Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Θύελλα Φιλώτα - ΆΡΗΣ 1-2 Καλή εμφάνιση και νίκη

Καλησπέρα σε όλους. Ο ΆΡΗΣ στο πρώτο ματς του φετινού θεσμού του κυπέλλου της Γ' εθνικής κέρδισε 1-2 μέσα στο Φιλώτα Φλώρινας την τοπική Θύελλα.

Γενικά η ομάδα έπαιξε πολύ καλά, θα μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλα γκολ και πήρε μία δίκαιη πρόκριση, αντιμετωπίζοντας στην επόμενη φάση την Καστοριά.




Ο αγώνας

Ο Καλαϊτζίδης ξεκίνησε με το κλασικό 4-4-2. Μπαϊμάκης κάτω από τα δοκάρια, τετράδα στην άμυνα Ψυχογιός-Φερνάντες-Γκόλιας-Λιόλιος από δεξιά προς τα αριστερά. Κεντρικά χαφ Γκίνο με Σουνά, δεξιά Σταυρόπουλος, αριστερά Χινατσέλι και δίδυμο στα φορ Ρένια-Καπνίδης.

Ο ΆΡΗΣ από την αρχή πήρε τα ηνία του αγώνα, ψάχνοντας το γρήγορο γκολ. Οι αντίπαλοι έπαιζαν φουλ άμυνα, και πολλές φορές ξεπέρασαν τα όρια με τις.. δρεπανιές τους. Θεωρώ πως ο διαιτητής ήταν πολύ επιεικής με τους παίκτες της Θύελλας Φιλώτα.

Το γκολ ήρθε στο 18ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σουνά (η μπάλα κόντραρε και στον Φερνάντες). Στη συνέχεια ο ΆΡΗΣ συνέχιζε να έχει κατοχή, όμως όποτε πήγαινε να απειλήσει... τάκλιν! Δεν μπόρεσε να κλειδώσει το ματς και λίγο έλειψε να το πληρώσει.

Στο 81' με κεφαλιά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν, όμως στο 86' έπειτα από εξαιρετική (μία ακόμα) εκτέλεση κόρνερ του Λιόλιου, ο Καπνίδης έπιασε καταπληκτική κεφαλιά και έδωσε στον ΆΡΗ τη νίκη-πρόκριση.



Ατομική κριτική

Οι καλύτεροι παίκτες του γηπέδου ήταν οι 2 κεντρικοί χαφ του ΆΡΗ, οι 2 Δημήτρηδες. Ο Γκίνο και ο Σουνάς. Ο πρώτος φαίνεται ότι θα αποτελέσει πολύ χρήσιμη λύση και ο 2ος απέδειξε ότι παίζει πολύ καλύτερα στον άξονα παρά στα άκρα. Πολύ καλοί και οι Χινατσέλι, Καπνίδης, και απο εκεί και πέρα οι υπόλοιποι ήταν γενικότερα σε αρκετά καλή μέρα, με την άμυνα να έχει κάποιες κακές στιγμές.



Συμπέρασμα

Είσαι ΆΡΗΣ και οφείλεις να νικάς όλα τα παιχνίδια. Ξέρουμε ότι θα είναι ρεζίλι η κατάκτηση τέτοιου είδους κυπέλλου, αλλά σκεφτείτε 2 πράγματα: πρώτον, ποιος θα το θυμάται αν σε 2-3 χρόνια επανέλθεις σαν ΆΡΗΣ;; Και δεύτερον, δε θα είναι μεγαλύτερο ρεζίλι να αποκλειστείς από κάποιο χωριό;; Η ομάδα έχει υποχρέωση να νικήσει όλα τα παιχνίδια και μπράβο για χθες. Συνεχίζουμε..




ΑΡΗ ΘΥΜΙΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

1 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 4:54 μ.μ.

Νικη ψυχολογιας η χθεσινη. Συνεχιζουμε δυνατα και παμε για την νικη στο πρωταθλημα την ερχομενη κυριακη!