Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Ψέμματα, ψέμματα, ψέμματα...

Δυστυχώς είμαι ένας από τους μαζόχες Αρειανούς που ακούν καθημερινά την εκπομπή του Ραπτόπουλου στα ερτζιανά. Μαζόχας επειδή γνωρίζω πως αυτά που θα ακούσω θα με εκνευρίσουν, αλλά παρόλα αυτά συνεχίζω να τον ακούω.

Ο συγκεκριμένος ραδιοφωνικός παραγωγός, έχει "καβαλήσει το καλάμι" και για την ακροαματικότητα, κάνει ό,τι μπορεί για να προκαλέσει. Σε αυτά που έχει αναφέρει για τον Άρη έχει πέσει σε όλα έξω... Παρόλα αυτά συνεχίζει να εμμένει στις απόψεις του:
Ο Άρης δεν έκανε sold out με τον πάοκ. Είχε 3000 κενές θέσεις, με βάση τη φωτογραφία που είδα από drone. Στη Θ1 είχε πάνω από 1000 άδεια καρεκλάκια. 
Διάψευση: το sold out ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ ΆΡΗΣ. Μπορεί να φαινόταν άδεια καρεκλάκια, αλλά αυτά ήταν κάτω-κάτω. Σε όλες τις θύρες οι διάδρομοι είχαν καλυφθεί από άτομα που προσπαθούσαν να βρουν λίγο χώρο για να κάθήσουν.  
Ο Ερέρα διέμενε στη Βέροια και πηγαινο-έρχονταν καθημερινά στη Θεσσαλονίκη. 
Διάψευση: Στη χθεσινή εκπομπή βγήκε και ζήτησε συγγνώμη (η μοναδική φορά) γιατί είπε πως ειχε εσφαλμένες πληροφορίες. 


Πριν το παιχνίδι με Ολυμπιακό, ολόκληρη την εβδομάδα υποστήριζε πως οι Μαρτίνεζ και Σιώπης δε θα αγωνιστούν καθώς είναι δανεικοί. 
Διάψευση: τελικά αγωνίστηκαν και οι 2!
Την Παρασκευή πριν το παιχνίδι με Ολυμπιακό, ανέφερε στην εκπομπή του πως ο Σιώπης δήλωσε τραυματίας. Ακολούθησαν γέλια και ηρωνικά σχόλια από τον ίδιο και τους ακροατές. 
Διάψευση: τελικά ο Σιώπης είχε κάποιες ενοχλήσεις, αλλά έβγαλε κανονικά την προπόνηση εκείνης της ημέρας. Τελικά έπαιξε κανονικά και ξεκίνησε ως βασικός, ενώ ήταν και ο καλύτερός μας παίκτης.

Μου αρέσει κατά τα άλλα, πως είναι Αρειανός. Αν έχουμε τέτοιους Αρειανούς, τότε τι μπορείς να περιμένεις από τους ασπρόμαυρους ραδιοφωνικούς παραγωγούς; 

0 σχόλια: