Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Αθλητική επικαιρότητα κ όχι μόνο...


Την περασμένη βδομάδα έλειπα στη Νάξο για διακοπές. Μακριά από εφημερίδες, ραδιόφωνα, ίντερνετ κ άλλα τέτοια μηχανήματα του διαόλου χαλάρωσα κ αποτοξινώθηκα. Δυστυχώς όμως έπρεπε να γυρίσω πίσω.

Τις τελευταίες αυτές εβδομάδες είχαμε διάφορες εξελίξεις, μεταγραφές σε μπάλα κ μπάσκετ, φιλικά, δολοφονίες δημοσιογράφων!!! κ διάφορα άλλα περίεργα.

Χθες είχαμε κ το 1ο φιλικό του Άρη μπροστά στο κοινό του. Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.


Μεταγραφές στο μπάσκετ;

Ναι είναι αλήθεια. Πήραμε τους 2 πρώτους παίχτες μας κ εκεί.

Και τι παίχτες ε; Μεγάλα φιντάνια.

Ο ένας σκέτο τρελοκομείο με καταδικαστικές αποφάσεις για ξυλοδαρμό της φιλενάδας του! Ε δε μπορεί να είναι κακός παίχτης αυτός.

Μου θυμίζει κάτι από Ντέι. Τον θυμάστε; Κακώς δεν τον θυμάστε γιατί είναι παίχτης μας για τα επόμενα 2 χρόνια αλλά κάπου τον έχουμε δανείσει...


Άσε ο άλλος, ο Μπρόβνιακ, 25χρονο παλτό από Σερβία. Θεέ μου τι θα τραβήξουμε κ φέτος...

Αντί να μαζεύουμε ξενόφερτα παλτά γιατί δεν βάζουμε Ελληνάκια μήπως κ βγάλουμε κ κανά παίχτη;


Άρης - Κέρκυρα 2-1

Δεν είδα πολλά πράγματα στο χθεσινό φιλικό. Για την ακρίβεια δεν είδα τίποτα που να μου άρεσε, με εξαίρεση τον Χαβίτο κ την επιθετική παρουσία του Μίσελ. Και όπως καταλαβαίνετε δεν πρόκειται να αλλάξουν κ πολλά σε μία εβδομάδα.

Πιστεύετε ότι η Κέρκυρα είναι καλύτερα ομάδα από την Γιαγκελόνια; Εγώ δεν το πιστεύω. Οπότε τα παιχνίδια με την Πολωνική ομάδα θα είναι πολύ, μα πολύ δύσκολα.


Πολύ κάγκουρας ο Τόχα!

Πήραμε κ αυτόν τον μακρυμάλλη βγαλμένο από τα 80ς, Τόχα. Θα τον δούμε κ αυτόν. Άκουσα σήμερα ότι το δεξί πόδι το έχει μόνο για να στηρίζεται. Ελπίζω το αριστερό του να είναι θανατηφόρο.



Έχει πολύ γέλιο ο συμπολίτης

Πάλι καλά υπάρχουν κ αυτοί κ γελάμε κ λίγο. Έτυχε να δω το 2ο ημίχρονο του φιλικού με τη Νυρεμβέργη κ είδα κ το γκολ ποίημα του πρώην δικού μας Θανασάκη. Εκπληκτικός συνδιασμός, εκπληκτική εκτέλεση. Πώς τον χάσαμε αυτόν τον παίχτη μου λέτε;

Και ακούω μετά δηλώσεις του Μπερέτα να λέει ότι άξιζαν τη νίκη! Αλήθεια, πόσο πιστεύετε ότι θα μείνει ο Ιταλός στον συμπολίτη; Εγώ δεν του δίνω πάνω από μήνα.

Ο Κάμπορα πως σας φάνηκε στην επίθεση μαζί με τον Μουφίμοβιτς κ τον "πρώην προδότη" Σάλπι; Οι ζαλάδες στην τσέπη του "επαναστάτη χωρίς αιτία" Γκαρσία;

Θέλω να δω πως θα καταφέρουν οι "κωλοτούμπες" δημοσιογράφοι του συμπολίτη, να παρουσιάσουν την ενδεχόμενη απόλυση του Μπερέτα ως επιτυχία της διοίκησης τους. Ανυπομονώ...


Που βρίσκουν τόσα λεφτά οι αιώνιοι;

Είναι δυνατόν να δίνουν 20 μύρια για να αγοράσουν 1 παίχτη; Είναι δυνατόν; Πώς περιμένουμε να τους αντιμετωπίσουμε μετά όταν 20 μύρια δεν κοστίζει ολόκληρη η ομάδα του Άρη; Από που προέρχονται αυτά τα λεφτά θα το ψάξει κανείς; Τα ίδια κάνανε κ στο μπάσκετ κ το καταστρέψανε.


Υ.Γ. Από τα λίγα που διάβασα στις μέρες των διακοπών μου ήταν το άρθρο του Στέφανου Χάρη στην Sportsday με τίτλο "Το έπος του ερωτικού Ολυμπιακού". Πέθανα στα γέλια...διαβάστε το αξίζει.

Υ.Γ. Η Νάξος δεν έχει πολλούς Αρειανούς αλλά έχει ωραίες παραλίες κ καλό φαγητό. Την προτείνω ανεπιφύλακτα.

2 σχόλια:

RedDragon είπε... 22 Ιουλίου 2010 στις 1:16 μ.μ.

Πάνω που έγραφα το post, πήρε τον πούλο ο Μπερέτα.

Ένα έχω να πω:

Σπάσανε κάθε ρεκόρ οι συμπολίτες. Τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Χαχαχα.

VardARIS είπε... 22 Ιουλίου 2010 στις 1:42 μ.μ.

Θέλω να διαβάσω για την αποζημίωση που θα πάρει ο Καραμπίνας... Αύριο μάλλον θα αγοράσω τα Σπορ για να διαβάσω έγκυρο ρεπορτάζ!!!

Τον καϋμένο τον Ιταλό... ξεκίνησε με τέτοια όρεξη αλλά "ο επαναστάτης με αιτία - απλήρωτος επαναστάτης" τον έφαγε...