Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Στοίχημα: Υπάρχουν επιλογές (vid)

Έφτασε, ακόμα, ένα Σαββατοκύριακο και μαζί του, "καταφθάνουν", πολλοί και κρίσιμοι αγώνες, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η αλήθεια, είναι, ότι, την εβδομάδα που διανύσαμε, ήταν σχετικά δύσκολη, η "ανεύρεση" σημείων. Ήρθε, όμως, εκ νέου το Σαββατοκύριακο και μαζί του, η μεγάλη ποικιλία αγώνων.


Όπως, έφραψα και στον τίτλο μου, θεωρώ, ότι, σήμερα Σάββατο, υπάρχουν επιλογές και με προσεχτική μελέτη της ειδησεογραφίας, σε συνδυασμό, βέβαια, με το ένστικτό μας, μπορούμε, να κάνουμε κάτι καλό...

Να επισημάνω, ότι, στο "παιχνίδι", πλέον, μπαίνει και η Ελβετία. Προσοχή, όμως, γιατί το πρωτάθλημα, βρισκόταν σε μακροχρόνια διακοπή.

Πρίν, μπούμε στην ανάλυση του προγράμματος, να πω, ότι, όποιος επιθυμεί, μπορεί να συμμετέχει σ' αυτήν τη στήλη, δίνοντας τις δικές του προβλέψεις, απο κάτω, στα σχόλια.

Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν...

Στην Premier Leauge, της Αγγλίας, έχουμε αρκετά μικρά σημεία των φαβορί. Βάση φόρμας, η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, δείχνει να είναι ένα πολύ δυνατό φαβορί, εκτός έδρας. Και η Άρσεναλ, έχει προβάδισμα, κόντρα στην ντεφορμέ, τελευταία Νιουκάστλ, αλλά διπλό στο 1.60, μέσα στο Sent James Park, δεν τολμώ να το ποντάρω. Η Σίτυ, είναι ντεφορμέ και την αφήνω στην άκρη, ενώ, αδυνατώ να εξηγήσω αυτό το 1.50, περίπου, της Έβερτον.

Στα υπόλοιπα, με ρίσκο, κρατάω το Χ, στο Στόουκ-Σάντερλαντ και βλέπω στο Άστον Βίλα-Φούλαμ..Είναι σε καλή κατάσταση, οι δύο τελευταίες.


Στην Bundesliga, της Γερμανίας, βάση ειδησεογραφίας, κρατάμε το διπλό της Λεβερκούζεν. Όποιος, θέλει, ας βάλει και μία κάλυψη στην ισοπαλία. Η Μπάγερν, παίζει καλή μπάλα εδώ και τρία μάτς, αλλά διπλό και 1.35 στην Γερμανία, υπάρχει;;; Στα υπόλοιπα, μάτς, δεν κρατάω κάτι..

Στην Serie A, της Ιταλίας, κακά τα ψέματα, η Ουντινέζε, είναι το φαβορί απέναντι στην προβληματική σε πολλούς τομείς Σαμπντόρια. Ωστόσο, φοβάμαι, την κούραση και την κοιλιά των γηπεδούχων και μένω αμέτοχος. Στο άλλο μάτς, το Κάλιαρι-Γιουβέντους, με ρίσκο, κρατάω το Χ.

Στην Serie B, της Ιταλίας, "πηγαίνω", με τη Τορίνο, σήμερα. Οι γηπεδούχοι, μπορεί να μη  είναι σε τέλεια κατάσταση, έχουν ωστόσο ποιότητα και εμπειρία και σε συνδυασμό με την έδρα και τις απουσίες των αντιπάλων τους, έχουν προβάδισμα. Αν μπει σε σοβαρό παρολί, θέλει και μία κάλυψη στο Χ.

Στην συνέχεια, κρατάω, τις ισοπαλίες, στα: Άσκολι-Πιατσέντζα, Γκροσέτο-Νοβάρα και Μόντενα-Κροτόνε. Επίσης, βλέπω, Χ2 της Σιένα, μέσα στη Τσιταντέλα..

Στην Superleauge, της Ελλάδας, το Under, στο Αστέρας-Λάρισα, φαίνεται μία ασφαλής επιλογη, θεωρητικά. Τελικός για τους Σερραίους, ενώ ο Ηρακλής, βολεύεται και με Χ. Δεν κρατάω κατι. Και τέλος, θα άξιζε, μια πιστολιά, στο διπλό του ΆΡΗ, γιατί οι αποδόσεις, είναι πάρα πολύ υψηλές.



Στην Primera Division, της Ισπανίας, επιλέγω τον άσσο της Αλμερία, κόντρα στην Εσπανιόλ. Με αλλαγές στο ρόστερ τους, μετά τις πωλήσεις οι Καταλανοί και ταυτόχρονα, έχουν και ελλείψεις. Επίσης, κρατάω και τον άσσο της Οσασούνα, κόντρα στην Μαγιόρκα. Η Μαγιόρκα, έχει απουσίες σε όλες τις γραμμές της και κυρίως στην επίθεση. Εξάλλου, είναι και σε κακή αγωνιστική κατάσταση. Πάντως, θέλει και μία κάλυψη στην ισοπαλία, γιατί, οι φιλοξενούμενοι, πιθανό να παίξουν αμυντικά.

Στα άλλα μάτς, η Σαραγόσα, έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα, αλλά παίζει και το Χ, δίπλα. Δεν κρατάω κάτι. Την Βίγια, τη αφήνω, την Μπιλμπάο, δεν την ποντάρω, γιατί η Χιχόν είναι σε φόρμα και η απόδοση του 1.60, δεν με πείθει. Ντεφορμέ, οι ομάδες και στο Χεταφε-Λα Κορούνια..

Στην Segunda Division, της Ισπανίας, κρατάω, τον άσσο, της Αλμπαθέτε, κόντρα σε μία Βιγιαρεαλ Β, η οποία ταξιδεύει με πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Είναι ευκαιρία της Αλμπαθέτε για νίκη αυτό το μάτς. Επίσης, κρατάω το Χ, στο μίνι ντερμι της Καταλωνίας, ανάμεσα σε Χιρόνα-Ταραγόνα. Τίποτα άλλο, από εδώ.

Στην Superleauge, της Πορτογαλίας, με ρίσκο σε ένα δελτίο με λάθη, μπορεί να επιλεγεί το Over, στο Μαρίτιμο-Μπράγκα. Οι αποδόσεις, που κυκλοφορούν, είναι αρκετά υψηλές και η αγωνιστική συμπεριφορά, των δύο ομάδων, μας οδηγεί εκεί.

Στην Superleauge, της Τουρκίας, δεν θα κρατήσω κάτι. Η Μπεσίκτας, είναι ασταθής και δεν με πείθει. Την Φενέρ, την αφήνω, γιατί η Μανίσασπορ, είναι σε καλή κατάσταση, ακόμα και πριν την επανέναρξη και έτσι, θεωρώ, ότι δεν αξίζει κάτι.


Στην Leauge Une, της Γαλλίας, κρατάω την ισοπαλία στο Μπρέστ-Νανσί, κατά πρώτο λόγο. Στα υπόλοιπα ματς, είναι δύσκολα τα πράγματα. Δεν βλέπω κάτι ξεκάθαρο.

Στην Leauge Deux, της Γαλλίας, κρατάω το Under, στο Μπουλόν-Σεντάν, βάση παράδοσης, αλλά και βάση αγωνιστικής συμπεριφοράς των ομάδων. Από κει και πέρα, κρατάω, τις ισοπαλίες στα Ρέμς-Χάβρη, Ντιζόν-Ίστρ, Μπουλόν-Σεντάν και το διπλό της καλής εκτός έδρας Λε μάν.

Στην Eredivisie, της Ολλανδίας, κρατάω, το Over, στο Χέρενφεν-Ναϊμέγκεν. Με την Αλκμάαρ, δεν θα ασχοληθώ, ενώ προσοχή θέλει και η Αϊντχόφεν, γιατί η Ντεν Χάαγκ, είναι σε καλή κατάσταση.

Στο Μέξικο, θα κρατήσω, τον άσσο, της Κρούζ Αζούλ. Αντιμετωπίζει, μία Τζαγκουάρες, η οποία, αγωνίστηκε, ξημερώματα Τετάρτης και θα είναι κουρασμένη.

Τους Ελβετούς, καλό είναι να τους περιμένουμε λίγο, γιατί προέρχονται, όπως είπα, απο μακροχρόνια διακοπή..

Στο παρακάτω βίντεο, βλέπουμε, μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της Lucy Pinder, παρέα με το πολύ ωραίο τραγούδι "Boulevard of Broken Dreams"...




Αυτά και για σήμερα...

4 σχόλια:

jim είπε... 5 Φεβρουαρίου 2011 στις 2:31 π.μ.

Με 4 παρολί και 2 συστήματα, θα κινηθώ, σήμερα.

Η πρώτη δυάδα, παρολί:

ΑΛΜΕΡΙΑ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ 1(Χ) [το Χ, στην κάλυψη]
ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ-ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ 1

Η δεύτερη δυάδα, παρολί:

ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Β 1(Χ) [το Χ, στην κάλυψη]
ΧΕΡΕΝΦΕΝ-ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ OVER

Η τρίτη τρίαδα, παρολί:

ΟΣΑΣΟΎΝΑ-ΜΑΓΙΌΡΚΑ 1(Χ) [το Χ, στην κάλυψη]
ΓΟΥΛΒΣ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ 2
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1

Η τέταρτη δυάδα, παρολί:

ΤΟΡΙΝΟ-ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ 1(χ) [Το χ, στην κάλυψη]
ΜΠΟΥΛΟΝ-ΣΕΝΤΑΝ UNDER

Το πρώτο σύστημα (το οποίο πονταρω σε 2-3-4):

ΑΛΜΕΡΙΑ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ 1
ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Β 1
ΧΙΡΟΝΑ-ΤΑΡΑΓΟΝΑ Χ
ΜΠΡΕΣΤ-ΝΑΝΣΙ Χ

Το δεύτερο σύστημα (το οποίο ποντάρω σε 2-3):

ΆΣΚΟΛΙ-ΠΙΑΤΣΕΝΤΖΑ Χ
ΓΚΡΟΣΕΤΟ-ΝΟΒΑΡΑ Χ
ΜΟΝΤΕΝΑ-ΚΡΟΤΟΝΕ Χ

jim είπε... 6 Φεβρουαρίου 2011 στις 3:37 π.μ.

Ωραία η έμπνευσή σου, pavvou..Για δική μας, καλή τύχη, έχασες για ένα γκόλ..

Πάντως, ήσουν κοντα και η έμπνευση σου, ήταν μια χαρά..

Συνέχισε να γράφεις, τις εμπνεύσεις σου ! ! !

pavvou είπε... 6 Φεβρουαρίου 2011 στις 3:51 π.μ.

Τελικώς το ματσάκι πήγε περίπου όπως το φαντάστηκα, αλλά δεν περίμενα διπλό. Σου χα πει ότι αν δεν βάλατε γκολ σε αυτή την Αεκ τότε κάφ' τα. Το πήρατε, μπράβο. Αντε κ ένα καλό ΣΚ για σας, μετά από καιρό.