Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Απογοήτευση και Προβληματισμός: Άρης - Ατρόμητος 0-1...

Ξεκίνημα με το αριστερό στο σπίτι μας. Μετά από μια τέτοια εμφάνιση και ήττα, τι να μπορείς να πεις. Τι κριτική να κάνεις. Να κράξεις, από την δεύτερη αγωνιστική; Θα πούμε απλά ντροπή, Άρης - Ατρομητάκος 0-1... 




Ενδεκάδα Άρη
4-4-2: Σηφάκης - Νέτο, Ντίκο, Λαζαρίδης, Μίσελ - Σολτάνι, Φατί, Τόχα, Καπετάνος - Καστίγιο, Τσέζαρεκ.


Το παιχνίδι
Νευρικό το ξεκίνημά μας. Χρειάστηκαν 16 λεπτά για να κάνουμε την πρώτη μας ευκαιρία, αλλά τι ευκαιρία: τετ α τετ του Καστίγιο με τον Ιτάνζ. Δυστυχώς χαμένη, δε θα κρίνω τι ΘΑ μπορούσε να κάνει καλύτερα ο Καστίγιο, το θέμα είναι ότι την έχασε. Θα έπρεπε η ομάδα να πιέσει για να βγάλει και άλλες τέτοιες ανάλογες φάσεις.

1η φάση του Ατρομήτου - γκολ!
Αντίθετα στη ροή του αγώνα, η πρώτη φάση του ατρομήτου ήταν καθοριστική. Φάουλ, σέντρα - ξυράφι του Πίτου (σε εμάς πέρασε και δεν ακούμπησε), χάνει την προσωπική μονομαχία ο Λαζαρίδης και μοιραία το 0-1. Ο Λαζαρίδης πηδάει σε λάθος χρόνο, πιάνει αέρα και ο Μήτρογλου (κακός μας δαίμονας) ανενόχλητος σημαδεύει εστία. Ανήμπορος ο Σηφάκης να αντιδράσει.


Ανεξάρτητα από το συγκεκριμένο φάουλ - γκολ, θα ήθελα μια φορά να κάνει εύστοχη έξοδο ο Σηφάκης. Να βγει στην μπάλα σαν ταύρος, να πάρει παραμάζωμα αντίπαλους και συμπαίκτες και να πιάσει την μπάλα, ειδικά όταν αυτή έρχεται στη μικρή του περιοχή. Μάλλον όμως ζητάω πολλά...

Από εκεί και πέρα, εκνευρισμός στους παίκτες μας, εκνευρισμός και στην κερκίδα. Τα σχόλια των προπονητών από την κερκίδα ξεκίνησαν από το 1ο ματς εντός έδρας. Θα μου πεις, εδώ είχαμε σχόλια και επικρίσεις στο φιλικό με την Δράμα, δε θα έχουμε σήμερα που ήταν και επίσημο?

Αλλαγή στο 29'
Ο Κασναφέρης στη θέση του Τόχα. Όχι ότι ήταν ο χειρότερος του γηπέδου, απλά ο Τσιώλης θεώρησε ότι έπρεπε να αλλάξει το σύστημα της ομάδας σε 4-3-3. Υπήρξε δυσαρέσκεια του Τόχα και φάνηκε ξεκάθαρα. Δε δέχομαι όμως από τους παίκτες μας να γίνονται αλλαγή, να χάνουμε και να περπατάνε. Αλήθεια τι έκανε, και άλλη καθυστέρηση?

Δε βελτιώθηκε τίποτα, παρά την αλλαγή
Ίσα, ίσα που κινδυνεύσαμε να δεχθούμε το 0-2 από τον Πίτου. Δεν κάναμε την παραμικρή ευκαιρία ως το τέλος του ημιχρόνου, πλην μιας καλής εκτέλεσης φάουλ από τον Νέτο.

ΑΝΟΗΣΙΑ για να μην πω τίποτα χειρότερο, (αλλά και μεγάλη ευθιξία του διαιτητή)...
Σαν να μην έφθανε η εικόνα του αγώνα, έρχεται η φάση του 45'. Πώς αλήθεια τα κατάφερε έτσι ο Σολτάνι! Φάουλ δικό του κερδισμένο, το οποίο θα μπορούσε να αποφέρει την κίτρινη κάρτα του αντιπάλου, (αν εκτελούσε γρήγορα το φάουλ πάνω του), αυτός επέλεξε να πάρει ο ίδιος την κόκκινη. Γιατί δε νομίζω να πίστευε κανείς ότι ο Σπα(νά)θας (για τον οποίο μας τα είχαν πρήξει ότι ευνόησε τον Άρη), θα του τη χάριζε. Πάει και μου πετάει ο Σολτάνι την μπάλα στα μούτρα του αντιπάλου... τι να πεις.

Κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος...


Δεύτερο Ημίχρονο
Σαν να μην έγινε ποτέ. Δεν έγινε φάση μπροστά στις δύο εστίες, πέρα από κάποια κόρνερ που κερδίσαμε και μια 5λεπτη πίεση που ασκήσαμε. Οι καθυστερήσεις έτσι και αλλιώς είχαν ξεκινήσει από το πρώτο ημίχρονο.

Αλλά δε θα πρέπει να έχουμε παράπονο από τον Σπάθα. Έδειξε κίτρινη στον Ιτάνζ τη μοναδική φορά που δεν καθυστέρησε να εκτελέσει το άουτ. Άρα μας ευνόησε στην τελική, έπαιξε έδρα... Είδαμε επίσης παίκτες να παθαίνουν κράμπα ταυτόχρονη και στα δύο πόδια! Αλλά καλά να πάθουμε, αφού αφήνουμε αυτές τις ομαδούλες να προηγούνται στο Χαριλάου...

Καλύτερος παίκτης της ομάδας μας
Πραγματικά ψάχνεις κάποιον από τους 11 που να φάνηκε. Μάλλον θα καταλήξω ότι ο Κασναφέρης ήταν αυτός που έδειξε περισσότερη διάθεση.

Χειρότερος παίκτης της ομάδας μας
Με διαφορά ο Σολτάνι. Εκτός της κόκκινης, γενικότερα δεν βοήθησε σε καμιά περίπτωση.

Διαιτησία
Είσαι λίγος για να σφυρίζεις στην 1η εθνική. Αλλά Super Ligda είναι αυτή, τέτοιοι διαιτητές μας αξίζουν...

Τι γίνεται από εδώ και πέρα
Μόνο ο Θεός ξέρει. Πραγματικά πολύ μεγάλη απογοήτευση. Είδα ήδη τα πρώτα μπινελίκια προς τον Σάκη Τσιώλη. Έτσι είμαστε εμείς οι Έλληνες. Τη μια Θεός, την άλλη αποδιοπομπαίος τράγος. 


Ευτυχώς που υπάρχει η διακοπή για να μπορέσει η ομάδα να ηρεμήσει λίγο. Μακάρι να ξεκαθαρίσει και η κατάσταση με τις δύο ομάδες που θα αγωνιστούν φέτος στο πρωτάθλημα (της πλάκας), για να δούμε αν θα μπορέσουμε να ενισχυθούμε και μέσω του Βόλου. Η ομάδα είναι σίγουρα αποδυναμωμένη από πέρυσι.


Ο Τσιώλης ας τραβήξει αυτιά. Ο κόσμος του Άρη μπορεί να αντέξει μια ήττα, από κακοτυχία. Αυτό που δεν μπορεί να αντέξει είναι η αδιαφορία και η ανοησία. 


Με τα δεδομένα τα περυσινά η ομάδα μας δε θα είχε καμία τύχη για είσοδο στην 5άδα. Το μόνο που μου δίνει κουράγιο είναι ότι και οι άλλοι έχουν τα χάλια τους. Οπότε περισσότερο αυτό μας κάνει να ελπίζουμε ότι θα έχουν και οι υπόλοιποι αντίστοιχα στραβοπατήματα. 


Παράπονο από τη διοίκηση
Πρώτο παιχνίδι στο Χαριλάου και τα εισιτήρια ακριβά. 25άρια στην 2, 15άρια στην 1-3. Πώς αυτός ο κόσμος θα βρει το κουράγιο να ξανάρθει όταν μάλιστα βλέπει και αυτό το τραγικό θέαμα?


9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 10:06 π.μ.

Εμενα δεν μου εκανε μεγαλη εντυπωση η ηττα διοτι ηξερα πως ο Ατρομητος ειναι μια πολυ καλη ομαδα με γεματο ροστερ ενω εμεις ακομα δεν ξερουμε που παταμε.

Η ομαδα μας εχει το χειροτερο ροστερ (με βαση αυτα που μας δειχνουν εως τωρα) των τελευταιων 5 χρονων.

Τελευταια μας νικη ειναι το φιλικο με τα Γιαννινα στο Ζεεφελντ στην Αυστρια με 4-1 νομιζω στα τελη Ιουλιου. Εκτοτε η ομαδα μετρα μονο ισοπαλιες και ηττες.

Η ομαδα φετος χτιστηκε στην εμπνευση (ποιου αληθεια?) οτι ο Νερι ειναι ενας παρεξηγημενος παιχταρας και θα παιρνει την μπαλα απο το κεντρο θα τους περναει ολους και θα μπαινει με την μπαλα στα αντιπαλα διχτυα και μετα θα σκαρφαλωνει στην 3 και θα γινεται ενα με τους οπαδους. Και ζησανε αυτοι καλα και εμεις καλυτερα........

Συνηθως δεν ειμαι μιρλας και αρνητικος και παντα ψαχνω να βρω ενα μικρο παραθυρακι ελπιδας στο καθετι, αλλα φετος νιωθω πως η ομαδα στερειται προσωπικοτητων εντος του αγωνιστικου χωρου και γι αυτο θα συμφωνησω απολυτα με αυτα που ειπε ο Σηφακης χτες το βραδυ.

Νιωθω πως ο Τσιωλης εχει χασει λιγο τον ελεγχο των αποδυτηριων και τα λεει μια ετσι - μια γιουβετσι. Εαν συνεχισουμε ετσι και μπουκαρει και ο Γιακομπ στην 11αδα σε καθε ματς θα τρωμε και μια κοκκινη.

Τι γινεται απο δω και περα? Δυστυχως το ροστερ δεν μπορει να αλλαξει πλεον, αρα λοιπον περιμενουμε το θαυμα της ανατροπης του σκηνικου και την ελευση του "απο μηχανης θεου" οπως γινεται και στις αρχαιες τραγωδιες.

Ο κοσμος εχει ξενερωσει απιστευτα διοτι βλεπει την ομαδα που εχει δωσει και την ψυχη του για αυτη να γινεται καθε χρονο και χειροτερη και αισθανεται προδομενος απο ολους και απο ολα γιατι εχει σταθει διπλα σε αυτη οσο κανεις αλλος οπαδος στην Ελλαδα.

Ελπιζω να εχει πληγωθει ο εγωισμος (εαν υπαρχει) ορισμενων σημαντικων παιχτων (Νερι, Σολτανι, Φατι, Νετο, Καπετανος, Τοχα) της ομαδας μας και να αλλαξουν αγωνιστικη συμπεριφορα πριν μας βρουν απεναντι τους απο τοσο νωρις.

Τελος θελω να παρατηρησω πως δεν χρειαζεται εμεις να μαλωνουμε μεταξυ μας και πως ολα τα παιδια που σχολιαζουν εχουν δικιο. Και αυτοι που κραζουν και αυτοι που λενε υπομονη και πιστη. Εμεις πρεπει να ειμαστε ενωμενοι αρχικα και για ολα τα αλλα εχει ο Θεος....

Δε μασαμε μαγκες,
Ρουκουνας

salonika 3 είπε... 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 10:56 π.μ.

Καλημέρα (τί καλημέρα δλδ αλλά λέμε...)

Θα ξεκινήσω από το τελευταίο!Ας συνέλθουν στη διοίκηση και να ρίξουν τις τιμές στα εισιτήρια.25 ευρώ στην Θ2 και 15 στα πέταλα με τον Un-fear είναι τιμή εκτός πραγματικότητας!!!Εκτός κι αν ζούμε στο Μονακό ή στα Αραβικά Εμιράτα και δεν το πήραμε χαμπάρι...

Αν εδώ και 3,5 μήνες φτιάχναμε αυτό το πράγμα τότε τρομάζω για τη συνέχεια!!Στο 1ο ημίχρονο ήταν πάνω από 3 φάσεις που τράκαραν μεταξύ τους οι παίκτες μας!!Άγχος;Αγωνία;Υπέρμετρος ζήλος;Φόβος;Τί να πω...

Και γίνεται η φάση του Καστίγιο!!Ρε παλίκαρε;Τί άλλο θες για να σκοράρεις;;Να περάσεις και τα δοκάρια;;Αν το έχανε αυτό ο Τσέζαρεκ ακόμα μπινελίκια θα έπεφταν!!Αλλά αφού το έχασε ο "Νέρι",δεν πειράζει,χειροκρότημα και πάμε για το επόμενο!Το ίδιο σίγουρο γκολ χάνει και πέρσι στο Περιστέρι στο 90΄ και για 2 βαθμούς να θυμίσω δεν βγήκαμε Ευρώπη!!Αλλά ο "Νέρι" είναι το νέο μας Τοτέμ,οπότε....

Κάνει αλλαγή τον Τόχα στο 25΄!!Εγώ δεν τρώω από ανακατεύει την τράπουλα και διαβάζει το παιχνίδι.Αν θέλει να ανακατεύει τράπουλες να πάει σε κανέναν καφενέ ή κανένα καζίνο!!Εγώ είδα πως χάσαμε μια αλλαγή πολύ νωρίς!Τώρα έμαθε τον Τόχα;;Τόσο μπορεί,τόσο παίζει!Επειδή δέχθηκε μείωση δλδ τί σημαίνει;Πως έμαθε μπάλα ή πως πρέπει να παίζει βασικός;;Δεν κράζω τον Τόχα,δεν έχω πλέον απαιτήσεις από αυτόν!Μου έδειξε εδώ κι έναν χρόνο τί μπορεί και πολύ περισσότερο τί δεν μπορεί!!Με αυτόν που τον βάζει τα έχω...

Το γκολ που τρώμε νομίζω πως διδάσκετε στα τσικό σαν το τί δεν μπρέπει να κάνετε ποτέ σε μια στημένη φάση!!!Έναν ικανό επιθετικό έχουν και δεν υπάρχει παίκτης πάνω του αφού ο Λαζαρίδης μάλλον νομίζει πως είναι Καθαρά Δευτέρα και πετάει αετό κι ο Σηφάκης όπως πάντα είναι καρφωμένος στη εστία και δεν κάνει ποτέ έξοδο για να καθαρίσει τη φάση.Καλά και πολύ σωστά τα όσα είπε κι έτσι πρέπει να κάνει ο αρχηγός αλλά και αυτοκριτική....

Αποβολή Σολτάνι:Η παροιμία λέει:"Κόβει η πουτ@να το γ@μήσι;"Αν ο άνθρωπος είναι σάικο,έτσι είναι,τελείωσε!!Δεν θα ηρεμήσει τώρα που ήρθε σε μας.Κατάφερε μια καθαρή κίτρινη υπέρ μας να τη μετατρέψει σε πεντακάθαρη κόκκινη υπέρ τους!!!Για τέτοια εξυπνάδα μιλάμε.Αλλά και πάλι δεν τα έχω μαζί του.Με αυτόν που τον έφερε και με αυτόν που τον έβαλε εγώ τα έχω...Με συμπαραστάτες δε τους Γιάκομπ(ήμαρτον!) και "Νέρι" το "anytime κόκκινη" φραγμένο θα είναι στα παιχνίδια μας...

Το 2ο ημίχρονο είναι σα να μην έγινε.Για την ακρίβεια αν ο Un-fear είχε έναν πιο σοβαρό προπονητή θα μας έριχνε μια 5άρα με τους κενούς χώρους που είχαμε και θα λέγαμε κι ευχαριστώ!!

Όταν οι καλύτεροί σου παίκτες είναι ο Καζναφέρης που ήταν για πούλο πριν λίγες μέρες (και μπράβο του το παλικάρι που τουλάχιστον έδειξε διάθεση και τσαγανό) και αυτός που κράζουμε όλοι (κι εγώ μαζί αφού είναι άμπαλος) ο Τσέζαρεκ επειδή ακριβώς παλεύει να καλύψει την αμπαλοσύνη με την διάθεση τότε τα παραπάνω σχόλια περισσεύουν.Και την προηγούμενη αγωνιστική λέγαμε "ας ελπίσουμε σε καλύτερη συνέχεια"! Ας το ελπίσουμε λοιπόν...

Υ.Γ.:"Νέρι",ο βάζελος μας έφυγε με 5 βαθμούς στο κυνήγι του τίτλου!!Γιατί κάτι τέτοιες μ@λ@κίες έλεγες στην "πρώτη"...

Υ.Γ.2:Πολλά "μπράβο" στον τσάκαλο στην Θ2 για το αντικείμενο που πέταξε στον Έπσταιν!!Τον προτείνω να πάει στον ίδιο ψυχίατρο που πρέπει να έχουν στείλει από χθες τον Σολτάνι!!Και μετά στα τσακίδια και οι 2.....Το αποτέλεσμα στο ποιος από τους 2 είναι πιο βλάκας βγήκε Χ!!!

Υ.Γ.3:Το να μη σου βγουν οι μεταγραφές κι ο προγραμματισμός είναι κάτι που συμβαίνει (αν και σε μας συμβαίνει πολύ συχνά).Το να ρίχνεις τις ευθύνες όμως στο κόσμο για τη μικρή αγορά των διαρκείας είναι αισχρό και δείχνει μικρότητα.Όταν ο κόσμος δεν έχει τα βασικά για να ζήσει πλέον και στηρίζει ακόμα μια ομάδα που η λέξη υπομονή σε λίγο θα μπει στη σήμα της δίπλα στο Θεό του πολέμου,αξίζει μόνο μπράβο κι όχι κριτική!!Τ΄ακούτε κάποιοι παπαγάλοι;;;;

ΝΑVAS είπε... 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 2:15 μ.μ.

ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΙΠΑ.
ΚΑΤΑ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΜΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΕ ΟΤΙ ΕΙΔΕ ΕΝΑΝ ΑΡΗ ΤΟΝ ΧΟΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 10 ΧΡΩΝΩΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΔΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΛΕΩ.
ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΜΕΤΡΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ.
Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΜΕΝΗ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΡΑΖΩ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.....................

KANTHAR0S είπε... 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 2:48 μ.μ.

Πρώτον, μην υποτιμάς τον Ατρόμητο.

Δεύτερον, ο Σολτάνι αυνανίζεται πνευματικά.

Τρίτον, δεν έχει νόημα να αναφέρεις την διαιτήσια.

Τέταρτον, ο Τσιώλης έχει πολλή δουλειά μπροστά του. Στον Άρη επικρατεί ανθυγιεινό περιβάλλον. Υποθέτω ότι σε λίγο καιρό θα το καταλάβει πλήρως. Ας μιλήσει με έργα.

Πέμπτον, τα εισιτήρια έπρεπε πράγματι να είναι πιο φθηνά.

Έκτον, ο Καστίγιο νομίζει ότι παίζει στον Ολυμπιακό.

Έβδομον, χαίρομαι που έχω παίχτες ως ο Σηφάκης.

Αυτά προς το παρόν.

Ανώνυμος είπε... 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 3:43 μ.μ.

ΕΓΩ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΔΟΞΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΡΑΒΙΕΣ ΠΑΙΧΤΩΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΑΣ ΜΗΝ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ ΚΥΠΠΕΛΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ,ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAY OFF ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ.ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΥΝΔΙΕΚΔΙΚΙΤΗ ΤΟΥ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙΣ ΑΠΟΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΙΣΕΙ ΣΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΕΤΑΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΣ.

ΥΓ.ΟΡΑΙΟ ΤΟ ΣΙΤΕ ΣΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ!!!

Ανώνυμος είπε... 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 5:10 μ.μ.

Γεια σας μαγκες.

Επιτρεψτε μου να σας παω μερικους μηνες πισω, πριν ακριβως απο την ελευση του Τσιωλη, στην φαση που η ομαδα ηταν 3-4 βαθμους πανω απο την ζωνη του υποβιβασμου.

Εκεινη η ομαδα σιγουρα δεν διαφερει κατα πολυ απο την φετινη μας ομαδα και σιγουρα δεν ξερω εαν η φετινη ομαδα ειναι κατα πολυ καλυτερη εκεινης.

Θα θυμαστε καλα που μερικοι απο εμας ειχαμε αρχισει και σκεφτομασταν και πιο μακαβρια σεναρια και γενικα υπηρχε μια σκοτεινη αβεβαιοτητα και ενα παγωμα στο ποδοσφαιρικο τμημα.

Και καπου εκει ξεπεταγεται ο Χουντινι - Σακης και αλλαζει ολο το σκηνικο. Η ομαδα αρχιζει να σκοραρει, να νικαει και να διεκδικει μεχρι το τελευταιο δευτερολεπτο την εισοδο στα πλει οφ, κατι το οποιο εμοιαζε με ενα μακρινο ονειρο.

Η ομαδα δυστυχως δεν τα καταφερνει (Ο Αχιλλεας να ναι καλα) αλλα πλεον ειχαν γεννηθει φιλοδοξιες και ονειρα για την επομενη χρονια. Ο Σακης ξαφνικα γινεται Φεργκιουσον στα ματια μας, ο Νερι Μεσι και η ομαδα μας μια λαιτ εκδοση της Μπαρτσελονα.

Πανω σε αυτο το αφυσικο ντεμαραζ το 5 τελευταιων παιχνιδιων της περσινης σεζον χτιστηκαν οι προσδοκιες μας, και επειδη εχουμε σαν φυλη το κακο να ξεχναει σχετικα ευκολα, θα ηθελα να ρωτησω.....Μηπως η ομαδα επρεπε να χτιστει με βαση τις αδυναμιες και το τι δεν μπορεσε να κανει σε 1 1/2 γυρο και οχι με το τι καταφερε στο μισο?

Διοτι οι ιδιες αδυναμιες με περσυ και ισως πιο εντονες εντοπιζονται και στην φετινη ομαδα. (Τεραστια κενα στην αμυνα, Κεντρο που δεν δημιουργει, και ανικανοτητα στο σκοραρισμα)

Πολλοι θα μου πειτε με βαση το μπατζετ και τις παρουσες οικονομικες συνθηκες δεν μπορουσαν να γινουν ποιοτικες επιλογες και αλλα τετοια. Θα συμφωνησω, αλλα και 500,000 ευρω/χρονο στο Νερι επειδη ο Σακης τον ονειρευοταν αρχηγο - ηγετη δεν ειναι λιγο υπερβολη ρε μαγκες?

Δεν μπορεις να δινεις μισο μηριο σε εναν παιχτη που ειναι ενα τεραστιο ερωτηματικο τοσο για την αγωνιστικη του ετοιμοτητα οσο και για τον χαρακτηρα του, οταν αλλοι παιχτες που εχουν σκιστει για την ομαδα εχουν αδικηθει παραφορα.

Εαν κρινω και απο την αντιδραση του Σηφακη μετα το ματς με τον Ατρομητο καταλαβαινω οτι οι σχεσεις μεταξυ των ποδοσφαιριστων δεν ειναι και οι καλυτερες δυνατες και αυτο εχει αμεση απηχηση και μεσα στο αγωνιστικο χωρο.

Επειδη λοιπον νομιζω πως το βασικο προβλημα για την ωρα δεν ειναι το αγωνιστικο αλλα το πως θα ξαναφτιαξουν τα αποδυτηρια της ομαδας νομιζω πως στο κενο που μεσολαβει πρεπει το τεχνικο τιμ να επαναπροσδιορισει τους ρολους του καθενος στην ομαδα. Διοτι για την ωρα ολοι τους ψαχνονται.......Και κυριως εμεις.......


Ρουκουνας

VardARIS είπε... 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 9:12 μ.μ.

Φίλε στο σχόλιο 5, αν και δε θέλω να το ομολογήσω και το κρατάω βαθιά μέσα μου, και εγώ πιστεύω ότι η ομάδα η φετινή δεν είναι για πολλά πράγματα. Τα δείγματα (όλα σχεδόν τα φιλικά και τα δύο επίσημα) είναι αυτά που μας κάνουν απαισιόδοξους. Μακάρι να μας διαψεύσουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα, παίκτες και προπονητής, και να γίνουμε ξεφτίλα. Το καλό είναι ότι είναι νωρίς, πρέπει η ομάδα πάση θυσία να ανακάμψει. Το πώς δεν το ξέρω... Στήριξη ελπίζω ότι θα υπάρξει από τον κόσμο, γιατί πραγματικά μόνο αυτός αγαπάει τυφλά την ομάδα, έστω και τον έχει πληγώσει πολλές φορές.

Ρουκούνα για αυτό που αναφέρεις ότι έπρεπε να χτιστεί με βάση τις αδυναμίες του περυσινού πρώτου γύρου και του μισού δεύτερου, αυτό θα γίνει, αλλά με μια χρονιά καθυστέρηση. Είναι βλέπεις πολλά συμβόλαια που λήγουν τον επόμενο χρόνο ή κάποια άλλα τα οποία δεν μπορούσαν να σπάσουν φέτος, για οικονομικούς λόγους - αποζημιώσεις κλπ. Το θέμα είναι πως μπορούν όλοι οι παίκτες που έμειναν στον Άρη αν μπορούν να βοηθήσουν. Δυστυχώς από ότι φαίνεται κανένα από τα παλικαράκια που ανέβηκαν από τη β' ομάδα δε θα αγωνιστούν, παρά μόνο ίσως ο Γιαννιώτας με τον Αγτζίδη.

Το σίγουρο είναι ότι ο Τσιώλης θα έχει χάσει τον ύπνο του από τα τόσα προβλήματα. Τεστ για δυνατούς λύτες. Ελπίζουμε όλοι να βρει τη λύση. Πάση θυσία ο άνθρωπος αυτός πρέπει να στηριχθεί από τον κόσμο και τη διοίκηση. Ξενέρωσα με μερικούς προχθές που τον έκραζαν...

geokampour είπε... 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 9:19 μ.μ.

Παίδες μπορεί να μην έχω την υπομονή να γράψω τέτοια κατεβατά αλλά σας διαβάζω και συμφωνώ σε αρκετά. Ένα μεγάλο ΚΡΙΜΑ, δεν έχω διάθεση ούτε να ρίξω ευθύνες ούτε να κλάψω ούτε να μιρλιάσω αλλά επι Κούπερ λέγαμε και πάλι για αποδυτήρια και υπερτιμημένους παίχτες.Ένα μεγάλο ΚΡΙΜΑ που τόσους μήνες μετά μας απασχολούν και δεν μας αφήνουν να απογειωθούμε τα ίδια θέματα!!!Μαλλιάσαμε να το λέμε δεν της αξίζει αυτή η θέση της ομάδας.....ΕΛΕΟΣ πιά πόσο κάζο να τρώμε;........ και απο τον Ατρόμητο πια;!

Υ.Γ. Η συγνώμη του Σολτάνι δεν μου λέει κάτι κάθε φορά μέγιστο χρηματικό πρόστιμο κι αν αρχίζει να το παίζει τρελίτσα τον μπούλο....

Υ.Γ2. Κάποτε λέγαμε και τα ίδια για μπούλο για Κόκε, Τσέζαρεκ, Τόχα, μήπως πρέπει κάποια στιγμή να πάρουνε σειρά και κάποιοι άλλοι πιο ψηλά.....;

Υ.Γ3. Ειλικρινά περιμένω να δώ μέσα απο τί συνταγή θα διορθωθεί η ομάδα......

Ανώνυμος είπε... 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 4:34 μ.μ.

Έλεος. Για την ομάδα δεν θα πω τπτ αλλά στο γήπεδο όλοι εκραζαν μαζί τους κι εγώ. Ας ελπίσουμε οι παίκτες να δείξουν τουλάχιστον λίγο σεβασμό στον κόσμο. Για τον άνθρωπο στη θύρα 2 που ήμουν κι εγώ θα πω ντροπή. Sifakis3