Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Στόχος μόνο η νίκη (vid)

Αύριο στις 19:30, η ομάδα μας, αντιμετωπίζει, την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ. Τα περιθώρια, είναι στενά και η υπόθεση νίκη, χαρακτηρίζεται  μ ο ν ό δ ρ ο μ ο ς. Αν θέλουμε, να διατηρήσουμε ζωντανές τις ελπίδες μας, για την είσοδό μας στα Play Off, πρέπει, αυτό το παιχνίδι να το κερδίσουμε, έτσι ώστε να ανέβουμε βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά, Ό Λ Ο Ι μας.


Είμαστε, 4 αγωνιστικές χωρίς νίκη, βρισκόμαστε, 3 βαθμούς μακρυά, από την 5η θέση, έχουμε στην συνέχεια δύσκολο πρόγραμμα και αυτό το μάτς, αποτελεί, ένα είδους τελικό. Αυτή είναι αλήθεια. Η ΆΕΚ, την Τετάρτη, έπαιξε, ένα φούλ ενενηντάλεπτο και σίγουρα, η προετοιμασία της, για τον αγώνα μεταξύ μας, επηρεάστηκε.

Το θετικό, για την ομάδα μας, είναι, ότι, όλοι οι παίχτες είναι ετοιμοπόλεμοι. Επίσης, οι νεοφερμένοι παίχτες, έχουν 2 βδομάδες καθημερινής προπόνησης και κάποιοι από αυτούς, θα αποτελέσουν βασικές επιλογές.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, εμείς το μόνο που γουστάρουμε, είναι να δούμε την μπάλα στα δίχτυα του αντιπάλου, τουλάχιστον μία φορά παραπάνω, απ' ότι, θα την δει ο αντίπαλος στα δικά μας, δίχτυα.

Η φάση που βλέπουμε στην εικόνα, στα αριστερά, θα είναι μία φάση, που θα υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού μας και θα την περιμένουμε πως και πως.

Στο σημείο που φτάσαμε, η νίκη είναι μονόδρομος και κάθε άλλο αποτέλεσμα, περα από την νίκη, για μένα, είναι πολύ κακό. Ο κλοιός, "σφίγγει", σιγά-σιγά και χωρίς νίκες δεν κάνουμε τίποτα.

Θεωρώ, ότι, με μία νίκη, το αρνητικό κλίμα θα αλλάξει και η πεσμένη ψυχολογία θα ανεβει. Και στην συνέχεια, θα έρθουν και τα υπόλοιπα θετικά αποτελέσματα.

Δεν ξέρω, αν ο κόσμος μας, έχει συνειδητοποιήσει, την κρισιμότητα αυτού, του αγώνα. Η πραγματικότητα, είναι, πως πρόκειται για πολύ σημαντικό αγώνα. Είναι ένας αγώνας, που θα φανούν και τα αντανακλαστικά, πολλών παιχτών.

Αυτό το μάτς, είναι, από τα μάτς, που λέμε, ότι ξεχωρίζουν οι Η Γ Ε Τ Ε Σ, από τους υπόλοιπους. Δεν θέλω να μιλήσω για τύχη, ούτε για την μουρμούρα, των οπαδών μας, στα μέσα της πόλης μας. Το μόνο, που πρέπει, να μας ενδιαφέρει, είναι η νίκη στο ΟΑΚΑ και μόνον αυτή.

Ο αντίπαλος μας, είναι μία ομάδα, που κι αυτή ταλαιπωρείται, από διάφορα προβλήματα πάσης φύσης. Δεν διανύει και την καλύτερη περίοδό της, η ΑΕΚ. Στο αγωνιστικό της πρόσωπο, παρουσιάζεται, ασταθής. Είναι ικανή, να κάνει 2-3 σερί νίκες εκτός έδρας και να χάσει μέτα δυο σερί μάτς στην έδρα της. Ανισόρροπο προφίλ, δηλαδή..

Αυτό το ανισόρροπο προφίλ σε συνδυασμό με την προβληματική προετοιμασία της, λόγω αγώνα Κυπέλλου, οφείλουμε να εκμεταλλευτούμε το Σαββατο και να την κερδίσουμε. Δεν έχουμε, τίποτα να φοβηθούμε. Ίσα-ίσα, που παίζουμε και πολύ καλή μπάλα, όποτε παίζουμε εκεί.

Ν Ι Κ Η και μόνον Ν Ι Κ Η, λοιπόν, είναι το σύνθημα, για το Σ α β β α τ ο ! ! !

Ας ρίξουμε, όμως και μια ματιά, τι έγινε στο OAKA, στις τελευταίες επισκέψεις μας..

Στις 9-5-2010, για τα Play off, χάσαμε, 4-2, έπειτα από μία απογοητευτική εμφάνιση πολλών παιχτών μας..Βρισκόμασταν, μπροστά με 1-2 και η ΑΕΚ, ηταν με  παίχτη λιγότερο. Όμως, η έλειψη συγκέντρωσης των δικών μας παιχτών, γύρισε το μάτς..


Στις 21-2-2010, έπειτα από καλή εμφάνιση και αρκετές χαμένες ευκαιρίες, χάσαμε με 1-0. Ένα άδικο αποτέλεσμα, με βάση τις ευκαιρίες των δύο ομάδων.


Στις 19-4-2009, η ομάδά μας, "βγάζει", διπλό στο ΟΑΚΑ, κερδίζοντας 0-1. Ένα διπλό, το οποίο, σπάει, μια πολυετή παράδοση και πρέπει να αποτελέσει Φ Α Ρ Ο, για το νέο διπλό, το Σαββατο.


Στις 4-5-2008, για τα play off, χάσαμε 1-0, σε έναν αγώνα, που είχε διαδικαστικό χαρακτήρα για μας, αφού προετοιμαζόμασταν πυρετωδώς, για τον τελικό του Κυπέλλου, τότε.

Στις 16-3-2008, αφού κυριαρχούμε στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, φεύγουμε, μόνον, με το βαθμό της ισοπαλίας, αφού ο Ζεντίλ, κάνει στο 88, το τελικό 1-1...Τα στιγμιότυπα, του αγώνα, στο παρακάτω βίντεο, διαρκούν, μέχρι το 6:35...


Στις 3-3-2007, χάσαμε με 3-1. Αξιομνημόνευτη θα μείνει, η φάση με τον Σορεντίνο που ανέτρεψε παίχτη μας, και δεν δώθηκε πέναλτι..

Όπως καταλαβαίνετε, τα τελευταία χρόνια, η παράδοση, είναι 4-1-1...4 νίκες για τη ΆΕΚ, 1 ισοπαλία και 1 νίκη για μας..Σε όλα τα παιχνίδια, εκεί, αγωνιστήκαμε πάρα πολύ καλά..Τώρα, όμως, δεν αρκεί αυτό, μόνο..Τώρα θέλουμε  Τ Η Ν  Ν Ι Κ Η...

Η συνολική παράδοση, "λέει", το "παραμυθένιο" για την ΑΕΚ, 3 8 - 1 1 - 2...Δηλαδή, 3 8 νίκες για την ΑΕΚ, 1 1 ισοπαλίες και 2 νίκες για μας. Μια από τις δυνατότερες παραδόσεις, δηλαδή, στο Ελληνικό ποδόσφαιρο..

Ούτε, που με ανυσηχεί, αυτό το γεγονός. Ούτε που μ' αγγίζει. Η ομάδα, έχει πάρει αποτελέσματα εκεί πέρα και κάλλιστα, μπορεί να πάρει και ένα ακόμη. Άλλωστε, εμείς οι Α Ρ Ε Ι Α Ν Ο Ι, γουστάρουμε τις "δύσκολες" καταστάσεις.

Ν Ι Κ Η  Κ Α Ι  Μ Ο Ν Ο Ν  Ν Ι Κ Η, Μ Α Γ Κ Ε Σ ! ! !

Θα κλείσω και με ένα τραγούδι...


ΆΝΤΕ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΔΙΠΛΑΡΑ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑ...

Υ.Γ. Αυτό είναι το 100στό μου post...Για να δούμε, αν είναι και γουρλίδικο...

4 σχόλια:

RedDragon είπε... 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 10:36 π.μ.

Το περσινό παιχνίδι στα playoff ήταν σκέτη αυτοκτονία... Δεν χάνεται αυτό το ματς...

Από όλες τις φάσεις ξεχωρίζει ο θεατρινισμός για όσκαρ του ποδοσφαιριστή(;) Καφέ που κέρδισε την αποβολή του Κάμπορα...

Πρέπει να την πληρώσουμε με το ίδιο νόμισμα αύριο την Αεκ. Όπως στον 1ο γύρο ότι έκανε μπήκε μέσα έτσι κ εμείς αύριο πρέπει να είμαστε 100% αποτελεσματικοί.

Περιμένω να δω τους καινούριους...

pavvou είπε... 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 12:40 μ.μ.

Γεια σου jim. Λοιπόν επειδή έχω δει κάποια από τα τελευταία ματς της Αεκ θα σου πω το εξής: αν δεν μπορέσετε να βάλετε ένα γκολ σε αυτή την ομάδα θα κινδυνέυσετε φίλε μέχρι τέλους. Δεν έχει άμυνα, δεν έχει ομάδα. Για να δούμε τι θα κάνουν κ οι μεταγραφές σας..

KANTHAR0S είπε... 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 5:08 μ.μ.

Συνήθως από την ΑΕΚ χανουμε από το πουθενά. Ας ελπίσουμε ότι θα περιορίσουμε τα λάθη στο ελάχιστο. Θεωρώ ότι αν πιέσουμε την ΑΕΚ ψηλά θα την αναγκάσουμε σε πολλά λάθη. Περιμένω να σκοράρουμε.

jim είπε... 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 8:58 μ.μ.

Red, στο περυσινο μάτς των play off, κάποιοι παίχτες μας, απλά περιέφεραν τις κορμοστασιές τους, μεσα στο γήπεδο. Ο κάθες πάιχτης, κάνει την δουλειά του, όπως νομίζει καλύτερα (για τον Καφε αυτό). Είτε με τους καινούριους, είτε με τους παλιούς, αυτό που με νοιάζει, είναι να πάρουμε το διπλό...

Pavvou, έχουμε απίστευτο πρόβλημα, στο γκόλ μέχρι στιγμής. Το καλό, είναι ότι η ομάδα κάνει φάσεις. Πιστεύω, ότι, από αύριο θα λυθεί το θέμα των γκόλ..Όπως, λές, η άμυνα της ΑΕΚ, δεν είναι ιδιαίτερα καλή και επιβάλλεται να σκοράρουμε.

KANTHARE, γενικώς, η ΑΕΚ, είναι διαχρονικά, τυχερή. Όχι μόνο με μας, στα μεταξύ μας, αλλά, εδώ και χρόνια που την παρακολουθώ, έχει απίστευτη τύχη. Εξαίρεση, αποτελεί, ο τελικός του κυπελλου το 2009, που και πάλι ήταν τυχεροι, σκοραροντας στο 93, αλλα, μετα το εφαγαν στο καπακι.ΕΕΕ, κάπου και η τυχη γυρνάει..Τις φάσεις μας, γκόλ, πρέπει να κάνουμε φίλε..Αν κάνουμε αυτό θα κερδίσουμε..Γιατί είναι σίγουρο, ότι, θα κανουμε φασεις..