Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

ΆΡΗΣ - Καλλιθέα 2-1 Αποκλεισμός αλλά νίκη ψυχολογίας

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ίσως το πιο αδιάφορο -για πολλούς- ματς της φετινής περιόδου για τον ΆΡΗ. Αποκλείστηκε από το θεσμό αφού, παρόλο που νίκησε με 2-1 την Καλλιθέα, είχε χάσει 3-1 στο πρώτο ματς. Γενικά, η ομάδα έπαιξε καλά, αλλά της στοίχισε η αστοχία, καθώς είχε πάρα πολλές τελικές προσπάθειες, αλλά οι περισσότερες από αυτές κατέληξαν άουτ. Όπως και να 'χει, ο ΆΡΗΣ είναι εκτός κυπέλλου, πράγμα που άλλοι θεωρούν θετικό και άλλοι όχι. Πάμε να δούμε τι συνέβη σήμερα.

Ο αγώνας

Το πρώτο 20λεπτο ήταν εντελώς αναγνωριστικό, με πολλά φάουλ και πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες, με την Καλλιθέα να έχει την πρώτη... υποψία ευκαιρίας, αλλά απο 'κει και πέρα το πρώτο 20λεπτο ήταν βαρετό.

Σταδιακά η ομάδα άρχισε να ανεβαίνει και να πιέζει την Καλλιθέα, κλείνοντάς την στα καρέ της. Ο Σουνάς έχασε 2 συνεχόμενες ευκαιρίες με κεφαλιά και οι 2, αλλά η τρίτη ήταν και η φαρμακερή, καθώς ευνοήθηκε από τις κόντρες μέσα στη μεγάλη περιοχη και με πλασέ έκανε το 1-0 για τον ΆΡΗ στο 29'. 

Ο ΆΡΗΣ συνέχιζε να πιέζει, να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων στον αγωνιστικό χώρο, μη επιτρέποντας για το υπόλοιπο του πρώτου μέρους την Καλλιθέα να κάνει κάποια φάση. Έχασε ευκαιρίες με Γιαννιώτα, Καραγιάννη και γενικά ήταν αρκετάς καλός για 25 λεπτά.

Το πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου ήταν ισορροπημένο. Και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βγουν μπροστά, με τον ΆΡΗ να δημιουργεί 2-3 ευκαιρίες έχοντας κινητήριο μοχλό τον Γιαννιώτα.

Ωστόσο, η Καλλιθέα ισοφάρισε σε ανύποπτο σημείο, στο 56ο λεπτό, με τον Ντακόλ -ο οποίος μάλιστα είχε σκοράρει τα 2 από τα 3 γκολ στο 3-1 της Καλλιθέας-, έπειτα από αντεπίθεση.

Ο ΆΡΗΣ εξακολούθησε να έχει τον έλεγχο του αγώνα, έκανε πάρα πολλά σουτ, αλλά σχεδόν όλα κατέληξαν άουτ, με αποκορύφωμα την πολύ μεγάλη ευκαιρία του Σουνά. Στο 82', όμως, ο Πουλίδο εκμεταλλεύτηκε το λάθος του αμυντικού της Καλλιθέας και έγραψε το 2-1.

Στα τελευταία λεπτά ο ΆΡΗΣ, πίεσε για το 3-1, αλλά δεν κατάφερε να το κάνει και έτσι υπέστη αποκλεισμό από την επόμενη φάση του κυπέλλου.

Καλό ή κακό;

Καλό. Πιστεύω πως το κύπελλο είναι ''πολυτέλεια'' για την ομάδα, ούτως ή άλλως δεν έχει κάποιο στόχο, οπότε θα είναι καλό να συγκεντρωθούν οι παίκτες στον μεγάλο φετινό στόχο, που είναι φυσικά η σωτηρία. Άλλωστε, πρέπει να είμαστε ρεαλιστές: θα ξεφτιλιζόμασταν από τους άλλους. Επίσης, είναι καλό που νίκησε η ομάδα (παρόλο που αποκλείστηκε), καθώς η ψυχολογία θα ανέβει, όπως αναφέρω στον τίτλο.

Εγώ είπα την άποψή μου. Περιμένω με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και τις δικές σας. Θεωρείτε καλό ή κακό το γεγονός ότι ο ΆΡΗΣ προκρίθηκε/αποκλείστηκε από τον θεσμό του κυπέλλου;

4 σχόλια:

ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ είπε... 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:39 μ.μ.

ΘΕΩΡΩ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ.ΜΕΣΑ ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.ΘΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ΕΝΤΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΦΗ.ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΟΥΡΑΣΗ -3 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ- ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ.
ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΨΑΜΕ 4681 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ 35.000 ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ.
ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΟΤΙ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ.ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ.

Ανώνυμος είπε... 24 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:16 π.μ.

TELEIOS ASTOXO POST !

PROTA APO OLA O TITLOS... NIKH PSIXOLOGIAS DEN ISXIEI DIOTI DEN PROKRITHIKAME ARA NIKHSAME H OXI DEN PAIZEI ROLO EINAI SAN NIKH SE FILIKO KAI AUTO TO VLEPEIS SE SXEDON OLA TA PROSOPA PAIKTON OPADON... DEFTERON AN PERNOUSES STHN EPOMENH FASH HTAN ESODA. KAI ESODA = METAGRAFH PLIROMES EFORIES KAI ALLA TETIA ARA HTAN ANAGEA H PROKRISH !KAI BALA EINAI KAI GIRIZEI DEN EINAI SIGOURO OTI THA SE APEKLIE O TOURKOS ARA MHN AKOUO MALAKIES + OTI MIA PROKRISH THA HTAN PSIXOLOGIA KAI SE PERIPTOSH NIKHS ME PAOK AKOMA PIO GEMATO GIPEDO PIO POLI PSIXOLOGIA KAI KAI KAI....

ALLA DISTIXOS OUTE THN KALITHEA DEN MPORESES NA KERDISEIS KAI EINAI H PIKRH ALITHEIA...

Ανώνυμος είπε... 24 Δεκεμβρίου 2012 στις 9:19 π.μ.

Το πόσο χαμηλά εχει πέσει η ομάδα φαίνεται και μόνο που συζητάμε εάν είναι καλό η όχι που αποκλειστηκαμε απο την Καλλιθέα!!!!

Ρε μάγκες χαλαρώστε λίγο! Τι νοοτροπίες είναι αυτές ρε?

Όταν είσαι ΑΡΗΣ δεν νοείται να συζητάς τέτοια πράγματα.

Αλλά ετσι όπως την κατάντησαν την ομάδα αυτοί οι αλήτες (Όλες οι διοικήσεις και τα αδελφατα τα τελευταία 20 χρόνια) ακούμε τέτοια πράγματα τώρα!

Φτάσαμε δηλαδή στο σημείο να λέμε οτι καλύτερα που αποκλειστηκαμε απο την γειτονιά γιατί θα μας ξεκωλιαζε ο Τούρκος μετά!

Μπράβο μας! Έγινε η μιζέρια συνήθεια και άντε να την διώξεις τώρα.

Καμιά αίσθηση περηφάνιας, καμιά οργανωμένη αντίδραση απο τον λαο.

Με μια λέσχη των 300 το πολύ ατόμων να εξακολουθεί να θεωρείται ο θεσμοφύλακας του συλλόγου, με μια διοίκηση που δεν τους ξέρει κανείς, με 25 εκ ευρω χρεη στην πλατη και με ενα σωμάτιο διαλυμένο και παρατημένο στην μοίρα του.

Μάγκες η ομαδα καταστρέφεται μερα με την μερα και ο Σύλλογος οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στον αφανισμό.

Και εμείς έχουμε κολλήσει εδω και κάτι μήνες στο εαν θα γίνει τελικα ο έλεγχος στα οικονομικά η όχι!

Άντε λοιπόν και έγινε ο έλεγχος και βγήκε το πόρισμα οτι ο Αθανασιάδης και ο Κοντης ο Ζαμπετας και ο Σκορδας και όλου οι παρατρεχάμενοι φάγανε λεφτά. Τι θα αλλάξει?

Μήπως Θα βγούμε στους δρομους να τους ψάξουμε? Η θα γυρίσουν τα λεφτά πίσω?

Σας λέω οτι ρουθούνι δεν θα ανοίξει. Αλλά η ομάδα θα εχει καταστραφεί.

Δυστυχώς τα λεω ολα αυτά αλλά δεν μπορώ να προτείνω τίποτα διότι το πρόβλημα πλέον ειναι καθαρά οικονομικό.

Εαν δεν μπουν ΑΜΕΣΑ εκατομμύρια στα ταμεία η ομάδα θα χαροπαλεύει για την ύπαρξη της.

Λεφτά φυσικά δεν γίνεται να μπουν εαν δεν βρεθεί κάποιος να τα βάλει και επειδή κορόιδα πλέον δεν βρίσκονται εύκολα - ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ.

Η μόνη λύση θα ήταν να αποκτούσε η λέσχη 30.000 ενεργά μελή και οικονομικά τακτοποιημένα (που με μια ετήσια συνδρομή των 150 ευρώ θα μάζευες 4.500.000 μύρια το χρόνο και θα ελυνες το πρόβλημα σου).

Αλλά δεν νομίζω πως η φάση είναι ώριμη για να γίνει κάτι τέτοιο ειδικά έτσι όπως λειτούργησε η λέσχη, που αντί να εκφράζει την πλειοψηφία του λαού του ΑΡΗ έγινε ενα κλειστό κλαμπ αβανταδορων και έρμαιων στις ορέξεις τις εκάστοτε διοίκησης.

Πλέον αυτό που βλέπω να γίνεται θα είναι να καταλήξουμε να παρακαλάμε τον Ιωαννιδη να βάλει κανα χέρι μπας και μπούμε σε κάνα άρθρο 99 και γίνει ρύθμιση των χρεών.

Να μπούμε δηλαδή στην εντατική και ζούμε με φιάλες οξυγόνου μέχρι νεωτέρας ιατρικής απόφασης.

Καλή σας μερα μαγκες.

Ρουκουνας

Ανώνυμος είπε... 24 Δεκεμβρίου 2012 στις 9:48 π.μ.

ΡΟΥΚΟΥΝΑ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ ΑΠΟΛΥΤΑ . Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΜΑ . ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ 20000 ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ
ΑΡΗΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ