Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Συγκινητικές στιγμές οπαδικής τρέλας παντού (vids)‏

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!! Ανήμερα των Χριστουγέννων, είπα να προσπαθήσω να σας κάνω να ξεχάσετε ΌΛΑ τα προβλήματα που ταλανίζουν καθημερινά την ομάδα μας και προβληματίζουν εμάς, γι' αυτό έκανα ένα αφιέρωμα στον εναν και μοναδικό ΛΑΟ ΤΟΥ ΆΡΗ.


Οι οπαδοί του ΆΡΗ είναι αναμφίβολα το σύμβολο και το καμάρι της ομάδας. Αυτοί την έχουν κάνει γνωστή σε όλο τον κόσμο περισσότερο από κανέναν άλλο. Παρακάτω σας δίνω τις μεγαλύτερες στιγμές οπαδικής τρέλας των τελευταίων χρόνων. Θα μπορούσα να γράφω μέρες ολόκληρες για το κάθε ματς, αλλά γράφω 1-2 προτάσεις και τα υπόλοιπα τα ''λένε'' τα βιντεάκια.

ΆΡΗΣ - Μπόκα 0-1

Οι εικόνες των οπαδών του ΆΡΗ, ειδικά κατά την είσοδο των ομάδων, έκαναν το γύρο του κόσμου, ενώ στα βίντεο που κυκλοφορούν κάθε λεπτό έρχεται και ένα σχόλιο από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Εκατοντάδες πυρσοί άναψαν και συγκλόνισαν οπαδούς σε όλα τα πέρατα της γης.



ΆΡΗΣ - Πενιαρόλ 1-2

Καρμπόν με αυτό που έγινε με τη Μπόκα, απλά ελαφρώς λιγότερο σε ''έκταση''. Και πάλι δε φαινόταν τίποτα μέσα στο γήπεδο από τους πυρσούς και τα καπνογόνα, με τις εικόνες και τα βίντεο να παίρνουν εύσημα ακόμα και από τους παίκτες της Πενιαρόλ.



ΆΡΗΣ - Ατλέτικο 1-0

Είναι απίστευτο αυτό. Το Κλεάνθης Βικελίδης ασφυκτικά γεμάτο, τα συνθήματα να δίνουν και να παίρνουν, ανυπομονόντας αν εισέλθουν στο γήπεδο ο ΆΡΗΣ από τη μία και από την άλλη ο Φορλάν και η παρέα του. Εκατομμύρια (δεν υπερβάλλω) χαρτάκια πετάχτηκαν κατά την είσοδο των ομάδων, στο βίντεο αν δείτε έναν οπαδό που να φαίνεται γράψτε με. Περιττό να σας πω τι έγινε όταν έβαλε τη γκολάρα ο Χαβίτο.



ΆΡΗΣ - Λεβερκούζεν 0-0

Το πρώτο κορεό είναι γεγονός. Έναν μεγαλοπρεπέστατο κορεό κατά την είσοδο των ομάδων δεσπόζει στη θύρα 3. Είναι αφιερωμένο στο αήττητο επί 40+ χρόνια μέσα στο κάστρο του Κλεάνθης Βικελίδης. Έ, ρε και να το 'βαζε ο Κόκε τι θα γινόταν...



ΆΡΗΣ - Ρόζενμποργκ 2-0

Εδώ έχουμε συνδυασμό των δύο παραπάνω. Κατά την είσοδο των δύο ομάδων, πέρα από τα εκατομμύρια χαρτάκια που πετάχτηκαν, έχουμε άλλο ένα κορεό στη θύρα 3, αυτή τη φορά με αφορμή τα ''γενέθλια'' του super 3, με το Bulldog να ξεχωρίζει και τα 4 τεράστια νούμερα ίδρυσης του συνδέσμου να δαίνονται από μακριά (1988).



ΆΡΗΣ - Μάντσεστερ Σίτι 0-0

Αυτή τη φορά είχαμε... 2 κορεό για να υποδεχθούμε τους ακριβοπληρωμένους σταρ της Σίτι! Ένα στη θύρα 3 ως συνήθως και ένα στην 1! Σε όλη την έκταση της θύρας 3 υπήρχαν κίτρινες και μαύρες κάθετες ρίγες, ενώ πάνω στα κάγκελα ανυψώθηκε ένα πανό με οπαδούς σε καρτούν. Από την άλλη, ένα τεράστιο ''ARIS'' με μοναδικούς συνδυασμό χρωμάτων κάλυπτε τη θύρα 1.



Ατλέτικο - ΆΡΗΣ 2-3

Με τι άλλο θα μπορούσε να συνδυαστεί η ιστορικότερη νίκη του ΆΡΗ στις Ευρωπαικές διοργανώσεις; Μα φυσικά, με την εξαιρετική παρουσία 4.000 τρελαμένων οπαδών του στην πρωτεύουσα της Ισπανίας! Πανό από όλη την Ελλάδα είχαν κρεμαστεί στο πέταλο του Βιθέντε Καλντερόν, ενώ στο 81' που πέτυχε ο Λαζαρίδης του ιστορικό 3ο γκολ έγινε της...



Λεβερκούζεν - ΆΡΗΣ 1-0

Οι οπαδοί του ΆΡΗ ήταν και στη Γερμανία! Κατέκλυσαν μία... ''γωνίτσα'' του αχανούς Μπάι Αρίνα. Το πανό που ξεχώρισε ήταν αυτό που έγραφε 'Όλη η γη για πάρτι σου ένα τσιγάρο δρόμος''. Τώρα για το ματς τι να πει κανείς. Καταπληκτική εμφάνιση και η πιο άδικη ήττα που έχω ζήσει με γκολ στο 90'...



Μάντσεστερ Σίτι - ΆΡΗΣ 3-0

7.000 οπαδοί του ΆΡΗ ταξίδεψαν στο Μάντσεστερ της ποδοσφαιρομάνας Αγγλίας. Εδώ δε χρειάζονται λόγια. Τα 2 βίντεο μιλάνε από μόνα τους. Μέχρι και οι αντίπαλοι οπαδοί μας μιμούνταν!





Σαραγόσα - ΆΡΗΣ 2-1

Η ιστορική και μάγκικη πρόκριση δεν ήταν μόνο μέσα από το γήπεδο. Ακόμα μία συγκλονιστική παρουσία σε γήπεδο της Ευρώπης. Τα εύσημα από τους οπαδούς αλλά και τους ανθρώπους της Σαραγόσα ήταν απολύτως κατανοητά.



Μπόλτον - ΆΡΗΣ 1-1

Και πάλι στην Αγγλία, λίγα χρόνια νωρίτερα. Στο ματς με την Μπόλτον πήραν μία γωνία του γηπέδου και με ασταμάτητα συνθήματα οδήγησαν την ομάδα τους στην παραλίγο νίκη, αν δεν ήταν ο μ..κας ο Γιαννακόπουλος να ισοφαρίσει στο 90'.



Περούτζια - ΆΡΗΣ 2-0

Το 2003 ο ΆΡΗΣ ταξιδεύει στην Ιταλία για να αναμετρηθεί με την Περούτζια, την οποία περίπου 30 χρόνια πριν την είχε αποκλείσει ταπεινωτικά! Φυσικά, δε θα μπορούσε να πάει χωρίς του οπαδούς του...!



Παναθηναικός - ΆΡΗΣ 1-0

Η μεγαλύτερη εκδρομή οπαδών στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο τελικό του 2010 είχε ένα όνομα: οπαδοί του ΆΡΗ! Ούτε λέτο ούτε νιόπλιας ούτε τπτ. ΌΛΟΙ ασχολούνταν με το μεγαλείο των οπαδών του ΆΡΗ, των περίπου 30.000 οπαδών, που από την αρχή φαίνοταν τι θα γίνει στο γήπεδο, αφού το κομβόι κανείς δεν ήξερε πόσο μήκος είχε! Απίστευτη ανατριζιαστική παρουσία.



ΆΡΗΣ - παοκ 69-59

Οι οπαδοί του ΆΡΗ χορεύουν μέσα στο σκοτεινό Παλέ, πραγματοποιώντας την... κηδεία του συμπολίτη στο μπάσκετ! Το βίντεο με τα  δεύτερα περισσότερα views στο youtube από οπαδούς ελληνικής ομάδας!!!



Αφιέρωμα

Τα λόγια είναι περιττά. Απίστευτο βίντεο.








4 σχόλια:

ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ είπε... 25 Δεκεμβρίου 2012 στις 3:37 μ.μ.

Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Ο-Σ.
ΞΕΧΑΣΕΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ.

Unknown είπε... 25 Δεκεμβρίου 2012 στις 4:26 μ.μ.

Ευχαριστω Κιτρινε Φυλακα.
Οντως το ξεχασα, αλλα αν το δει κανεις, ολα ειναι απο το 2000 και μετα :P.

Skolix είπε... 25 Δεκεμβρίου 2012 στις 6:10 μ.μ.

Χρόνια πολλά σε όλους!

Δυο επισημάνσεις για τα σκορ: στο Μαντσεστερ χασαμε 3-0, δεν ηρθε 0-0 και νομίζω στη Σαραγόσα χάσαμε 2-1 (δε θυμάμαι καλά)

Unknown είπε... 25 Δεκεμβρίου 2012 στις 6:18 μ.μ.

Χρονια πολλα και σε σενα Skolix.

Σωστες οι επισημανσεις σου ειδες τι βλακας ειμαι; Βεβαια, στο Μαντσεστερ μπερδευτηκα και με το πρωτο ματς, αλλα με τη Σαραγοσα δν ξερω τι διαολο εγινε και το βαλα 1-1. Το αλλαζω αμεσως. Σ' ευχαριστω.