Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Μεταγραφικά νέα ΆΡΗ 2016-2017 (22/7/2016)

Καλησπέρα σε όλους. Λίγες ημέρες πριν την πρώτη προπόνηση της ομάδας (25 του μηνός) τρέχει ο αγωνιστικός σχεδιασμός, με προσθήκες, ανανεώσεις και αποδεσμεύσεις να τρέχουν συνεχώς.

Μέχρι στιγμής, πέραν του Χρήστου Μπούρμπου, ανακοινώθηκε και η προσθήκη του Νέτο που επέστρεψε μετά από 4 χρόνια στον ΆΡΗ, ενώ και ο Ραούλ Μπράβο επέστρεψε μετά από 6 μήνες. 6 παίκτες της περσινής σεζόν ανανέωσαν, ενώ σιγά σιγά ενημερώνονται και αποχωρούν και οι μη υπολογίζοντες.

Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.


ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ


Ραούλ Μπράβο: Υπέγραψε για 2 χρόνια. Ήταν μέλος της ομάδας πέρσι τους πρώτους 6 μήνες της σεζόν, ενώ κατόπιν έφυγε ως (κάτι σαν) δανεικός στη Βέροια. Ωστόσο, πρόλαβε στα 10 παιχνίδια (+1 ασίστ) που αγωνίστηκε στην αρχή της χρονιάς να δείξει σημάδια της τεράστιας ποιότητάς του (αναμφίβολα το μεγαλύτερο όνομα της κατηγορίας φέτος, με θητεία στη Ρεάλ). Θυμηθείτε ΕΔΩ το αφιέρωμα που του είχαμε κάνει όταν είχε έρθει στην ομάδα πέρσι.



Ντάρσι Νέτο: Υπέγραψε για 2 χρόνια. Ο Βραζιλιάνος είχε 5 καταπληκτικά χρόνια με την ομάδα στα high της και δέθηκε όσο λίγοι με τον κόσμο, επιστρέφει στην ομάδα για να κλείσει την καριέρα του πιθανότατα. Επειδή ο Νέτο είναι μεγάλη λατρεία σύντομα θα έχουμε αναλυτικό αφιέρωμα γι' αυτόν.







ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ




Αντώνης Καπνίδης: Ανανέωσε για 2 χρόνια. Ο μόνιμος σκόρερ της ομάδας στη Γ' εθνική, σκόραρε σε 2 χρόνια 30 γκολ σε 59 συμμετοχές. Δουλεύει συνεχώς και βελτιώνεται με τον καιρό, δικαίως κέρδισε μία θέση και στο ρόστερ για τη Football League.



Γκαέλ Ν'Λουντούλου: Ανανέωσε για 2 χρόνια. Είναι 1,5 χρόνο στην ομάδα και έχει δείξει μερικά στοιχεία του πλούσιου ταλέντου του, πρέπει όμως να σταθεροποιήσει την απόδοσή του. Σίγουρα μπορεί να προσφέρει. Στον 1,5 χρόνο του είχε 43 συμμετοχές και 9 γκολ, ενώ πέρσι έδωσε και 6 ασίστ.



Πασχάλης Βουτσιάς: Ανανέωσε για 1 χρόνο. Ήταν από τις τελευταίες μεταγραφές πέρσι ωστόσο προσαρμόστηκε γρήγορα και πήρε χρόνο συμμετοχής, κυρίως ως δεξί μπακ και λιγότερο ως δεξί χαφ, όπως αναμέναμε. Είναι γρήγορος και μαχητικός. Πέρσι κατέγραψε 12 συμμετοχές και 2 ασίστ.



Μπάμπης Παυλίδης: Ανανέωσε για 2 χρόνια. Ο μεγάλος άτυχος της περσινής σεζόν, καθώς τραυματίστηκε νωρίς και έχασε σχεδόν όλη τη χρονιά. Ορθώς του δίνεται δεύτερη ευκαιρία φέτος, καθώς στα παιχνίδια που αγωνίστηκε (6 συμμετοχές, 1 γκολ) έδειξε πολύ καλά στοιχεία, κυρίως στο χειρισμό της μπάλας.


Βασίλης Ρόβας: Ανανέωσε για 1+1 χρόνια. Επέστρεψε πέρσι το καλοκαίρι στην ομάδα μετά τη σύντομη θητεία του το 2009. Δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν, ωστόσο σταδιακά μετατράπηκε στον στυλοβάτη του κέντρου και ήταν σταθερά σε όλα τα παιχνίδια από τους διακριθέντες της ομάδας! Σίγουρα έχει την ποιότητα και την εμπειρία να είναι πολύτιμη μονάδα και στη Β' εθνική, αρκεί να συνεχίσει να είναι αφοσιωμένος. Πέρσι είχε 24 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ.



Χρήστος Ιντζίδης: Ανανέωσε για 2 χρόνια. Ήρθε πέρσι προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και από την πρώτη στιγμή ήταν βασικός και αναντικατάστατος στο κέντρο της άμυνας! Δυναμικός, παθιασμένος, μένει να δούμε αν μπορεί να σταθεί με την ίδια απόδοση και σε ανώτερες κατηγορίες. Αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια, ενώ σκόραρε και 3 γκολ.






ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ & ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ


Σιγά σιγά ενημερωνόνται αυτοί οι οποίοι δεν υπολογίζονται. Δημήτρης Σαμαράς και Αλέξανδρος Καλογέρης έχουν ήδη ανακοινωθεί από τον Απόλλων Καλαμαριάς, ενώ ένα βήμα πριν την έξοδο είναι και οι Μελισσάς, Κυβελίδης, Γεωργιάδης και ΜπαϊμάκηςΑνοιχτά όλα τα ενδεχόμενα με Τάτο και Κόκε, έχουν ήδη αποχωρήσει ο Πόι, ο Σιδεράκης και προφανώς και ο Τζινάρ. Ο νεαρός Μαζουλουξής υπέγραψε στη Λιρς, ενώ Ντούνης, Καζναφέρης, Τσουμάνης και Ντόγος αναμένονται σύντομα να ανανεώσουν και αυτοί.

0 σχόλια: