Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΆΡΗΣ - ΌΦΗ 1 - 0 Όσο ζούμε ελπίζουμε

Και όσο ελπίζουμε, απελπιζόμαστε . . . Αρχίσαμε με θεωρίες. Τέλος πάντων. Με 1-0, η ομαδα μας, κέρδισε τον ΌΦΗ, το Σαββατο. Και φυσικά, όσο η ομάδα κερδίζει, οι ελπίδες για την είσοδό της στα Play Off, συνεχίζουν να υπάρχουν. Αναγκαζόμαστε βέβαια να κοιτάζουμε και τα αποτελέσματα των άλλων ανταγωνιστών μας, αλλά το έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια . . .


"Γκέλαραν" όλες οι ομάδες που κυνηγάμε στην βαθμολογία, αλλά με ισοπαλία. Σε κάθε περίπτωση, μειώσαμε την διαφορά. Όμως και πάλι είμαστε πίσω . . .

Κατά την γνώμη μου, στην φαρσοκωμωδία και το θέατρο του παραλόγου που λέγεται ελληνικο ποδόσφαιρο, δεν έχει σημασία να παίξεις καλά. Σημασία, πάνω απ' 'ολα έχει να κερδίζεις . . .

Είτε ο αντιπαλος έχει 5 δοκάρια, είτε 10 φάσεις, είτε 90% κατοχή μπάλας. Μπορείς να κερδίσεις με 1-0 ; ; ; Κάντο και πέτυχες . . .

Αυτό κάναμε με την ΆΕΚ. Και μπράβο μας. Με μέτρια ως κακή εμφάνιση, κερδίσαμε και τον ΌΦΗ. Ξανά μπράβο μας.

Εδώ και χρόνια, έχω πει και γράψει, ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου να παίζει ο ΆΡΗΣ καλά. Το μόνο που με νοιάζει είναι να κερδίζει. Καθαρά αγωνιστικά μιλάω. Ας είμαστε κακοί, ας ήρθε γκολ από μια μόνο ευκαιρία. Δεν με νοιάζει. Μόνο η νίκη με νοιάζει.

Και μάλιστα, χαίρομαι παραπάνω, όταν έχουμε τύχη μαζί μας. Γιατί, αν έχεις τύχη διάβεναι . . .

Αγωνιστικά, η ομάδα πήρε τα πάνω της, με την είσοδο του Γιαννιώτα. Ο Ακόστα, θεωρώ ότι στηρίζει την αριστερή πλευρά. Είναι ένας παίχτης που χρειαζόμασταν χρόνια αφού "βαφτίσαμε" αριστερους χαφ - εξτρέμ παίχτες όπως ο Κόκε, ο Κάλβο, ο Φελίπε, ο Χαβίτο ενίοτε και κάποιοι άλλοι, που δεν ήταν για την συγκεκριμένη θέση.

Ένα ακόμη γκόλ, από τον Λαζαρίδη με κεφαλιά. Εν πάση περιπτώση, η ομάδα κέρδισε, σίγουρα υπάρχουν αγωνιστικά κενά, συνεχίζουμε . . .

Δυστυχώς, επαναλαμβάνω, ότι πρέπει να κοιτάζουμε και τα αποτελέσματα των άλλων. Βλέπω πολύ πιθανό, να χάνουμε την πεντάδα, για καναδυο πόντους, πάλι. Και να λέμε, αν κερδίζαμε το ματς με τον Εργοτέλη . . .

Ακούω κάποιους γνωστούς και αγνωστους να λένε, ότι, θα πάρουμε το μάτς με τον Παναθηναϊκό, για να του το δώσουμε μετά στα paly off.

Πείτε μου ρε σεις, Π Ο Τ Ε  Ο  ΄Α Ρ Η Σ , Π Η Ρ Ε  Α Π Λ Ο Χ Ε Ρ Α  Μ Α Τ Σ  Α Π Ο  Ο Μ Α Δ Α  Τ Ο Υ  Τ Ε Ω Σ  Π Ο Κ ; ; ;

Μήπως μπερδεύεστε . . . Κιτρινόμαυρα φοράμε και λεγόμαστε ΆΡΗΣ . . .

Δεν παίρνω θέση να πω τι πρέπει να γίνει και τι όχι. Αλλά, πείτε μου, ποτε έγινε αυτό ; ; ; Αυτό μόνο.

Για ακόμη μία φορά, ο κόσμος έδειξε την απογοήτευσή του και την δυσαρέσκεια του, με το χαμηλό ποσοστό προσέλευσης στο γήπεδο . . .

Αυτά να βλέπουν κάποιοι στην ομάδα και να προβληματίζονται . . .

Αυτά . . . Συνεχίζουμε την προσπάθεια, τόσο σε αγωνιστικό, όσο Κ Υ Ρ Ι Ω Σ, σε εξωαγωνιστικό επίπεδο . . .


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 19 Μαρτίου 2012 στις 1:31 π.μ.

Ο Μασάδο είναι πολύ καλός προπονητής κι άμα μείνει άλλα 2-3 χρονάκια(πρέπει επιτέλους κάποιος να κάτσει παραπάνω από μισό χρόνο) θα μας κάνει αυτό που επιθυμούμε όλοι.Μια ομάδα ικανή να χτυπήσει και την 2η θέση!

Όσο αναφορά το ματς,ο Μασάδο το διαχειρίστηκε πάρα πολύ καλά και κατάφερε να πάρει το τριποντάκι.Δεν θέλουμε θέαμα,ουσιαστικό ποδόσφαιρο με αποτελέσματα θέλουμε!

Έχω ακούσει κατά καιρούς ότι κάποιοι δεν δείχνουν την διάθεση να βοηθήσουν και δεν πατάνε στο γήπεδο.Εν μέρει συμφωνώ,επειδή μένω μακριά και ξέρω πως είναι να μην πηγαίνεις συχνά στο γήπεδο να υποστηρίξεις την ομάδα σου.

Από την άλλη,όταν δεν βλέπεις την απαιτούμενη προσπάθεια από τους παίχτες,εκτός των Βελλίδη-Λαζαρίδη-Καζναφέρη-Γιαννιώτα,που ουσιαστικά αυτοί κρατάνε την ομάδα,τότε με τι κουράγιο να πας εσύ στο γήπεδο;

Δεν λέω να μην πατάμε στο γήπεδο.Να πηγαίνουμε και να ξελαρυγγιόμαστε κιόλας.Αλλά θέλω κι εγώ από τους παίχτες να τρέχουν,να προσπαθούν να κάνουν ότι μπορούν για την νίκη.Να μην παραδίδονται αμαχητί...!

Eparxeia 3

RedDragon είπε... 19 Μαρτίου 2012 στις 10:52 π.μ.

Ο κόσμος δεν πάει στο γήπεδο κυρίως γιατί δεν του περισσεύουν τα λεφτά. Αυτό σε συνδυασμό με το κακό θέαμα που βλέπει.

Στο 1ο ημίχρονο του αγώνα είχα απηυδήσει! Δεν πίστευα ότι θα βάζαμε γκολ ΠΟΤΕ!

Τον Σολτάνη που τον θυμήθηκε μου λέτε;

Στο 2ο με τις αλλαγές είμαστε κάπως καλύτεροι.

Αλλά αυτά τα χαμένα πρώτα ημίχρονα κάποια στιγμή θα τα πληρώσουμε.

Δυστυχώς η είσοδος στην 5άδα έχει χλωμιάσει επικίνδυνα...

Πρέπει όμως να βγούμε 6οι μήπως κ επωφεληθούμε από τυχών τιμωρία της Αεκ.

Ανώνυμος είπε... 19 Μαρτίου 2012 στις 3:30 μ.μ.

Οπως σωστα λεει ο Eparxeia 3 ο Μασαδο ειναι ενας καλος προπονητης και πιστευω ο καταλληλος να μεινει για χρονια. Μου αρεσει πιο πολυ επειδη ξερει να παιρνει αποτελεσματα. Και αυτο εχει σημασια. Οι 3 βαθμοι.

Η γνωμη μου ειναι πως πρεπει πρωτα να κοιταμε εμας και μετα τι κανουν οι αλλοι. Και αν δε βγουμε και φετος, ας κοιταξουμε την επομενη χρονια, κι ας ελπισουμε σε εναν καλυτερο σχεδιασμο (που τετοια τυχη).

Sifakis

Υ.Γ. Ο Λαζαριδης ειναι ο αρχηγος που πιστευω ολοι θελαμε.

VardARIS είπε... 19 Μαρτίου 2012 στις 8:39 μ.μ.

Red, γράφεις για την 6η θέση και την πιθανότητα να μην πάρει πιστοποιητικό η Άεκ, (γεγονός που φαίνεται πιθανό, από ότι ακούμε).

Το κρίσιμο ερώτημα είναι: εμείς θα καταφέρουμε να πάρουμε πιστοποιητικό?

Πού βρίσκονται τα 2,5 μύρια? Είναι στο δρόμο... αλήθεια με τι έρχονται?

jim είπε... 20 Μαρτίου 2012 στις 4:13 π.μ.

Οι περισσότερες ομάδες, θα έχουν πρόβλημα με το θέμα της αδειοδότησης. Τα πράγματα, είναι πολύ δύσκολα.

Τώρα για τον Προπονητή μας, τον Μασάδο, που λέτε.

Φίλοι μου, δεν έχουμε την πολυτέλεια να πειραματιζόμαστε άλλο με προπονητές. Την γνώμη μου, την έχω πει εδώ και χρόνια.

Πρέπει επιτέλους να κρατήσουμε έναν προπονητή για χρόνια. Και ο Μασάδο, δεν γίνεται να κριθεί μέσα σε 10 ματς. Δηλαδή, μέσα σε δύο μήνες.

Τώρα, αν λάβουμε υπόψην μας, τις συνθήκες με τις οποίες δουλεύει, σε συνάρτηση με τα αποτελέσματα της ομάδας, όλα καλά.

Τώρα, με κάποιες επισημάνσεις που έκανε ο Βαρδάρης στο chat, περί χρησιμοποίησης Σολτάνι ή μη χρησιμοποίησης Κατίδη - Γιαννιώτα, συμφωνω απολύτως.

Αλλά, παίζουν ρόλο και ασταθμητοι παραγοντες. Για παράδειγμα, κάποιος παίχτης μπορεί να παραγκωνίζεται για κάποιο λόγο ή καποιος αλλος να παίζει για να μην δημιουργηθουν εξτρα προβλήματα αν απειλει για κάτι (πχ για προσφυγή). . . Τυχαια τα παραδειγματα, ετσι . . .

Εγώ θα προσθέσω και την "παράξενη" χρησιμοποίηση του Παπαζαχαρία στα χαφ. Η την απιθανη τριπλετα που παρεταξε στα χαφ (Παπαζαχαρια-Παπασταριανό-Καπετάνο), με την ΑΕΚ.

Επίσης, την μη χρησιμοποιηση του Πριττα.

Είπαμε... Συμβαινουν διαφορα στην ομαδα και δεν ξέρεις τι μπορει να συμβαινει στην χρησιμοποιηση η μη χρησιμοιποιηση καποιου παιχτη.

Εδώ που τα λέμε και οι επιλογες ειναι μετρημενες.

Δεν έχουμε και μεγαλο βαθος ως ομαδα..

Πάντως, στην προκειμενη φαση, σημασια πλεον δεν εχει αν μας αρεσει η οχι ο προπονητης μας, αλλα αν μας αρεσουν ή οχι οι κινησεις των παραγοντων μας. Της διοικησης μας, δηλαδη.

Εκεί πρεπει να ειμαστε επικεντρωμενοι. Για το θεμα προπονητη, μαλλιασε η γλωσσα μας να τα λεμε.

Σε μια ομαδα, που ταλαιπωρειται από προβληματα, ειναι δυσκολο να βγαλεις συμπερασματα.

Βλεπετε το δευτερο γυρο, ειδατε και τον πρωτο. Μερα με την νυχτα.

Έτσι, λοιπόν, αν μεινει ο Μασαδο και την νεα χρονια, μπορει να ξαναδουμε το εργο που ειδαμε φετος. Κλεισιμο χρονιας με καλο δευτερο γυρο και αρχη νεου πρωταθληματος με αθλια αποτελεσματα...

Παιζουν πολλα το ρολο τους. Μπορει στην αρχη οι παιχτες να δειχνουν την απογοητευση τους για τις καταστασεις. Αργοτερα, μπορει να συσπειρωνονται επειδη το επιβαλλει η κατασταση. Πως θα κάνουν νεα συμβολαια στην ιδια η σε αλλη ομαδα, άλλωστε ; ; ;

Όπως και να χει, δεν ειναι η καταλληλη περιοδος για να κρινουμε αρνητικα η θετικα τον Μασάδο.

Το μονο σιγουρο ειναι ότι πρέπει να του δώσουμε πίστωση χρόνου.

Αν θέλει, βεβαια και αυτός, να την πάρει . . .