Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Η στήριξη του κόσμου


Στο πρώτο μου post, θα ήθελα να μιλήσουμε για την στήριξη του κόσμου μας στην ομάδα. Για ποιο λόγο κάποιοι στηρίζουν ενεργά και κάποιοι άλλοι δεν το κάνουν..;;

Προσωπικά, δεν θεωρώ δύσκολο να έχουμε 15000 μελη στη ΛΕΣΧΗ και 15000 διαρκείας. Εφόσον πήγαμε 30000 στην Αθήνα, αυτό σημαίνει ότι έχουμε όλοι (δηλαδή και οι 30000) το μικρόβιο του ΆΡΗ μέσα μας. Επίσης, οι ΑΡΕΙΑΝΟΙ έχουμε μάθει να είμαστε δίπλα στην ομάδα μας.

Κατανοώ τις οικονομικές δυσκολίες που εμποδίζουν. Όμως, θα ήθελα να μιλήσουμε σε φιλικό επίπεδο για τους λόγους που δεν ειμαστε 15000 μελη στη ΛΕΣΧΗ και δεν έχουμε 15000 διαρκείας.
 
Τι μας πειράζει;;; Τι μας εμποδίζει να τα κάνουμε αυτά;;; Τι δεν μας αρέσει;;



Με επιχειρηματολογία και χωρίς σκοπιμότητες. Ακόμα και απο ανθρώπους που ειναι μέλη στη ΛΕΣΧΗ θα ήθελα την γνώμη τους. Και αυτο το κανω επειδή πιστεύω πως η ΛΕΣΧΗ μόνο μπροστά μπορεί να πάει τον σύλλογο μας και απορώ γιατί δεν την έχουμε αγκαλιάσει όλοι. Και θα ήθελα να το κουβεντιάσουμε.

Υπάρχουν άνθρωποι μεσα στην ΛΕΣΧΗ με καινοτόμες και πρωτοπόρες ιδεές που έρχονται σε επαφή με κορυφαίους συλλόγους στην ευρώπη και συζητούν. Και όλη αυτη η γνώση μεταφέρεται στην ομάδα μας. Επίσης ο ρόλος της είναι κοινωνικός. Είναι σημαντικό να γνωριζουμε πως ανα πάσα στιγμή αν χρειαστουμε αιμα θα το έχουμε μέσω της ΛΕΣΧΗΣ.

Από τον ΆΡΗ δεν περισσεύει κανένας. Αρκετά περισσέψαμε την δεκαετία του 1990 και τις αρχές του 2000. Όλοι μας χρειαζόμαστε. Περιμένω τις γνώμες σας...

2 σχόλια:

jik είπε... 5 Ιουλίου 2010 στις 10:41 μ.μ.

φίλε jim πρώτα από όλα ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια στο δικό post όσο για την λέσχη εν μέρη συμφωνώ αν και πιστεύω πως η νοοτροπία μας σαν Έλληνες είναι το κυριότερο κακό, θα τα γράψω σε ένα άλλο ποστ .

RedDragon είπε... 6 Ιουλίου 2010 στις 1:49 π.μ.

Jim σκέψου μία περίπτωση:

Δίνει κάποιος 300ευρώ για διαρκείας στην θύρα 2, αν μπούμε στους ομίλους του Ουέφα θα δώσει αλλά 100αυρώ σίγουρα, αν μπούμε στα play off του πρωταθλήματος άλλο ένα 70άρι, δεν θα πάει κ σε κανένα εκτός έδρας ματς; Άρα ένα 500άρι ευρώ σύνολο μέσα στο νερό.

Υπάρχει όμως κ το μπάσκετ. Αν πάρεις κ εκεί διαρκείας θες ένα 200άρι.

Φτάσαμε στα 700 ευρώ το χρόνο για τον Άρη. Για τις εποχές που ζούμε είναι πολλά λεφτά αλλά τουλάχιστον τα δίνεις για να δεις την ομάδα σου.

Τα λεφτά στη Λέσχη δεν έχουν άμεσο αντίκρισμα. Δεν νιώθεις να παίρνεις κάτι ως ανταμοιβή. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις;

Γι'αυτό κ θεώρησα λάθος το ότι ξεκίνησαν φέτος να μειώνουν τα προνόμια των μελών της λέσχης στα διαρκείας κ γενικότερα στην ΠΑΕ.