Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Λίγο το Μουντιάλ .....

Τελείωσε και το μουντιάλ και οι περισσότεροι συμφωνούμε πως δεν μας εντυπωσίασε όσο θα έπρεπε.

Γιατί λοιπόν δεν μας έκανε κλικ το μουντιάλ στην Αφρική;

Ένας μεγάλος λόγος που φέτος δεν γουστάραμε είναι γιατί μεγάλες ομάδες φύγανε νωρίς και άδοξα....

Βραζιλία και Αργεντινή είχανε λάθος οδηγούς. Ντουγκα και Μαραντονα απέδειξαν πως ο ρόλος του προπονητή είναι σημαντικός....



Η Γαλλία αν μπορούσε να χαλάσει την ίδια την διοργάνωσή το μουντιάλ δηλαδή θα το έκανε!


Ιταλία αργά κατάλαβαν πως οι γερασμένοι και χορτάτοι Καναβαρο, Ντελ Πιερο, Τότι, Μπουφόν κ.α, δεν θα στήριζαν την εθνική και οι μικροί Ντε Ροσσι , Πέπε , Μοντολιβο κ.α που έχουν ταλέντο και πολύ μέλλον μπροστά τους ήτανε αδύνατον να πετύχουν κάτι.


Οι Αφρικάνικες ομάδες με πολλά προσόντα αλλά ελάχιστη εμπειρία και ιστορία στο μουντιάλ απογοήτευσαν...


Αγγλία και Καπελο χάσανε και οι δυο την ταυτότητα τους την ποδοσφαιρική το πείραμα άθλιο ....


Πορτογαλία ακόμα να συνέλθουν από τον Ρεχαγκελ ....

ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ Ο ΦΟΡΛΑΝ ο οποίος πήρε την Ουρουγουάη  των 3 εκατομμυρίων πολιτών (το τελευταίο για μας τους Ελληνάρες) και την οδήγησε στην τέταρτη θέση, εύγε λοιπόν μας συγκίνησε όλους και μπράβο για το χρυσό παπούτσι που πήρε.

Θα πούμε και άλλα σε ένα άλλο ποστ κυρίως για τα καλά που είδαμε ......

Τέλος ψάξτε καλά στο ίντερνετ για να βρείτε ένα πολύ ωραίο ντοκιμαντέρ για τον Μαραντονα που έκανε η ΕΡΤ για να δείτε πως ένας παίκτης πήρε ένα μουντιάλ!!!!!!!!!!

2 σχόλια:

Babushka είπε... 14 Ιουλίου 2010 στις 6:01 μ.μ.

Ante, kai se 4 xronakia, tha to paroume to mountial! (sta onira mas =))

VardARIS είπε... 14 Ιουλίου 2010 στις 8:38 μ.μ.

Πιστεύω ότι η κατάκτηση του Euro 2004 από την Ελλάδα και η κατάκτηση του Mundial το 2006 από την Ιταλία επηρέασε αρνητικά όλο το ποδόσφαιρο και γενικότερα το θέαμα. Και αυτό γιατί όλες οι μικρότερες ομάδες πίστεψαν ότι με ανάλογη τακτική μπορούν να χτυπήσουν όλους τους αντιπάλους, οπότε θα έχουν και περισσότερες ελπίδες για κάτι καλό. Έτσι τι είδαμε φέτος;
- Την Ελβετία να κάνει την έκπληξη και με πραγματικό αντιποδόσφαιρο να κερδίζει την Ισπανία (φαντάζεστε από εκείνον τον όμιλο να μην περνούσε τελικά η Ισπανία!) αλλά στη συνέχεια όταν χρειάστηκε να παίξει για να πάρει αποτέλεσμα να αποτυγχάνει.
- Κάτι Ν. και Β. Κορέες να είναι 11 μηχανάκια πίσω από τη σέντρα
- Την Πορτογαλία ενώ μπορούσε και είχε την ποιότητα να παίξει επιθετικά,αντ'αυτού να επιλέγει να παίξει με αντεπιθέσεις κλπ κλπ
- Την Ολλανδία που θύμισε Ελλάδα και στην ουσία έφθασε στον τελικό χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο, χωρίς ο επιθετικός της ομάδας (ένας ήταν) να βάλει ούτε ένα γκολ!

Πραγματικά το χαρηκα που το σήκωσε η Ισπανία γιατί αν μη τι άλλο το άξιζε και προσπάθησε όσο μπορούσε να παίξει ποδόσφαιρο και όχι αντι-ποδόσφαιρο!!!