Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Άντε να δούμε...

Από χθες, τα ηνία του ποδοσφαιρικού ΆΡΗ ανήκουν στον Γιώργο Γαλανό, ο οποίος καλείται να ''τρέξει'' την ομάδα σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο.

Μοναδική απαίτηση του κόσμου του ΆΡΗ είναι η επάνοδος της ομάδας, καθαρή από χρέη και όσο πιο γρήγορα γίνεται, στην Α' κατηγορία.

Το νου σας κύριοι! Τα μυαλά μας πονάνε! Καλή σας επιτυχία!


Υ.Γ. Όλοι γήπεδο την Κυριακή, στη νέα αρχή της ομάδας μας!

3 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 9 Σεπτεμβρίου 2014 στις 3:30 μ.μ.

Ο ΑΡΗΣ μας πρεπει να επανελθει καθαρος και ισχυρος !
Κανενας δεν θελει να ξαναδει τα σφαλματα του παρελθοντος

Ο Γαλανος εχει καθηκον στην ιστορια να μεινει σωστος σε ολη τη διαδρομη , ειτε αυτη ειναι για 3 μηνες ειτε για 3 χρονια ! Προστατευστε την ομαδα !

VardARIS είπε... 9 Σεπτεμβρίου 2014 στις 7:58 μ.μ.

Καλή τύχη και καλά μυαλά στον Γαλανό. Μακάρι μαζί του να ζήσουμε την γρήγορη επάνοδό μας στην Α' και στον δρόμο των επιτυχιών.

Πάντως μπήκε με το δεξί, αφού σήμερα όλοι οι παίκτες πληρώθηκαν τους μισθούς και τα ενοίκιά τους, ένα ποσό γύρω στα 25.000 € και όταν μιλάμε για πληρωμές στον Άρη, αυτό σίγουρα είναι είδηση...

Vamos_G1 είπε... 9 Σεπτεμβρίου 2014 στις 9:19 μ.μ.

Σαν να αχνοφάνηκε μια αχτίδα φωτός για τον ποδοσφαιρικό Άρη, αλλά επειδή πολλές φορές καήκαμε με τον χυλό, πρέπει να φυσάμε κ το γιαούρτι τώρα, οπότε παραμένω επιφυλακτικός! Καλή επιτυχία πάντως κ καλό κουράγιο στον κ. Γαλανό κ μακάρι όλα να πάνε καλά (επιτέλους).