Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Πολλά μπράβο για το ΑΠΟΕΛ

Μεγάλες στιγμές ζει η ομάδα του ΑΠΟΕΛ και το Κυπριακό Ποδόσφαιρο, από χθες. Η ομάδα της Λευκωσίας, μετά την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Champions Leauge, κατάφερε να γίνει η πρώτη Κυπριακή ομάδα, που φτάνει σ' αυτό το σημείο. 


Αναμφισβήτητα, η πορεία του ΑΠΟΕΛ είναι ιστορική, η πρόκριση είναι μεγαλειώδης και η αλήθεια είναι ότι το Κυπριακό ποδόσφαιρο εξελίσσεται σταδιακά τα τελευταία χρόνια, σημειώνοντας μεγάλες επιτυχίες.

Μετά την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ, στους ομίλους του Champions Leauge, σε βάρος της Βίσλα Κρακοβίας και την κλήρωσή του με Πόρτο, Ζενίτ και Σαχτάρ, λίγοι πίστεψαν σε καλή πορεία.

Η Κυπριακή ομάδα όμως, όχι μόνο τους διέψευσε, αλλά κατάφερε να προσπεράσει ακόμα και την σκέψη του πιο αισιόδοξου οπαδού της. Τερματίζοντας, πρώτη στον όμιλο. Και όχι μόνο αυτό. Από χθές βράδυ, βρίσκεται στους 8 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης.

Με παίχτες και προπονητή, που στην Ελληνική Super Leuage, δεν είχαν άλλο να προσφέρουν, σύμφωνα με τα "σοφά μυαλά" των παραγόντων των ομάδων, βάζουν τα γυαλιά σε πολλούς. Έλληνες και Ευρωπαίους.

Αν ο Χιώτης, δεν κληθεί στην Εθνική Ελλάδος, τότε τι να πω . . Πιστεύω, ότι Χιώτης και Βελλίδης, πρέπει να είναι το δίδυμο των τερματοφυλάκων για το Euro, το καλοκαίρι.

Η σταδιακή άνοδος αλλά και οι επιτυχίες των ομάδων της Κύπρου (Και ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση), στηριζόμενοι μάλιστα σε παίχτες και προπονητή που έχουν δουλέψει σε Ελληνικές ομάδες, δείχνουν ότι για πολλούς το Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ένα αδιάξοδο, σε αντίθεση με το Κυπριακό που δείχνουν να παίρνουν ευκαιρίες και να πετυχαίνουν πολλά περισσότερα.

Τρανά παραδείγματα, ο Χιώτης, ο Πουρσαϊτίδης, ο Μαντούκα, ο Χαραλαμπίδης, ο Σκοπελίτης της Ανόρθωσης κλπ. . .

Πολλά μπράβο, λοιπόν, στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ και γιατί όχι να φτάσει ακόμη ψηλότερα στην διοργάνωση . . .

Άλλωστε και το χρώμα της φανέλας του, μας είναι ιδιαίτερα οικείο. . . Έχουμε παίξει και φιλικό μαζί.

Καλή συνέχεια Α Π Ο Ε Λ

2 σχόλια:

RedDragon είπε... 8 Μαρτίου 2012 στις 10:52 π.μ.

Τον ΑΠΟΕΛ πρέπει να βλέπουν οι δικές μας ομάδες και να παίρνουν παράδειγμα:

Πρώτος και καλύτερος ο Γάυρος που βγαίνει 15+ χρόνια στο Τσου Λου με το έτσι θέλω. Παίρνει τα λεφτά κ διασύρεται... Και πανηγυρίζει επειδή απέκλεισε την Ρούμπιν Καζάν.
Εμείς αν παίζαμε 15 φορές στο Τσου Λου σίγουρα θα θα κάναμε κάτι καλύτερο...

Να τα βλέπει ο Συμπολίτης που πήγε 2 συνεχόμενες φορές στους 32 του Uefa και μας πρήξανε τα αρχίδια λες κ το κατακτήσανε.

Και ΦΥΣΙΚΑ να τα βλέπουν κ οι δικοί μας (οπαδοί, δημοσιογράφοι, διοικούντες) που κάναμε μία αξιόλογη πορεία στην Ευρώπη και θα την πανηγυρίζουμε για τα επόμενα 30 χρόνια...

(Ειδικά τις μέρες που έπαιζε ο Συμπολίτης ευρωπαικά παιχνίδια φέτος και γράφανε τα Αρειανίδικα site για τα περσινά παιχνίδια του Άρη ήταν μεγάλη ξεφτίλα)

Ανώνυμος είπε... 8 Μαρτίου 2012 στις 12:14 μ.μ.

Συγχαρητηρια στο ΑΠΟΕΛ. Εγω προσωπικα πανηγυρισα σαν να περασε ο ΑΡΗΣ στους 8. Ρε παιδια, τι κεντρικο αμυντικο διδυμο ειναι αυτο; Εκεινος ο φαλακρος με τον Ολιβειρα δνε περνουσε τιποτα. Ο Χιωτης ειναι για μεγαλο ευρωπαικο πρωταθλημα πιστευω. Η Λυων γιατι εχει καταστραφει ετσι; Παραδειγμα προς μιμηση ο ΑΠΟΕΛ. Και παλι μπραβο.

Sifakis