Άρη εκεί στον Αγ. Αθανάσιο... Μπορεί.

Μπορεί κ να φόρεσαν κράνη κ να πήγαν στην Καβάλα να δούνε τον ημιτελικό κυπέλλου Καβάλα - Άρης... Μπορεί.

Μπορεί κ να πήγαν στη Σουρωτή κ να έδειραν γυναικόπαιδα  κ να μαχαίρωναν κ κόσμο... Μπορεί.

Μπορεί να έκαναν κ μερικά άλλα πραγματάκια όπως ληστεία στο Κορδελιό, κατοχή κ διακίνηση ναρκωτικών, σύσταση κ οργάνωση συμμορίας...Μπορεί.

"Δεν έχει σημασία. Οι μπάτσοι, ο εισαγγελέας κ οι λοιποί είναι όλοι βλάκες κ στημένοι. Κυνηγάνε τους οπαδούς του μπάοκ μας... Μπεεεεεε."

Αλήθεια ε; Για δείτε εδώ.

Συνολικά, οι συλλήψεις που έγιναν από την αστυνομία στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και σε σύνολο 120 αγώνων, ήταν μονάχα 62. Από τα 62 αυτά άτομα, οι 18 ήταν οπαδοί του Παναθηναϊκού, οι 10 οπαδοί του Ηρακλή, οι 9 οπαδοί του Ολυμπιακού, οι 5 οπαδοί της ΑΕΚ και επιπλέον 5 για τους οπαδούς του Άρη.
Οπαδούς του συμπολίτη εγώ δεν βλέπω πάντως...

Πως κ έγιναν συλλήψεις;
Απ'ότι ακούγεται, μάγκωσαν οι μπάτσοι τον ένα πιτσιρικά, χέστηκε πάνω του αυτός, κ "έδωσε" τους υπόλοιπους 5 για να σώσει την πάρτη του. Πήγαν μετά οι δικηγόροι να του αλλάξουν τη γνώμη κ να πουν ότι του ασκήθηκε ψυχολογική κ σωματική βία κ άλλα τέτοια όμορφα...

Αναρωτιέμαι βέβαια που είναι οι υπόλοιποι; Διότι στη Σουρωτή δεν ήταν μόνο 6 άτομα ούτε φυσικά κ στην Καβάλα...Μάλλον κάποιοι τη σκαπουλάρουν συστηματικά και την πληρώνουν οι λίγοι... Κάνουμε μετά κ μία συγκέντρωση/πορεία προβάτων κ τους αφήνουν κ αυτούς τους λίγους ελεύθερους κ ούτε γάτα ούτε ζημιά...


Οπαδική μαγκιά
Ίσως τελικά ο 33-33-33 που έβγαλε το περίφημο πρωτοσέλιδο προχθές να μην είχε κ τόσο άδικο. "Προκριθήκαμε κ σας δείραμε" έγραφε. "Με τσαμπουκά κ λεβεντιά κατέβηκαν οι οπαδοί του πάοκ κ πήραν στο κυνήγι τους Τούρκους" έγραφε. Σαν το 1821 ένα πράγμα...

"Οπαδική μαγκιά σε λέω". Δεν είναι κ λίγοι αυτοί που καυχιούνται για τα γεγονότα της Σουρωτής. Μέχρι κ πανό στην Τούμπα είδαμε. Αυτό δείχνει άλλωστε κ η συγκέντρωση των προβάτων. Είναι περήφανοι για τα καφριλίκια τους ενώ κανονικά θα έπρεπε να ντρέπονται.

Θα έπρεπε να "δώσουν" οι ίδιοι οι οπαδοί όλους αυτούς που τα κάνουν αυτά. Διότι πολύ απλά αυτοί δεν είναι οπαδοί αλλά εγκληματίες.


Ξυπνήστε...
Διότι δεν αργεί ο καιρός που θα έχουμε νεκρό. Και τότε θα βγούν όλοι οι υπεύθυνοι κ μη κ θα κλαίνε με κροκοδείλια δάκρυα κ θα μιλάνε για τους οπαδούς, τη βία κ άλλα τέτοια. Θα έχουμε κ 1 βδομάδα αναβολή του πρωταθλήματος. Θα φορέσουμε κ μαύρα περιβραχιόνια. Θα έχουμε κ ενός λεπτού σιγή κ όλα ΟΚ.

Μπεεεεεεεεε....

4 σχόλια:

VardARIS είπε... 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:49 π.μ.

Το θέατρο του παραλόγου πραγματικά. Όταν διάβασα για πρώτη φορά στα γρήγορα ότι έκαναν πορεία - διαμαρτυρία οι οπαδοί του παοκ, υπέθεσα ότι θα αφορούσε τα χρέη και τη ρύθμισή τους, οπότε λέω από μέσα μου, λογικό πλησιάζει η έκθεση, θέλουν να πιέσουν την πολιτεία κλπ...

Τελικά στη συνέχεια είδα ότι η πορεία αφορούσε την αποφυλάκιση των 5 "αθώων" οπαδών που "άδικα" τσακώθηκαν από τους "κακούς" αστυνομικούς.

Ο περίφημος νόμος Ορφανού πραγματικά θεωρώ ότι ήταν απαράδεκτος, έχουν συλληφθεί άτομα επειδή είχαν στην κατοχή τους κάποια κροτίδα ή έναν πυρσό. Αλλά η συγκεκριμένη περίπτωση είναι διαφορετική. Εδώ μιλάμε για άτομα που καταζητούνταν επειδή προκάλεσαν ζημιές υλικές σε βιτρίνες και αυτοκίνητα, για κατοχή και ρήψη μολότοφ, κατοχή όπλων καθώς και ό,τι άλλο έγινε στα θλιβερά γεγονότα της Σουρωτής.

Άντί λοιπόν οι οπαδοί του συμπολίτη να διαχωρίσουν τη θέση τους από αυτά τα αναρχικά και κακοποιά στοιχεία και να καταδικάσουν τα γεγονότα, αυτοί (μαζί και αρκετές εφημερίδες που προβάλουν τον αγώνα τους!!!) κατεβαίνουν στους δρόμους και απαιτούν την άμεση αποφυλάκιση!!! Βρίζουν μάλιστα τους αρειανούς για το ότι είναι ρουφιάνοι...

Είπαμε το θέατρο του παραλόγου στο μεγαλείο του...

VardARIS είπε... 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:52 π.μ.

Α, και να μην το ξεχάσω. Όσοι ασχολείστε με το facebook, μην ξεχάσετε να δηλώσετε παρόν στο group "Λευτεριά στους 5 συλληφθέντες οπαδούς του παοκ που άδικα προφυλακίστηκαν".

Έτσι πρόβατα, μπεεεεεεεεεε...........

jim είπε... 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:35 μ.μ.

Παιδιά...Άκρη με αυτούς δεν βγαίνει ποτέ...ΑΡΕΙΑΝΟΙ και ασπρόμαυροι ποτέ δεν τα βρηκαν, ποτε δεν τα βρισκουν και ποτε δεν τα βρουν...Οπότε άκρη δεν βγαινει..
Υπάρχει τεραστια διαφορα νοοτροπίας αναμεσα στους δυο "οπαδικους λαους"....Μπορεί να είμαστε στην ιδια πόλη αλλα απέχουμε όσο ο Ήλιος με τον πλανήτη Πλούτωνα...
Εδώ έχει καταντήσει η γαϊδουριά να θεωρείται τιμη για κάποιους..Και η ατιμωρησία περηφάνια..τι να λέμε τωρα...
Χίλια δυο περιστατικά έχουν συμβεί τα τελευταια 2 χρόνια με αποδεδειγμένες επιθεσεις..
Δεν σας λέω ότι και μεις είμαστε άγιοι....Αλλά αυτα που κανουν αυτοι και για τα οποια αισθανονται και περηφανοι και χαιρονται τι να σχολιασω...οι πραξεις τους μιλανε απο μονοι τους..και οσοι τους επιδοκιμαζουν ιδιοι ειναι..
Μακαρι να μην γίνει κατι πιο χειρότερο γιατι θα ειναι τραγικό..

XRISTOS5002 είπε... 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 4:41 μ.μ.

pio xazozaroumenos typos apo ton petroulaki den iparxei. leei p.x. aftoi oi athinaioi pou mas adikoun kai otan exei sth grammi to viktor mitropoulo kai ton theodoridi tou osfp xairetai kai leei eseis kirie mitropoule pou eiste toso exipnos eseis kirie theodoridi peste mou.. epsisi grafikos, poses fores exei themata meton dionisi psomiadi kati mesimeria metin epsm , ti ilithios,
episis me ton paok me tin fener. parte thn poli deirte tous kai kati tetoies vlakeis kai ama ebgaine kanas tourkos kai ton elege esi eisai o petrolakis pou grafes afta tha lege.. oxi re paidia ellada tourkia filoi eimaste
diladi eleos den katalavainoun io paoktsides oti ta grafei sa xazoxaroumenos kai ekmetalevetai to fanatismo tous? kai kati ftina prwtoselida..
eLPIZW MI DOUME KANENA KIPELO FETOS O ARIS,, E KALA NA PATOUME STO TELOS AN mas doulevoun oloi kai de leme tipota,