Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Συνέχεια στο τρέξιμο

Το πρώτο μέρος της προετοιμασίας τελείωσε και θα ήθελα να πω μερικά πράγματα από τα λίγα που κατάλαβα διαβάζοντας τις εφημερίδες.

Οι οποίες εφημερίδες, μοιάζουν πολύ με τον σχολιαστή του παιχνιδιού Ισπανία-Παραγουάη που μάλλον νόμιζε ότι δεν έχουμε εικόνα εμείς!!! και μόνο τον ακούμε !!!!!!!!!!!!

Πρώτον ένα μεγάλο μπράβο για τους μικρούς που συμμετέχουν στην προετοιμασία και κάτι τέτοιο μόνο κέρδος μπορεί να δώσει στον Αρη αλλά και οποιαδήποτε άλλη ομάδα που το κάνει αυτό.

Καλό θα είναι βέβαια κάθε χρόνο να παίρνουν ευκαιρίες ένας δυο μικροί παίκτες και να ανυπομονούμε για κάτι τέτοιο όλοι μας.

Δεύτερον επιτέλους δοκιμάζονται παίκτες βλέπε Αρόγιο κ.α.

Τρίτων διαπιστώνω πως ο Κούπερ θέλει να αλλάξει πολύ την μεσαία γραμμή διώχνοντας
τον Νατσο, όπου ένας μεγάλος κύκλος έκλεισε, βάζοντας ελληνικό στοιχείο με Μενδρινό
και Πρίττα. εμπλουτίζοντας την μεσαία γραμμή με τον Τσεσνάουσκις (αναδέχθηκε δεύτερος στις ασίστ 7 πέρυσι) και τον καινούργιο μέσο που περιμένουμε .

Τέλος ο Κοκε διαπιστώνω και εύχομαι να παίζει επίθεση και μόνο επίθεση. Νοσταλγώ τον Κοκε των πρώτων χρόνων.........

Σας προτείνω να βρείτε και να  δείτε την ιστορία της Liverpool (Liverpool FC 100 Years of the Kop) μην το πάρετε ομαδικά, το προτείνω για να δείτε κυρίως πως σταδιακά στην ιστορία της, η LIVERPOOL έβαζε πάντα μικρούς παίκτες να παίζουν, όπως οι Gerrard, Φάουλερ, Στιβ ΜακΜάναμαν, Τζέιμι Ρέντναπ και πάρα πολλοί άλλοι.....

3 σχόλια:

RedDragon είπε... 6 Ιουλίου 2010 στις 1:53 π.μ.

Ο μόνος τρόπος για να φτιάξεις μεγάλη ομάδα κ να ανέβεις επίπεδο είναι να παράγεις παίχτες. Να παράγεις πολλούς παίχτες ώστε να έχεις για τη δική σου ομάδα αλλά κ για να πουλάς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Μπαρτσελόνα.

Σκεφτείτε ότι εμείς έχουμε 2 παίχτες από τους μικρούς της Μπαρτσελόνα, τον Κάλβο κ τον Χαβίτο.

Δυστυχώς οι 2 μικροί κόπηκαν από τη συνέχεια της προετοιμασίας όπως κόπηκε κ αυτός ο Αρόγιο.

Ανώνυμος είπε... 7 Ιουλίου 2010 στις 12:24 π.μ.

Αν θυμάμαι καλά σε ένα σημαντικό ευρωπαϊκό παιχνίδι της BARCA πριν ένα χρόνο άκουσα τον speaker να λέει οτι 6 ή 7 παίχτες που παίζανε βασικοί ήτανε απο τις ακαδημίες της.........όχι μεγάλο ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ!



geokampour

jik είπε... 7 Ιουλίου 2010 στις 12:49 μ.μ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ,ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΜΠΑΡΤΣΑ ΜΕΓΑΛΗ .............