Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

ΆΡΗΣ - Άεκ 71-69

Καλησπέρα σε όλους. Μία μεγάλη νίκη στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ της Α1 πέτυχε ο ΆΡΗΣ, αφού επικράτησε επί της Άεκ στο κατάμεστο Nick Galis Hall με 71-69 και πήρε προβάδισμα για πρόκριση στα ημιτελικά.

Το παιχνίδι έγινε υπό το βλέμμα του νέου ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Νίκου Λάσκαρη, που παρακολούθησε το ματς μαζί με τον Θεό του ελληνικού μπάσκετ, Νίκο Γκάλη. Πάμε να δούμε συνοπτικά τι έγινε στο παιχνίδι.




Έχω πει επανειλημμένως ότι δεν σκαμπάζω από μπάσκετ, όμως θα προσπαθήσω να αποδώσω περιγραφικά και συνοπτικά τα σπουδαιότερα πράγματα από το χθεσινό μεγάλο ματς της ομάδας.


  • Το ματς ήταν απολύτως ισορροπημένο στο πρώτο ημίχρονο. Χαρακτηριστικό το ότι τελείωσε με σκορ 40-40! Στο 3ο δεκάλεπτο ο ΆΡΗΣ πήρε μπροστά και τερμάτισε με +11! Παρότι όμως φαινόταν να εξασφαλίζει τη νίκη, πήγε να μας κάνει για άλλη μια φορά καρδιακούς, όμως τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2 πόντους διαφορά!
  • Πήρε βοήθεια στο σκοράρισμα από πολλούς παίκτες. Το λένε οι αριθμοί αυτό, καθώς 4 παίκτες του ΆΡΗ είχαν διψήφιο αριθμών πόντων στο παιχνίδι: Αντεγκμπόγιε 16, Νέιμικ 14, Πάσαλιτς 13, Βεζένκοφ 12!
  • MVP αναμφισβήτητα ο Νέιμικ, που πήγε εξαιρετικά τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά, μεγάλο ματς από Αντεγκμπόγιε, αθόρυβη δουλειά από Πάσαλιτς, Τόμας και Βεζένκοφ, θετική η παρουσία του νεαρού Πουλιανίτη.



Πάμε ολοταχώς χωρίς άγχος για ότι καλύτερο μέσα στην Αθήνα! ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ!

1 σχόλια:

Vamos_G1 είπε... 14 Μαΐου 2015 στις 3:03 μ.μ.

Πολύ σημαντική νίκη της ομάδας κ μπράβο σε όλους, αλλά ρε παιδιά φτιάξε τα χρονόμετρα των 24" ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!